HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Figyelj csak, politikus, gazságügyi és médiatöltelék: súgok valamit

2008.03.28. 00:54 Molnár F. Árpád

Mindenki emlékezhet arra, hogyan szokott Lomnici Zoltánnak, a Legfelsőbb Bíróság elnökének sarkában a szintén sábesz-deklis, MAZSIHISZ-es Sátán zsinagógájának elnöke kotorni. Aki nem tudná: a sábesz-dekli az az ördögi zsidósapka egyes fajnáci irányultságú multimilliomosok feje tetején, amihez az ember hozzátanulta azt a szót: "Sátán". A gyűlölettörvényt is ez a MAZSIHISZ-vonal, tehát az idegen államhatalmi és titkosszolgálati lobbi, a Lomnici-MAZSIHISZ alkoholista tragikomédia-vonal próbálja keresztülerőltetni, mint MSZP a vizitdíjjal, meg a kórházi napidíjjal vegyes egészségügyi-csonttörő sortüzekkel és pártszolgálatos bűnözőivel saját torkán a zsilettpengét.

Az MTV most végzett egy közvéleménykutatást arról, hányan támogatják a Lomnici-MAZSIHISZ multimilliárdos zsidók nem véletlenül "gyűlölettörvény"-nek nevezett embertelen törvényét: a megkérdezett nézők nem kevesebb, mint 91%-a nem támogatja a zsidó vizitdíjnak és országkórházi napidíjnak ezt az egészségügyi zártosztály-reformformáját, és csupán 9% véli úgy látni, hogy szükség van a multimilliárdos, alkoholista legfelsőbb bírósági elnök főnökeinek és a többi érinthetetlen multimilliomos zsidó uralkodó rétegnek a további érdekvédelmére, nehogy még nagyobb bajba és nyomorúságba, na meg nyilván nehogy még nagyobb szegénységbe kerüljenek.

A Sátán sortüzes bűnbandáinak - akik egyébként felém ezen az egy területen meglepően rendkívüli előre látásról tanúságot téve szinte sosem mernek reklamálni - meg innen üzenem:
az a munka viszont, amit én végzek, január óta havi 24500 Ft-ból, később 34000 Ft-ból finanszírozott. Azért január óta, mert azelőtt még ez a szociális segély sem járt, hanem anyám halálából megmaradt másfél havi nyugdíjából éltem hosszú hónapokon keresztül. Télen nem fűtöttem, s mert drága volt a kenyér, lisztet kevertem vízzel és azt sütöttem 9 percig a mikrohullámú sütőben. Pénzt többször ajánlottak, amit egy kivétellel nem fogadtam el.

Jelenleg a havi 34000 Ft-ból fizetem a telefonokat, az utazásokat, a folyamatos karbantartást, a javításokat, a rezsit, az Internetet. Természetesen nem fűtök (ha milliárdos volnék, sem tenném, mert akkor is az utolsó fillért is emberi jogokra költeném, nem úgy, mint az ugató SZDSZ-esek a saját hasukba tömve), enni valóm pedig a Tesco-ból vásárolt, kilónként 299 Ft-os virsli és 299 Ft-os baromfi párizsi. Ha milliárdos volnék, sem ennék drágább ételt, mint - ahogyan a zsidók mondják a gójokat (aminek jelentése ez: "barom"), mint ilyen ócska baromfi párizsit. Az MSZP-s és SZDSZ-es politikusok értik is, miről beszélek, hiszen ők is tudnak arról, hányan haltak meg az elmúlt évek során azok közül, akik nekik és sortüzes csicska idiótáiknak engedelmeskedtek.

A költségek ellenére a Hírháttér mégis a magyarság három legjobb lapja között van - mondják ezt mindenfelé, amit kénytelen szerénytelenséggel készséggel el kell ismernem, hiszen ha csak a magánrádiózás, valamint az állami szervezett bűnözés eddig titokban tartott módszereinek teregetését említem, a mai napig nincsen professzionálisabb lap és tényfeltáró személy nemcsak az egész országban, de a magyarságból az egész bolygón sem.

A Hírháttér havi költségvetése ellenben étellel és lakásfenntartással együtt 34500 Ft. Nem örülök annak, hogy politikai védelmezőim oly nagyon vigyáznak erre a pr-ra, hiszen sok pénzből sokszoros eredményt lehet felmutatni, és az én stratégiám egészen más volna.

Egyetlen országgyűlési képviselő havonta 800 ezer Ft-ot keres. Vajon mi a fenének, és mire költi azt a rengeteg pénzt, amiből egy-egy személy 10 millió magyart tudna megváltani?

Gyásszünet.

Én ebből a pénzből egy médiahadsereget tudnék nemcsak fenntartani, de kiképezni is.

Vajon mi a francra költenek az Alapítványok évente milliókat, mikor a tevékenységükből néhány tévéreklámon kívül nem látszik semmi?

Megmondom: természetesen flancolnak: vadonatúj autó, vastag disznószalonna, csirkecomb, ruhák, LCD-tévé, új szőnyeg, lakásfestés, új lakás és éttermi koszt. Ez a legkevesebb.

Azaz ott sem honatyákról, hanem ördögökről és sátáni gonosztevő, utolsó, moslék, köztörvényes, undorító, állam- és lakosságellenes bűnszervezeti, életfogytiglanra előírt, sőt, kiírt bűnözőkről van szó.

Az utóbbi mondatom behatóbb elemzését megint az MSZP-s és SZDSZ-es politikus olvasóim figyelmébe ajánlom, és megköszönöm, ha a felelősséget illetően előre tolják ez ügyben Orbán Viktort, hiszen lökés nélkül az a típus, aki mindig sunnyog, lapít és sunyi módon bujkál, szüntelen saját embereire próbálva a felelősséget kenni. Mindenki tudja, hogy messze cigánypárti vagyok (megannyi ezt igazoló cikkel és beszéddel is, ahogyan publikáló társaim is), de erről meg kell állapítanom: öcsém, Orbán, a saját mocskod másokra kenése bizony meredeken cigány vonás.

Talán sikerül összehozni minél előbb egy koalíciót arra, hogy akarva-akaratlan is, de megoldódjon a nyelve. Ehhez csak Nietzsche szavait idézném: lökjetek rajta.

Ha csak azt nézem, amit én végzek emberi jogok és tényfeltárás terén, akkor tevékenységem maga a bizonyságtétel ellenük, Krisztus Törvényei szerint pedig örök kínjuknak és szenvedésüknek biztosítéka és bizonyítéka.

Engem már nem fogtok nyom nélkül eltakarítani. Ha a jövőben bárki úgy látja, hogy van egy-két lejárató botrány, ami lerántott, ne higgyen sem a szemének, sem az eszének, mert az azt jelenti, nem tud eleget. Amihez hozzáfogtunk - tetszik, nem tetszik alapon -, be is fogjuk fejezni. Engem sem érdekel a saját sorsom, csak a végeredmény. Azt pedig - mint a nyolcvanas évek elején a pártbüró és a látszólagos civilek választott, s hallgatag hada - te is, orbán öcsém, és én is ismerem. Nem akarok abban a szégyenben maradni, mint elődeink, akik úgy tettek, mintha nem tudták volna, mi fog történni.

De csak lépésenként. Csak légi támogatással. Olvassátok ezt politikusok és az áligazságszolgáltatás funkcionáriusai, valamint bűnöző médiatöltelék: tudjátok ti azt - aki közületek nem kispályás -, miért nem tehetitek azt ellenem, amit annyian szeretnétek. Én nektek, ellenségeimnek is mondom: adjátok oda azt - és itt tudjátok, hogy nem a pénz az, ami kell -, amire szükségünk van, és ne tartsatok vissza semmit sem. Higgyétek el, az utolsóknak, nektek, akik a Pokol szélén táncolnak, ez az utolsó esély. Ti csak magatokat szeretitek, de én minden eredményt akarok. És ne merjen senki az utamba állni.

Lássd, veérdisznó, mindkét ajtód előtt állok és zörgetek. Van nálam bölcsesség, és velem van az alkohol és a cigaretta is. Melyiknek nyitsz ajtót? Íme, választottál. Lássd, megmondtam előre..

A gyáva SZDSZ-es és MSZP-s bűnözőknek és sortüzes csatlósaiknak pedig, akik így, egy disznóólban kifogásolják, miért védem az emberi jogokat - akik szerencsétlenségükre nem látnak többet, mint azt, hogy ez itt nem sortüzes, hanem egy profi, aki ezért utálni való, de jobb vele kerülni a balhét, hiszen mit mondjon a sortüzes egy ilyennek, mint én, amivel nem magát ássa el -, az e-mail címem (tehát a söpredéknek) is rendelkezésére áll, mert jobban esik a munka, ha több a motiváció:
azoknezo@citromail.hu

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Szólj hozzá!

Címkék: mtv mszp fidesz maffia szdsz tesco izrael moszad újságírás sátán zsidóság bűnszervezet mazsihisz jézus krisztus hírháttér állami bűnözés politikai bűnözés legfelsőbb bíróság elnöke lomnici zoltán sortüzesek gyűlölettörvény tényfeltárók mossad honatyák oknyomozók lcd tévé alapítványok friedrich nietzsche veérdisznó

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr48399998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása