HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

A köldökzsinór helyett a nyakad vágták volna el!

2009.03.01. 04:54 Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád

Miközben a Lázár Jánosék és Orbán Viktorék életfogytiglanja című filmünk hatására orbán és Lázár fölé tornyosuló, nyakukba visszazúduló töménynáci borzalom miatt fél lábbal a börtönben vannak, aközben orbán elektrosokkos és agresszív, az emberi életekre mértéktelenül rosszindulatú és öngyilkos pártszolgálatosai - ilyen ügyekben a kuruc.infóra és pártfogói stílusára kísértetiesen emlékeztető módon - vad röfögésbe és gyöngytaposásba kezdtek. Az egyik pl. - a filmről tudomást szerezvén - így horkan fel (betűről betűre idézve):

   - születésedkor a köldök zsinor helyet a nyakad vágták volna al

A nyílt megkeresésre - ahogy előre jeleztem, orbán, mert az valami volt, most pedig tovább dagad - az alábbi nyílt választ adtam [én, a Molnár F. Árpád], mely már az Interneten olvasható, hamarosan pedig orbántól a Hír TV pártszolgálatos sokkos bűnszervezetének aljanépéig mindenütt olvasható lesz - igen: szintén életfogytiglan -:

A népi ostobaságnál és az ügynöki pártféreglétnél nincsen megvetni valóbb.

Ez az anyagunk - a Hírháttér főoldalán olvasható - egyetlen nap leforgása alatt valószínűleg a legtöbb gratulációt hozta az összes műsorunk és filmünk közül. Ki kell ábrándítsam a Hír TV és a Fidesz mélyfekete, sátánista, provokatív söpredékét és a cigányozó orbáncigányt - ezt követően egyre kisebb betűkkel -, ugyanis pártelnöktől biokémikuson át matematikusig és a politikai üldözöttekig - köztük az ország legnevesebb üldözöttei -, valamint íróig és újságíróig, keresztyéntől és muszlimtól az ateistákig söpörtük be a gratulációkat, valamint a túloldal vérmoslékjaitól: a Hír TV bűnözői, elektrosokkos és pártszolgálatos, nyilassöpredékes gyűlölködését.

Szilveszter! Hogy ityeg a fityeg?
Krakkó Ákos! Megijedtél talán, hogy e-mail címet és telefont cseréltél, amikor pedig nemzetközi ügyekben hívlak, elfelejted, hogy tegező viszonyban vagyunk, és nem hívsz vissza? Ejnye, hát nem számítanak a tengernyi halottak, Ákos? Csak a pénz, meg a párt?

De ha keresed a bajt, orbán, akkor küldj még több Hír TV-s és más ügynöksöpredékes pártidiótát. Messziről bűzlesz a hulláktól. Az értelmes ember megérti, orbán, hogy aki a feje búbjáig véres az emberi agyaktól, az befogja a pofáját.

A mocskos pártidiótáknak pedig azt üzenem, hogy már azért is fel lehet őket jelenteni, ha ennek a filmnek láttán nem tettek feljelentést a Legfőbb Ügyészségen. A feljelentés elmulasztását ilyen súlyos, életellenes, ráadásul az Alkotmányos Rendet felszámoló ügyekben a Btk. börtönnel büntetheti.

Ráadásul ezeknek az undorító bűnöző férgeknek egyetlen moslék fenéknyaló, sokkos-gyilkos, undorító, mocskos szavát nem adoptálja senki. Lejárt az ilyen moslék férgeknek az ideje. De reklámozni jó lesz, amíg nem nyomozzuk le őket feljelentéssel a zsebünkben.

Mostantól - ezt az undormány két bűnöző alkatú pszichopatát olvasva - sokkal halmozottabban fogom kezembe venni az orvosi és az ezzel összefonódott, tömeggyilkos pártbűnözés elkövető férgeit, nevekkel és tételekkel halmozva. Na meg a Hír TV-t, és mindenkit, aki jelentkezik erre az undorító, mélyen emberi sötétségre, ahol faji jelleg a morális és eltörölhetetlen nyomor.

A Molnár, a malomköves.
http://hirhatter.com

AZ 1 NAP ALATT TALÁN LEGTÖBB GRATULÁCIÓT BESÖPÖRT SIKERFILMÜNK, MELYET A GYILKOSOK GYŰLÖLNEK:

 

Egy napon belül talán a legtöbb gratulációt hozott filmünk orbán viktor pártszolgálatos, rosszindulatú és agresszív, súlyosan pszichopata, bűnöző alkatú és elektrosokkos pártsöpredéke részéről élénk gyűlölködést és halálos kívánságokat indukált. A Hír TV - miközben nem titkoltan halomgyilkos bűnpártolóra fogta -, maximum pártszolgálatos mélyerkölcsi elektromágneses és genetikai hulladékjait küldözgeti: orbánja és agresszív bűnözői gyilkosai mind nagyobb bukására és vesztére.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek kizárólagos magyarországi leleplezője
http://hirhatter.com
30/919-6386 ; 76/320-450

Szólj hozzá!

Címkék: hódmezővásárhely izrael hír tv pszichiátria orbán viktor alkotmány lázár jános bűnszervezet elmegyógyintézet médiamaffia orvosbűnözés pártbűnözés krakkó ákos sokkos gyilkos mónus áron feljelentés elmulasztása

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr16972757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása