HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Állami terrortámadás Mónus Áron ellen - A Hírháttér eredetileg nem nyilvánosságra tervezett válaszlevelével

2009.01.03. 14:50 Molnár F. Árpád

Állami terrortámadás Mónus Áron ellen - A Hírháttér eredetileg nem nyilvánosságra tervezett válaszlevelével

Mónus Áron (matematikus, író) - Molnár F. Árpád (főszerkesztő)

 


Az ország ez, ahol minden valamire való tényfeltárót üldöznek:
Már 1998-ban, amikor a magyaroknak még halvány fogalma sem volt arról sem, hogy a Moszad egyáltalán bármiképpen jelen lehet Magyarországon (akkoriban az emberek még azt hitték, hogy a titkosszolgálatok néhány szupertitkos kémmel dolgoznak, mindenki más pedig egyszerű honpolgár), Mónus Áron matematikus és író már akkor feltárta, hogy Magyarország irányításában legfőbb nacionális tényező a Moszad. Tényfeltárásáért azóta is javában titkos nemzetközi állami támadásokat indítanak ellene, a maffia önálló életre képtelenné akarta nyilvánítani, a média ügynökei és rosszindulatú sajtóbűnözői pedig az Interneten indítanak ellene állami minőségű, disznó- és patkánylétű támadásokat, amilyeneket Gálfalvy Gallik Béla és a Hírháttér ellen. Ugyanis:
Az ország ez, ahol minden valamire való tényfeltárót üldöznek.
(Hírháttér-kommentár)

Kedves Olvasó! (Dear Reader,)

Boldog Új Évet kívánok Önnek!

(I wish you a Happy New Year!)

Ezen a napon kell beszámolnom olvasóimnak arról, hogy hosszú időn keresztül miért nem mutattam be új könyveket. 2007. május 15-én a megsemmisítésemre és a vagyonom elrablására irányuló támadás indult ellenem. Vagyonomnak része a könyveimre vonatkozó szerzői jogom is.

(I should this day relate to my readers why I have not presented new books for a long while. On the 15th of May 2007 an attack was launched against me in order to annihilate me and to rob my wealth. My copyright on my books is also part of my wealth.)

2007. május 15-én Hódmezővásárhely polgármestere gondnokság alá helyezésem iránt indított eljárást, az állítólagos indok a személyem és a vagyonom védelme volt. Kérem, nyissa meg az alábbi linket.

http://www.monusaron.com/gyam.html

(On the 15th of May 2007 the mayor of Hodmezovasarhely initiated a procedure to place me in charge of a guardian, the alleged motive was the protection of my person and of my wealth. Please open the link below.)

http://www.monusaron.com/gyam.html

Ha sikerült volna engem gondnokság alá helyezni, akkor ezzel elveszítettem volna a jogot a vagyonom feletti rendelkezéshez, beleértve a könyveimre vonatkozó szerzői jogomat is: ezután a könyveim terjesztése megszűnt volna.

(If the procedure to place me in charge of a guardian had succeeded, then I should have lost my right to the disposition over my wealth, inclusive of my copyright on my books: after that the diffusion of my books would have come to an end.)

Tiltakozásom következtében a gondnoksági ügy a Szegedi Polgármesteri Hivatalhoz került, amely a 2008. évben megszüntette az ellenem indított eljárást hivatkozva a Legfelsőbb Bíróság Bfv.I.622/2005/6. számú, 2005. november 15-én hozott ítéletére. Idézek a Legfelsőbb Bíróság ítéletéből: "az ügyben feltárt bizonyítékokból tisztázódott, hogy a magánvádló elmebeteg voltának állítása alaptalan. Mónus Áron magánvádló beszámítási képességét korlátozó vagy kizáró elmebetegségben nem szenved és nyilvánvalóan nem is szenvedhetett, nem mutathatta ennek jeleit a kérdéses tévéműsorban történt fellépése során sem."

(As a consequence of my protestation the procedure to place me in charge of a guardian was transferred to the Office of the Mayor of Szeged, which, in the year 2008, has quashed the procedure with reference to the sentence of the Supreme Court of the 15th of November 2005, n° Bfv.I.622/2005/6. I quote the sentence of the Supreme Court: "from the proofs discovered in the lawsuit it has been cleared that the statement according to which the civil suitor is insane is unfounded. Mónus Áron civil suitor does not suffer from any mental disorder which would restrict or preclude his capacity of responsibility, and it is obvious that he could not suffer, he could not present symptoms of such suffering during his appearance on the television programme in question.")

Írókat akkor üldöztek ilyen formában Magyarországon, amikor Rákosi Mátyás volt "a magyar nép bölcs tanítója".

(Writers were persecuted in such a manner in Hungary when Rákosi Mátyás was "the wise teacher of the Hungarian people".)

Hódmezővásárhely, 2008. december 31. (the 31st of December, 2008).
Üdvözlettel: (Yours sincerely:)
Mónus Áron, 6800 Hódmezővásárhely, Zrínyi utca 27., Hungary
Tel.: (36)(62) 242 270; Mobil: (36)(30) 963 01 85
www.monusaron.com; monusaron@vnet.hu

* * *

A Hírháttér válaszlevele
(eredetileg nem nyilvános publikálásra tervezve)

Kedves Mónus Áron Úr,


a Hírháttér egyik profilja a 15 milliós magyarságban jobb- és baloldalon egyaránt totálisan elhallgatott, állami- és bűnöző közéleti lobbik által kezdeményezett törvénytelen elmebeteggé nyilvánítások, pszichiátriai és elmegyógyintézeti kényszerbezárások, gyógyszerekkel és elektrosokkal történő elbutítások és gyilkosságok. Kihelyezett egyik honlapunk a témában: http://pszichterror.atw.hu/ . Az USÁ-ban nem tabutéma, mi folyt és folyik Magyarországon, jellemző, hogy csak a magyarok nem tudnak róla, a médiumaik pedig gondoskodnak is arról, hogy minél kevesebbet tudjanak meg. Minket is minden oldalról üldöznének (nem sokra futja nekik, később még rosszabbul fognak járni) azért, mert beszélünk ezekről, de teljesen hasztalan, mert minket legfelülről védenek, nem holmi piti kis NBH vagy csicska CIA ügynökségek.

Hogy Hódmezővásárhelyen ilyesmi előfordulhatott egy a közéletben nyíltan szerepet vállaló személlyel szemben, arra utal, hogy a titkosszolgálatok jelentős elszigeteltséget tudtak megvalósítani. Mi arra az esetre, ha újabb támadások érnék, közvetlen segítséget tudunk biztosítani olyan mélységi és vaskos cikkekkel, a legütőképesebb filmekkel stb., amiket mások soha nem mernének képernyőre sem vetni. A segítséget ne valami hivatalos stílusú védelemnek tekintse, hanem közvetlenül családias jellegű összefogást kínálunk, ami kifelé egyértelműen mint buldózer a porcelánboltban jelenik meg. Ha elszigetelik, az a titkosszolgálati és állami támadások hajlandóságát relevánsan felerősíti, ezért az ellen a nyilvánosság fegyverével - és hozzánk fordulva - tud a leghatékonyabban védekezni. Aki jelenleg is velem tartózkodik (szintén mélységi beavatott, mint Cathy O'Brien és a többiek), szintén garantálhatja a velem együtt történő közös fellépést. Nekünk Megadta az Isten, hogy még pert sem mer indítani sokáig senki ellenünk, bármit mondunk, mert központi utasítás, hogy nevemet és a Hírháttért sem pozitív, sem negatív kontextusban még csak említeni sem szabad; azaz D-Notice van rajtunk az egész bolygón.

Az a véleményem, hogy aki gyámság alá helyezést indítványoz Ön vagy bárki más ellen azért, hogy politikai lobbiknak megfeleljen vagy egyéni, vélt haszonra tegyen szert, minimum 15 év letöltendő fegyházbüntetést kell arra ráhúzni, és amint a rendszerreformok bekövetkeznek, ilyen ítéleteket feltétlenül keresztül kell vinnünk azokon, akik kijelölésre kerültek, mert súlyosan antiszociális bűnöző alkatú, paranoid pszichopátiájukból nem tudtak békében maradni, hanem utolsó leheletükig próbálták beteges és betegesen megszállott bűnöző hajlamaikat kiélve a lakosság ellenében kamatoztatni. Mindenképpen el kell végeznünk ezeket az elrettentő és szükséges ítéleteket. Ezekre sort kell kerítenünk. Aki ezeket elmulasztja, az éppen úgy nem rendszerváltó, ahogyan az eladott rendszerváltás miatt került Veér András, a hírhedt tömeggyilkos is kinevezésre 1990-ben, és ezért akartak belőle sokkal később az MSZP és az SZDSZ országgyűlési képviselőt is faragni annak ellenére, hogy Szabó István mint elektrosokkos állami bűnözőről már az Oscar-díjas "Mefisztó" című filmjében is megemlékezett.

A Hírháttéren - terveink szerint - tevékenységét és munkásságát népszerűsíteni kívánjuk. Ha ezekhez - megjelentetésre - anyagokat, cikkeket kíván prezentálni, bármikor szívesen fogadjuk.

Üdvözlettel, mind hasznosabb termékenységet kívánva
Molnár F. Árpád és a Hírháttér

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Szólj hozzá!

Címkék: mszp maffia hódmezővásárhely izrael moszad polgármester lázár jános terrorizmus bűnszervezet mazsihisz tömeggyilkos opni imei titkosszolgálatok mitrohin akták gondnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr77855231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása