HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány a sortüzes-csonttörős-koncepciós peres állambűnözés pártján

2007.10.18. 14:24 Molnár F. Árpád

A 2007 október 23-i állami ünnepségek vonatkozásában reálisan várható kockázatokat jelentettek a titkosszolgálatok egyes konkrét helyeken. Minden valamennyire is kulturált látszatot keltő kormány ilyen esetekben lefújja a saját ünnepségét, melyről a leghibbantabbak is tudják, hogy csak majomketrecben lehetséges megtartani, legalább füttykoncertek és fújolások között, ahol nem a kormány történelmi népszerűtlenséget elkönyvelt tagjai, hanem a fújoló nép az egyetlen, aki veszélybe kerül újra, mégpedig a sortüzes kormánybandáktól és a Tóth Gábor-féle Rebiszes és más rendőrbűnbandáktól.

AZAZ A MINIMÁLIS KULTURÁLIS KÖVETELMÉNYEK ÉS A LAKOSSÁG - TEHÁT NEM A KORMÁNYBŰNÖZŐK, HANEM A LAKOSSÁG(!) - BIZTONSÁGÁNAK KÖVETELMÉNYE IS KIMONDJÁK, HOGY A KORMÁNY NEM TARTHAT MEG UTCÁN SEMMIFÉLE ÜNNEPSÉGET OKTÓBER 23-ÁN! Menjen a történelmi mennyiségű és mértékű közmegvetést teljesített Gyurcsány-kormány az Országházba, menjen az Állami Operaházba vagy a MSZP-s pártszékházba, az orosz vagy az izraeli nagykövetségre, DE A NÉP KÖZÉ NE MENJEN, MERT A NÉPNEK NEM KELL A LEBUKOTT SORTÜZES-CSONTTÖRŐS-USZÍTÓ-GYŰLÖLETKELTŐ-PROVOKÁTOR KORMÁNY! A népnek annyira kell ez a kormány október 23-án a majomketrecben, mint Ceausescu Bukarestben azon a napon, amikor az integetésére is a nép fújolása volt a válasz, mielőtt elmenekült és elölről hátbalőtték. Ennyire kell a népnek Gyurcsány október 23-i majomketrece, ahol nem a kormány a veszélyeztetett, hanem a nép kerül veszélybe a rendőrbűnbandáktól, aki csak 3 kilométeres sugarú körön belülre merészkedik akár járókelőként, akár Gyurcsány-szimpatizánsként, ellentüntetőként, turistaként, nyugdíjas, kórházba tartó nagymamaként stb., ahogyan ez október 23-án bebizonyosodott. Ugyanis akkor és azt követően is a mai napig a nép volt az ellenség. Az a provokátor kormány provokálja a lakosságot újra, amelyik március 15-én is azért vonult majomketrecbe a nép elől, és azért állított ki a füttykoncertek és az átkozódások ellenére egy gyereket, mert provokált, mert semmibe vette a közhangulatot, a lakosság - közvéleménykutatásokból kiderült - meghatározó részének és többségi hányadának akaratát, és ahogyan embert nem kímélt szeptembertől október 23-án át a mai napig, úgy saját gyermekét sem kímélve vetette oda a közhangulatnak, mert ahogy mindenkit, ŐT IS TÁRGYKÉNT ÉS ELHASZNÁLHATÓ FOGYÓESZKÖZKÉNT KEZELTE LE!

Tóth Gábor, a budapesti rendőrfőkapitány nem ezekre a minimális értelmi, racionális, kulturális és BIZTONSÁGI szabályokra hívta fel a figyelmet, hanem fenyegetőzik és a provokátor sortüzes-bűnöző-csonttörő-turistaverő-nyugdíjaspofánlövő kormány oldalára áll, ÉS ONNAN FENYEGETŐZIK, bejelentve, hogy a kormány majomketrecén kívül a nép veszélyt jelent a majomketrecbe gyűlő sortüzes provokátorok ellen!

Most pedig ugyanarra készültök, megint a ti provokátoraitokkal, mint 2006-ban tettétek!

Olyanok ezek, mint az állatok. Mint az állatok, olyanok ezek a barbár, pépesre zúzó vandál állatok.

Jegyezzük csak meg Tóth Gábor felé, hogy a Tánczos-ügy önmagában elegendő lenne ahhoz egy ateista morálú, törvénytisztelő, sőt, Tóth: TÖRVÉNYT ÉS BIZTONSÁGOT AKARÓ(!) embernél, hogy ezt a bűnöző, naponta a mi pénzünk lenyúlásába megbukó, koncepciós pereket rendelő, csonttörésekhez, turisták elleni kormányvérengzésekhez gratuláló és kinevező, bűnöző fajtád által fedezett és védett kormányzatot ellenzékestől söpörje el az Igazság, az Emberség, az Állampolgári Jogok, a Büntető Törvénykönyv és az Emberi Jogok Védelmében és Nevében.

Sortüzes, maffiózó, csonttörő, elmebeteg bűnöző pszichopaták!

Molnár F. Árpád, a politikai bűnözés és a politikai maffia ellensége, akinek nyomozati anyagait és bizonyítékait államtitokká nyilvánítottátok.

Mikor állhatsz te Tóth hazugságvizsgáló gép elé, ha megkérdezik tőled, csonttörő kormány-párti bűnöző alkatú pszichopatától, hogy ki az a Molnár Árpád!

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com

Szólj hozzá!

Címkék: budapest maffia gyurcsány fasizmus hazugságvizsgáló alkotmány ceausescu nemzetbiztonság szilvásy györgy államtitok provokáció ávh kínzás diktatúra emberi jogok biztonságpolitika rebisz nyilas btk hamis vád pszichopátia állambűnözés despotizmus rémuralom szervezett bűnözés politikai bűnözés rendőrbűnözés tánczos gábor kényszervallatás államvédelem 2006 október 23 pártszolgálatos önkény tóth gábor rendőrfőkapitány konceőciós per 2007 március 15 kormányvérengzés

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr94200200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása