HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Kinek, mit hoz(hat) a Mikulás? - Egy név, egy mondat

2008.12.06. 03:15 Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád házon belüli felsorolása, csak ahogy szoktuk, hogy milyen elmélkedéseket és egyebeket hozott, s hozhat még a Télapu:


Barikád: 'Hogy-hogy a Mónár hatására a nácijaink keresztyénekké vának, pedig mi úgy akartuk, hogy inkább megtámaggyák űtet' - című megható esettanulmány, mélyenszántón bűnbánó párt-bocsánatkéréssel.

Bodor Pál (volt MÚOSZ-elnök): lássd: Popper Péter címszónál.

Bognár Géza: Állítólag urad mondja: "Bocsánat, de nincs bocsánat." Molnár mondja: "Te lássad!"

George W. Bush: "A Háttérhatalom lángoló csipkebokra" - című háttérhatalmi festmény, avagy ne imádd az állóképet, népi idióta.

Demszky Gábor: "Mi közöm is van nekem a nemzetközi, fehérgalléros, javában zsidó hátterű, pedofil gyermekkereskedelemhez, és mi is ez a sok gyermekvisítás" - című elmagyarázó és beismerő tanulmány a sötétség országából.

Dobrev Klára: gumibotok, gumilövedékek, könnygázgránátok és REBISZ-es pszichopátia testi-lelki befogadását megakadályozó, aranyötvözetű Hírháttér-erényöv.

Draskovics Tibor (igazságügyi és rendészeti miniszter): "Támaggyátok meg má a Mónárt, nácik!" - tartalmú és fogalomkörbe tartozó Kurucinfós, Barikádos és más Jobbik-támogatói cikk, felszólalás- és lehallgatási gyűjteményhegy.

Für Lajos: A hadsereg olajtározói és a tényfeltárók legyilkolása helyett az eddigi, Hírháttérről repülő szentelt vizes palackbombák.

Gyurcsány Ferenc gyerekei: fényáteresztő (illuminátus) sábesz-deklik helyett rézötvözetű bukósisakok gyanúsan gyors értelmi- és morális javulás végett.

Michael Hayden (CIA-igazgató): A "Cliffhanger" ("Függőjátszma") című film mellékszerepéhez magas homlok, Hitler-bajusz és jég alatti hátúszás, üvegszemű, orral dörzsölt változat, azaz amikor már a hegyi kecskék is gyalognak használnak, Misi.

Hernádi Judit: 2001-es olasz kapucnis viselet helyett Molnár F. Árpád gyorstalpaló, felvilágosító tévésapkája. (Aláírás: a kék szerzetes)

A Jobbik-szavazótábor legbutább tagjainak közeljövőjéhez: "Tarkón rúgott mibelínk a Mónár belűrű, az agyunkon belű ennyire ni!" - kezdetű vengribóhózat Hofi Gézának a Józsi rendőrről szóló előadása nyomán.

Kákonyi Róbert: azt súgják, a Kákonyin is sokan csomót keresnének, de nem örülnek, ha nem találnak, és így rontja a jó statisztikát.

Kóka János: "Nem véletlen elszólás a liberális erőszakszex, ha az ember Moszad-ügynök" - című gyermekfelvilágosító tanulmány a Háttérhatalomról, (és) hogy kik is fogyasztják tömegével a gyermekhúst a játszótéri pedofilokkal szemben.

Kovács László (volt külügyminiszter): ATV-s műsorajánlat arról, hogy: Miféle helikopter? Talán repülőgép és űrhajó! És hogy is kapcsolódik ez Carloshoz?

Kozenkay Jenő: "Kik mondták, hogy titok legyen Nagy Babilon?" - című előre és idejében beígért többkötetes sugárbotanikai végelemzés happy end-del, azaz az elöljárók várható rákhalálával és inkább komikus, mint tragikus végrelmúlásával, legalább a Hírháttér-háttér gondozásában. Ez mi?

Kőrösi Imre: Ajándékba nemzeti színű lábtörlő, Jobbik-címeres villanypózna-hímzéssel, ajánlott küldeményként postázva.

Kurucinfó: Disznóiskolai "jövendölés", mely piszkozatból kelt tökéletesítő záródokumentum a Legfelsőbb Bírósághoz benyújtva, szigorúan titkos minősítéssel.

Lakatos Pál: Még néhány vagonnyi multifunkcionális Kapu-kulcscsomó-halom repülőgépen és vasúton.

Magyar Csillagászati Egyesület (MCSE): 'A Hód mán mögvan az ígen, de hun van az Isten, hun vannak a csillagok és hun van a Háttérhatalom' - kezdetlegesen elmélkedő, vengris dedósan csillag ász ati egyszeregy.

Magyar.film.hu stábjának és Schubert Gusztávnak: 'Amit mi megcsinálunk másfél millióbú, azt a Mónár 150 Ft-bú' - pokoli lassú rájövés lebutított babiloni ördögöknek a magyar filmipar szeméttel kérkedő erkölcsi-, emberjogi- és stratégiai történelmi csődjéről és általánosan totális bukásáról.

Molnár F. Árpád: Dőlj csak továbbra is hátra, nyomd a dudát és nyomd a gázt. De azért nyúlj a kormányhoz. Ez meg mi. És játszd az ördögöt.

Morvai Krisztina: A 'Hogyan nem tud az ember a Háttérhatalomról és annak eszközeiről, amikor Bánó András és Baló György felesége?' - című kétkötetes, kimagyarázás-próbálkozó önéletrajz megírása.

Nemzeti Nyomozóiroda (NNI): 'Mit sugároznak a zsidók, mi legyen a Molnárral?' - alcímű anti-titkosszolgálati, vörös szőnyeg-bombázó Hírháttér-film arról, hogyan engedtek el a hamis államtitok-sértési per fogdájából.

Pálffy István: Az "Addig jár a korsó a kútra" című 2002-es híradós élő adás Pálffy István ezt követő bizonyságtételeivel arról, meddig és hány felvonásban járhat a közélet a kútra, s vajon az egész, úgy egy az egyben még meddig nem törik, avagy kik nevezik ki a média szemeteit addig, míg meg nem halnak?

Pálinkás József (MTA-elnök): 'Hogyan maradt a nyomor viskója az MTA a felnövekvő felhőkarcoló mellett?' - jurassic parki sugárbiológiai környezet-tanulmány, avagy mi legyen. Nem kérdi, mondja. Ez mi.

Pesty László és családja: térdcsonttörésről, családi politikai mészárlásokról, foton-, elektron-, magneton- és gravitronkezeléses átnevelő táborokba szóló erkölcsfeljavító, fegyházban végrehajtandó kényszergyógykezelési beutaló, az Emberi Faj utolsó söpredékeinek bizonyságtevői közé fixálva és bebetonozva, egészen a bűnbánattal elhalmozott megtérésig.

Popper Péter: pszichoterápiás célzatú heresokkoló gép, Veéres horrorfilm-bevetítéssel, hogy az ember megállja a politikai üldözöttek elleni, bűnszervezetben megszavazott, korábban a Veér Andrással közösen elkövetett elbutító és leépítő elektrosokk terápiák további megszavazását csak azért, mert a politikai üldözöttek erkölcsileg felsőbbrendűek, a köztörvényes, Emberiség-ellenes baromállatokhoz képest.

Joseph Ratzinger (XVI. Benedek Pápa): 'Akit állítólag hamarosan sípcsonton rúgnak, de hiába szóltak, ha közben a Szajha olyan jól fizet, édesen duruzsol, meg amúgy is' témakörű Evangéliumi továbbgyűjtemény Babilonról és a féktelen paráznaságról.

Révész Máriusz: Hírháttér legfőbb ügyészségi és legfelsőbb bírósági ajánlólevél minimum 150 millió Ft-os kártérítés követeléséről a 2006-os államfasiszta brutalitásért, precedens érvényű, valamennyi áldozatra érvényes ítéletért.

Rogán Antal: A "Csak egy lövés" című film arról, hogyan lesz egy jól menő ügyvédből a hátsó ablakba helyezett, sűrűn bólogató SZDSZ-idióta, másként: nem leplezett háttéranyag a fotonbiológia csak némiképpeni rejtelmeiből.

Mónika, a lépegető: operatív művelet annak feltárására, hogy a földig érő hajúak mélytengeri taxisok, igen, gondolatokkal értekeznek, és miközben ringatnak, könnyedén felzabálják a lelket. Avagy a könyv végére jól kivehető lehet a fogsor.

Stohl András: ördögdemagógia elleni, érintésvédelmi szúnyogriasztó arról, hogy amiről beszéltél, az nem hintaló, szerencsétlen, hanem a faló, amire mindenki vár. Ahol viszont Hu Jintao, na, ott van az említett hintaló.

Szcientológia egyház és CCHR: 'Jól fizet-e nekünk a Hírháttér eme kihelyezett honlapja, vagy továbbra is az MSZP-vel és az SZDSZ-szel közösen pártoljuk a tömegmészárlásokat?' - elgondolkodtató világpolitikai helyzetelemzés azzal, ahogy az ember szüntelen jobbra vagy balra akar borulni, és ezzel igen rosszul jár.

Szekeres Imre (honvédelmi miniszter): 'Molnár F. Árpád repülőezredes' - címmel disznóólba rúgó értekezlet, hogy a honvédség legidiótább, legerkölcstelenebb, leggerinctelenebb és legalulműveltebb sortüzes majma is befogja végre a tömeggyilkos-veérengző pofáját, másképpen szólva: Molnár F. Árpád a benzinkútnál kihúzta a gyufát, és tarthatunk attól, hogy odapöcköli.

Széles Gábor (az Echo TV létrehozója): "Betiltani, amit engedélyezni kell, és agyonsulykolni, amit letiltani kell" - széles úton való agyalágyúsító, cselekvő meneteltetés a lakossági közelbutítás és nemzetelveszejtés babiloni szolgálatában.

Szilvásy György: "Hát de hogyan nevezhették ki és pontosan kik a Molnár F. Árpádot repülőezredessé az elmúlt napokban kihirdetve, és hogy-hogy nem megy nekem a szokásos napi politikai gyilkossági perrendtartás?" - címmel Szilvásy György nem műbalhéhoz hamisított őszödi 2-es tényfeltáró előadása az Echelon gondozásában.

Szűcs Attila (pszichiáter professzor): "A sokkos gyilkost lelövik, ugye?" - című újraforgatott film, Bud Spencer és Terence Hill megváltó ikertornyának rejtélyes keresztyén-hatalmi koprodukciójában.

Szűcs Erika (szociális és munkaügyi miniszter): Hálaadás, azzal a szövegezéssel, hogy: "Hála neked, Madre Santa, ki a veres fenevadon nyargalsz, hogy a romaweb.hu-n közpénzen ilyen utolsó cigány heréket tartottam fenn, mert nélkülük talán sosem kerültem volna fel a Hírháttérre! Dicsőség neked, aki Szent Szűznek nevezed magad!"

Ven Csia-pao (kínai miniszterelnök): 'Honnan tudtuk, hogy Sichuan-ban földrengés lesz, és hogy-hogy a vágómarha nép még meg is ünnepelt, mint jótevőt, ahogyan George Bush-t a WTC után?' - címmel világtörténelmi tényfeltáró lórúgások Isten és a Háttérhatalom gondozásában.

Verebes István: A verebek ára 2 fillér, de csak ha nem fejjel lefelé repülnek - neocsaládi közmondás.

Veres János (pénzügyminiszter): Etimológiai kisszámtan-transzparens, hogy tudja, mitől kell rettegnie. És tudja.

Virtus.hu: guminők helyett gumi-gyermekbabák és más szexkiegészítő, boncolható gyermek-plüsskellékek, hátha redukálják ezáltal a nemzetközi, nyakkendős, politikai, pedofil gyilkos maffiák kéjgyilkosságai iránti bűnszervezeti és óvó-pártfogó ösztönállati, vengrimajom-hajlamaikat és pedofil gyilkos késztetéseiket, valamint elmélkedések arról, hogyan kell utóbb börtönbe zárni azokat, akik ilyen nyilvánvalóan tömeggyilkos, életellenes betiltásokhoz folyamodtak.

Vona Gábor: "Hogyan számoljuk fel a cigánybűnözés felszámolását?" - elnevezésű vengrináci, nemzetinek és népinek nevezett idiótaképző fajmozgalom, és a "Hol vannak még az egykori ügynöki beosztottaid, Für Lajos, titkos ügynök kémvezér, merhogy azok az árulók, nem mink!" - című bukott, néphülyítő mozgalom a nemzetközi titkosszolgálatok gondozásában kiegészítő, nekünk előre bejelentett nemzeti hangulat-hullámokkal.

Paul Wolfowitz (a Világbank volt elnöke): 'Hogyan dobjunk repülőgépeket a WTC-be, és hogyan lesz énnekem még több pénzem, ha a sichuan-i földrengés előtt a részvényeimet a tőzsdén újra megforgatom, avagy hogyan hápognak a HAARP-ogó kacsák' - a Bibliai Csodálatosról készült leleplező esettanulmányok folytatásokban.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Szólj hozzá!

Címkék: jobbik biotechnológia vona gábor fizika pártgörénylét pártszolgálatosok für lajos hellókarácsony háttérhatalom bluebird mksearch haarp mkultra vengrimajmok titkos szolgák fotontechnológia biofizika hülyét csinálunk belőletek

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr23807046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása