HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Molnár F. Árpádék feljelentése a kvázi generáció-hosszra tervezett MTV-panama ellen

2009.02.06. 00:20 Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád

 


Átadom a szót Kovács Tamás Legfőbb Ügyész Úrnak
(Molnár F. Árpád kommentárja)

Nyílt Feljelentés!
Feljelentő: Molnár F. Árpád
Levelezési és lakcím: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.
Születési hely és idő: (...)
Anyja neve: (...)
E-mail cím: molnarfarpad@gmail.com
Telefonszámok: 30/919-6386 ; 76/320-450

A feljelentés hatóság számára küldött formátumai:
docx, htm, txt.

Címzettek:
Legfőbb Ügyészség és Kovács Tamás legfőbb ügyész
E-mail: info@mku.hu és lu@mku.hu
Címek: 1055 Budapest, Markó u. 16. ; 1372 Budapest, Pf. 438.

A Magyar Televízió (MTV) címei közül:
E-mail: kozonsegszolgalat@mtv.hu, web@mtv.hu, gabriella.markovics@mtv.hu, gabor.farkas@mtv.hu, azeste@mtv.hu és további pár száz cím.

Első publikációk tervezett elérési címei (2009.02.06.-tól):
http://hirhatter.com/
http://hirhatter.t35.com/
http://allambunozes.blog.hu/
http://emberijogok.blogspot.com/
http://molnarfarpad.wordpress.com/

Tisztelt Legfőbb Ügyészség!

Az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő (ÁPV) Rt. a Magyar Televízió (MTV) székházát az MTV-től 6 milliárd Ft-ért vette meg. Nem csoda, hogy tovább is adta 4,5 milliárd Ft-ért a Palace 17. Kft.-nek, melynek tulajdonosa kanadai. Ezen az ÁPV Rt. másfél milliárd Ft-ot bukott, amire semmiféle reális magyarázat nem létezhet, csak az, hogy szándékos bűncselekmény történt.

1) Az ÁPV Rt. a másfél milliárd Ft-ot kanadai cégnek játszotta át, ezzel messzemenően kimerítve a Hazaárulás bűntettét.

2) Az ÁPV Rt. másfél milliárd Ft-tal megrövidítette az államkasszát, mely minden magyar állampolgárnak - az újszülöttektől az aggastyánokig - 150 Ft-jába került fejenként, melyre a Magyar Köztársaság 10 millió lakosa jogosan tarthat igényt.

Én, Molnár F. Árpád (született: (...). Anyám neve: (...), Cím: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.) az ÁPV Rt. és az MTV illetékesei ellen, valamint további ismeretlen tettesek ellen

F E L J E L E N T É S T

teszek Hazaárulás bűntette miatt a Btk. 144. § (1), valamint (2) a) és b) alapján, továbbá különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette címén a Btk. 319. § (1) és (3) d) alapján.

Hazaárulás
144. § (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva,
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával,
követik el.

Hűtlen kezelés
319. § (1) Akit idegen vagyon kezelésével bíztak meg, és ebből folyó kötelességének megszegésével vagyoni hátrányt okoz, hűtlen kezelést követ el.
(3) A büntetés bűntett miatt
d) öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a hűtlen kezelés különösen jelentős vagyoni hátrányt
okoz.

Tisztelt Legfőbb Ügyészség!

Az MTV általam e levélben feljelentett ismeretlen tettesei által elkövetett fenti cselekmények súlyosságát tovább egyértelműsíti és bizonyítja, hogy az MTV saját székháza eladásakor még csak nem is rendelkezett másik székházzal! Ennél fogva az MTV - a mi közpénzünkön - az azóta eltelt két esztendőben az eladást követően nagy hirtelen bérbe vette a kanadai tulajdonostól saját volt székházát, és bérleti díj címén mára csaknem az utolsó fillérig visszafizette a kanadai tulajdonosnak a kanadai tulajdonos által kifizetett 4,5 milliárd Ft-ot. A kanadai tulajdonos 4,5 milliárd Ft-ért "vásárolta meg" a magyar lakosság tulajdonát, s hogy az ne kerüljön neki semmibe, hanem még nyerjen is rajta, ezért a magyar állam fedezékében tevékenykedő bűnszervezet, a magyar nép vagyonából kifizetett a külföldi tulajdonosnak mintegy 4 milliárd Ft-ot. A magyar nép vesztesége - a folyamatos bérlésből fakadóan - napról napra egyre több, az elkövetők pedig szabadlábon vannak, holott a nyilvánvaló bűntettek minden állampolgár számára azonnal tetten érhetők, és az sem életszerű, hogy a Tisztelt Legfőbb Ügyészség és Kovács Tamás Legfőbb Ügyész Úr ezt ne lenne képes észlelni és súlyos bűntettekként értelmezni.

Nem tudom, a Tisztelt Legfőbb Ügyészségnek és Kovács Tamás Legfőbb Ügyész Úrnak végül is sikerül-e megbirkóznia azzal a nehézséggel, ahogyan az igen Tisztelt Lakosságnak ez játszi könnyedséggel sikerül, hogy itt bizony valami súlyos szervezett bűntettek történtek, vagy a Hírháttér Multimédia főszerkesztőjét, Molnár F. Árpádot (szerény személyemet) kénytelenek alkalmazni jogi továbbképző előadások megtartására és Kovács Tamás Legfőbb Ügyész Úr számára pótvizsgák lehetőségének biztosítására.

Tisztelt Legfőbb Ügyészség! Tisztelt Kovács Tamás Legfőbb Ügyész Úr!

Nem szeretném Önöket keseríteni, hogy azon aggodalmaskodjanak, hogyan is kellene lezárni ezt a súlyos bűnügyet, hogy minden államilag védett bűnöző megkapja jogtalanul szerzett millióit és milliárdjait, de itt még nincs vége a történetnek.

Ugyanis az MTV-nek még csak a terveiben sincs, hogy új székházat vásároljon, mert így nem tudna havonta 276 millió Ft bérleti díjat kifizetni az MSZP klientúrájába tartozó, korábban Bajnai Gordon Gyurcsány-miniszter által vezetett, az Emberiséget kipusztítással fenyegető Echelon-rendszerek elrejtésére és a lakosság félre tájékoztatására is szakosodott Millenniumi Média Kft.-nek, ráadásul 18 éven át. Erre azért van szükség, igen tisztelt Legfőbb Ügyészség és Legfőbb Ügyész Úr, mert ez alatt a 18 esztendő alatt több utcára való MTV-székházat lehetne vásárolni abból a pénzből, melyet így viszont Gyurcsány Ferenc érdekköre tesz zsebre, 10 millió magyar állampolgár kárára. A bérleti díj olyan magas, amiből az MTV évente tudna vásárolni magának egy komplett székházat, azaz a 18 esztendő alatt 18 székház árát tudja odaajándékozni az Emberiség kipusztítására is szakosodott, háttérhatalmi érdekeket maradéktalan gőzerővel kiszolgált Bajnai Gordon-féle Millenniumi Média Kft.-nek, hogy a 18 MTV-székház ára a lakosság zsebéből néhány multimilliomos és milliárdos zsebébe vándoroljon.

Kérem a Tisztelt Legfőbb Ügyész Urat, hogy ha valahol elakadt az értelmezésben, és netán értelmezési nehézségei adódnának, ahogyan engem támadott az igen tisztelt bűnözői Fővárosi Főügyészség az államilag rendelt, hamis vádak alapján indított államtitoksértési peremen, ahol a hamis vádak megtagadása esetére is koncepciós bírósági perrel, megprófétált szándékú bíróval és biztos börtönbüntetéssel fenyegettek meg, akkor szíveskedjen felhívni a Hírháttér Multimédia telefonszámainak bármelyikén, hivatali időmben, azaz a hét és az esztendő bármely napján, 0 és 24 óra között, és állok szíves rendelkezésére tájékoztatás és jogi továbbképzés vonatkozásában egyaránt.

Hiszen mi, nemzeti hősök, akik ingyen végezzük Istenért és az Emberiségért áldozatos munkánkat és Istenadta Küldetésünket, nem ismerünk munkaszüneti napot és zárórát.

Igen nagyon Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr, sok sikert és további boldog életet kívánva

Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia főszerkesztője
http://hirhatter.com/

Nyílt Feljelentés!
Feljelentő: Molnár F. Árpád
Levelezési és lakcím: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.
Születési hely és idő: (...)
Anyja neve: (...)
E-mail cím: molnarfarpad@gmail.com
Telefonszámok: 30/919-6386 ; 76/320-450

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Szólj hozzá!

Címkék: mszp kanada feljelentés gyurcsány ferenc bajnai gordon btk hűtlen kezelés hazaárulás államtitoksértés milliárdosok mtv székház kovács tamás legfőbb ügyész ápv rt palace 17 kft ingatlan panama millenniumi média kft

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr88925577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása