HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Gazságszolgáltatási maffia, Lomnici, elektrosokk, politikai gyilkosságok

2008.01.10. 04:01 Molnár F. Árpád

Az adás meghallgatása MP3
Letöltés és sokszorosítás MP3

A TARTALOMBÓL:
- Lomnici Zoltán az OIT-n ülésezve kapta a szörnyű hírt: annyi-annyi esztendő csendet követően egy hétköznapi ember megtámadott egy bírónőt egy polgári peres tárgyaláson. Minden öltönyös-nyakkendős multimilliomos fel van háborodva, és további intézkedéseket szorgalmaznak az államhatalom multimilliomosai még nagyobb védelmére. A kifolyt szeműekről és az arcon lőtt civil nagymamákról a sortüzes-csonttörők nem ejtettek szót, mert ők alsóbbrendű és szegényebb állampolgárok.

- Lomnici Zoltán, a bűnpártoló alkoholista és bűnöző alkatú pszichopata bűnügyeiről és gaztetteiről.

- A bírói bűnszervezeti bűnözés és az alkotmányos rend bűnszervezetben elkövetett megdöntése.

- Állami szervezésű móri tömegmészárlás; Lamperth Mónika és a Nemzeti Nyomozóiroda szerepe, valamint Lomnici Zoltán a móri tömegmészárlásokat illetően. N. László börtönben történt állami meggyilkolása. Boross Tamás felrobbantása, elkövetői és az állami megrendelés.

- Lomnici Zoltán bűnöző, az ál-emberjogi, valójában politikai Strasbourg és a Tánczos Gábor elleni állami nemzetközi maffiaper.

- Lomnici Zoltán és az alkoholizmusa okozta személyiségtorzulás. A Legfelsőbb Bíróság zsidó sapkás függetlenségének megőrzése, valamint a tisztelt Legfelsőbb Bíróság és az idültté váló alkoholizmus csak a médiában rejtett kapcsolatrendszere.

- Lomnici Zoltán és nem titkolt bűntársa: Salamon Berkowitz, a többször bíróság elé állított állami Moszad-bűnöző; ennek kapcsán is Lomnici és a cionista sábesz-dekli a Sátán Zsinagógájából; Lomnici és a sortüzek; Lomnici és a lőtt sebek miatti fejműtétek; Lomnici és az agyvízszivárgás; Lomnici és a szájpadláson át kioperált gumilövedék; A vérengző alkoholista pszichopata Lomnici Zoltán és a véres megtorlások; Segítségnyújtási javaslat és pszichiátriai felügyelet indítványozása a súlyosan patológiás bűnöző Lomnici Zoltán részére.

- Lamperth Mónika aláírta az állami vezetők fél éves fizetésüknek megfelelő jutalmazásukat. Lamperth Mónika azt hitte, eltussolják, hogy törvényt sért az aláírással, de tévedett. Eközben tavaly majdnem duplája lett a halálozási statisztika.

- Lamperth Mónika és a Nemzeti Nyomozóiroda létrehozása, valamint az NNI embereinek születésnapi ajándékai Lamperth Mónikától.

- Lamperth Mónika és Gergényi Péter, valamint a Medgyessy-kormány BM-jének egyik elbutulást célzó és okozó állami elektrosokk terápiája, és a rákgyanús bűnöző igazságügyi elmeszakértők.

- Budai Bernadett kormányszóvivő és a kettős mérce: megtámadott egy civil egy felsőbbrendűt, ezért az állami "elit" összefogott.

- A rendőrségi vallatószobák, a cellák, a börtönök és a bíróságok időtlen idők óta be vannak technikázva. Mi lesz, Budai Bernadett és Lomnici Zoltán a kényszervallatásokkal? Egy fejbe vert bíróra sok-sok ezer összevert és megkínzott civil jut.

- Állami bűnügyi beltenyészet, Lomnici Zoltán gazságszolgáltatása és sábesz-deklis antikrisztusai.

- Mi a szabadságharc, kik a szabadságharcosok. Felvilágosító segédanyag Lomnici Zoltán részére.

- Gyurcsány Ferenc a blogján írta, hogy kábítószert fogyasztottak - az agyonkamerázott és full-nemzetbiztonsági - partin, ahol megjelent. Az ügyben feljelentést tettem: Gyurcsány Ferenctől kezdve a multimilliomosokig mindenkit ki kell hallgatni. Lomnici Zoltán szakvéleménye és Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány előre lendülése az ügy kivizsgálására, és a résztvevők legsúlyosabb módon történő megbüntetésére még várat magára.

- "Neveket akarok hallani, kik 56 hóhérai." Demszky Gábor, Körmend, pedofília, gyermekgyilkosságok, gyermekvisítás, ordítás. Demszky Gábor és a gyermekdarabok. Áldozatok, ébredjetek!

Az adás meghallgatása MP3
Letöltés és sokszorosítás MP3

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
http://hirhatter.t35.com
30/919-6386

3 komment

Címkék: pedofilia mszp fidesz maffia keszthely usa bűnözés eu népszabadság szlovákia rendőrség börtön ukrajna szdsz isten agresszió baleset bochkor gábor németország izrael szombathely oroszország csőcselék népszava kgb demokrácia moszad zsidó gyurcsány ferenc fasizmus európai unió orbán viktor árpád kecskemét elmebeteg kádár jános törvény telepítés erkölcs biblia evangélium alkotmány alkoholizmus lamperth mónika lehallgatás kereszténység tényfeltárás polski fiat gergényi péter függetlenség vérvád újszövetség elmebaj molnár demszky gábor nanotechnológia baseballütő nbh emberi jogok szovjetunió kettős mérce nácizmus tűzoltóság kármán irén amnézia feledékenység bűnszervezet hazudozás szent korona paranoia fszb állambűnözés fejbelövés szervezett bűnözés hazaárulás molnár f árpád nemzetbiztonsági hivatal oknyomozás bnd rendőrbűnözés vérper vérbíróság vérítélet kaiser ede tánczos gábor kényszervallatás legfelsőbb bíróság elnöke d notice államvédelem pálffy istván 2006 október 23 rszvsz mérgezés lomnici zoltán bűnöző alkatú pszichopata lakatos pál betechnikázás szabadságvesztés nsz nemzetbiztonsági szakszolgálat orosz maffia büntetőper koncepciós per sis kádár rendszer keresztyénség sortüzesek andrej szaharov aranykéz utca boross tamás fehérgalléros bűnözés mészáros antónia szívinfarktus pintér sándor csonttörők söpredék boxer igazságügyi elmeszakértő dénes gábor nni titokzatos nagy babiloni szajha kuzma mihály pusoma dénes gyermekkereskedelem strasbourg politikai üldözés lépold józsefné lb ügyészbűnözés antikrisztusok rudolf jános tömeggyilkosok csintalan sándor átvilágítás agyvérzés titkosszolgálatok sátán zsinagógája salamon berkowitz elitbűnözés öltönyös nyakkendős bűnözés virtus pont hu disznócsorda bűnügyi szakértő balaton balázs újságíró kiemelten közhasznú tevékenység vadállatok vérengző ebek disznónyáj mossad jézus krisztus beszédei tasnádi péter oit országos igazságszolgáltatási tanács n lászló kozenkay jenő kémelhárító jan rohac joseph rohac faller ferenc szemkilövés karsai józsef aljas indokból vagy célból éhségsztrájk f. titkos és nyílt információgyűjtés bérgyilkosság kuncze gábor belügyminiszter akasztás polgári peres eljárás személyiségtorzulás bírónő kábítószercsempészet vasszék jellemtorzulás alkoholista pszichopaták kényszerinjekció horn gyula miniszterelnök életösztön poloskák móri tömegmészárlás titkosügynökök gázspray karlendítés aranyfog testőrség tóth gábor budapesti rendőrfőkapitány mmpi teszt rövid ital budai bernadett kormányszóvivő jozef hamala arcon lövés jozef rohac kínzókamrát rendőrségi törvény hajléktalankérdés rendőrférgek isten plántái sátán plántái jános apostol jános levele gyurcsány blog gáztámadás önkívület rádióadóvevő walky talky emlékezetkiesés stadler józsef internetes újságíró emlékezettörlés agysejtpusztítás lomnicionista agyroncsolók ukrán maffia álöngyilkosság globalizációs állami bűnözés álomlátás álmodás neveket akarok hallani kik 56 hóhérai gyermekgyilkosságok rendőröngyilkosságok kurtág györgy

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr86291700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mozzie 2008.10.27. 19:50:00

Hűha, komám. Nagyon, de NAGYON beteg ember vagy Te. Fogadd őszinte részvétem.

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2008.10.29. 21:52:51

Kedves Mozzie,

ritka undorító egy féreg vagy, hogy a magyarság egyik legmoslékabb gyilkosát védelmezed, noha további hátrányodra legyen szólva, hogy egyetlen érv nélkül, ráadásul az egyik legnépszerűbb Hírháttér Rádiós glossza kapcsán. Persze miféle érvek léteznének ott, ahol csak álnév, butaság, ostobaság és kurucinfósan igénytelen disznóstílus létezik.

Molnár F. Árpád

palostrend · http://palostrend.hu 2009.12.08. 12:30:24

CION BÖLCSEINEK JEGYZŐKÖNYVEI

10. JEGYZŐKÖNYV
Látszatpolitika. A csalás "őrszelleme". Mit ígér a szabadkőműves államcsíny? Egyetemes választójog. Önfontosság. A szabadkőművesség vezetői. A lángelme, aki vezeti a szabadkőművességet. Intézmények és feladataik. A liberalizmus mérge. Alkotmány - a pártviszályok iskolája. A köztársaságok kora. Elnökök - a szabadkőművesség bábjai. Az elnökök felelőssége. A képviselőházak és elnökök szerepe a "panamázás"-ban. Szabadkőművesség - a törvényhozó erő. ÚJ KÖZTÁRSASÁGI ALKOTMÁNY. Átmenet a szabadkőműves kényuralomba. "A világ ura" kinyilvánításának pillanata. BETEGSÉGEK BEOLTÁSA ÉS MÁS FORTÉLYOK.

Csak a bekezdést idéztem, de itt van részletesen. Hála barátunk, mai hsz-ének:
www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/bolcs1.htm#r26
süti beállítások módosítása