HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Posta Imre politikai gyilkosság ellen próbálja biztosítani magát - Stratégiákról és a politikai gyilkosságok világstruktúrájáról

2009.03.13. 12:55 Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád tényfeltáró cikke

Posta Imre, a Köztársasági Őrezred igazmondásért kirúgott szakpszichológusa a Budapest TV-ben hangsúlyozottan beszélt arról, hogy a Moszad ne ölje meg, mert semmiképpen jól nem jöhetnek ki belőle.

A tapasztalat és a tudás azt konstatálja, hogy valaki minél inkább kiemeltebb státuszba került (ennek nem a hivatalos kinevezés a kizárólagos formája), annál kevésbé hasznos egy-egy felmerülhető politikai gyilkosságot egyetlen titkosszolgálatra terhelni, ha az akár a legnagyobb ellenérdekelt vagy annak látszik. Ugyanis a média előtt ismert vagy a politikai alvilágban mozgó, de a nyilvánosság előtt teljesen rejtett, ismeretlen személy likvidálásához közvetlenül szükséges a Föld legnagyobb területileg lokalizált államainak a minimum hallgatólagos jóváhagyása, amilyen pl. az USA, Izrael vagy pl. Oroszország. Saját Echelonnal a Föld összes országa rendelkezik, a digitális adatfolyamfigyelés és -tárolás napról napra, rohamosan egyre olcsóbb (ennél sokkal rosszabb a helyzet, de nem magyaroknak való, csak a környezetünkbe került értelmeseknek), és nincs állam a Földön, amely ne lenne bejáratos sok más államok legbelsőbb titkosszolgálati köreibe, hogy a Háttérhatalmi kommunikációkról már ne is beszéljünk (hanem pl. Isten Kegyelméből használjuk azt, mint félistenek a majmok bolygóján). Tehát Globalizált Földről van szó, ahol mindenki tud mindenről, nem elkülönített pincebörtönökről [köszönjük, kedves utalás], végképp nem nemzetállamokról, mert olyanok nem léteznek a bolygón. Hatásunkra ezt egyre többen fogják kimondani, majd az egész eddigi virtuális disznóólat elmossa a szökőár. Azért is lettünk, hogy ez így legyen.

Csak példának: az Alekszandr Litvinyenko meggyilkolásához bevetett sugárzó anyag - így pl. a világ titkosszolgálatai által szexuális szokásaiig ismert bérgyilkos - úgy világított a világűrből nézve is, mint sötét éjszakában a speciális hullámhosszra kalibrált reflektor. Nem voltak jelentősebb kémműholdak, amelyek ne észlelték volna, amelyek figyelmét és a világ figyelmét elkerülhette volna, Litvinyenkot pedig egyszerre jó pár állam titkosszolgálata figyelte. Néhány közvetlenül, sok pedig az összes telefonbeszélgetéseit stb. Minthogy virtuális világban mozgott, és nem mert igazat mondani, ezért halálos ágyán is csak akkor beszélt arról, hogy Tony Blair és titkosszolgálatai eladták az oroszoknak (mert a titkosszolgálatok már csak ilyen hálás fajták, jottányit sem magasabbrendűek, mint a sokkos gyilkos kuruc.info és a magyarok halomra gyilkolásán jókat derítő, a 100 évre visszamenőleges áldozatokon taposó Harctér (KLIKK!)), amikor már nagyon megharagudott saját gyilkosaira. Ugyanakkor Litvinyenko is tudta, hogy a meggyilkolásában George W. Bush nélkül egy Miki egérnek csúfolt zseb-Tony Blair sosem adhatott volna engedélyt.

Azaz - így szoktuk mondani - mindenki benne volt!

A titkosszolgálatokban a gyilkosság napi téma. Az egész bolygón, mindenütt. Ha az ember egy titkosszolgálat nyakába akar varrni valamit, előfordul, hogy annak ellenérdekeltje követi el a politikai gyilkosságot, hogy gyanúba keverje az ellenségét, így pl. a Moszadot. A gyakorlat ilyenkor az, hogy az "áldozati" titkosszolgálat, amelyiket gyanúba akarnak keverni, gyakorlatilag nem tesz semmit, hanem végignézi az ellene irányuló akciót, az emberi élet pedig egyébként is annyi értéket képvisel számukra, mint a kuruc.info és a Harctér, meg hasonló Echelon-söpredéke, elektromágneses és genetikai hulladéka számára (Indoklásként ugyanaz a KLIKK!). Ilyenkor sok minden történik A Sátán házának egy adott frakcióján, alszerverén belül, de gyakori, hogy a terrorakciót illetően realizált a passzivitás.

A titkosszolgálatok törvénye, hogy ha valamit megszerezhetsz, akkor azt rosszindulattal szerezd meg, akkor is, ha neked az kárt okoz. Ezen most azt értem, hogy pl. gyakran egy-egy konfigurációban "áldozattá" vált titkosszolgálat látszólagos vagy valódi napi veszteségét már eleve a következő válaszakcióival reagálja, de zömében az imént meghatározott törvények szerint, azaz úgy, hogy mindenképpen rosszul jöjjön ki belőle, a tettek további minőségét tekintve pedig alapmotívum legyen a rosszindulat. Ennek mesterségesen szabályozott motivációs háttere, kiindulási pontja, valódi oka a Háttérhatalom, míg aki pl. keresztyén, aki tudja a mindeneket Teremtő és Irányító Isten Létezését, a Bibliából azt is nyomon követheti, hogy gyakran maga a Teremtő Isten az, Aki közvetlenül beavatkozik, indít el háborúkat, befolyásolja jóra és rosszra a Föld vezetőit, lakosságát stb., felülírva ezzel a Háttérhatalom és a világot determinált pályára kényszerített Echelon-Rendszerek elektromágneses, GPS technológián grádicsokkal túlmutatott eszközökkel vezényelt világprogramját.

A politikai gyilkosságok intézményrendszeréhez visszakanyarodva, miért nem szabad még túlzottan csak egyetlen titkosszolgálatra terhelni mindent:

A világot nem a Moszad, hanem a Háttérhatalom irányítja, és az sem nemzethez, sem országhoz nem köthető. A Moszadot vagy bármely más titkosszolgálatokat lehet Központi vezérlésből, a Háttérhatalom által közvetlen ellenséggé tenni, de a végső döntést nem az alprojectek, hanem a Központ hozza meg. Az, amelyik - Isten után - legfőképpen elhatározta a Világtörténelem lefolyását, a kontinensek és a világ népeinek besorolását, a katasztrófákat és a háborúkat a Földön.

Kevesen szokták észrevenni - éppen az Echelon-Rendszerek transzállapotba vető globális hatása miatt -, hogy ha nem állna a világ fölött egy minden államot, népet és nemzetet egy kézben tartó Hatalom, akkor a láthatatlan hátterű politikai gyilkosságok világszerte, a Föld összes országában legelőször is a politikailag kellemetlen elemeket és a tényfeltárókat sújtanák halomra, annyira, hogy nem maradna egyetlen emberjogvédő sem a Földön. Az elkövetőket sosem kapnák el, hiszen elég egy a bőrön keresztül felszívódó méreg, egy szívbénulást, vagy agyvérzést okozó, az érfalat szétrázó frekvenciára kalibrált rádiónyaláb stb., stb., stb. Sem elkövető, sem nyom. Ilyen eszközöket bármely titkosszolgálat kényelmesen sétáltathat államról államra, kontinensről kontinensre. Ma már éppen csak otthon nem lehet előállítani, de arról mindenki tud, aki utána akar nézni, hogyan lehet hagyományos fotontechnológiai eszközök barkácsolásával belülről megfőzni vagy megvakítani a szomszédot. Aki tehetségesebb, egyebet is tehet házastársával: házilag barkácsolt rádióadóval előidézhet folyamatos fejfájást, zavartságot, rosszullétet, hányingert, hányást stb. Egy állam pedig már pusztán a - hogy a legegyszerűbb eszközi megoldásokból említsek - a mobiljeladókba beépített GPS alapú ember-helyzetmeghatározó technológiákkal bárkit tárcsázható mobiltelefonként hívhat fel, és okozhatja a legvadabb állapotváltozásokat és gyilkosságokat. Mégsincs káosz, csak a Szögi Lajosok hullanak egy-egy Hitler alatt is tömegek ellen alkalmazott szórt rádiósugárzás következtében, ahol mesterséges a baleset és mesterséges a cigányok dührohama (az utóbbit Tesla már 80 éve kidolgozta!), itt egy előre bejelentett utasszállító repülőgépbaleset, ott egy távirányított arab terrorizmus a World Trade Center-be, amire az egész világ előre készül, de a titokminiszterek - pedig ez lenne a természetes - nem adják ki egy-egy bérgyilkosnak naponként, hogy fogja az eszközt és menjen, intézze el ma ezt, holnap azt, amíg Shimon Peresznek, Szilvásy Györgynek, Gyurcsány Ferencnek és Kóka Jánosnak ellenfele sem marad, ugyanígy a külföldi eredetű, más államokba átsétáló ilyen bérgyilkosok is és felbujtóik is egytől egyig(!) kordában vannak tartva, pedig senki nem buktatná le őket, jobbára nem is lehetne, hiszen mind az eszközök, mind az elkövetők láthatatlanok. Azért nincs a tényfeltárók ellen korlátlan gyilkolás, mert van egy mindezen titkosszolgálatok és a primitív, mesterségesen, 100 éves tudományos eredményekre is halva holt hullára lebutított, kurucinfósan és Harctéresen megvadított, csordaállati, bennszülötti aljanép fölött álló, mindent precízen szabályozó, korlátlan erejű Hatalom:

A keresztyének közül vannak, akik már mondják:

AZ ISTEN.

És a majmok elkészült jövője (KLIKK!), ahol a legjobbakat sok helyen isteneknek, az utolsókat pedig egyre többen CIA-biliknek nevezik...

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek kizárólagos magyarországi leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Az elrejtett Világrendszer megértéséhez, néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

1 komment · 1 trackback

Címkék: gps isten pszichiátria moszad wtc cigánybűnözés kvantumfizika arabok állami gyilkosság echelon háttérhatalom mérgek budapest televízió mikrohullámok szögi lajos posta imre kémműholdak fotonsugárzás

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr60999901

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: pop over to this site 2019.06.06. 03:40:36

Mein echter Diesel Mercedes - Nur ein alter Stern ist ein guter Stern

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palostrend · http://palostrend.hu 2009.11.08. 18:05:41

Joav Blum cionista ISTEN és SZŰZLÁNYGYILKOS...

ártatlannak nevezte magát a hazai zsidólapok hasábjain.
A sukorói ARMAGEDDON - King's City kapcsán született négy ügyészségi óvás és a projekt alapjául szolgáló csereszerződést kifogásoló számvevőszéki jelentéstervezet kapcsán a Zsidó Világkongresszus izraeli alelnöke úgy artikulált, hogy: a beruházásban nemzetközileg "elismert" (Közutálatnak örvendő!!!) üzletemberek vesznek részt, akik soha nem adnák a nevüket ingatlanspekulációhoz.
Nem ám, mert...
...mert a sukorói műbalhé csupáncsak a NAGY OKTÓBERI SZOCIONISTA FORRADALOM előkészülete de ugyanakkor már a szeptemberi ZSIDÓFESZTIVÁL alattomos felvezetője!!!

Joav Blum elraccsolta még azt is, hogy meg van győződve arról, hogy a King's City felépül, és 2014 táján már vendégeket is fogad.
Nem szólt azonban arról, hogy az októberre felszított MAGYAR-CIGÁNY összecsapások több ezer halálos áldozatot követelő vérontásában a háborút kirobbantó ZSIDÓ TERRORISTÁK miként is akarnak majd az akkor már vérben és füstben szenvedő MAGYAR ŐSLAKOSSÁG körében továbbra is "élni"!
...mert, hogy a SÁTÁN NÉPE itt MAGYARORSZÁGON akar sokasodni és élősködni az ŐSLAKOSOKON! arról az átverés elmúlt 20 éve a VÉRES VALÓSÁG és BIZONYÍTÉK!!!

...Blumnak pedig az ilyen előrehaladott magyarországi ZSIDÓ TERRORNAK HATÁSAIT és EREDMÉNYEIT megtapasztalva minden oka megvan az önbizalomra, másrészt a soron következő Zsidesz-kormány és Viktor... Viktor LIKUD sem fog szembeszállni vele, hiszen a cionista világuralomra törekvésnek nemhogy részei már, mint mozgató rugói!
Hiba persze itt is lehet és kerülhet a Mátrixba.

...de ahhoz a Jobbik kell; - és a választásokon eleddig soha sem szavazó 40%-os MAGYAR RADIKÁLIS HAZAFI, akiket mindezidáig a szocionista zsidó elnyomók, valljuk be, hatásosan tarthattak úgy kordában mint kenyéren és vízen.

...de pechükre MONTE CRISTO GRÓFJAI mindig a VÉGÉN NEVETNEK!!!...:))
süti beállítások módosítása