HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Gyurcsány Ferenc blogjában egy zsidó pszichológusnő háborog

2008.01.10. 13:59 Molnár F. Árpád

Gyurcsány Ferenc blogjában - melyből a nemzetbiztonsággal szemben az elitbiztonság okán, hírem miatt ki vagyok tiltva, hogy nevemmel regisztrálni sem engedtek - egy kisvárosi pszichológusnővel, bizonyos Rékával folytatott Internetes párbeszéde elevenedik meg. A pszichológusnő panaszkodik. A levelet Gyurcsány Ferenc Úr idézi:

"Hétfőn jött hozzám egy házaspár, otthoni nyavalyák, iskolai nyűglődések a nagyfiúval. Már a végén járunk, amikor a férfi megjegyezte, kicsit tartottak ettől a beszélgetéstől, tudvalevőleg minden pszichológus zsidó, ahhoz meg ők nem járatják a gyereket. Mondom, az baj, mert félig cigány vagyok, félig zsidó - gondoltam ettől majd észhez tér. De nem tért, ma írásos panaszt tett, hogy részint nincsen figyelembe véve az ő világnézete, részint emiatt meg van tagadva a gyermek kezelése. Csak azt sajnálom, hogy nem tettem hozzá: ráadásul néger és leszbikus. Mindig utólag jut eszembe a jó válasz."

Réka, a pszichológusnő ezeket mondta, majd feltette a kérdést: "Itten mindenki meghülyült már?" Gyurcsány Ferenc erre így reagált: "Mi tagadás, tényleg van itt még dolog, elég".

Van dolog, elég. Így van. Megpróbálva kíméletesebb lenni, azért nem mulaszthatom el, hogy ne így kezdjem: A pszichológusnő analfabéta, majd én felvilágosítom.

Egy pszichológusnő nem lehetne olyan tehetségtelen - ha létezne kellő igényesség a szakmában, és nem a vécépapír adná, hanem a rátermettség és a megbízhatóság a diplomát -, hogy nem képes tolerálni azoknak a lelki állapotát sem, akik hozzá fordulnak.

Nem bort iszom, vizet prédikálva, mert: Ha hozzám pszichológusként azzal fordulna bárki, hogy mondjam meg, magyar származású vagyok-e, mert ha igen, ő nem akar hozzám járni, akkor azt tolerálnám, mert toleráns vagyok az emberek iránt, de sajnos nem keresztyéni módon is igen-igen intoleráns a fehér galléros bűnözőkkel szemben. Ha viszont a pszichológusnőnek még a hétköznapi állampolgárokkal sem megy, akkor menjen el portásnak, ha pedig lenne tehetsége - ám kiderült, hogy sajnos nincsen -, akkor menjen el emberjogvédőnek, esetleg oknyomozónak, ahogyan én (bár nem olyan jól fizető, mint egy zsíros zsidó állás, az biztos), és mindjárt meg fogja látni, miért vannak sokan, akik nem akarják a gyereküket zsidókhoz vinni. Mással is alig fog találkozni, ha a szervezett bűnözés után nyomoz, mint ukrán-zsidó, orosz-zsidó, német-zsidó stb. kettős állampolgárok, valamint hozzájuk tartozó embereik rendkívül súlyos gazdasági és életellenes bűntetteivel, ahol a legmagasabb beosztásban lévő vezetők, a Szemjon Mogiljevicsekig és a MALÉV vezetőiig (Borisz Abramovicsig) bezárólag zsidóknak vallják magukat, ha pedig bárki a hatóságokhoz fordulna, könnyen a temetőbe kerül az olyan szintén sábesz-deklis, azaz zsidó sapkás bűnözők miatt, amilyen a köztörvényes bűnöző, többször bíróság elé állított moszados Salamon Berkowitz és alkoholista pszichopata haverja, Lomnici Zoltán, a Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bíróságának elnöke.

Ha kérdőre vonnánk a pszichológusnőt, és azt mondanánk, ugyan diagnosztizálja már Lomnici Zoltánt, A MALÉV új zsidó-orosz tulajdonosát, Borisz Abramovicsot, a nemrégiben el nem ítélhető módon elhunyt Veér Andrást, a Gyurcsány, a Medgyessy, a Kuncze és az Orbán-dinasztiák legfőbb szellemi-erkölcsi mentálhigiénés, elektrosokkos pszichopata vadállat, gerinctelen és gyáva, kapzsi és hataloméhes hazaáruló bűnözőjének tálentumát, vagy Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, vajon mit mondana? Azt, amit mind, aki jól akar keresni, és a legfőbb sortüzes, szemkilövő, hiszteroid és szélsőségesen bűnöző alkatú pszichopata antikrisztushoz, a szaknyelven primitív reakciókra hajlamos Gyurcsány Ferenc miniszterelnökhöz jár panaszkodni:

Azt, hogy nem a szakterülete, de leginkább azt, hogy nahát, miket mond a szélsőséges csőcselék és söpredék. Betegek is, nem normálisak, mert nem sortüzes állami pszichopaták, a pénzre sem fogékonyak, és nem támogatják a bűnszervezeti álelit fehérgalléros, öltönyös és nyakkendős bűnözést. Gyakran ezek mellett vihogóra fognák a figurát hol kínjukban, hol a gonoszság felett érzett örömmámorukban, ahogyan a Veér András baráti körébe és szervezeti egységébe tartozott Popper Péter álszakértő és társa, Bodor Pál, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) volt elnöke, akik pontosan úgy jártak el ilyen esetekben, ahogyan azt a KGB-nél tanultuk. Na nem úgy tanultuk, ahogyan Laborc Sándor (NBH-igazgató) és Lendvai Ildikó, hanem a KGB ellenségeiként, akiknek ez a színvonal, erkölcsi és szellemi minőség, degradálódás és lealjasulás sehogyan sem ment soha, és a Teremtő Úr Isten Őrizzen Meg mindannyiunkat attól, hogy így végezzük. De bezzeg a miniszterelnök úrnak tetszik lenni - folytatnák és folytatják a választott kártevők -, az aztán igen. Nehéz az élet, osszuk meg mi milliomos, sortűzpárti fasiszták problémáinkat az ország bajairól, mi az, ami még hiányzik az életünkből, milyen kocsi és milyen ház, milyen állás, mennyi zsír és lé, mi az, amit még nem szereztünk meg és nem nyeltünk el. Mi, egészségesek a patológiásan megszállott civilekkel szemben.

A - Jézus Krisztus Szavaival - mindig a disznónyáj mocskában fetrengő Klub Rádió átvette a hírt az elnyomott milliomos pszichológusnőről, aki szorong, hogy jól fizető, őt eltartó páciensei közül akadt egy, aki valamilyen tapasztalat folytán szeretné kerülni a zsidókat, és akit emiatt kirúgott a további fizetős szolgáltatások elől, mert fajilag sértve érezte magát. Ellenben lám, az önmagát zsidónak tartó, és e zsidó elitet kerülő civilnek milyen igaza lett, hiszen máris miniszterelnöki portálra került, mint antiszemita, intoleráns, jól fizető szélsőséges, akinek a pénze sem kell a derék, és ezért dúsgazdag és igazságos, sortüzes pszichológusi kisebbség számára, véleményét ugyanakkor természetesen amolyan léderer pálos-lomnicis módszerekkel meg sem ismerhettük, mert ki lett rekesztve a multimilliomos sortüzesek és nagymamák arcát járókelésért vérbe borító fasiszta klubtagok részéről. A Klub Rádió tehát átvette a hírt, idézte a nemzetbiztonságot destabilizáló, az országot tovább züllesztő, a magyar lakosság érdekeit sértő részeket, ahogyan ők át szokták venni a híreket, közük nem lévén a Magyar Köztársaság nemzetbiztonsági érdekeihez és a lakosság védelméhez, akik képtelenek arra, hogy a fent vázolt legegyszerűbb összefüggéseket meghúzzák. Pedig ha a Klub Rádiósok ennyire tehetségtelenek és buták, és még ennyit sem képesek kikövetkeztetni, akkor népnyelven azt mondhatnám: nem értem, hogy lehet, hogy még mindig egy országos szórású rádiónál dolgozhatnak.

Persze ez csak olyan szófordulat: "nem értem, hogy lehet", hiszen tudjuk mind, hogy éppen azért dolgozhatnak ott, mert ők maguk is szervezett bűnözők, és a szervezett bűnözés pártolói. A Jézus Krisztus Igéjével - visszatérő Ellenségük Szavaival élve - az antikrisztusok.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
http://hirhatter.t35.com

15 komment

Címkék: hisztéria mszp ukrajna szdsz isten németország izrael oroszország kgb pszichiátria romák moszad zsidó fasizmus orbán viktor gyilkosság antiszemitizmus evangélium cionizmus rasszizmus medgyessy péter kereszténység nemzetbiztonság újszövetség származás nbh legfelsőbb bíróság malév nácizmus antikrisztus btk analfabétizmus fszb veér andrás bűnpártolás hitlerizmus hazaárulás jézus krisztus cigányság teremtő igénytelenség lomnici zoltán emberölés felsőbbrendűség keresztyénség sortüzesek opni kapzsiság bodor pál múosz csonttörők szemkilövők popper péter intolerancia gyávaság lb gerinctelenség antikrisztusok laborc sándor titkosszolgálatok salamon berkowitz elitbűnözés tényfeltárók bűnöző alkatú pszichopátia fehér galléros bűnözés orvosmaffia életellenes sábesz dekli mossad klub rádió gyurcsány ferenc blogja pszichológusnő tehetségtelenség keresztyénellenesség keresztényellenesség pszichiáterbűnözés oknyomozók szemjon mogiljevics szeva bácsi faji elkülönülés borisz abramovics mentálhigiéne hiszteroid pszichopátia alkoholista pszichopátia primitív reakciókra való hajlam öltönyös és nyakkendős bűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr36292110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PÁLOS TREND - palostrend - palos.hu - angyaliszentkorona.hu - · http://www.palostrend.hu 2008.07.08. 12:20:28

Az ÉLET, halálos ítélete = zsidó!


Gondolat és lélek „testvéreim” nem futamodnak meg egykönnyen még akkor sem, ha MAGYARORSZÁG MAGYAR zsengéi és csodálatos fiataljai ma még a zsidó megszállók

buzeránsai előtt kényszerülnek is SZERETKEZNI és CSALÁDOT alapítani!!!


Azt meg, hogy MA ilyen sátáni kukkolók leshetik és „játszathatják” velünk az élet szerepeit azt kizárólag a MAGUNKFAJTÁKNAK köszönhetjük, mert sajnos vagyunk annyira birkák, hogy pásztort lássunk a farkasokban.


Örömteli hír, hogy egy józan MAGYAR PARASZT EMBER hűséges villanypásztora, garázda élősködőket vágott agyon a SAJÁT FÖLDJÉN!


A MEGOLDÁS ADOTT! - ÉLNI + TUDNI KELL!J


Kezdetnek éljünk a MAGYAR ŐSÖK gondolataival…

Dózisok a túléléshez: www.palostrend.hu

PÁLOS TREND - palostrend - palos.hu - angyaliszentkorona.hu - · http://www.palostrend.hu 2008.07.16. 10:22:02

...a PÁLOS TREND 13 MAGYAR NEMZETi "G" pontja


Amikor már Nemzeti ünnepünkön többségben vannak a szónoklók között a horpadt mellkasú kókadt egyedek…
Amikor mán’ ezek a kókadt egyedek nem elégszenek meg azzal, hogy dübörgőnek látszódnak és szépnek, nos…
Nos akkor mondja a magunk fajta, hogy ÁCSI!

Ugyanis, amikor már ezek a horpadt mellkasú egyedek arra vetemednek, hogy holmi cenzor lendvaik és antinők mellébe büszkeséget pumpálnak, akkor már tényleg ki kell jelentenünk, hogy LÁSS!.. VÁGÁS!...: VÉGÁLLOMÁS.

Már csak azért is, mert a Mi járatunkon mi adjuk a helyjegyet.
Ezért foglaltuk csokorba…
13 pontba
mindazon értékünket és követelésünket, hogy akik velünk akarnak utazni, azt tényleg úgy tegyék, mintha az utolsó útjukra váltanának jegyet…


1.
A Pálos Trend foganatosítja és népének szolgálatába állása után azonnali hatállyal, bevezeti Magyarországon a népi SZÉKFŐK rendszerét.
Ennek a REND SZER-nek az élén a főállású ANYASÁG intézménye áll, ami a mindenkori székfők által delegált parlamenti képviselők éves átlagkeresetének 100% - át, juttatja állampolgári jogon, havonta egyszer, minden magyar édesanyának!

2.
A 2-ik pontban foglaltakhoz szigorúan társul és karöltve jár azon kötelességünk, hogy LELKIISMERETESEN, de KÖTELEZŐEN szavazunk!
Ennek a lelkiismereti, de kötelező szavazat vállalásnak a feltételeit 3 hónap leforgása alatt tudjuk létrehívni.
Ehhez azonban első kitételként a jelenleg is a Parlamentben működő összes adócsaló és jogsértő képviselő elszámoltatása ALAP!
A miheztartás végett, parlamentbe kerülésünk esetén rögvest gondoskodunk Trianoni emlékművünknek az eredeti helyére történő visszaállításáról a Szabadság téren.
Kötelező érvényűként a Magyar Nemzet lobogója innentől fogva a piros, fehér, zöld - melynek közepében az angyali Szent Koronás címerünk uralkodik.
Már csak azért is, hogy minden honfitársunk tisztában legyen azzal, hogy
Magyarország a magyaroké!
S amit Mi akarunk (a keresztény többség!!!) az, VOLT, VAN; - s LESZ!
Élve az őshonosok vérségi SZENT JOGÁVAL!
a Magyarországon élő, a hazánknak szándékosan! kárt okozó nem magyar emberek vagy magukat magyarnak nem valló emberek és azok leendő gyermekei, Magyar állampolgárságot nem kaphatnak.

3.
Elixírként MAGYAR állampolgárság illeti mindazon honfitársunkat szerte a világban,
aki a „világok”! közötti létét, vérségi, szellemi vagy lelki „mibenlétét”,
HUNMAG nemzetségünk 24 törzséből eredezteti!
Szemétbe dobjuk a sztálinizmus szocionista alkotmányát, amit idegen megszállók a mai napig hóhérkötélként tartanak a nyakunkon; - korlátozva ezzel a MAGYAR NEMZET őszinte lelki és szellemi szabadságának beteljesülését.

4.
Közhírré tesszük a rózsadombi paktum összes szereplőjének teljes és álnevét s az általuk paktumba foglalt temérdek galádságot, ami a rendszerváltásnak hazudott: 1990. október 23-i nemzetáruláshoz vezetett.
A Soros alapítvány érdekköreibe tartozó összes pénzmosoda
és szellemírtó intézményeinek bezáratása.
Tulajdonosai ellen, ügyészi vizsgálatok indíttatása.
…az izraeli állampolgárok magyar állampolgárságának mindenre kiterjedő felülvizsgálata.
Mindeközben visszaállítjuk a magyar többség akaratának megfelelően a HALÁLBÜNTETÉS és a HAZAÁRULÁS jog által történő büntetését.

5.
A szuverén országokat nyomorító, háborút szító és fenntartó hatalmakkal, terrorista „befolyásokkal”, mesterséges országokkal! (USA, Kína, Izrael…)
rögvest vízum kényszert vezetünk be míg ezen államok konzulátusait bezáratjuk, bérenceiket, hivatalnokaikat, kémeiket kitoloncoljuk!
Minden városban szégyentáblát állítunk, ahol a magyar emberek mészárosai nevükön neveztetnek; - hogy még véletlenül se fordulhasson elő az, hogy holmi született gyilkosok és hazaárulók az áldozatok névsorába keverednek bele!

6.
Azonnali rendet vágunk a Széchenyi István által alapított Magyar Tudományos Akadémia
háza táján is.
Kötelező érvényűvé tesszük, hogy a Magyar Tudományos Akadémia valóban az alapító Széchenyi István szellemi örökségében szolgálhassa a Magyar Nemzet szellemi felemelkedését.

7.
Kíméletlenül fellépünk minden olyan intézménnyel, médiával szemben, amelyek értékrendjükben továbbra is vezető szerephez juttatják a keresztény Magyarország gyalázásában élvhajhász egyedeket és az általuk terjesztett fertőt.

8.
Az összes nagy ígérgetőt, félretájékoztatót, „privatizátort” és kommunizálót szembesítjük be nem váltott ígéreteikkel és az általuk elherdált népi javak visszaszolgáltatására, kényszerítjük.
Majd szószegésük súlyosságának megfelelően először az átverés óta (1990. 10. 23.) azt fogják kapni, amit valóban megérdemelnek. Éveket.

9.
Alanyi jogon biztosítjuk minden magyar vállalkozó számára mindazt, amit eleddig vagyis a szabadrablás elmúlt 19 évében a külföldi „befektetők” élveztek hazánkban.
Ellenben minden külföldi befektetőtől ezt a jogot elvonjuk és kártérítésre kötelezzük őket.

10.
Nemzetgazdaságunk önálló és szabad érdekérvényesítése érdekében megkülönböztetett állami támogatást nyújtunk Gróf Spanyol Zoltán, Vízmotor projektjéhez, a biodízel program országos lefedettségéhez, a korszerű szélmalmok telepítéséhez és a gyógyturizmus feltétel nélküli kiszolgálásához.

11.
Teljes erőbedobással azon vagyunk és érvényt is szerzünk ezen követelésünknek, hogy minden műsorszolgáltató 90%-ban a magyar kultúra feneketlen kincseiből merítsen és azt sugározza szerte széjjel, szívfeszítő büszkeséggel a nagyvilágba.
Aki erre pedig nem lesz hajlandó, annak eddig tartott a szabadfertő.

12.
Törvénybe iktatva mentesítünk minden magyar embert a magyar földet valaha leigázó és jelen megszállóinak áruló politikájának és meghamisított történelmünk hazugságainak
lelki terhei alól!
Miközben mindennemű gyalázatos, a vadidegen hatalmak felé mindenáron történő megalkuvásunkat, görcsös megfelelni akarásunkat jogrendbe foglalt törvényt és paragrafust semmissé nyilvánítunk.
…míg ezen paragrafusok alkotóit, fenntartóit és haszonélvezőit börtönbe vetjük!

13.
A mindenkori Magyarország adóterhét pedig 13%-ban állapítjuk meg, ami minden Magyarországon dolgozó embernek, kötelező érvényűen fizetendő, de egyetlen tehertétele.
Ezen fizetés alól kétszeri túlkapás vagy elhallgatás esetén azonnali vagyonelkobzás jár, ami a Magyar államkincstárat fogja gazdagítani.
Viszont a mindenkori Magyar Államkincstárnak elsődleges kötelessége bevételeiről és kiadásairól negyedévenként! számadást adni állampolgárainak – a rossz és nemzetellenes gazdálkodás azonnali „fejvesztéssel” járó terheinek és következményeinek ismeretében!

...hogy tudd: www.palostrend.hu

PÁLOS TREND - palostrend - palos.hu - angyaliszentkorona.hu - · http://www.palostrend.hu 2008.08.08. 11:11:07

Moszados az egész. EGY-MÁSÉRT: ARANYLÖVÉS!


„Bármilyen álhírekkel is bombáznak (ÜSTöznek!!!) minket a CIONISTA (b)ÖLCSEK ne felejtsünk el „beleszagolni” a KÖZSZÁJBA…


Ennek a közszájnak az a nagy büdös tulajdonsága van, hogy akkor is bűzlik, ha non-stop mossák - sok bárral, SOKK „bárban”…!


Az elmúlt két hónap MÁSKÉPP SIKEREDETT az EGY MÁSÉRT egy MÁSÉRT alapítvány katonarendőrségének?!...


HONVÉDŐ katonáink vezérkara, akik a kábszervíz hálózat egyik tekintélyes országában panamáznak, tányéraknás utakra tévedtek, mely utak csonka kis hazánk árulóihoz vezetnek.”


„Most akkor… SZEKERES elvtárs és Császár Előd ex mostoha apja az énekes pacsirta, Komáromi Tibi bácsi tényleg a MOSZAD DROG droidjaiként üttetik fel a cuccot… vagy NEEEEM?!


-Miről hablatyolsz itt kis köcsög?! Nem volt elég a tegnapi?!

-Tegnapiiiii?!!! …de hiszen, tegnap…: MA van!

- Nem jó válasz!

-…dehogynem…

- Kinyírlak!

- Nem zavar, hogy ÉN, TE vagyok?!

- Na, ne etess!

- Ölelj meg…

- Szombaton, soha.

- Nem fogod, hogy tegnap van MA?!

- …de, akkor lőttél be…. És…

-…és levegős volt.

- a kurvaszád, Te szemét.

- Nem rémlik, hogy ÉN vagyok TE?!”

Szeánszokra bejelentkezés: www.palostrend.hu

palostrend · http://palostrend.hu 2009.05.21. 08:50:18

...egy külföldi SZDSZ-es szavazó!

Kitépte és megette 4 éves fia szemét a drogos apa!

A valószínűleg drogos befolyás alatt álló Angel Mendoza kitépte és megette gyermeke szemét. A 35 éves férfi, miután gyerekére támadt, megpróbálta levágni a saját lábát egy baltával. A gyermekvédelmisek "figyeltek a fiúra", de azért nem vették el drogos szüleitől a kisfiút, mert azok nem verték eléggé. Ezt tanítja a liberalizmus.


Ez a fiú most nem így néz ki, ráadásul soha többé nem fog látni.
Vajon ő is támogatja a drogliberalizációt?
Egy kaliforniai férfi kitépte és megette 4 éves fia bal szemgolyóját, jobb szemét pedig megcsonkította, írja a bakersfield.com. A gyermek, aki a kiérkező rendőröknek csupán annyit mondott: „Apukám megette a szemem", teljesen megvakult. Az orvosok egyelőre nem tudják megmondani, megmaradt szemével fog-e valaha is újra látni, de nem valószínű. A kisfiú apja, a 35 éves Angel Vidal Mendoza a brutális tette után tolószékében átment egy üres házba, és megpróbálta levágni saját lábát egy baltával. A rendőrség az eset után vádat emelt a férfi ellen, aki valószínűleg drogos befolyásoltság alatt követte el tettét (nem ez volt az első). A kisfiú és sajnos az apa állapota is stabil. A gyermekvédelmi felügyelet az ügyről nem nyilatkozott, csupán annyit mondott el a program igazgatója, Brian Parnell, a kisfiút védőőrizet alá helyezték.
A rendőrségi jelentés szerint a 4 éves kisfiúra, Angelo Mendozára a szomszédok találtak rá. Április 28-án reggel Mendoza megkérte a szomszédját, Elizabeth Rodriguezt, vigye el kocsival délután egy munkával kapcsolatos találkozóra. A nő délután hatkor átküldte a 12 éves fiát a férfihoz, aki elmondta, Mendoza idegesnek tűnt, és nem engedte be a lakásába. Csupán annyit mondott, nemsoká megy. Pár perccel később a 12 éves fiú látta, ahogy a férfi kerekes székével elment valahova. Ekkor fiú és egy másik szomszéd bementek Mendoza lakásába, ahol megtalálták a földön fekvő 4 éves kisfiút. A többi szemtanú elmondta: a férfi ordítozott, kiabált és az üres ház udvarában le akarta vágni a lábát egy baltával.

Drog, csekkhamisítás, gyermekbántalmazás
A bíróság Angel Vidal Mendozát őrizetbe vette, és a bíróság döntése értelmében egymillió dollár ellenében helyezhetik szabadlábra. A rendőrség súlyos testi sértéssel, kínzással és gyermekbántalmazással vádolta meg. Mendozának nem ez az első összeütközése a törvénnyel, korábban elítélték már drogbirtoklásért, tettlegességért, csekkhamisításért és kiskorú veszélyeztetésének vétsége miatt, ráadásul jelenleg is próbaidőn volt, írja a bakersfieldnow.com.
A fiú édesanyja, a 23 éves Desirae Marie Bermudez – akire egyébként 2008-ban 15 ezer dolláros büntetést szabtak ki, mert nem fejezte be a drogelvonó programot - nem volt jelen, amikor az eset történt. „A fiam csak sírt: 'Mami, mami, veled akarok menni'. Félek. Azon gondolkodtam, vigyem inkább magammal, vagy hagyjam ott" - nyilatkozta a nő az eset után, majd még elmondta, azt hitte, fia biztonságban lesz drogos apja mellett.

A kisfiú anyját és apját is megvádolták még 2006-ban, akkor egy PCP nevű hallucinációkat okozó drog hatása alatt követtek el bűncselekményt, ugyanakkor egyikük ellen sem emeltek vádat kiskorú gyermek veszélyeztetése miatt.

Nem vették el a szülőktől, mert nem verték eléggé
A gyermekvédelmi felügyelet igazgatója elmondta, azért nem vették el a szüleitől a 4 éves Angelo Mendozát, mert ahhoz több fizikai bántalmazás – csonttörés, komoly sérülés - kellett volna érje. „Azokban az esetekben, amikor a szülők drogokat használnak, a gyermekvédelmi felügyelet feltétlenül ellenőrzi a gyereket, de nem kell mindenképpen elvenni. Minden a drogfüggőség mértékétől függ, illetve attól, vannak-e mások, akik vigyáznak a gyerekre – ismerősök vagy szomszédok" - mondta Parnell.
(Velvet nyomán)

palostrend · http://palostrend.hu 2009.09.11. 21:16:13

2009.11.11 - Fokozódik a ZSIDÓ INVÁZIÓ!!!

Ügye nem árulok el nagy titkot azzal, hogy 2009.11.11-én újabb a földgolyóra kiterjedő CIONISTA INVÁZIÓ és INKVIZÍCIÓ lesz a zsidó érdekeltségek mindegyikében; - a TELE VÍZIÓKTÓL az OLTÓANYAGOKBA rejtett NANO TERROR technikáin keresztül az új generációs ÉLELMISZERMÉRGEK "gombnyomásra" éles aktiválásáig?!
Hasonlatos lesz ez a talmudisták korábbi LELKI TERROR mechanizmusához amik történelmi tényekké avanzsálták a PIRX Kalandjainál is kacagtatóbb HOLDRASZÁLLÁSt vagy a bányarobbantással porig rombolt WORLD TRADE CENTER épületeit minekután LELKIISMERETLENNÉ lett a ZSIDÓ VILÁGURALOMl TERRORJA!

…mintahogy csak a hűséges élettársak és feleségek ismerik igazán a férfiak leggyengébb pontjait…; - na úgy áhitják tudni a zsidók a VILÁG IRÁNYÍTÁSÁÁNAK JÓISTENI TITKÁT, de...
...de totál alkalmatlanok erre.
Na azt, hogy ezt be is lássák; - kellenek az ártatlan emberek milliárdjainak minnél kegyetlenebb és brutálisabb feláldozásai...s lehetőleg ÉLESBEN és EGYENES ADÁSBAN!

…HÁL' ISTEN, hogy vannak akik csak akkor egészségesek, mint a makk, ha a makkjjuk is egészséges - és ez akkor is így lesz, ha totális lesz a HIGH TECH TERROR!

Ügye azzal sem árulok el nagy titkot azzal, hogy a magyar lakosságot szisztematikusan mérgezik és 6 millióban állapította meg a bankár kaszt azt a lélekszámot, ami szerintük optimális?!

Röviden.

6 millió magyar „droid” munkájából érzik biztosítottnak az 1 millió taknyos idegen eltartását.
Feltéve, ha nem nőnek meg ugrásszerűen a taknyosok igényei!
a S O R V A S Z T Á S
Lelkileg és hangsúlyosan a Kiegyezés évétől: 1867-től.
Szellemileg és hangsúlyosan, Trianon évétől: 1920-tól.
Fizikailag és hangsúlyosan a Nemzet árulás évétől: 1989-től.
Az ASZPARTÁM mérgezés!
Hazánkban az aszpartámmal való mérgezés 1994-től fokozódik látványosan.
Ugyanis ekkoron fektettek és köttettek olyan fondorlatos paktumok, hogy mindenféle ajzószer korlátlanul kerülhet terítékre Magyarország területén.
Végül is az aszpartám „csak” egy olyan ADALÉKANYAG, ami úgy bomlik le a vérbe kerülve, hogy odabent olyat művel, ami a sejtek legmélyére rakódik, bármilyen szövetben.
Köszönhető mindez annak a faszesznek, mai nevén metilalkoholnak, ami formaldehiddé, majd hangyasavvá változik.
A formaldehid meg csak halált okoz!
Tehát a hatás olyannyira feltűnésmentes, hogy eleve haláli…
HATÁSAI
Az aszpartám hatásai: csengő fülek, szemfájdalom és látászavar, epilepsziás rángások és görcsök, szűnni nem akaró fejfájások, szédülés, megromló emlékező képesség, közönnyel járó levertség, a végtagok zsibbadása, hallucinációk.
Felgyorsult és váltakozó szívverés, hányinger, hasmenés, légzészavar, asztma, herpesz, borviszketés és csontig hatoló fájdalmak.
…hogy mikbe is raknak aszpartámot?
Mindenbe mi „energiamentes” és „gyógyszer”!
A rágógumiktól kezdve az üditőkön keresztül a fagylaltokig.
A tablettáktól kezdve a gyerekvitaminokon át a lehelletfrissítőkig!
MIÉRT?
„Drákói intézkedéseket kell foganatosítanunk a népesség lélekszámának csökkentése céljából, ha kell, a lakosság akarata ellenére.
A születési arányszámok csökkentése elégtelennek bizonyult, ezért a halálozási rátát kell növelnünk.”
A jegyzett részlet az USA egykori külügyminiszterének Robert McNamara sajtónyilatkozatából volt idézve.
Magyarország…Napjaink
2003. 03. 05.
Az egészségügyi miniszter kiemelte: április elsejétől több mint ezer gyógyszer ára csökken átlagosan 16 százalékkal, miközben, mint mondta, alig néhány gyógyszer ára nő hat százalékkal. Emlékeztetett arra, hogy január elsejétől nyilvános licit határozza meg az egyes gyógyszerek árát, ami csökkenheti az árakat.
Nos, ezek után minden elhangzott egybecsengés direkt! - és a jelenlegi kormányzat részéről előre kitervelt koncepciós nép írtás!
A többi intézkedésükről meg momentán csak azért nem ejtek szót, mert várom a pillanatot, amikor minden olyan legális szavazó, akik az MSZP-SZDSZ létjogosultságát hosszabbították meg mandátumukkal…
Szóval, ezektől a félrevezetett emberektől azt várom, hogy igenis kergessék el mindörökre azokat, akik annyira átpasszírozták a fejüket, mint naylon harisnya a frissen sült kamaszt!
Magyarország… a Kiegyezés előtt.
Aki tételesen átvilágítja megalapításától kezdve napjaink magyargyűlölő fennhéjjáig a Magyar Tudományos Akadémiának a magyar nyelvről (és a magyar történelemről) alkotott hivatalos véleményét, bizony leesik az álla: a magyar nyelvről és történelemről alkotott magyar tudományos vélemény a Kiegyezés után Pálfordult: mégpedig úgy, hogy a magyarokat szinte álattá fokozta.

Ugyan mi volt a Magyar Tudományos Akadémia hivatalos véleménye e nagy pálfordulása előtt? A Magyar Tudományos Akadémia 1860-as kiadott szótárából ez világosan kiderül.
(Ez az úgynevezett Czuczor-Fogarasi értelmező szótár, melynek előkészítésében Vörösmarty Mihály is aktívan részt vett.)
E szótárban láthatjuk: a Magyar Tudományos Akadémia hivatalos véleménye akkoriban az volt, hogy a magyar nyelv ősnyelv, s például az ókori nagy nyelvek (és nyomukban a mai európai nyelvek) is a magyar nyelvnek csupán leány-nyelvei vagyis különböző képpen romlott változatai.
Még a romlás okát is feltárja a szótár előszavának írója:

E leánynyelveken azt tapasztaljuk, hogy az anyanyelv szavaival jobbára úgy bánnak, mint merő lelketlen anyaggal, melyet majd megcsonkítva, majd megtoldva, néha kisimítva, majd öszvevisszahányva saját szerveikhez és izlésökhöz idomítanak a nélkül, hogy gyökeiket és képzőiket épségben hagynák, s alapérteményökről öntudatok volna.
Ezekben a szoros ért. vett nyelvalkotó érzék és szellem kihalt, s helyette csupán az idomítási hajlam és ügyesség működik.

Tehát a magyarból lett leány-nyelvek (ógörög, latin, mai európai nyelvek stb.) keletkezésének oka: kihalt e népekből a nyelvalkotói érzék, s helyette csupán az idomítási hajlam és ügyesség működött.
(Ez a nyugateurópaiak látletete is.)
Az MTA-nak ez a szótára a megfelelő címszavakban rendre meg is adta, hogy az a szó mely nyelvekbe került át az ősi időkben: latin, ógörög, szanszkrit, német, angol stb.
Nagy költőnk, Berzsenyi Dániel önmaga is kutatta a magyar nyelvet, s eredményéről így ír:
„Bukdozásaim haszon nélkül nem maradtak, sőt örömest tapasztaltam, hogy a magyar nyelv tán az egész óvilág nyelveinek gyökere és anyja”.

Nos egy ilyen népnek, mint a HUNMAG - akiknek a feljegyzései és róvás írásos emlékei az USA Roosvelt városkájában 1947-ben becsapódott UFO-nak az irányítópultján is jelen voltak, amiben végül is négy földönkívüli lény maradványát is megtalálták.

Nos egy ilyen titokzatos múlttal és vérvonallal rendelkező HUNMAG népnek a minket körbevevő mutánsok és klónok klánjai nem nagyon tudnak újat mutatni.

Viszont ellenünk és ellenünkben rendkívül tetemes kárt tudnak okozni a megemlített mérgezésen túl is!
Mindezt elkerülendő azt tanácsolom, hogy minden egyes étkezésünk előtt és után mondjunk el egy IMÁT.

Az Atyának, az Anyának, a Fiúnak és a Szent Szellemnek a nevében, aki áthatja és élővé teszi a VILÁGEGYETEMET.

palostrend · http://palostrend.hu 2009.09.16. 11:36:33

A HALÁL NEVE: VÉDŐOLTÁS!!!

Tisztességes MAGYAR Széplelkek!

forrás: www.naturhirek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=331:oen-okosabb-mint-egy-oetoedikes&catid=104:bigpharma&Itemid=291

Az influenza védőoltás nélkül is túlélhető vagy "csak" védőoltás nélkül élhető túl?!

Akinek nincs televíziója, annak elmondom, hogy van egy műsor, amiben felnőtt emberek mérik össze elsősorban lexikális tudásukat ötödik osztályos gyerekekkel és rendre szégyenletesen alul maradnak, szinte minden témában.
Beleértve a matematikát is. Lássuk, Ön okosabb e, mint egy ötödikes?

Egyik reggel a Kossuth Rádióban hallottam, hogy bár a felnőtteken végzett tesztek eredményei még nem ismertek, elkezdték veszprémi önkéntes gyerekeken tesztelni a H1N1 vakcinát. Mivel a vakcina le van gyártva, rövidesen beindul a marketing gépezet, ami el fogja adni Önnek, nekem, minden embernek, aki ostobább, mint egy ötödikes.
A számtan példa: Amennyiben egy millió fertőzött emberből a sertésinfluenza megöl 500 embert, hányat fog megölni 10 millióból? A helyes válasz természetesen 5000, és ez a hivatalos WHO által publikált arány a jelenleg ismert H1N1 változat veszélyességét illetően.

Ez ugye elméleti szám, de ennyi halálos áldozata lenne egy minden magyar állampolgárra kiterjedő influenza járványnak. Jegyezzük meg ezt a számot, mert még visszatérünk rá.

Mit felejtettünk el 33 év alatt?
Talán többen olvastak arról, hogy 1976-ban volt már egy sikertelen sertésinfluenza-oltóanyag kampány, ami több száz ember idegrendszerében okozott helyrehozhatatlan kárt, miközben sokakat megbénított. Az orvosok még nevet is adtak a tünetnek: Guillain-Barre szindróma. Nem tudom, miért nem a Mérgező-Védőoltás szindróma nevet kapta - talán túl beszédes elnevezés lett volna.

Mindenesetre tény, hogy az orvosok nem voltak tisztában az oltóanyag hosszabb távú hatásaival és ez emberek százainak életét tette tönkre. A tagadás mit sem segít a dolgon. Emlékezzünk csak az autizmus és a csecsemő kori védőoltások kapcsolatára. Azt is évtizedeken át tagadták, mire 2003-ban az Egyesült Államok kormánya elfogadta a higanyt tartalmazó oltások káros hatásairól szóló tanulmányokat, és azóta folyamatosan vonják ki ezeket az oltóanyagokat a használatból. Az emberi szervezetbe bejutó anyagok határértékeit meghatározó amerikai kormányhivatal, az EPA (Környezetvédelmi Ügynökség) 2003-as adatai szerint egy 2 hónapos csecsemő a megengedett higanydózis 129-szeresét kapta az oltásokkal. Nem csak az amerikai csecsemő, hanem a magyar is, csak az ÁNTSz nem ért rá ezzel foglalkozni, mert a vitaminok betiltásával van elfoglalva.

És persze van egy csomó dolog, amit sem az ÁNTSz, sem a gyógyszeripar nem szeretné, ha Ön megtudná:
A védőoltás, amit rövidesen rászabadítanak a gyerekeinkre, lóhalálában készült el. Állami és ENSz rendeletek biztosították, hogy a gyártás előtt ne kelljen a szokásos teszteket elvégezni a rövid és hosszabb távú mellékhatások tekintetében.

A védőoltás olyan adalékanyagokat tartalmaz, amik azonnal gyulladásos tüneteket okoznak a szervezetünkben. Ezek miatt várhatóak a korábban is nagy arányban jelentkező idegrendszeri elváltozások.
A védőoltás akár meg is növelheti a tényleges influenzával kapcsolatos halálozási arányt amiatt, hogy megváltoztatja (elnyomja) a szervezetünk normális immunválaszát egy igazi vírusra. Nincs semmi statisztikai bizonyíték arra vonatkozólag, hogy bármi előnye származna azoknak, akik beoltatták magukat korábban, más járványok esetén. Ezt nem méri senki.

Az orvosok a mai napig nem tudják, ténylegesen mi okozta az 1976-os paralízises megbetegedéseket a védőoltást kapott emberek között, ennek ellenére ismét be akarnak oltani mindenkit.

Ha Ön vagy családtagja belehal a védőoltásba, vagy komolyan beteg lesz tőle, a gyártó cég nem felelős ezért. A kormány teljes mértékben átvállalja a felelősséget tőlük és fizeti őket mennyiségi és nem minőségi alapon. A kormányok felelősségét itt most nem minősíteném.

A D-vitamin, messze hatékonyabbnak bizonyult minden influenza védőoltásnál, de mindenki jobban jár, ha ezt Ön nem tudja meg.

A gyógyszergyártó cégek, akik érdekeltek az oltóanyag gyártásban, milliárdokat tesznek zsebre a következő hónapokban, amit az adóhatóság megemelt adók formájában vesz ki az Ön és az én zsebemből.
Amikor itt lesz a járvány és elkezdenek az emberek belehalni a betegségbe, sokan közülük olyanok lesznek, akik kaptak az oltásból. Az orvosok pedig ezt is meg tudják magyarázni szokásos "gyógyszerlogikájukkal": a megmentettek száma sokkal nagyobb, mint azoké, akiket elvesztettünk. Persze a megmentettek száma nem ismert, az egy fikció. Mivel a krónikus betegek közül legelőször azokat oltják be, akiknek a legsúlyosabbak a betegségtünetei, nem is lesz nehéz megmagyarázni, hogy amúgy is meghalt volna. Krónikus betegségnek minősülnek az idült légúti betegségek, a krónikus szív- és érrendszeri betegségek és veleszületett vagy szerzett immunhiány.

Ha valamire, egy dologra jó lesz a következő hónapok védőoltás
kampánya: a hatóságok fel tudják mérni és be tudják azonosítani azt a birka tömeget, amelyiket bármikor, bármilyen veszéllyel megijesztve sorba lehet állítani védőoltásért vagy bármiért, amit el akarnak adni nekik. A későbbi ilyen kampányokat olcsóbbá teheti egy ilyen címlista.

Az elmúlt hónapokban millió szám fertőződtek meg emberek a H1N1 vírussal és gyógyultak meg anélkül, hogy bármi kezelést kaptak volna. A legtöbben észre sem vették, hogy influenzások voltak, mert a H1N1 fertőzés lefolyása enyhébb a korábban megszokott influenzákhoz képest.

Az egészségügyi dolgozók mindössze 30%-a adatná be magának vakcinát, miközben a 70%-uk nem, vagy még gondolkodik. A legtöbben (60%) a várható mellékhatások miatt aggódik. Ez derül ki 1500 egészségügyben dolgozó angol nővér körében végzett felmérésből.

Számoljunk tovább:
Hány embert kell beoltani a vakcinával, hogy megmentsünk EGYETLEN életet a sertésinfluenza következményeitől?

Figyelem! Ez a kérdés sosem fog a vezető médiákban elhangzani. Mivel a becsületes válasz nem az, amit az emberek hallani szeretnének...

A válasz mindenesetre elég egyszerű. Amennyiben feltételezzük, hogy a vakcina 100%-ban hatékony (ami azt jelenti, hogy megakadályozza a halált, ami egyébként bekövetkezett volna), egy élet megmentéséhez 2000 embert kell beoltani. Ez az arány számos médiában megjelent, mint ennek az új vírusnak a veszteségi aránya.
Mivel azonban nincs 100%-os hatékonyságú oltóanyag (messze nincs), nézzünk egy hasonló esetet. A szezonális influenza oltóanyagok esetén 1%-os hatékonyságról beszél a tudomány. A halálos esetek 1%-ában hatékony, amire a tudomány lelkesen tapsol, mert "minden egyes élet értékes". Viszont ha ezt az arányt az új influenza oltóanyaga sem szárnyalja túl, a képletünk úgy alakul, hogy 200000 embert kell beoltani EGYETLEN élet megmentése érdekében.

Ha ezt beszorozzuk egy oltóanyag költségével, azt kapjuk, hogy EGYETLEN élet megmentése a H1N1 vírussal szemben 200-800 millió forintba kerül, attól függően, hogy melyik patikában szerezte be az ember az oltóanyagot.
Az oltóanyag gyártói persze optimistábbak nálunk. Szerintük a halálos esetek közel 10%-ában lehet hatékony a védőoltás. Ha nekik lesz igazuk, 10 embert mentett meg a 200000-ből a vakcina, miközben tudja Isten, mennyit öl meg a vakcina maga ebből a 200000-ből.

Kinek ennyire értékes 1 élet?
Az egészségügyi politika persze nem a józan ész alapján működik. Az politikai alapon működik. A politikusok pedig aszerint működnek, hogy "csinálni KELL valamit". A reformok reformját is megreformálják, mert azt várja el tőlük a választó, hogy változtassanak, mert most nem jó. Ezért ők csinálnak valamit, mert az jobb, mint semmit sem csinálni vagy mondani.

Mellrák ellenes program rákot okozó sugárzással tesztelve, tanulási nehézségek pszichiátriai tesztelése és kezelése drogokkal, éppen ilyen kényszertevékenységek, amit politikai kényszercselekvések szülnek.

200000 embert beoltani egy teszteletlen oltóanyaggal annak érdekében, hogy megmentsünk egyetlen életet, miközben ennél jóval több fog belehalni az oltásba magába, szintén elgondolkodtató - nem? Ha a józan ész alapján közelítjük meg. Persze politikai és pénzügyi szempontból ez a helyes választás. Ha nem teszünk semmit, nincs pénz és még le is váltanak a következő választásokkor.

Lássuk: az Ön esélye 1:1 arra, hogy egy teszteletlen vakcinával oltják be, miközben 1:200000 az esélye annak, hogy Ön lenne az a szerencsétlen, aki belehal egy sertésinfluenza fertőzésbe. Amennyiben ezt szeretné más megközelítésbe helyezni, ennek több nagyságrenddel kisebb az esélye, mint annak, hogy Önt villámcsapás végzi ki az élete során (1:5000). Forrás: NOAA Matematikailag kifejezve: abban reménykedni, hogy a védőoltás védi meg a sertésinfluenza okozta haláltól kisebb, mint annak, hogy telitalálata lesz a lottón. És mellesleg a lottózásnak nincsenek várható idegrendszeri károsodást okozó mellékhatásai.

A lottóra szokták mondani, hogy az egy adófajta azon emberekre kivetve akik nem tudnak számolni. A védőoltás pedig most egy olyan adónemmé lépett elő, amit azok az emberek fizetnek meg, akik nem értenek az egészséges élethez.

Az influenza védőoltás nélkül is túlélhető. Rendszeres kézmosás, napi fél óra mozgás a szabad levegőn, D-vitamin, C-vitamin és cink, szelén és egyéb ásványi-anyagok bőséges mennyiségben, este egy hideg vizes zuhany tökéletes védelmet biztosít. És a mellékhatásai is kellemesek. Például a férfiak potenciája, a nők életkedve egyaránt visszatér tőle. Ez mind nem mondható el a vakcináról.

palostrend · http://palostrend.hu 2009.10.08. 15:15:27

18 MAGYAR, 114 zsidó a 10 éves PLAYBOY 132 fős tablóképén; - vagyis 86%-os a zsidó dominancia a MA MAGYARORSZÁGÁN!
részletekért: www.hunhir.hu

palostrend · http://palostrend.hu 2009.10.21. 07:49:59

Isten-Isten Magyar Testvérek!

Nimród atyánk az Isten király törvényei ma is időszerűek. Közülük az első a KÖR ŐS TÉNY (KERESZTYÉN!) VALLÁS (VÁLLALÁS!) megőrzésére vonatkozik. Mi, a MAGUNKFAJTÁK, akik mint táltosok a tiszta KÉT LIKAS (KATOLIKUS!) NAP VALLÁS hit őrei vagyunk, nem hagyhatunk figyelmen kívül olyan jelenséget, amely napjainkban népünk máglyára küldőinek körében ismételten terjed. Azt tapasztaljuk, hogy újult erőre kapott az ŐSKERESZTÉNYEK létét is megkérdőjelező istentelen gyülekezetek gyülevésze. Ahogyan ATILLA ISTENKIRÁLYUNK halála után, úgy most is támadja a NAP NÉPÉT.

Néhány évvel ezelőtt még a cionizmust tartottuk szinte az egyetlen veszélynek. Bár továbbra is jelen van népünk körében ez a vadidegen bosszúálló isteni szemlélet és erőszak, az élvhajhászás és a pénz imádata, ami ma a MAGYARGYŰLÖLET szellemét erősíti a MA MAGYARORSZÁGÁN! A kommunista évtizedek alatt próbáltak mindent elfelejtetni, ami ŐSI MAGYAR és ŐSKERESZTYÉN azonosságunkat erősítette. Kisebbrendűségi érzést tápláltak belénk, azt sulykolták, hogy utolsó csatlósok vagyunk, nacionalisták és soviniszták. Ehhez újabban a kirekesztő és a rasszista jelzőt is hozzáteszik. Mindezeket a szeretettel ellenkező magatartásokat határozottan elutasítjuk. Szükséges és jogos, hogy helyes öntudatra ébredjünk, keressük, újra tudatosítsuk igazi értékeinket, magyar örökségünket kulturális, történelmi és tudományos területen egyaránt.

Ennek része az is, hogy megerősödjünk ŐSKERESZTYÉN öntudatunkban, hiszen a rokon PÁRTUS JÉZUS KRISZTUSI (KÖROSZTÁSÚ JELZÉSÜ =KERECSENI) kinyilatkoztatás magyar kultúránk nimródi világteremtő pilléreinek további tartóoszlopai. Eddigi ismereteink szerint is TÖBB TÍZEZER ÉVES! magyar kultúránk az ŐSKERESZTYÉN (ANYA-ATYA-FIÚ SZENTHÁROMSÁGA, amit a SZENTLÉLEK hat át!!!) ismerete nélkül nem érthető. Ennek az ELEMENTÁLIS ŐSI MAG MÁGIÁJÁNAK életre keltését MI is nagyon fontos őskeresztyéni és magyar feladatnak tekintjük. Sajnos azonban ennek az öntudatra ébredésnek vannak vadhajtásai is. Ezek egyike a különböző vallási elemeket keverő ún. „zsidó-keresztény“. Ez a jelenség azért is nagyon veszélyes, mert keresztyénnek tűnő vallási nyelvezetet használ, és könnyen megtévesztheti még a vallásukat gyakorló hívőket is.

Ezek közé tartoznak a Jézust „zsidónak” hazudó farizeusok igazolhatatlan állításai és az ANYA kimiskárolása az ŐSI SZENTHÁROMSÁGBÓL! Ilyenek még pl. a magyarokat semita gyökerűnek oltott mérgezések, vagy a papok életellenes cölibátus rémei, a zsidók kereszténnyé „avatása” és az ősmagyar vallás megbélyegzése, tűzzel vassal történő kiírtása! Olykor még a legnemesebb hagyományőrző mozgalmakat is demolesztálják, tönkreteszik, hogy a „zsidó-keresztény” förtelmet népszerűsítsék.

ŐSKERESZTYÉN hitünk nem pusztán az ember istenkeresésének az eredménye, hanem a JÓISTEN kinyilatkoztatásán alapul, amely KERECSENBEN a KÖROSZTÁSÚ JELZÉSBEN! teljesedett be. Ő az ÉGI IGE megtestesülése az út, az igazság és az élet az egyének és a nemzetek számára is! Ezért kell megemlítenünk a hitünk igazságát fenyegető egyéb veszélyeket is, mint pl. a holokauszt vallást, a szektásodást, a zsidó terror büntetlenségét és a gyermek és istengyilkosok felmentéseinek különböző formáit.

Arra kérjük MAGYAR TESTVÉREINKET, hogy óvakodjanak minden ilyen megtévesztő fizikai, szellemi és lelki hadjárattól. Pál apostol figyelmeztetése napjainkban is időszerű: „Mert jön idő, amikor az egészséges tanítást nem hallgatják szívesen, hanem saját ízlésük szerint szereznek maguknak tanítókat, hogy fülüket csiklandoztassák. Az igazságot nem hallgatják meg, de a meséket elfogadják“ (2Tim 4,3-4).

Egyetemes hitünk elleni támadás érkezik a szélsőségesen liberális eszmék irányából is, amelyek a relativizmus diktatúráját erőltetik ránk, azt a szemléletet, amely kétségbe vonja magának az igazságnak a létét. Ez az irányzat az élet tisztelete helyett a halál kultúráját terjeszti. Tagadja vagy relativizálja a férfi és a nő különbségét, valamint a házasságot és a családot. Ezzel szemben mi elfogadjuk a teremtő Isten tervét az emberről, a családról, a kultúráról, a nemzetről. A globalizációval szemben a JÓISTENT valljuk. A jóisteni igazság nem nemzetközi, hanem nemzetek feletti 1 és oszhatatlan, mert 1 az ISTEN!

a Magyar PÁLOS TREND

palostrend · http://palostrend.hu 2009.12.02. 14:45:50

Nem kóser. 98 centis SZERELEM!

Hetvenhármat írtak. Ezerkilenszázhetvenhármat.
Éppen az „érettebb hölgyek” nyara perzselt eltökélten…
…de hogy ezen a napon nekem 3 NAP-ból is kijuthatott?! – nos, ez mindmáig nyomós kötés a szívemen.
A három nap közül, amelyik nem aranytallér volt és vakító; - na éppen azt tudtam kicsikét jobban szemügyre venni.
Frissen mosott szőke fürtjeit és fehér kartonruciját, félreérthetetlenül az-az áldott jó égi nap tűzdelte eszményképpé, amely már akkor a gyengém lett mikor kibújtam anyucimból.
S mégis…, valahogy ez az emlék jobban belém ivódott, mint testecském az árnyékvilágba.
Az árnyékot meg nem más vetítette bimbódzásnak indult kapcsolatunkra, mint maga az a tény, hogy míg Én kilencvennyolc centis voltam, addig Ő legalább a másfélszeresem; - korban meg a hétszeresem.
Egyet azonban, azóta is bizton állíthatok: „Nem nézett ki nálam idősebbnek!”
Már a játszótársaim is folyton folyvást azt duruzsolták a fülembe, hogy többnek nézek ki mint három.
Több is voltam! Már megvolt vagy egy hónapja is annak, hogy elfújtam a három gyertyalángot a csokis tortámon. Kinevethettek, akár teli torokból elcsuklón vagy vinnyogva, mint Glória; - hidegen hagy. Alkalmatlanok vagytok felcukkolásomra. Bezzeg Ő! Gondoljatok bele. Első nap az óvodában és ez az első pillantás… Ő is csípett.
Így elsőre…
…csak hát azok a már említett fránya okok, kissé megnehezítették volna a kapcsolatunkat.
Erre, hogy kiengeszteljen, bemutatta a legragyogóbb „korombélit”, akit valaha is pilláztam.
Ébenfekete, göndör hajú, zöldeskék szemű tünemény, aki úgy kapaszkodott a tekintetembe, mint aki réges-rég ismer és szeret.
Felcsúszott rakott szoknyácskája és habfehér térdzoknija már csak ÓÓÓ volt a csÓkban, amit a pofimra cuppantott.
Mintha kicentiztek volna úgy forgott velem a világ. Szerelmes lettem.
Amúgy a cipőfűzőmre a masnit is Ő tanította meg nekem. Bizony.
Azóta is szeretettel kötődöm mindenkihez, aki meg tudja kötni masnira a szív aranyfonatát.
Nem árt viszont ha tudjátok, hogy ezt csakis a szívünk hölgyei TUDJÁK.
A kisleányok, a barátnők, a hugicák, a nővérkék, az édesanyák és a nagymamák. S azt, hogy mindezt a kötődést megtarthattam, nekik köszönhetem még így is: százhetven centisen.
Ui:…Ja!
…hogy mindezt miért is kottyantottam el évtizedek távolából?!
Mert mostanság Magyarországon holmi tetűhintások kipaparáználkodnak! - és időzített menórák ketyegnek.
Orrba. Szájba.
Metróban és vakcinában.
…és én nem akarom bevenni.
Sem itt. Sem másutt.
Pedig egyre többen és többször kötnek belém.
Ezek az eltévelyedett vadidegenek még csak nem is sejtik, hogy Én masnit is tudok kötni.
…és már nem csak a cipőfűzőmre!...

palostrend · http://palostrend.hu 2009.12.12. 15:31:53

Zsidó kromoszómák...- a BELTENYÉSZET miatt olyanok, mint a nyomorállatok!

Lásd: habsburgok, gesztik, lendvaik, aprók, verebesek, erdőpéterek stb.

Falusy Márton - HunHír.Hu
Eleddig mindig bajban voltam, hogy a „zsidó” szónak mi a valódi jelentése. Nép? Vallás? Vagy mindkettő? Azt tudom, hogy például Kertész Imre szerint „zsidóság” nem létezik. Azt is tudom, hogy feldmájerék szerint viszont a „zsidóság” létezik. Most végre eloszlott a köd, sokévi tipródás után választ kaptam a kérdésemre. DNS-elemzés szerint lehet megállapítani, ki a zsidó. Nem a hitbéli előírásokon, hanem kromoszómákon áll vagy bukik a dolog. Ez nem vicc. A HVG-ben Szegő Iván Miklós írt a témáról cikket, amelyet a mazsihisz honlapja is átvett. Márpedig ha feldmájerék közölnek egy írást, akkor az csak hiteles és szakszerű lehet. Kötelességem tehát, hogy a cikket ismertessem.

Az írás címe: „A genetika döntött a zsidó-szamaritánus vitában”. A kedves Olvasó bizonyára jól ismeri az irgalmas szamaritánus történetét. Az újszövetségi történetben a szamaritánus a többség által lenézett társadalmi csoport tagja. A cikk szerint az újszövetségi történet történelmi és genetikai hátterét csak az elmúlt években derítették fel a tudósok.

Előbb a történelmi háttér lényegéről röviden. Amikor időszámításunk előtt a 8. században az asszírok beteszik a lábukat Palesztina területére, a héber lakosság jó részét áttelepítik, a Szamária városában lakók közül azonban sokan helyben maradnak. Később a délebbre levő Júdea lakóit még a babiloni birodalom is elhurcolja, s amikor a hosszú fogságból a héberek visszatérnek, a szamaritánusokat (Szamária lakóit) nem fogadják el hithű zsidóknak. Ez fordítva is igaz: a szamaritánusok meg a babiloni fogságból visszatértekre néznek görbe szemmel.

Ahogy folydogált az időnek árja, a júdeaiak leszármazottjai – állítólag a mai zsidók ősei – kerültek többségbe, tehát a nagyobb mennyiség döntötte el, ki a jó zsidó. Illetve: ki és mi a zsidó. A szamaritánusok aztán szinte teljesen eltűntek, 2007-ben mindössze 712 példány élt belőlük. Ők váltig állították, hogy a héberek leszármazottai, de ezt senki nem hitte el nekik (mármint a zsidók közül). Most azonban a genetika megoldotta a problémát.

A cikk szerint a szamaritánusok a közösségükön belül házasodnak, s „a beltenyészet miatt” jól leírható genetikai sajátosságokkal rendelkeznek. Éppen a „beltenyészet” miatt számos betegség öröklődött a szamaritánusoknál, ezért „sokszor vizsgálták genetikai állományukat”. S a „beltenyészet” genetikai vizsgálata során a tudósok meglelték a választ az évezredes zsidó-szamaritánus vitára. Most jön a lényeg, idézem szó szerint:

„Kiderült, hogy a szamaritánusok Y-kromoszómái – amelyek apáról fiúra öröklődnek – a közel-keleti és afrikai zsidóság Y-kromoszómáihoz hasonlítanak. Méghozzá ahhoz a változathoz (Cohen Modal Haplotype), amely a zsidó papság, a kohaniták jellemzője volt. /…./ A Wikipédián olvasható a kohaniták genetikai állományáról számos további részlet, annyi bizonyos tehát, hogy a szamaritánusok férfiágon ezekkel rokon tulajdonságokat mutatnak.”

Tehát a közel-keleti, afrikai zsidóság Y-kromoszómái a mérvadók, ez a mérce: ha az Y-kromoszómák ehhez hasonlók, akkor zsidókra bukkantunk. Ha nem hasonlítanak, akkor gój teremtményekkel van dolgunk.

A szamaritánusoknál azonban a nőkkel baj van. Nemcsak hogy „nem papi zsidó származásúak, de valószínűleg nem is héber törzsek leszármazottai”. Hogy ez miként derült ki? „A mitokondriális DNS-ük 2004-es elemzése ugyanis arra mutatott rá, hogy nem sok közös vonásuk van a mai zsidó népességgel. A mitokondriális DNS anyáról lányára öröklődik ugyanis. Így tehát arra jutottak a genetikusok, hogy héber férfiak és nem-héber nők leszármazottai a mai szamaritánusok.” A szamaritánusok azonban ettől függetlenül Izrael gyermekeinek tartották és tartják magukat. Igaz, náluk a származás eldöntésénél nem az anya számít – mint a zsidóknál -, hanem az apai „vonal”. Tehát - saját hitük alapján - joggal tekintik magukat Izrael gyermekeinek. Ezzel a biztató megállapítással zárul a hivatkozott cikk.

Megvallom, nekem nagyon tetszik ez az Y-kromoszóma, meg a mitokondriális DNS – mint a zsidóság definíciójának az alapja. Mostantól könnyű válaszolni arra a kérdésre, ki a zsidó. DNS-vizsgálat kérdése csupán: mutass egy kromoszómát, megmondom, ki vagy. Ha ezt a héberek nagy barátja, a kefebajszú szobafestő megérhette volna!

Az ismertetett cikk olvasása lázas izgalommal töltött el. Mivel magyar vagyok, és Magyarországon élek, én is szeretnék a genetika nyújtotta lehetőségekkel élni. A magyarság hímnemű egyede vagyok, engem tehát a magyarság Y-kromoszómái érdekelnek. Szeretném, ha tudományosan megállapítanák a Kárpát-medencében élő mai magyarság Y-kromoszómáit. S külön vizsgálattal felderítenék Árpád fejedelem és a honfoglaló vezérek „genetikai állományát” is, mert akkor meg lehetne lelni a magyarságban a kohaniták – elnézést, a héber kromoszómák elvették az eszemet -, szóval akkor meg lehetne lelni a magyarságban a honfoglaló vezérek örököseit. Micsoda szenzáció lenne! Egy csapásra megoldódna a vita, ki is irányítsa az országot.

Javaslom tehát a magyarság Y-kromoszómáinak vizsgálatát. S miután a genetikusok munkájukat elvégezték, következhet az összehasonlítás. Például meg kellene nézni, hogy gordon bajnai, attila mesterházy, ferenc gyurcsány és a többi „genetikai állomány” Y-kromoszómái hasonlítanak-e a mai magyarság kromoszómáihoz, avagy sem. A vizsgálatból persze nem felejteném ki feldmájert, zuckert és a többi „genetikai állományt” sem. A sok-sok genetikai vizsgálat bizonyára gyümölcsöző lenne. S lenne egy nagy-nagy össznépi hozadéka is: beköszöntene végre a magyar-zsidó együttélés új, békés korszaka.

Anyaország Főoldal Küldje el ismerősének Könyvjelzőbe Nyomtassa ki
Hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.barát - 2009.12.12. 13:42Ja, Magyarországon csak most voltak kénytelenek ezt végre beismerni? Nyugaton számtalan magáncég leadott szájnyálkahártyamintából megállapítja bárki származását, nem is sok pénzért. A zsidó származást is. Ez nem újdonság! Papi1 - 2009.12.12. 13:18Még egy azonosító jellegű ismertető, a zsdó Y kromoszómáról: + 18 éven fellülieknek, és erős idegzetüeknek! Vigyázat sok a parlamenti ismerős!
matula.hu/index.php?section=article&rel=51&id=618 Papi1 - 2009.12.12. 13:13Követeljük a választások előtti kromoszóma vizsgálatot is! De legkésőbb népszámláskor, és utána folyamatosan, a Magyarság meghatározás, megmaradása érdekében! Na, ettől futna ki a tej, a mostani parlamenti pártokban. (Így szoktam fogalmazni, mert így helyes, és nem a Magyar parlamentben, mert az már kneszet, zsidó parlamenté vált!)
Nézzük csak, hány Y kromoszóma lenne a helyén? Azt hiszem, be kellene vezetni a madárinfluenza idejében gyakorolt madármegsemmisítő technológiát, ahol dózerekkel temették el a szárnyasokat! Éppen itt lenne az ideje!

palostrend · http://palostrend.hu 2010.01.18. 15:05:40

Aranyos hallgatóink és rajongóink, antiszemiták és anticionisták!

Szíves örömest tudatjuk, hogy a Rise Against - Prayer of the Refugee számát feldolgoztuk és, hogy ezentúl a Pálos Trend formációtól ez a szám a zsidó terror hangoskönyveként, Ördögűző címmel fog futni a video megosztókon.
Ja!
...ha netalántán szinkronicitást vélnének felfedezni a zsidók palesztín mészárlása és a magyarországi zsidók és zsidóbérencek magyar népességírtása között, akkor az még "véletlenül" sem a "véletlen" műve...
Mintsem inkább a SÁTÁN NÉPÉNEK ISTEN és SZŰZLEÁNYGYILKOS MIBENLÉTE, hiszen GYILKOLNI "SZÜLETTEK" és feláldozni...MÁSOKAT.

Szeretettel: Pálos Trend

palostrend · http://palostrend.hu 2010.02.10. 17:34:12

ORBÁN a ZSIDRÁK és a BŐ GATYA...

A jogot és annak véglényeit, az a pokolfajzat oltotta a NÉP közibe, akik a világuralomért fojtatott vérengzéseik tetthelyein, koncepciós perekkel szürcsölik ki a JÓISTEN földi MÁSÁBÓL az ELEVEN LELKIISMERETET és tüntetik el szaruvásznáról a TEREMTŐ IGAZSÁG „lúdbőrét”!

TUDOM …hogy a zsidók elsőbbségi és történelmi jogosultsága MAGYARORSZÁGRA, önmagában is közröhejes; - de mára a HOLOKAUSZTIPAR egyik fő irtásának számít. Pedig azon ősnépek, akiken már volt módjukban átgázolni, vagy akikre csak egy emberöltőre is rátelepedtek ezek a kullancsok - azok már mindnyájan (TAPASZTALATBÓL!) örökítik át utódaikba, hogy bármi lehetsz ebben a földi létformában csak ZSIDÓ NE LÉGY! vagy azzá NE VÁLJ! – mert ennél lejjebb már nincs „élhető állapot”, hiszen LELKIISMERET nélkül minden, de MINDEN: ZSIDRÁK és TALMUD!
EZÚTON …a zsidó, mint vírus sehol sem lehet ELSŐ vagy „HONFOGLALÓ” mert létük a zsigerelés, a fölzabálás – az egészséges szervezeten, való élősködés.
Ennek a VÉRSZÍVÓ létnek pedig előfeltétele egy egészséges ŐS NAP NÉP vagyis olyan FŐDONOR, akiből szinte ájulásig lehet szívni a VÉRT.

Van a cionistáknak „történészük” százával de Orbán Ferenc a www.zsido.hu-n is azt merészeli állítani „A magyar zsidóság története” c. kreálmányában, ami azért már a kendéknek is hegymenet: „A magyarság még a honfoglalás előtt kapcsolatba került a zsidó vallásra tért kazárokkal, akiknek Volga menti fővárosáról, Itilről nevezik a magyar nép vándorlásának talán legfontosabb állomáshelyét Etelköz-nek.
Amikor a magyarok a Kárpát-medence irányába továbbindultak, két kazár törzs, az úgynevezett kabarok csatlakoztak hozzájuk. A magyar honfoglalás (895 körül) vezérének, Árpádnak egyik felesége is kabar leány volt. A honfoglaláskori temetkezési helyek között, Békéscsaba környékén a zsidó vallás előírásaira utaló sírcsoportokat találtak.” Ami sok - az már SOKK!
Orbán Fletónak, ennek a cionista bérencnek érvül szolgál a Habsburgok történelemhamisítóitól átvett ún. „honfoglalói” hazugságáradat és DEGRAD állás! - amiről nagyon is TÉNYSZERŰEN az összes korabeli ARANYTOLLÚ KRÓNIKÁS minimum, mint visszaköltözésről, hazatelepülésről nyilatkozott.
„A „honfoglalás” mint elmebeteg szófonat 150 éves, ha lehet; - és éppen úgy cseng, mint akik a „magyarkodást” vagy a „gyűlöletbeszédet” pödörték! Kézai Simon (1283) „visszaköltözésnek”, Thuróczy János (1488) „visszatérésnek”, Székely István (1559) és Heltai Gáspár (1575) „második bejövetelnek” nevezik Árpád népének a Kárpát-medencébe való beköltözését.” De Anonymus a XIII-ik században, a Képes Krónika (1358), Ranzano (1490) és „Bonfini mester – 1497 – is csak a nagy visszaköltözésről írnak és adnak számot.”
Orbán Frank ezt azért tusolja el, hogy ne vörösödjön „belé” kabospofája. Ja, hogy tud-e ezekről?! Naná! MIAZ-HOGY!!! Orbán ügynök, aszott móriczka! agyával, kötelességből sorvasztja a JÓISTEN NÉPÉT és törzsszövetségeseinket, máskülönben nem tudná NAGYÍTANI a hazátlan „megállómánok” és vándorló heréskedők (kereskedők!), társadalomra gyakorolt (ártó) hatását.

…hogy ez a hatás itt a bomlasztás, a pusztítás, az öldöklés netovábbjaként a család-család, testvér-testvér, szomszéd-szomszéd, barát-barát megosztásának véres frusztrálása, arról se tanulmány, se kiadvány… …annál inkább egy vadidegen álláspont elültetése!
A mostanság Torontóban tengődő Landeszmann György főrabbi már 1993 februárjában sikeresen kihányta magából az éppen aktuális Heti Magyarországban: “… ha kivonjuk a magyar kultúrából a zsidókat, akkor csak a bőgatya és a fütyülős-barack marad.” Ez a sértett farok tényleg majdnem mindent elsütött. …de tényleg csak majdnem, mert ha jobban ledugja a mutatóujját, akkor még azt is +ÉRHETTE volna ez a vén sarlatán, hogy sugárban tódul a „vér az agyába”…

…és akkor +MEGÉRTHETTE volna, hogy ez a HUNMAG népcsoportok számára is oly kedves, a Lúdas Matyiból ismertté vált BŐGATYA, mostani ismereteink szerint, lábfejhangon is legalább 8000 éve DÍVIK.

Ami annyit tesz, hogy előbb hordtunk gatyát, minthogy a zsidók nagy GÉNEZÉSE „lezajlódhatott” volna itt - a FÖLDGOLYÓN! A fütyülős-barack meg éppen ehhez az életszeretethez adott ÍZT és ÍZ LELÉST! mert akkoron épp NÉLKÜLÜK volt olyannyira élhető és szerethető az ÉLET és a LÉT minden csodás formája!... :))

palostrend · http://palostrend.hu 2010.06.16. 10:17:35

Viktorom!

8 évet töl­töt­tél vissza­vo­nul­tan a ki­vá­rás­ra ala­poz­va, hogy hát­ha megint a kon­dér­hoz en­ged a Bilderberg csür­he.
Ne­sze.
Most meg­kap­tad a tönk­re­tett és ki­fosz­tott or­szá­got.
29 pon­tod ugyan tet­szik mert szí­vet me­len­ge­tő és igaz­sá­gos, de....
...de a leg­na­gyobb ba­jom még­is az ér­ték­rend­del van, hogy a pá­lin­ka­fő­zés ott­ho­ni en­ge­dé­lye­zé­se szá­mod­ra fon­to­sabb mint a Magyartalan Tudományos Akadémia fel­szá­mo­lá­sa... a MAZSIHISZ át­vi­lá­gí­tá­sa és há­bo­rús bű­nö­se­i­nek, ha­za­áru­ló­i­nak le­ül­te­té­se...a ma­gyar­gyű­lö­lő Márai ala­pít­vány fel­szá­mo­lá­sa...a MAGYAR BANKRENDSZER meg­te­rem­té­se... a zsi­dók ve­ze­tő po­zí­ci­ók­ból va­ló ki­eb­ru­da­lá­sa nem­zet­vé­del­mi okok­ból "iz­ra­e­li" min­tá­ra...56 valós eseményeinek feltárása...és még so­rol­hat­nám nap­es­tig; - élet­sze­rűbb és élet­be­vá­góbb len­ne, hogy Magyarország ma­gyar ma­rad­has­son.
Viszont így, hogy a bu­da­té­té­nyi ki­la­kol­ta­tást is (ígéreted ellenére!!!) agyon­hall­ga­tás­ra ítél­té­tek, ké­te­lye­im tá­mad­tak.
...és nem csak azért mert Soros rab­szol­gá­ja és adó­sa vagy éle­ted vé­gé­ig, ha­nem azért mert megint át aka­rod gyur­csá­nyi min­tá­já­ra kúr­ni a fe­je­met....
...és megint el akarsz lop­ni az éle­tem­ből 20 évet...
Úgyhogy azt ja­val­lom ha­tá­ro­zot­tan és még sze­lí­den, hogy szed­jé­tek össze ma­ga­to­kat vagy a sá­tor­fá­to­kat vagy a Jó­Is­ten­nel gyű­lik + a bajotok...immáron 1 va­lós ar­mag­ed­don­ban.
...mert ügye mondanom se kell, hogy amíg BUDAHÁZY-t benn tartatod, addig Ti álltok vesztésre 1 JOBBIK VILÁGBAN?!

palostrend · http://palostrend.hu 2010.08.29. 18:08:50

"IZRAEL" a TOLVAJ "ÁLLAM"; - a legveszélyesebb a világra!!!

Zsidó származású olvasó levele: "Soha többé nem akarok visszamenni Izraelbe!"

Nagyon sokáig gondolkoztam azon, hogy írjak-e önöknek, de úgy gondolom, ezen élményeimet semmiképpen sem hallgathatom el. Először is le kell szögeznem, hogy családom zsidó származású, de semmiképp sem vagyunk vallásos zsidók, mindenképpen magyarnak és hazafinak tekintjük magunkat, hiszen tudjuk, nem a származás számít, hanem a hazaszeretet...
Az antiszemitizmustól mindig is tartózkodtam, habár mindig rossz szemmel néztem Izrael állam agresszív politikáját, illetve az európai térségben meglévő felvásárlási tendenciát... Most azonban mégis arra ragadtatom magam, hogy kendőzetlenül leírjam azokat az élményeket, amelyek akaratom ellenére értek, mikor Izrael területére léptem. Egy kint élő rokonom hívott meg, eleinte húzódoztam, ám amikor olyan gáláns volt, hogy felajánlotta, fizeti a 200 ezer forintos útiköltséget oda-vissza, elfogadtam a meghívást. A meghívás csak nekem szólt, egy hét időtartamra.
Mivel tudatában voltam a Közel-Keleten uralkodó áldatlan állapotoknak, terrorveszélynek és fokozott biztonsági intézkedéseknek, utazásom előtt tájékozódtam az interneten. Több helyen olvastam, hogy sokszor ok nélkül zaklatnak, meghurcolnak és visszafordítanak külföldi állampolgárokat, de ezt nem vettem annyira komolyan, mivel mindig is szelíd, törvénytisztelő humánértelmiségi voltam, engem ugyan ellenőrizhetnek, nincs rejtegetnivalóm.
Augusztus elején indult a gépem Tel-Avivba, azaz pontosabban a Ben Gurion Reptérre, s mivel hívő református vagyok, optimistán vágtam neki a szent földnek... Rokonom, aki meghívott, egyébként apám anyai nagynénje, elvileg ott várt rám a reptéren, e-mailben azt írta, nincs mitől félnem. Annyira nem is féltem, csak akkor leszálltam a gépről és sor került a vám- és poggyászvizsgálatra, akkor kezdtem kicsit remegni. A hosszú sorból találomra emeltek ki 5-10 embert a biztonságiak, akiket zöld egyenruhás, huszonéves katonafiúk kísértek.
Én is beleestem a szúrópróbába, egy fiatal, huszonöt év körüli lengyel lánnyal együtt egy biztonsági őr és két katonafiú beterelt minket egy apró, ablaktalan szobába a poggyászunkkal együtt. Még ekkor sem féltem annyira, hiszen nem volt mit rejtegetnem. Az idősebb biztonsági őr feltúrta a táskámat, aztán megkérdezte, mit keresek Izraelben. Angolul kérdezett, angolul válaszoltam, hogy egy rokonomhoz jöttem látogatóba, egy hétig szándékozom az országban tartózkodni. Közben mellettem túrta fel a két fiatal kiskatona a lengyel lány táskáját, majd ráparancsoltak, hogy vetkőzzön, motozás lesz.
Én igyekeztem elfordítani a tekintetemet, a fiúk szemmel láthatólag élvezték a lány megalázását. Mikor a melltartóját nem akarta levenni, az egyik katonafiú a géppisztolya tusával vállba vágta és letépte róla. Engem közben a biztonsági tiszt minősíthetetlen hangnemben, kezdetleges angolságával arról faggatott, miért nem tudok héberül, ha él itt rokonom és a nevem alapján zsidó származású vagyok...
Nem tudtam mire vélni a dolgot, mondtam, hogy magyar vagyok - a lány közben felöltözhetett, miután a fehérneműjét is levetették vele, félig már sírt -, magyar az anyanyelvem és keresztény vagyok... Erre ordít velem, hogy mit képzelek, hogy idejövök az ő országukba, és még héberül sem tudok, különben is tudja, hol van Magyarország, az a szar kis közép-európai állam, amit a befektetőik már félig felvásároltak... Értetlenkedem, kérem, hogy ne szidja az országomat, mire úgy orrba vágott, hogy eleredt az orrom vére. Megszédültem, a két kiskatona emelt fel és fogott közre. A biztonsági tiszt a szemembe vágta, hogy biztos magyar kém vagyok és a palesztinokkal működöm együtt. A lengyel lányt közben a vetkőztetés után egy-két angol szitokszó (pl. bitch - kurva) kíséretében kidobták a helyiségből, úgy tűnik, ő nem volt gyanús, csak szórakoztak vele. Én feleltem, hogy nem vagyok kém, szakmámra nézve tanár vagyok, és semmi közöm semmiféle titkosszolgálathoz. A biztonsági őr rám parancsolt, hogy ne hazudjak, majd elővette jókora pisztolyát és közölte, hogy az ilyen embereket a hatályos törvények szerint helyben agyonlövik, fogjam be, én, büdös magyar. A pisztolyt a fejemhez tartotta, gondoltam, le azért nem lő, de megijedtem, végül megfordította és a markolatával fejbe vágott. Megint megtántorodtam, vérzett a halántékom, újra a két kiskatona állított talpra.
Még magamhoz sem tértem, mire a biztonsági őr cinikusan közölte, hogy ha már összevéreztem az ő szent irodáját, takarítsam fel. Ennek vonakodtam eleget tenni, mire intett a kiskatonáknak. Az egyik gyomorszájon vágott a fegyverével, földre kerültem, legalább két-három percig rugdostak. Mindenem fájt, bár éreztem, hogy csontomat nem törték, erre nyilván vigyáznak. Végül is felállítottak, aztán a biztonsági tiszt közölte, hogy a kihallgatás véget ért, a vizsgálaton nem mentem át, kémkedés gyanújával haladéktalanul kitoloncolnak, és örüljek, hogy ennyivel megúszom, mert a kémeket az izraeli bíróság jellemzően halálra ítéli, és itt nem szórakoznak, mint Európában, hanem bizony az ítélet után egy héttel főbe lövik az embert és jelöletlen sírba dobják, mint valami állatot.
Nem értettem semmit, de szólni már nem mertem, nem akartam újabb verést. Rájuk hagytam, legyek kém, legyek bármi, csak jussak innen el. A két kiskatona egy bűzös, kétszer két méteres zárkában vitt, majd szó nélkül rám zárták az ajtót. Megkérdeztem, mi lesz velem, mire az egyik röhögve azt felelte, úgyis lelövünk és meggyalázzuk a hulládat, a másik viszont lecsitította és azt mondta, nyugodjak meg, nem lesz semmi, kitoloncolnak, nemsokára felraknak az első budapesti gépre, vagy bármelyikre, ami a térségbe tart.
Nem tudtam, meddig leszek a zárkában, de a karórám szerint alig telt el négy-öt óra, mire értem jött két másik fiatal katona, és közölték, hogy készüljek, felraknak egy Bécsbe tartó gépre, onnét meg már csak hazatalálok, természetesen saját költségemre. Mivel követelmény a napi száz amerikai dollár költőpénz, volt nálam nyolcszáz dollár, amit persze nem akartam elkölteni. Egy irodába vittek, ahol egy unott arcú, középkorú férfi közölte, hogy 450 dollár, átszámítva olyan 95000 forint a visszaút költsége, ezt fizessem ki a nálam lévő pénzből. Az egyik kiskatona kivett a tárcámból öt darab százdollárost, meg sem szólaltam, aztán a kezembe nyomtak egy héber nyelvű cetlit mint elismervényt, amiből persze egy szót sem értettem. Még észbe sem kaptam, mikor az egyik katona kezembe nyomta az útlevelemet, karon fogtak és felvezettek egy Bécsbe induló repülőgépre, leültettek, és közölték, hogy a poggyászom már a csomagtérben, jó utat.
A gép felszállt, én mocskosan, véresen, mosdatlanul érkeztem meg Bécsbe, zúzódásokkal, hámsérülésekkel. Itt jegyet váltottam a maradék pénz euróra váltása után egy budapesti intercityre, így jutottam haza... Ennyit láttam tehát Izraelből, ami meggyőzött arról, hogy soha-soha ne akarjak oda visszamenni. Mert "ezek" ilyenek. Nyilván nem szabad hatmillió zsidó emberről kollektív ítéletet mondani, de az izraeli állam politikája paranoiás és idegengyűlölő, a nem-zsidó ember élete pedig egy fabatkát sem ér, de még azé sem, aki szegről-végről zsidó, mint én, csak mondjuk nem véresszájú cionista...
Rokonom e-mailben persze szabadkozott. Én elmentem orvoshoz, látleletet vetettem a sérüléseimről, amelyek bár nyolc napon belül gyógyulók voltak, mégis elégségesek ahhoz, hogy panaszt tegyek. Aztán hagytam az egészet a fenébe, végül is minek rohangáljak a sóhivatalba, kinél tegyek panaszt? Az izraeli nagykövetségen? Jó vicc, esetleg ott is lekevernek egy-két pofont. Meg aztán sok helyre elér a cionizmus keze, nem akarok bonyodalmakat, elveszteni az állásomat, a jó híremet.
De mégis megírtam önöknek mindezt, mert úgy vélem, a magyar embereknek, és általában az embereknek tudniuk kell, mire számíthat, ha Izraelbe utazik. Megverhetik, megalázhatják, saját költségén indokolatlanul visszaküldhetik...
Kérem, amennyiben levelemet közlik, azt névtelenül tegyék. Tanúságul szolgálhat ez a felháborító eset, amin én nagyjából már túltettem magam, minden jóhiszemű és tisztességes embernek, aki eddig azt hitte, az izraeli állam toleráns és ér ott valamit az ember, ha nem zsidó... Igyekszem nem elhinni azoknak az állításoknak a jelentős részét, amelyeket időről időre a Zsidóbűnözés rovatban olvasok, de ezek után úgy érzem, bármi megtörténhet...

R. D.

ketroot 2011.03.20. 02:31:14

@PÁLOS TREND - palostrend - palos.hu - angyaliszentkorona.hu -:

Igaz régen írtad, de jól esik most válaszolni, hogy remélem valahol egy zárt-osztályon tengődsz, megrökönyödve és nem emlékezve, hogy mekkora egy hittérítő hólyag voltál valaha.
süti beállítások módosítása