HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Telefonos riport, miért szervezi az USA-kormány a magyarok jogainak felszámolását és a világ népei elleni népirtások védelmét

2009.01.30. 13:17 Molnár F. Árpád

V MP3 O A Hírháttér Rádió hangfelvétele V MP3 O
A hangfelvétel letöltéséhez ide kattintson! (37 perc)

2009-01-30.
Molnár F. Árpád

 

Mi az a rántás balra, lefelé, amint az ember rájön, hogy vannak, kiknek már nincs tovább?
(A Hírháttér Multimédia rövid reklámfilmje, mely készült 2009 január 26-27-én, éjjel)

A korábban Bush-, most Obama-kormányzat CIA-s felügyelete alatt működő Youtube főleg az Egyesült Államok és Izrael napi politikai irányelvei és más államok és lakosságuk elleni merényleteinek kívánalmai szerint tiltat be szerveréről dokumentumokat, filmeket, pontos napi politikai elvárások szerint. Minthogy a Hírháttér - nagyon szerény megfogalmazással - mindig a legfigyeltebb és legellenőrzöttebb lapok és médiumok egyike volt az összes magyar lap, nemhogy valódi médium közül, így fel sem merül, hogy a CIA által halál precízen vezérelt Youtube úgy tilthatta volna be a Hírháttér Multimédia két emberjogvédő műsorát (lásd őket alább!), hogy az ne a CIA és annak velünk folyamatosan ellenséges magyar osztálya vezényletével és távvezérlésével történhetett volna, tudván, hogy az Obama-kormány semmiképpen sem bújhat el a felelősség alól, hiszen mindenki tudja, hogy a Hírháttérrel nem lehet úgy szembekerülni, hogy az ember el ne hasalna. Egy médiumot egyébként sem lehet csak úgy betiltani és elzárni a publikálás lehetőségétől, ahogy a fasiszta és világterrorista, obamaptista CIA követi el ellenünk visszatérően, jelenleg fél hónapig, február 11-éig kitiltva a Youtube-rendszerből a teljes Hírháttér Multimédiát! Példátlan terrorizmus, ráadásul feszt, hogy a népirtások védelmében! Mintha csak Németh Sándor prédikációiról készített filmjeinkre reagáltak volna, amelyekben Németh Sándorral szemben kimondtuk (Klikk: 1 és 2): Isten akkor sem helyesli a gyermekgyilkosságokat, ha azokat zsidók követik el. Jellemző a sátánista, bafometimádó, clinton-miniszteri, tehát bafometes Barack Obama illuminátus villamosszékesre, hogy azonnal olyan filmbe kötnek bele és olyat tiltanak be, amelynek éppen vezérfonala, hogy nem helyesel egyetlen népirtást sem a Föld bolygón! Mert hogy gondoljuk mi, hogy a zsidók által elkövetett népirtásokat nem helyeseljük, mikor azokat Németh Sándortól Pat Robertsonon át Barack Obama súlyosan antiszociális és háborús, kapzsi álkeresztyén gyülekezetei vastapsolják! Arról az Obamáról van szó, akinek van bőr a képén megtagadni azért egy lelkészt, mert az Isten Büntetésének nevezi a World Trade Center lerombolását, mikor nagyon jól tudja a bafometnyalásba lebukott Hillary Clinton közvetlen szexuálfőnökeként, hogy a WTC-t haverja és elődje, George W. Bush romboltatta le Echelon-fegyverekkel, méghozzá az Obamát hatalomra juttatott háttérhatalmi tömeggyilkosaival. Azokkal, akik a villamosszékes és méreginjekciós antikrisztust a világ trónjára ültették!

El kell mondanunk nagyon nyomatékosan, hogy közismert, ha bármely médiumot bármilyen okból betiltanák, egyetlen telefon elegendő, nehogy diplomáciai botrány legyen, hogy a Youtube semmire kellő obamistáit rendre utasítva, azonnal visszahelyezzenek minden jogot azzal az utasítással, soha többet ne merjenek nyúlni ahhoz a médiumhoz, és ne gyújtsák rá az Egyesült Államokra a házat!

Ezzel szemben alig azt követően, hogy a Hírháttér tiszteletteljes nyílt levelet ír az amerikai nagykövetasszonynak éppen ebben a témában, nem sokkal ezt követően van képe ennek a boszorkánynak és obamafasiszta bandájának betiltani olyan filmet, amely nem helyesli a tömegmészárlásokat! Még csak letagadni sem tudja ez a boszorkány, ahogy a CIA sem, hogy ne tudott volna arról, mi készül, hiszen folyamatosak az amerofasiszta támadások és nemzetközi, sok ezer levelekkel és interkontinentális feljelentésekkel folyó háborúk a Hírháttér amerikai érinthetetlensége biztosítása céljából! Erre lapítanak a kormány, a minisztériumok, lapítanak a médiumok, és mindenki úgy vágódik hasra a nagy tömeggyilkos kétszarvú fenevad előtt, mint akik már az anyaméhben ezt gyakorolták! Felvételünk idején még nem tudtunk arról, hogy a CIA nem csak betiltotta a műsorunkat, de ki is tiltatott a Youtube rendszeréből fél hónapra! Ezért az eltérő hangvétel a felvételen hallhatók és az azt követően született cikk között.

 

Hírháttér Rádiós riportműsorunkat - filmes formában - itt is meghallgathatja.

Ide kattintva pedig a filmet kétszeres minőségben letöltheti, ezzel is védekezve az Emberiség obamista-foleysta ellenségeinek tömegpusztító, háborúgyártó és a Föld minden népével ellenséges cenzúrájával szemben!
(Film, 37 perc)

Bármely párt vagy médium csak úgy helyeseljen a betiltásunkra, beleértve a már csőstől megkeresett April H. Foley amerikai nagykövetasszonyt, az emberi jogok ellenségét, a tömeggyilkosságok nagy barátját és titkos támogatóját, hogy abban az esetben mindazokat is be kell tiltani, mégpedig az előre bejelentett hadjárattal, akik csak kezdeményezni mertek ilyesmit, hát még akik a jövőben próbálkoznak meg akár csak hasonlóval! April H. Foley-t, aki a terrorista és népirtásbarát Barack Obama - nem véletlenül írom - szoknyája mögé bújik, minden visszavonási lehetőség nélkül, amint erre lehetőség nyílik, úgy kell kirúgni az országból, mint ellenséges kémet, örök időkre kitiltva az állam területéről, hogy a tömeggyilkos, keresztyéntaposó, sátánista, bafometimádó lába ne érje a földet! Ráadásul napi gyakorlat, hogy ha másik médium kerülne véletlen betiltásra (ami nem fordulhat elő, éppen azért, hogy elkerüljék a botrányokat), akkor egy telefonnal azonnal feloldanák a zárlatot! April H. Foley amerikai nagykövet odahaza - illuminátus, háttérhatalmi pszichopata bűnözőként - úgy pártolja a népirtásokat, úgy próbálja meg a CIA-val és a villamosszékes sorozatgyilkos Barack Obamával megtorolni, hogy a Hírháttér a betiltás előtti napokban a magyar történelem legütőképesebb és legmélyebb filmjeit tette közzé a cionista Hit Gyülekezetéről (Klikk: 1 és 2), ahogy akarja, amíg ott is el nem érik, de amit itt művel, az már messze több, mint tűrhető és tolerálható, és amit tett, semmiképpen el nem felejthető! Ez itt nem az USA, nem a tömeggyilkos villamosszékes, méreginjekciós ördögök és foleysta boszorkányok bafomettanyája! Magyarország nem April H. Foley és fasiszta, tömeggyilkos, némethista-mazsihiszista haverjainak az országa, hanem a miénk! Undorító, ahogyan az illuminátus fasiszta tömeggyilkosok patkánylyukából, sok ezer levelet, Internetes felhívást, telefonokat követően egyetlen hangot megereszteni nem mer, bujkál előlem, és cinkosan összekacsintva a Hit Gyülekezetével és a tömeggyilkos Sátánnal, a világ összes tömegmészárlásai előtt utat enged, pénzért és kinevezésért, azaz aljas indokból és célból!

Hogy jöttök ti ahhoz, April H. Foley, hogy betiltotok egy médiumot, s hogy betiltotok egy volt országgyűlési képviselőt azért, mert nem vállalja fel a tömegmészárlások és a népirtások jogosságát, még akkor sem, ha a tömegpusztítók zsidók?! Megértem, hogy sem Bush-tól, sem a szintén sokkos gyilkos, mérgezéses sorozatgyilkos Obamától mást nem tanultál, de ez itt Magyarország, ahol a tömegmészárlás nem dicsőség, nem úgy, mint a diplomáciai analfabéta és morális idióta Egyesült Államokban, ahol a Sátánnak olyan lerobbant bábujai az egymást követő amerikai elnökök, ami miatt már senki nem csodálta, hogy Bush szó szerint még azt is megkérdezte a templomban, hogy kifújhatja-e az orrát.

Mindemellett bármikor lehet a hamis vádak alapján feljelentők ellen is a Btk. 144. §-a értelmében, a rutinos módszerekkel végrehajtva és a nemzetbiztonság biztosítása céljából, hazaárulás bűntette miatt 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztést kiróni, s minthogy ennek az ügynek nem csak komoly következményei lesznek, de súlyos hátrányt fog okozni (mondom: világtörténelmi következményei lesznek! ezt még csak az értelmesek értik), mert előre ismerjük Obama és bandája fasiszta, rosszindulatú törekvéseit, így azokat, akiknek feljelentéseit az Obamafasiszta kormány ürügyül használta fel a betiltásunkra, a törvény szerint 10 évtől 15 évig vagy életfogytig terjedő szabadságvesztéssel kell súlytani. Azt gondolom, hogy akik ennyire semmibe veszik az emberéleteket, mint a feljelentők, nem érdemelnek semmiféle irgalmat, szánalmat és kegyelmet. A középkorban is megesett, azért hoztak lopás esetén kézlevágásról és halálbüntetésről szóló törvényt, mert az emberek nem tanulták meg tisztelni a magántulajdont. Jelenleg, ebben a rendkívüli kényelemben viszont még az életet sem tanulták meg tisztelni, sőt, gyűlölik azt! Aki ilyen gaztettet magyar állampolgárként elkövetett, annak hazaárulásért börtönben a helye! Ha ezt Gyurcsány Ferenc képtelen elvégezni, mert neki az Emberiség is napi szemét, mint azoknak, akik a népirtópárti merényleteket a tömeggyilkos Németh Sándor pártját fogva elkövették, elvégzi majd az, aki mindezeket is számon kéri rajta, Gyurcsány Ferencen!

Első betiltott műsorunk a bűnözés könnyűszerrel és olcsón végrehajtható felszámolása módozatait taglalta dióhéjban, a másik Kőrösi Imrével, az MDF volt országgyűlési képviselőjével való beszélgetést tiltotta be arról, hogy nem csak a zsidó Holocaust címén kellene gyásznapokat rendezni, mert ez kijár a Sztálin által legyilkolt 10 millió ukránért, a belgák miatt 10 millió megölt kongóiért, a japánok által 10 millió megölt kínaiért, 1956-ért stb.

Azt is ki kell mondanunk újra: egy médiumot nem lehet ok nélkül betiltani, hát még akkor, ha emberi jogokat, ráadásul abszolút első osztályú minőségben véd, miközben a világ - Bush-tól Obamáig - telis tele van magukat gyakran kizárólag a pillanat látszatérdekeinek alárendelő súlyosan antiszociális, közösségellenes, a társadalomra közveszélyes, kapzsi, villamosszékes és méreginjekciós tömeggyilkosokkal, akik nem férnek el a lakosságtól, és szüntelen úgy érzik, mintha az emberi jogok és a lakosság lenne a legnagyobb ellenségük. Amelyet uralni kell, amelyet ellenőrizni kell, amelynek mindig és mindenben hazudni kell, amelyet elnyomni és kifosztani, átverni, kihasználni és ok nélkül is tönkre tenni kell, s mert egyébként is mindig arról súg egy hang, hogy vedd el, ami a másé, rombolj és pusztíts, hazudj, lopj és harácsolj, és ölj, Obama, öld meg őket...

Le kell szögezzük újra, hogy akiknek feljelentéseit a Bush- és az Obama-kormányzat ürügynek használta fel, hogy az állampolgári jogok és a világ népeinek jogai betiltására sor kerülhessen, mégpedig járványként terjedően a teljes 15 milliós magyarság ellen, azokat a személyeket le kell buktatnunk, nyilvánosan megszégyenítenünk és meghurcolnunk, és mindenképpen szabadságvesztésre kell juttatnunk. Mindenképpen be kell őket börtönözni, hogy senkinek eszébe se juthasson ilyen Emberiség-ellenes, tömeggyilkos bűntett elkövetése, közvetlenül fenyegetve az egész Emberiséget!

Az ilyesfajta betiltások, melyeket a magyar jobboldal önmaga ellen is bőséggel elkövet, közvetlenül fenyegetve, hogy egy hirtelen vezényszóra a Jobbikot az összes pártoló lapjával együtt az egész bolygón betiltják (hiszen ahol az emberi jogokat az USÁ-tól Magyarországig éppen ők üldözik, ott az egész jobboldalt játszi könnyedséggel, egy amerikai vagy jeruzsálemi kormányvezérletre azonnal be lehet tiltani!), és azok a betiltások, amelyek lehetetlenné teszik az emberi jogok bárminemű képviseletét, a legradikálisabb despota állam kialakulásának rémképével fenyegetnek. Ezt mind a zsidók, mind az amerikaiak és mind az utcai jobboldal gőzerővel építi. S minthogy betiltott filmjeink egyike a bűnözés felszámolását, a másik a bármely nép ellen elkövetett népirtások helytelenítését fogalmazza meg, így mindaddig harcolnunk kell, amíg a Gyurcsány-kormány cinikusan összejátszik az Egyesült Államok kormányzatával az emberi jogok képviseletének minden nemű, totális megsemmisítése érdekében. Nem törődve azzal, hogy már előző emberjogvédő műsorunk betiltása is ezrével termelte a tiltakozó és feljelentő leveleket, sok száz médium, több állam diplomáciai képviselete, több állam titkosszolgálatai felé, így az amerikai titkosszolgálatok irányába is.

Riporter:
Molnár F. Árpád

A vonal másik végén:
Az USA Nagykövetsége, a Miniszterelnöki Hivatal (MEH), a Kormányszóvivői Iroda, a Külügyminisztérium, a Hír TV-től Krakkó Ákos és Arató László, az Echo TV és a Fidesz több címe.

Záró hangeffektusok és szerkesztő:
Molnár F. Árpád

A felvétel és a készítés ideje:
2009 január 29.

V MP3 O A Hírháttér Rádió hangfelvétele V MP3 O
A hangfelvétel letöltéséhez ide kattintson! (37 perc)

A CIA ÁLTAL BETILTOTT FILMJEINK:
A cigánybűnözés végső megoldása

 
szólj hozzá: Cigánybűnözés megoldása

 

A CIA ÁLTAL BETILTOTT FILMJEINK:
Dávid Ibolya és az árulók; A zsidók és a söpredék

 

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Hogy mi a háttere a Hírháttér elleni obamafasiszta támadásoknak, az Emberiség eltitkolt katasztrófájának megértéséhez az alapfogalmakhoz, az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
A teljes Ringier-bűnözői médiahálózat betiltotta!
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Szólj hozzá!

Címkék: vagina népirtás tömeggyilkos mérgezés barack obama háttérhatalom mészárszék villamosszék ökörkör illuminátusok elmebetegek bafomet niggernáci pinanyaló clintonklán kétszarvú fenevad april h foley szexrabszolgák biorobotok mengele gyermekei sokkos gyilkos

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr99912299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása