HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Nyílt levél Semjén Zsolt KDNP-elnöknek az "izraeli műhely" megalapítása ügyében

2008.02.20. 00:26 Molnár F. Árpád

Nyílt levél, mely legalább a következő helyeken fog megjelenni:
http://hirhatter.t35.com/
http://allambunozes.blog.hu/
http://molnarfarpad.wordpress.com/
http://www.magyarero.hu/index.php?kk=HÍR


Tisztelt Semjén Úr/Testvér,


mint hallom, a KDNP izraelita műhely megalakítását tervezi tucatnyi zsidó közéleti személyiség (tehát multimilliomos) részvételével, és e zárójelben tett megjegyzés kapcsán gondolatban messze túllépek a Jézus Krisztusi szegénység kritériumain, mégpedig a multimilliomos Holocaust-túlélők állandó és folyamatos kártérítésére és egyeduralkodó érdekvédelmére is gondolva, miközben - noha egyszeri 4 milliárd Ft hiányozna a teljes, 30 ezer főre kiterjedő magyarországi hajléktalanság felszámolására - több tucat hajléktalan fagyott meg a Magyar Köztársaság területén, mert semmiféle érdekvédelmet a "keresztény"-nek nevezett KDNP tudtommal nem tanúsít, szemben a multimilliomos zsidók további érdekvédelmével, akik az éhezők és fagyhalálra ítéltek mellett - ahogyan a KDNP az egyszeri 4 milliárd kikövetelése helyett - minimum gondtalanul elsétálnak.

Azt követően, hogy a református hívek 2006 október 23-i templomba zárását, pap és keresztyén Testvérek összeverését és szétlövöldözését követően sem alakítottak sem tényfeltáró, sem a károsultak összefogását, jogi megsegítését és kártérítését célzó szervezetet - azaz a valódi Testvéreket cserben hagyták -, a következőket kérdezném tisztelettel:

   1. A tervezett izraelita műhely közéleti személyei között vannak-e, és pontosan kik azok a zsidó közéleti szereplők illetve ezek barátai, akik aláírták 2006 októberében azt a kossuth téri békés demonstráció erőszakos feloszlatásáról szóló petíciót, amelynek következménye a magyar történelem egyik legsúlyosabb lakosság elleni sortüzei lettek, amelyek válogatás nélkül értek magyart, angolt, amerikait, peruit, németet, franciát és kanadait, Papot, Keresztyén Testvért és ateistát egyaránt?

   2. Mikor tervezik egy a szocialistának nevezett rendszer politikai foglyai és károsultjai számára egy magyar műhely létrehozását, amelyben nem csak a megerőszakolt tömegek, de a szocialista éra börtöneibe, pszichiátriáira és elmegyógyintézeteibe politikai okokból juttatott személyeinek nemzetközi elismerését és kárpótlását céloznák, hozzájuk véve azokat a politikai üldözötteket is, akiknek léte 2006 ősze óta már azok előtt sem leplezett, akik egyébként a média által terjesztett sötétség miatt azt sem tudták, hogy ilyesmik létezhetnek, hanem azt hitték, hogy törvényes jogállamban élnek, ahol a pártok és a rendőrség a népet szolgálják?

   3. Milyen támogatottságot remélnek ettől a minden bizonnyal pártöngyilkos, az SZDSZ szuicid akcióihoz kísértetiesen hasonló és bizonnyal ilyen végkimenetelű akciótól, amellyel még azt a keresztyén és nemzeti támogatásukat is elveszítik, amivel - azzal a maximum 1%-kal - egyáltalán rendelkeztek?

   4. Izrael igen-igen messze van. Távolibb és kisebb országot alighanem keresve sem találhattak volna. Miért éppen az izraeli baráti társaság az, amelynek alapítása egyáltalán eszükbe jutott? Nekem sosem jutott volna eszembe ilyesmi, végignézve ezen az irdatlan mennyiségű gonddal és csapással lesúlytott országon. Miért nem bajor, szlovák, román, cigány, ukrán vagy örmény műhelyt vagy baráti társaságot alapítanak, hiszen rengeteg ilyen kisebbség él a Magyar Köztársaság területén? Ők, valamint mi mennyivel vagyunk kevésbé KDNP-konformak, illetve keresztyénkonformak, hogy nekünk semmiféle műhelyt nem kíván alakítani a KDNP, pl. a népek vágyott barátsága és testvérisége címén?

   5. Egyáltalán mi köze van a Jézus Krisztusnak bármilyen nép kultúrájának terjesztéséhez? Az Újszövetség szerint a világon semmi. A Jézus Krisztus nem a zsidó vallást és szokásokat, hanem annak éppen ellenkezőjét, a lelki megtisztulást és az erkölcsöket, valamint a multimilliomos műhelyek megalakításával radikálisan szembe helyezkedve a keresztyének, a keresztyén közösségek és a szegények megsegítését Hirdette.

   6. Milyen visszhangot vár ettől az akciótól, és milyen széles néptömegeket fog Önök szerint hasznukra, és nem bukásukra megmozgatni ez az újabb, evidensen pártöngyilkos akció?

Válaszát - akár telefonos interjú keretében is - várva, tisztelettel - és nem sértő szándékkal - megjegyezném, hogy mint keresztyénnek, akinek nem az álfüggetlenséget, hanem az erkölcsöket és az Istent kell képviselnie, egyre inkább olyan benyomásom van, hogy az SZDSZ és a KDNP között egyre kevesebb a különbség. De a két párt egyre jelentősebb hasonlóságot mutat mind a támogatottsága, a nacionális vonzódása, a keresztyénséggel és a keresztyén Testvériséggel szembeni tanúbizonyságai, az emberjogi inaktivitása terén, illetve atekintetben, hogy a két párt döntéseit sosem a lakosság és a népakarat, hanem egy szűk érdekközösség és lobbi egy-két emberének személyes kívánságai és vélt érdekei szerint alakítják ki.

Üdvözlettel - a KDNP egyre lehetetlenebbnek tűnő arculatváltásában reménykedve, és ezért imádkozva - Molnár F. Árpád, a Hírháttér című Internetes lap keresztyén főszerkesztője.

------------------------------

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Szólj hozzá!

Címkék: anglia amerika usa franciaország peru szlovákia ukrajna szdsz vallás románia kanada öngyilkosság kdnp németország izrael moszad templom nagy britannia biblia evangélium kereszténység szocializmus újszövetség örményország jogállam ateisták holocaust kártérítés testvériség szuicid egyesült államok jézus krisztus hírháttér cigányság 2006 október 23 politikai üldözött keresztyénség sortüzesek szemkilövők petíció hajléktalanság felszámolása mossad suicidum református egyház kossuth tériek érdekvédelem papság semjén zsolt pártelnök zsidósáf zsidó páholy szabadkőművesség izraeliták bajorok kisebbségi jogok telefonos interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr80346508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása