HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Nagyhatalmi emberkísérletek az elátkozottak bolygóján

2007.11.26. 16:58 Molnár F. Árpád

2007-11-26.
Molnár F. Árpád
A szinte vagy egészében véve a teljes nyugati világbirodalom összefogásával sikerült kihozni Líbiából a jó pár esztendeje ott raboskodó bolgár ápolónőket, akiket Moammer el-Kadhafi országában azzal ítéltek halálra, hogy AIDS-szel szándékosan fertőztek meg több száz kisgyermeket, akik közül azóta jó páran meghaltak.

A bolgár ápolónők kapcsán szeretném megjegyezni, hogy elnézést, de nem-e lehetséges, hogy abban az ügyben azért volt olyan hallgatag és óvatos a nyugati média, valamint a domináns és uralkodó nyugati világhatalom szerte a bolygón, mert - ahogyan a Nagy Afrika Laborban szokás - nyugati megrendelésre történt a kórházban fekvő gyermekek AIDS-szel való megfertőzése? Ugyanis az ilyen nyugati, lakosság elleni tömegmészárlások cseppet sem ritka jelenségek, hanem rutinműveletek eme önmagukat "demokráciának" hazudó tömeggyilkos rendszerekben.

Emlékezhetünk a megbukott esetek közül pl. arra, amikor az USA - néhány évtizeddel ezelőtt - halálos vírussal fertőzött meg Afrikában hatalmas néptömegeket - a szokványos emberkísérletek céljából és politikai okokból -, aztán azt követően sem adták be az ellenszert, hogy azzal már bizonyítottan rendelkeztek. A gyógyírt ugyanis - napi rutin, napi művelet - elrejtették, és hagyták az embereket meghalni. Természetesen utóbb derült ki ez is.

Hadd jegyezzem csak meg: nahát, micsoda dolog, hogy Magyarországon erről sem harsog a média sehol, hanem úgy hallgatnak a tájékoztatás eme minimumáról is, mintha nem léteznének ilyen ügyek naponként és rendszeresen a világon mindenfelé, hatalmas összefogásban.

Éppen a napokban írtam valakinek, hogy összesen 2, azaz kettő darab újságírót nem tudok mutatni ebben az országban, aki ha bárki bajba kerülne, megmozdulna. Mind a saját zsebét lesi, mind a lobbik előtt hódol és hajlong. Aki pedig beszélni kezd kisebb dolgokról, ha csupán helyi összefonódásokról is, magától értetődő módon rúgják ki mindenhonnan, ha pedig rendőr, akkor gyakran megölik.

MEGVOLT ELLENSZERE - AMELY VÍRUSSAL MEGFERTŐZTÉK AZ ÁRTATLAN ÉS NYOMORGÓ LAKOSSÁGOT -, DE NEM ADTÁK BE AZ ELLENSZERT!

...

Az ártatlan civil áldozatok tömege tengernyi, és ez csak egyetlen akció volt, csak egyetlen abból a láthatatlan tengerből, ami utóbb megbukott.

Hová írjunk ezek ellen a napi tömegmészárlások ellen tiltakozó petíciót vagy feljelentést? Talán az Amnesty International-nek? A GreenPeace-nek? Vagy az Európai Uniónak? Az Európa Parlamentnek? Strassbourgnak? Hágának? Röhej. Hol kell feljelenteni az elkövetőket, ha maga a legfőbb hatóság az elkövető, a nevükben emberjogi szervezetek pedig mással sem foglalkoznak, mint a saját presztízsükkel és politikai egyeszségeikkel, minden sürgős esetben a tájékozatlant szimulálva, valami olyasmi látszatpiárt építgetve, amilyeneket a fehér galléros, öltönyös és nyakkendős bűnözők.

A bolgár ápolónők esetében viszont - szemben a megbukott konstrukciók és ügyek evidenciájával - csak találgattam, mégpedig a szokványos állami módszerek gyakorlatának ismeretei birtokában, a hazai médiumokban agyonhallgatott, de bukott, világméretű tömeggyilkos esetekből kiindulva, ó, jó öreg Zsivkovos, gyilkos, vaskos és vasnehéz Bulgária.

Nekem sem hiányoztok. Úgy látszik, azért akármennyire szeretnétek, ennyire én sem felejtek.

Azt, hogy a bolgár ápolónők között volt-e (és ha volt, akkor hány) hivatásos állami gyilkos, nem tudom, azt viszont igen, hogy Líbiának az utóbbi években kialakított szorongatott, mindig, mindenben hajbókoló, és a nyugat előtt - a háborútól való félelem miatt - meghajló helyzetében kvázi lehetetlen volna elképzelni, hogy úgy tarthatták volna sakkban a világot, hamisan vádaskodva a nyugati világbirodalommal szemben, hogy vádjaik ne lettek volna helytállóak minimum abban a tekintetben, hogy a nyugat volt a megrendelője a gyermekek AIDS-szel történő megfertőzésének és lassú lemészárlásának. Ha a nyugat nem elkövetőként/megrendelőként szerepelt a gyermekek elleni - egyébként szokványos - állami tömegmészárlásban, akkor egy olyan hamisan vádaskodó országot, mint amilyen Líbia, úgy hurcoltak volna körül a Földön, fennhangon óbégatva a nyugat demokratikus szellemét és páratlan becsületét, a nyugat saját lakossága iránt érzett hallatlan felelősségét hangoztatva, piedesztálra emelve a tömeggyilkos rablóháborúk előretolt bábját, George W. Bush-t, az Egyesült Államok elnökét, valamint a médiában agyondicsért sokszoros gyilkost, Angela Merkelt, hogy egyetlen nap alatt földbe döngölték volna Líbiát, a nyugati világ legfőbb hóhérait pedig megkoronázták volna, hogy mekkora sikerrel derítették fel ezt a hallatlan gonosz ügyet.

Azonban Babilon, a nagy, a bábeli politikai-üzleti, tömeggyilkos Szajha hallgatott, s ha megszólalt, nem véleményezett, csak csendesen, zavartan mosolygott.

A bolgár ápolónők lehetnek ebben az ügyben egyébként akár ártatlanok is, akik így egy rajtuk kívül eső állami csatározás két tűz közé szorult áldozataivá válhattak volna. Azaz ebben az esetben az AIDS-vírussal végrehajtott tömegmészárlást máshogyan követték el, nem a bolgár ügynökökön keresztül.

Bár ami a bolgár állam minőségét, múltját és jelen egészségügyi-bűnügyi gyakorlatát illeti... Hát, mintha a nyugat többi államát vennénk szemügyre; na nem médiaszemmel, bezsebelve a hazugságokkal járó anyagi hasznot, hanem reálisan, a maga valóságában. Túl ezen tudjuk, hogy ahogyan a Szovjetunióban kiderült, úgy Bulgáriában sem volt ennél rózsásabb a helyzet: a Szovjetunióban a KGB-be a lakosság minden harmadik-negyedik tagja be volt szervezve. Azaz négy ápolónőre legalább egy államügynök jutott.

Szóval volt és van erkölcs rogyásig.

Biztonsági okokból a hazugságvizsgálatot érdemes volna a bolgár titkosszolgálat vezetőinél kezdeni. Persze elő lehetne rángatni egész nyugodtan az Egyesült Államok akkori CIA-igazgatóját, de az USA elnökét is. Na, ezeken a helyeken (is) egész bizonyosan tudják, hogy mi történt, ahogyan nyugodtan lehetne érdeklődni a Zsidó Világszövetség elnökénél és baráti köreinél, valamint pl. azon nyugati és szaúd-arábiai befektetőknél, akik a World Trade Center összeomlása előtt látványos módon vonták ki és fektették be máshol részvényeiket, de a jóságos megváltó báb, George W. Bush Úr mozgatói azóta sem zárolták egyetlen ilyen nagybefektető számláját sem terrorizmus igaz vádjával, és egyetlen öltönyös-nyakkendős tömeggyilkost sem hurcoltak Guantanamora. Sőt, a WTC ikertornyának katasztrófáját követően George W. Bush Úr repülőgépen mentette ki az olajsejkeket az Egyesült Államok területéről. Aztán jött Afganisztán - ahová azóta szépen visszatelepültek az amerikai (azaz izraeli) kábítószer-ültetvények -, és jött Irak pokla, ahogyan utóbbinak tervéről kaptak nyilvánosságot Bush Elnök Úr szavai, amelyeket - utóbb látott napvilágot - hatalomra kerülésekor mondott arról, hogyan kellene majdan lerohanni Irakot.

Legyen szó akár a Líbiában elkövetett nyugati, gyermekek elleni tömegmészárlásokról, akár a WTC-ről, ahol a gondoskodó állam a saját lakossága ellen fordította a fegyverét (egy francia titkos ügynök szavai szerint napi ügyként), nem kell egy gazos, bogáncsos erdő legbelső fájáig eljutni ahhoz, hogy az erdő bármely útban lévő fáját félig átfűrészelve, vagy ágaiból letörve, igen, tördelve, szépen és lassan, komótosan, pillanatok alatt meg tudjuk állapítani, mi is történt valójában.

Ilyen ügyekben mutatni kell egy lobbit, amelyről természetszerűleg tudjuk, hogy ismeretében kellett lennie annak, mi készül és kik voltak a megrendelők. Aztán rámutatni az egyik haszonélvezőre, aki sokat takart a mészárlásból, és azt mondani:

- Beszélj!

A hullalelkűek pedig - reagálván az ismert típusú ellenvetésekre és fordított bizonyságtételekre - tegyenek bizonyságot továbbra is átokként, hiszen máshogyan úgysem tehetik meg soha.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
http://hirhatter.t35.com

Szólj hozzá!

Címkék: afrika maffia usa vírus eu börtön irak oroszország szaúd arábia kgb demokrácia aids cia európai unió bulgária washington kommunizmus anarchia afganisztán cionizmus kapitalizmus szocializmus greenpeace wtc terrorizmus kínzás diktatúra líbia emberi jogok lakosság strassbourg titkosszolgálat felejtés world trade center boeing amnézia titkosügynök fszb despotizmus tömeggyilkosság világuralom médiabűnözés george w bush szervezett bűnözés állami bűnözés ápolónő politikai bűnözés kényszervallatás arabok osama bin laden állami gyilkosság önkény médiamaffia gyermekgyilkosság tömegmészárlás rosszindulat fogda hága olajüzlet bértollnokok titkozatos nagy babiloni szajha globalista bűnözés olajbusiness moammer el kadhafi bolgár titkosszolgálat emberkísérletek állami emberkísérletek népuralom nép non va amnestí international fehér galléros bűnözés todor zsivkov nagytőkés bűnözés angela merkel kancellár orvosmaffia szovjetunio beépített ügynök államügynök zsidó világszövetség szaddam huszein különösen aljas indokból vagy célból

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr7242577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása