HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

A zsidó bírói és ügyvédi alsósöpredék újabb bűnszervezeti rendőrcsőcseléket mentett meg a szabadságvesztéstől

2008.09.24. 16:50 Molnár F. Árpád

A Magyar televízió számos e-mail címére eljuttatva:

Kedves D. Tóth Kriszta,

a Hírháttér általatok oly nagyon jól ismert főszerkesztője vagyok, ama eltörölhetetlen és történelmet író, ha tetszik nektek, ha nem. Ezzel és ettől függetlenül - szégyenérzetemtől megszabadulva - minthogy nem akárkikkel állok szemben, megszólításomat újra kezdem:

Na ide figyelj, te büdös ribanc!

Minthogy látnoki tehetségünk meg nem kérdőjelezhető [ez idézőjeles, szatirikus megjegyzés - a szerk.], amiről Juszt Lászlóval beszélgettél az imént [az "A tévé ügyvédje" című műsor előtt az m1 Híradóban - a szerk.], arról én már jó előre újságcikket írtam, mely éjfélkor fog megjelenni, először a Hírháttéren, aztán legalább további 3-4 helyen, megmagyarázván, mi fog történni, ha ti a lakosság jogai helyett olyan csőcseléket védelmeztek, amilyenek az olyan rendőrsöpredékeitek, amik csak úgy, előre megbeszélve - tehát bűnszervezetben - odamennek hétköznapi nagymamákhoz, külföldi turistákhoz stb., és csak úgy belerúgnak, sőt, bordáikat, szárkapocscsontjaikat törik, de még tüdőn is lövik őket, amikor félig térdelő-fekvő helyzetben a földön vannak, ahelyett, hogy a te és mocskos családod orrát-száját törnék egybe, aki miatt talán egyetlen bűnszervezeti rendőrbűnözőt sem zártak börtönbe, ellentétben a söpredékeidet eltartó polgári lakossággal és a világ népeiből való turistákkal, te undorító államfasiszta, háttérhatalmi, akasztani való mocskos ribanc.

Az alábbi cikk éjfélkor fog megjelenni, Juszt haverodnak már elküldtem, mielőtt bájcsevegésetekre sor került volna:

A zsidó bírói és ügyvédi alsósöpredék újabb bűnszervezeti rendőrcsőcseléket mentett meg a szabadságvesztéstől

2008-09-23.
Molnár F. Árpád

A képen Vira Sándor és zsidó bíróhaverjainak homloklebenyére emlékeztető, zsidóontott agyvelő. A jutalmakat hol Isten, hol a Háttérhatalom, hol a kettő együtt osztogatja.


A Sátán és az ördögök ügyvédjeként glasszáló Vira Sándor ügyvéd a bíróságon kijelentette, hogy az általa védelmezett állami rendőrbűnözők pszichikailag le voltak terhelve, így azt a zsidó bíróság zsidó bírója enyhítő körülményként értékelje. A zsidó bíró természetesen megértést tanúsítva, a bűnszervezeti rendőrpatkányokat - a zsidó bíróság eddigi tevékenységének megfelelően - mindössze felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte.

A bíróság precedens értékű ítéletében az elkövetésben bűnösnek kimondott rendőrbűnözők gyakorlatilag teljes felmentésével, az állami maffia csonttörő-bűnszervezeti fasiszta szörnyszülöttjeként már sokadszor nem kevesebbet deklarált, mint azt, hogy ha a rendőrök, akiknek a példamutatás lenne a kötelességük, megtehetik, hogy bűnszervezetben, csoportosan és felfegyverkezve, halmozottan minősített esetekben is azt tegyenek az őket eltartó fegyvertelen lakossággal, bel- és külföldiekkel egyaránt, amit csak akarnak, azt jelenti, hogy a polgári lakosság is egészen nyugodtan szerveződhet a legminősítettebb módon is, pszichikai leterheltségére messzemenően jogosabban hivatkozva, mint több ezer koszos, a mi pénzünkből jóltartott bűnszervezeti rendőrbűnöző-söpredék, nyugodtan támadhat fegyvertelen civilekre, magyarokra, németekre, amerikaiakra, nyugdíjas asszonyokra és nagymamákra, keresztyénekre és ateistákra, de különösképpen zsidókra (hiszen a bírói maffia által leginkább védett bűnszervezeti bűnözők zsidók, általában a csonttörő-sortüzes bírói alsósöpredékkel együtt), hát még mennyivel inkább támadhatnak civilek csoportosan és felfegyverkezve fegyveres bűnözőkre, amilyenek a zsidó bírók által mindhalálig védett mocskos rendőrbűnözői rendőrsöpredék.

Úgy látszik, a fasiszta bíróságok és zsidó ügyvédjeik nem hajlandók tanulni azokból a tengernyi példákból, amilyen Morvai Krisztina esete is volt, aki az által nőtt minden magyar nők fölé, hogy ártatlanul volt kénytelen belakni az izraeli háttérutasításra kitódult rendőrbűnözői könnygázzal 2006 október 23-án, hogy aztán másnaptól kezdve hallgathassa a sortüzes-csonttörő keresztapa, a tömeggyilkos Pintér Sándor barátja és üzlettársa, Gergényi Péter budapesti MTV-s rendőrkapitány mocskos zsidó hazugságait, és szemlélhesse az ugyanakkor teljesen vétlen és fegyvertelen lakosság tömegei ellen azóta is és a mai napig tartó izraeli koncepciós pereket és életre szólóan megnyomorító veérgőzös zsidó bűnpereket.

Isteni és háttérhatalmi átalakulás-érdemrend a sortüzes-csonttörő, fasiszta Veérmoslék ügyvédnek, Vira Sándornak. Vira: ez a tiéd. Érzed már a változást?


A Hírháttér üldözni akar minden olyan zsidó és zsidópárti ügyvédet és bírót, amelyik miközben rengeteg adófizető állampolgár életre szólóan megnyomorodott, mások heteket töltöttek fogságban zsidó ügyészi és zsidó bírói sortüzes-csonttörő bűnszervezeti bűnözők áldozataiként, aközben ezen zsidó bírói és a mi pénzünkből kitartott zsidófasiszta alsósöpredék egytől egyig vagy felmenti vagy próbára bocsájtja a mindvégig, egész praxisuk során köztudottan bűnszervezetben glasszáló és pusztító moslék rendőrbűnöző-szörnyeket.

A Hírháttér fel kívánja hívni ugyanakkor nem csak a vérbíróság, de a Sátán és az ördögök ügyvédjeként pusztító és romboló, államfasiszta nézeteit kamerák előtt hangoztató Vira Sándor ügyvéd figyelmét arra, hogy mostantól ne csodálkozzon, ha bárki jogos pszichikai megterheltségénél és a zsidófasiszta sortüzes-csonttörő veérbíróság precedens ítéleteinek végeláthatatlan tömegeinél fogva akár őt, akár mocskos-fasiszta családja bármely lemenő vagy felmenő tagját vérbe mártva töri darabosra - hogy a zsidó bírók is otthon érezzék magukat: apróra - csontjait, orrát-száját egybetörve az ilyen utolsó férgeknek, amilyenek ő és barátai, az ügyvédi kamara vezető alsósöpredékével együtt, mocskos, fasiszta csőcselék.

Molnár F. Árpád villámkommentárja az újabb, mostantól feszt, hogy hangoztatandóan kifejezetten zsidó, zsidó és zsidó bírói bűnöző söpredék újabb néphatalom- és Alkotmányellenes, köztörvényes és zsidó bűnszervezeti felmentő ítéletének reflexiójaként.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Szólj hozzá!

Címkék: mtv m1 híradó bíróság izrael moszad fasizmus cionizmus zsidóság rebisz mazsihisz sortüzesek csonttörők vérügyvéd ügyvédi kamara

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr22679585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása