HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Az ügyvédmaffia hálójában - Schönfelder Józsefnével, a lakásmaffia áldozatával és Sebők Istvánnal, az MNP elnökével beszélgettünk

2008.03.10. 00:54 Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád műsora

Letöltés és sokszorosítás (egér jobb klikk) MP3

Tartalom:

Schönfelder Józsefné Sebők Istvánnal, a Magyar Néppárt elnökével a Hírháttér vendége volt. Schönfelder Józsefné a lakásmaffia károsultja, akinek jóhiszeműségét és gyanútlanságát kihasználva a politikai szférába ágyazott szervezett bűnözés (azaz a maffia) fosztott meg lakásától. A bűntettben alvilági személyek és az államhatalom (így az ügyészség és a bíróság) által foggal-körömmel védett bűnöző ügyvédek vettek részt.

A lakásmaffia tagjai: Krisán György (5741 Kétegyháza, Rákóczi u. 108.), Nyist Gábor (5600 Békéscsaba Dr. Becsey O. u. 52.), Frankó Vilmos (5600 Békéscsaba, Áchim ltp. 22/4.)

Schönfelder Józsefnén (az áldozaton) kívül a következő maffiózók voltak jelen az ügyvédi irodában: Dr. Csanálosi Ákos ügyvéd, Dr. Merze Attila ügyvéd, Dr. Huszágh Andrea ügyvédjelölt, Reményi Dezső titkárnő, Békési Lászlóné Szegedi Anita. /Az eljárás folyamán az ügyvédjelöltből ügyész lett./

 

Idézetek a riportból: Schönfelder Józsefné:

     - ...és ők öten mind azt állították, hogy ott volt halomba a pénz az asztalon (...) és az öt hazugnak hisznek (...) és ki akarnak lakoltatni a házból.

     - [Hazugságvizsgáló gépnek] szívesen alávetném magamat. (...) Bármikor. (...) Akármikor.

     - ... kérik a karhatalmilag való kilakoltatásomat.

     - Hát én mikor azt mondtam, hogy feljelentem őket, akkor azt válaszolták, hogy mehetek akárhova, mert őnekik van pénzük.

Idézetek a riportból: Sebők István:

     - [A lakásmaffiát] a törvény tette ezt lehetővé, elősegítette a törvény...

     - [A jogásztársadalomban] foggal, körömmel védik egymást, és nem hajlandók kimondani, hogy ebben a társadalomban valaki is hibázott. (...) ... elvtelenül védik egymást. Tehát megvédi akkor, ha törvénysértést követ el.

Letöltés és sokszorosítás (egér jobb klikk) MP3

 

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

1 komment

Címkék: interjú erkölcs lakásmaffia alkotmány emberi jogok bűnszervezet állami bűnözés gazságszolgáltatás kilakoltatás alsóbbrendűség kapzsiság hírháttér rádió bírói bűnözés fösvénység bírói maffia fajvédelem

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr73373613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palostrend · http://palostrend.hu 2009.09.13. 20:07:40

A hunhir.hu-n a MAGYAR GÁRDA kerepesi csendőravatásán Vona Gábor és a szőke kislány alatti fotósorozaton szemlátomást kitetszik, hogy a rendőrdroidok mindegyike héber génhulladék.
Infóim szerint olyan is van köztük, akinek nincs magyar állampolgársága!
Ha ez igaz, akkor a ZSIDÓ TERROR "ÁLLAM" ezen hadjáratával már háborúban áll az EU-val is nem "csak" MAGYARORSZÁGGAL!
Imigyen az elkövetkező napokban és hónapokban már az eddigi passzív ellenálásunkat a MAGYAR HÍR és CSATÁRLÁNC direktívái fogják felváltani, ami a MAGUNKFAJTA részéről; - legyen MEGLEPETÉS!
süti beállítások módosítása