HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

"Fölvásároljuk Magyarországot!" - Cionista ügynökhullám Izrael állam hátterével

2007.10.12. 01:10 Molnár F. Árpád

Sokan egyszerűen képtelenek elhinni, hogy Izrael inváziójának egyik legfőbb célpontja Magyarország. A butító magyar média eredményeképp a puszta említés esetén is rögtön antiszemitizmusról papolnak.

Azonban most újra maga Izrael állami hatalma ismerte be azt a tényt, amiről az egész világ tud, csak a világ hírei mögött mindig lemaradt, buta magyarok nem tudnak most sem szinte semmit. Azonban aki - ahogyan én is - oknyomozással és bűnügyi nyomozásokkal foglalkozik, illetve nem a fontcsóró és csonttörő-lobbi Nap-keltét, a Pálfys és D.Tóthos Híradót, Népszavát és körömletépős Léderer Pálos Népszabadságot választja hírforrásának, naponta hall róla, gyakran találkozik vele, minthogy 1990 óta szinte semmi egyébről nem szól a magyarországi szervezett bűnözés, mint zsidó üzletemberek, zsidó mágnások, izraeli kettős állampolgárságú keresztapák és oligarchák Izrael állam fedezetében végrehajtott iszonyú méretű szervezett rablásairól, területszerzéseiről és gyilkosságairól.

Az Index fórum világhirhedt arról, hogy a konkrét bűnügyi adatokat, bizonyítékokat és hétköznapi igazságokat törli, szemben a sortüzes pszichopátia, a csonttörő szadizmus és az emberkínzás fasiszta formáit éljenző Gyurcsány-párti hozzászólásokkal. Hogy ez mennyire így van, annak a Nemzeti Nyomozóiroda lehetne a megmondhatója, ha nem hallgatna úgy a bizonyítékeltüntetések végett, ahogyan Gyurcsány Úr teszi, akit hazugságvizsgálat alá kellene kényszeríteni ennek vonatkozásában.

 

ÚDK-hír következik:

Simon Peresz egy tel-avivi gazdasági fórumon kijelentette, hogy Izrael gazdasági mutatói kitűnőek, s az izraeliek az egész világon befektetnek, fölvásárolják például Lengyelországot és Magyarországot. A zsidó állam elnöke végre kimondta azt, amit mi már régen tudunk: Magyarország területén új honfoglalás folyik.

A Máárív héber nyelvű izraeli napilapból megtudjuk, hogy Peresz az összejövetelen kijelentette: "A súlyos pangást, a háborút, a Gázai övezetből történt kivonulást és egyéb válságot kiheverve manapság Izrael precedens nélküli gazdasági eredményeket ér el. Az izraeli gazdaság virágzik", mondta Simon Peresz.

Az izraeli államelnök ezután kijelentette: "Manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmakat alapítani. (...) A kormányok ezzel szemben nem képesek realizálni az erejüket, van költségvetésük, de nincs pénzük. A kormányok tehát képtelenek az eredményes működésre, de a cégeket nem kötik gúzsba a korlátozások", hangsúlyozta Peresz.

"Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon. Izraelnek precedens nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, fölvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot", mondta Simon Peresz izraeli államelnök.

 

Ez a hír önmagában azt jelenti, hogy az 1995.évi CXXV., a nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló törvényben foglaltak számos fő bekezdésének kormányszintű megsemmisítése miatt nemhogy az NBH-nál kellene azonnali(!) belső vizsgálatot kezdeményezni, felfüggeszteni az ÖSSZES vezetőt, majd bíróság elé állítani VALAMENNYIT(!), de azonnal a legfőbb ügyészségnek kellene kezdeményeznie az Országgyűléssel együtt a Gyurcsány Ferenc elleni vizsgálatot, amit követnie kell a mentelmi joga felfüggesztésének és eljárás megindításának. Amit Peresz mondott, azért nemrégiben Magyarországon még halálbüntetés járt.

Most meg a sortüzes miniszterelnök, a világ népeiből valók és a keresztyén járókelők, valamint nagymamák csonttörője, "söpredék"-ezője, "csőcselék"-ezője és "bűnöző"-zője ordít magából kikelve - hadd írjam így, majd megértik sokan, ha Gyurcsány Urat hazugságvizsgálat alá vetik - Sexárdon.

Tehát Sexárdon ordít a keresztapa, aki gratulált, éljenzett, majd csaknem egy évvel később még mindig Demszky Gáborral együtt bátorított és kért ugyanilyen brutális fellépést cirka 100 fejlövés, 14 szemlövés után, tömegek ellen elkövetett csonttörésekkel, meztelenre vetkőztetett emberek elleni REBISZ-es kormánykínzásokkal, melyeket a gratulációk és kitüntetések követtek - de a portálokról való cenzúrák és kitiltások sehol, csak azok ellen, akik megemlítették(!) -, amerikai állampolgárok, kanadaiak, angolok, perui, németek, franciák, pap és keresztyének, nagymamák, jogászok, egyetemi professzor, gimnáziumi tanárok és tanárnők stb., stb., stb. megtámadásával, akiknek bűnük volt, hogy éltek.

Az ilyen szemléletet mindenütt a világon - bújt az ilyen Hitler maskarájába, Sztálinéba, nevezte magát szocialistának, nemzetiszocialistának vagy demokratának -, elnököstől és lövető szavazóstól együtt fasizmusnak hívták.

Nem maradt más ennek az országnak, csak az igazság szemernyi hangoztatása. 800 halott és egy eladott, kifosztott és rabszolgasorba taszított ország után engedje meg nekünk a sortüzes, a világ népeinek lövetője és bandái, hogy legalább beszéljünk erről, amikor ők fegyverekkel tüzelnek, csontokat törnek szilánkosra, szemeket vakítanak meg és folyasztanak ki "járókelésért", és fiatalokat juttatnak hamis vádakkal börtönökbe.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
A kapcsolódó cikkekből:
2007-08-27. - Kik irányították Budapest taxisait? ; Uzi géppisztolyok Magyarországon A cikk mp3-ban letölthető!
2007-08-12. - Idegen eredetű milíciák és kémszervezetek: A Magyar Köztársaság őrző-védő "szolgálatairól" A cikk mp3-ban letölthető!

Szólj hozzá!

Címkék: anglia mtv mszp maffia usa gyurcsány franciaország cenzúra peru népszabadság ukrajna szekszárd szdsz kanada németország izrael oroszország csőcselék népszava kgb korrupció moszad zsidó fasizmus nagy britannia globalizáció gázai övezet halálbüntetés gyilkosság antiszemitizmus cionizmus rasszizmus kereszténység mentelmi jog lengyelország demszky gábor hitler nbh sztálin tel aviv uzi nácizmus rebisz titkosszolgálat nap kelte kémkedés keresztapa in kal security vadkapitalizmus fszb hamis vád pszichopátia állambűnözés titokzatos nagy babilon bűnpártolás médiabűnözés szervezett bűnözés hazaárulás oknyomozó nemzeti nyomozóiroda pálfy istván politikai gyilkosság d tóth kriszta léderer pál hazugságvizsgálat emberölés nemzetbiztonsági szakszolgálat keresztyénség sortüzesek söpredék nni összecsórt fontok összetört csontok oligarcha exodus invázió bizonyítékeltüntetés údk simon peresz sexárd fejlövés szemlövés őrző védő kft

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr59193950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása