HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Isten Tüze nem lángolhat igazság és bátorság nélkül

2008.03.06. 01:46 Molnár F. Árpád

Ha emlékezünk a földesúri-jobbágyi és későbbi diktatúrák történelmi adataira, akkor emlékezhetünk arra is, hogy minél inkább lecsúszott a csak nevében "nemesi" réteg, annál jobban gyűlölte a tömeget annak igazságáért, a földesúr és jobbágy között mélyülő és bővülő erkölcsi, egyre áthidalhatatlanabb szakadékért. Annál képtelenebbnek mutatkoztak egy jottányit is visszalépni, vagy csupán egy apró törvényben engedményt mutatni, avagy pár fillért engedni az őket eltartó nép megbékéltetésére, minél közelebb álltak a nép haragja által saját bukásukhoz és a nép általi elsöprésükhöz.

Az ördögök egy bizonyos morális szint alatt már nem értenek az erőszakból sem. Ilyenkor más nem segít, csak az irtóháború.

Ezt én mondom, de nem követő vagy követtető szándékkal, minthogy keresztyén vagyok, ezért nem tehetem. De ha nem lennék keresztyén, akkor azt mondanám: ki kell őket irtani. És akkor minden eszközt bevetnék - amit lehet - az ellenállásra. Arab terroristákkal való kapcsolatok kiépítése Libanonból és máshonnan, autófelgyújtások, épületek felgyújtása, fehér porok és - ahogyan a hősi, valódi kommunisták teszik - ügyészek, bírók és politikusok ellen elkövetett utcai, nyílt színi (továbbá minden rejtett metódus bevetésével végrehajtott) politikai gyilkosságok. Ezeket szervezném, ha ateista volnék.

Döbbenetes, hogy ennyi ateista között nincsen egyetlen bátor és egyetlen tehetség sem. De mielőtt bárki követ vetne rám, hogy akkor én mit csináltam ateistaként, említek pár momentumot: a libanoni Beeka-völgyben való kiképzés terve, hogy onnan egy csapatot szervezve az Európai Unió megbuktatását készítsük elő, fellebbentve a fátylat a politikai gyilkosságokról és az ugyancsak nemzetközi megállapodások keretében végrehajtott koncepciós perekről, börtön- és elmegyógyintézetbe zárásokról. Tárgyalás arról, hogy kivisznek Bagdadba (ez közvetlenül a háború előtt volt), és ott médiabotrány útján buktatjuk meg ezt az álszent, moslék nyugati rendszert, leleplezve és kiteregetve annak módszereit, mely rendszer legnagyobb bűne, hogy demokráciának hazudja magát, és úgy öli saját állampolgárait, pusztítva mindent, ami pusztítható, elrabolva és megsemmisítve mindent, ami elrabolható és megsemmisíthető. Csak a pillanatért, a pillanat varázsáért, a pillanatnyi dicsőségért a nem is perc, hanem másodpercemberek. Az öltönyös-nyakkendős férgek, politikusi, gazságszolgáltatási és média-bűnbandái. Pénzért, hatalomért, szexért, erőszakért, élvezetből és anyagi haszonszerzés végett, azaz különösen aljas indokból és célból.

Magyarországon 1990 óta több ezer ember vesztette életét. A 110 körüli robbantásos merényletekből - amelyek szinte egytől egyig teljes állami védelem mellett követtettek el, mint a móri tömegmészárlás (hogy aztán jó szokás szerint az állam által megbízott elkövetőket kezdjék likvidálni)  -, mintegy három ügyben született "eredmény", melyek kapcsán ki állíthatja, hogy az elkövetőket hurcolták meg. Hiszen az állami bérgyilkosok - amilyen a szlovák Jan Rohac is volt - ritkán végzik börtönben, mert senki nem meri őket kihallgatni sem. Ezek nemzetközi politikai döntést követően eltűnnek vagy alvilági leszámolásnak álcázva maga a munkaadó, tehát az állami szervezett bűnözés, az egyetlen létező Maffia gyilkolja meg őket.

Valóban: a magyar nép nagyon béketűrő. De nemcsak béketűrő, hanem a hozzá képest nyugatra húzódó államok lakosaihoz képest sokkal, de sokkal butább és tájékozatlanabb is; nem mintha nyugatabbra nem azt csinálnának saját lakosságukkal az öltönyös-nyakkendős bűnszervezeti bűnbandák, vagyis az államok vezetői, amit csak akarnak.

Valóban: a magyar nép nagyon béketűrő. De emellett buta, és már genetikai hátterénél fogva eredendően gyáva is. Ki látott Magyarországon olyan rendszerváltót, aki nem húzza be fülét-farkát, amikor akár a Seress Zoltán állami meggyilkolásáról, akár Vladimir Meciar korábbi szlovák miniszterelnök politikai gyilkosságairól hall? Megmondom, kik: azok, akik tényleg rendszer-összeomlasztást akarnak, mert sokallják a hazugságot, és sokallják az üldözést, és sokallják a hamis vádakat, a koncepciós pereket, a tomboló rendőri-, ügyészi-, bírói- és politikusi bűnözést, és ellentétben az egypártrendszerbe folyt bűnpártoló és bűnöző médiával és a hatalommal csak a felszínes dolgokban vitatkozgató álrendszerváltó erőkkel, sokallják az 1990 óta a Magyar Köztársaság területén lemészárolt több ezer embert. Akik tájékozottak, de mégsem félnek, ahogyan a szájhősök viszont igen; mert utóbbiak gyáván meglapulnak, gyáván elbujdosnak, gyáván helyezkednek és az ördögi világrendszerhez alkalmazkodnak. Gyakran veszélyesebbek ők, mint az olyan gyurcsányi diktátorok és tömeggyilkos diktatúrák, amelyek legalább annyit lelepleznek magukról, hogy semmi mást, csak pénzt, uralmat és hatalmat akarnak. Vannak viszont és lesznek is a jövőben egyre többen olyanok, akik tényleg egy új világ felépítéséért fognak fáradozni, és eszük ágában sem lesz olyan majmokhoz hasonlóan hangoskodni, akik még a legalapvetőbb dolgokról sem mernek megszólalni, és csak annyiról mernek nyikkanni, amit már előzőleg megírt valamelyik országos napilap, vagy bemondott a televízió.

Jézus Azt Mondta:
     - Egy szolga sem szolgálhat két úrnak: mert vagy az egyiket gyűlöli és a másikat szereti, vagy az egyikhez ragaszkodik és a másikat megveti. Nem szolgálhattok az Istennek és a mammonnak.

Magyarul: amíg egyetlen ember is akad, akit nem rehabilitáltak azok, akik örök állami védelemben elkövetők voltak, amíg a legutolsó áldozat életét nem rendezik Orbán és Gyurcsány bűnözői, amíg az elkövetők, amilyen Orbán Viktor, nem ülnek börtönben gaztetteikért, de helyettük azokat veszik tűz alá, akik valamikor hozzájuk fordultak segítségért, amíg az állami védelemben átmentett veérbűnözőket nem vonják a legsúlyosabb módon, a törvény maximális szigorával, életfogytig tartó szabadságvesztéssel felelősségre - igen, Orbán, azokat, akikkel dolgoztattál, akiket átmentettél, akiket valamennyi párttal közös egységszándékban megőriztél és nevelgettél, fejlesztettél a mai napig -, az igazak sem maradhatnak tétlen, ha az életükbe kerül, akkor sem.

A Sátán gonosztevői, e világ bűnöző hóhérai és holt hulla lelkű, döglött államhordái sosem tanulták meg, nem is fogják megtanulni az ezerszer és milliószor hangoztatott leckét: olyanok ellen, akik emberi életekért szálltak síkra a politikai szervezett bűnözés ellenében, sosem lehet újabb és újabb koncepciós pereket indítani. Sosem lehet őket - Bárándy família - sem politikai megkörnyékezésekkel, sem beszervezésekkel, sem pénzzel megvesztegetni és lefizetni. Sosem lehet bátrakat hamis vádakkal és koncepciós bírósági perek kilátásba helyezésével, balesetekkel, kórházi kezelésekkel és halállal fenyegetve elhallgattatni. Aki bűnöző, aki veérszakértő, aki veérügyvéd, aki veérügyész, aki veérbíró, hajoljon meg a legjobbak előtt, és őrizkedjen bármiféle fenyegetőzéstől, titokban tett, tökéletesen megrendelés szerinti, akár a leghalványabb hamisan vádaskodó tanúvallomástól és hazug suttogó propagandától. Mert azokat, akik az igazságot és a szabadságot - magyar erkölcsi roncs, minden orvosok szégyene és hiszteroid pszichopata bűnözők szemete -, akik az emberi jogokat komolyan gondolják, soha nem fognak meghátrálni sem a börtön, sem életfogytig tartó szabadságvesztések, sem semmiféle halál árnyékában. Még csak nem is említtethet ilyesmi olyanok társaságában fenyegetésként, akik között az erkölcs az úr és a kívánt hatalom.

Ahol Isten tüzet gyújtott, ott bármiféle további gyújtogatás csak olaj a tűzre. Bár megesik, hogy az az olaj, amit az ördögök öntenek, nem válik a tűzben Isten Olajává, de akár Isten Igéjévé válik, akár nem, biztos, hogy örökké tüzelni, lángolni és ragyogni fog, legelőször is azokat megégetve, eltüzelve, megemésztve és felemésztve, akik pusztító szándékkal közeledtek felé, vagy bűnözésük irdatlan sötétsége és erkölcsi analfabétizmusuk közepette szó szerint ordítva kérkedtek saját mocskukkal és gyalázatukkal, melyen kívül semmi, de semmi más dicsőséget önmaguk és bűnöző fajuk védelmére nem találtak.

Adjátok meg a Sátánnak, ami, s aki a Sátáné, és adjátok meg az Istennek, ami, s aki az Istené.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

1 komment

Címkék: mszp fidesz maffia történelem eu vallás isten agresszió genetika erőszak irak libanon pszichiátria gyurcsány ferenc forradalom európai unió orbán viktor gyilkosság erkölcs alkotmány kereszténység igazság bagdad sátán ateizmus felkelés btk bűnszervezet elmegyógyintézet ördögök hamis vád szervezett bűnözés jézus krisztus állami bűnözés gazságszolgáltatás politikai gyilkosság bűnöző alkatú pszichopata emberölés koncepciós per genocídium keresztyénség robbantásos merénylet tömegmészárlás fehérgalléros bűnözés kapzsiság erőszakszex feudalizmus politikai üldözés öltönyös nyakkendős bűnözés fösvénység szaddam huszein eltűnések jan rohac joseph rohac aljas indokból vagy célból életfogytig tartó szabadságvesztés erkölcsi analfabétizmus földesúr jobbágy nemesség erkölcsi szakadék morális szakadék népharag beeka völgy szaddam husszein seress zoltán bárándy família bárándy györgy hiszteroid pszichopata isten igéje

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr66367712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mongol 2008.10.22. 22:42:32

Szerintem ez szánalmas. Össze-vissza mosol mindent, mese az egész. Rendszerösszeomlás meg genetikai gyávaság :D A photoshopos munkákhoz gratulálok. Rendesen manipulálod a szövegeken és a képeken kívül az embereket is.
süti beállítások módosítása