HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

HÍRHÁTTÉR TV: Sortüzesek és cigányok

2008.04.25. 09:35 Molnár F. Árpád

Hírháttér Média:
Amit ír, Történelem
http://hirhatter.t35.com

Hogyan kell kormányfői utasításra fegyvertelenekre sortüzelni, és hogyan kell külföldi állampolgároknak szándékosan csontjait törni, cigányozva, csak azért, mert civilek.

Alkotmány, Btk., életfogytiglan. Kezdetben a rendőrségnek és az NBH-nak dolgozó Molnár F. Árpád titkokat is feloldó, saját, élő kommentárjaival dúsított filmjében, melyben nyíltan üzen Szilvásy Györgynek és Gyurcsány Ferencnek is, Angel Mendoza perui állampolgárral készített riportot, aki vacsorából ment haza, amikor álarcos rendőrbűnözők megtámadták. Beszámolójába annál a résznél kapcsolódunk be, ahol elmondja, miként törték szándékosan csontjait a rendőri elkövetők. Angel Mendoza tagja a nemrégiben a főleg 2006-os állami áldozatokból és politikai üldözöttekből alakult Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) nevű szervezetnek is.

Technikai feltételek:
Nagy Zsóka és Molnár F. Árpád.

Lomnici-montázs:
Nagy Sándor (Naleksz).

Riporter, kamera, hangeffektusok, vágó és szerkesztő:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Televízió,
2008 április.

 



Angel Mendoza perui állampolgárt a rendőrségen támadták meg úgy, hogy meg volt bilincselve. A MAZSIHISZ, Gyurcsány, Kuncze és Demszky pszichopata, közveszélyes, pártszolgálatos bűnözői cigányoztak, a perui orrát tomfával betörték, bordáját - több rendőrbűnöző szemtanú szeme láttára - előre neki készülve, szándékosan eltörték.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.


Kapcsolódó anyagok a Hírháttéren:

2008-04-12. - TABUVÁ  NYILVÁNÍTVA! - A sátáni Videoplayer.hu által betiltott Hírháttér-film!
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Videoplayer.hu betiltotta a világ népeiből való kárvallottakért készült Hírháttér-filmet. A legfőbb sortüzes bűnöző neve és szerkesztőségi címe: Bognár Bálint, 1037 Budapest, Montevideo u. 9. A világ népei elleni rasszizmust és a bűnözést - vezető politikusokat idézve - üldözni kell és meg kell torolni.


2008-03-17. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Hitlerizmus-Gyurcsányizmus - Törvény és egyenlőség: ördögszemmel vagy igaz szemmel
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: - Büntetendő Holocaust-tagadás? Büntetendő '56- és 2006-tagadás. - Törvényes hitlerizmus, törvényes gyurcsányizmus. - Frattini és Bush utat nyit a lakosság elleni sortüzek előtt. - Sortüzes Bush, sortüzes Unió, legális diktatúra. - Törvényes államtitoksértés: az áldozatokat meg kell védeni. - Életfogytiglan a miniszterelnököknek és az igazságügyminisztereknek. - Akik az egész Emberiséget fenyegetik.
KLIKK az oldalra! A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)



2008-03-15. - Magunkfajták civil szervezet (a KJE) alakult meg a sortüzes-csonttörő, életfogytos kormány áldozataiból
/Molnár F. Árpád összeállítása/
Tartalom: A Hírháttér fényképekkel, neves áldozatokat és emberjogvédőket megszólaltató riportösszeállítása a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) alakuló gyűlésén történtekről és elhangzottakról.


2008-03-14. - "Életfogytiglan!" - Tudósítás a Civil Jogász Bizottság tegnapi gyűléséről, melynek témája a Gyurcsány Ferenc elleni feljelentés volt
/Molnár F. Árpád tudósítása/
Tartalom: A Hírháttér fényképekkel bővelkedő tudósítása és kommentje a CJB tegnapi üléséről, melynek témája a Gyurcsány Ferenc elleni feljelentés volt.


2008-03-12. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: "Itt fogunk agyonlőni!" - a Hírháttéren Fábián Gábor, a 2006-os államfasiszta brutalitás áldozata
/Molnár F. Árpád összeállítása/
Részlet: ...mindegyikből áradt a tömény alkoholszag. (...) ...mondták, hogy lőnek a rendőrök. És fogalma nem volt senkinek, hogy miért (...) ...maradandó sérülést szereztem (...). A jobb lábamnak a szárkapocs-csontját három darabba törték el (...) ...azóta sem tudok aludni...
KLIKK az oldalra! A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

Szólj hozzá!

Címkék: mszp peru gyurcsány ferenc szilvásy györgy btk állami bűnözés rendőrbűnözés sortüzesek csonttörők bűnöző alkatú pszichopátia rendőri pszichopátia életfogytig tartó szabadságvesztés alkotmányos rend fegyveres erőkkel történő megdöntése angel mendoza

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr37441325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása