HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Morvaiék és a kurucbűnözők által védett nemzetközi tömeggyilkosságok védelmében feltörték a Hírháttért. Feljelentés az NBH-nál és...

2009.06.02. 02:37 Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád feljelentése

Megjegyzés: Amíg a hirhatter.com nem elérhető, addig médiánkat láthatják a http://hirhatter.t35.com címen!

Feljelentés nemzetközi terrorizmus támogatásáért és tömeggyilkosságok védelméért és más bűncselekményekért (nem az én hatásköröm a felsorolás, de a bejelentés állampolgári és büntetőjogi kötelezettség!)

FELJELENTÉS

Feljelentő: Molnár F. Árpád (Született: 1972.11.13., Kecskemét)
Levelezési és lakcím:
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Anyja neve: Retezár Mária

A Legfőbb Ügyészség kedvéért - amely következetesen nem tudja olvasni a legtöbb formátumot - csatolva a következő kiterjesztésekben: txt, docx, htm .

Tisztelt NBH,

számos alkalommal figyelmeztettem önöket és az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumot, valamint az amerikai NSA-t a kuruc. info nemzetközi bűntetteire és a világ csaknem valamennyi népe és nemzete, valamint rassza elleni nyílt gyűlöletszítására és uszítására, de nem tettek semmit, sőt, Barack Obama a terrorizmusnak, amely kezd a fejére nőni, és tudjuk, hogy túl is fog nőni azon, a nem létező hatályos törvényekre hivatkozva engedett utat a magyarság és ezzel az Egyesült Államok elleni destabilizációs törekvéseknek, mely esetében is hazaárulásként értelmezendő, ráadásul utóbb le sem fogja tudni tagadni.

Az alábbi három levél kuruc.infónak is történő elküldését követően a hirhatter.com domainen az általam már digitális videorögzítő berendezésen elmentésre és tárolásra került kicsiny fotó jön be, mert az oldalt feltörték. Nem véletlenül a képen Soós József és én vagyok látható, minthogy a kuruc. info nemzetközi terrorista portál minden előzetes ok és indok nélkül kettőnk ellen kezdeményezett lejárató hadjáratot, hogy a Hírháttéren megjelenő, az Emberiség védelmében született leleplező anyagokat valamiképpen negligálja, és a tömeggyilkosságoknak további utat biztosítson, láthatóan amerikai nemzetbiztonsági segédlettel. Azaz - a helyzetből és a bűncselekménnyel kérkedő, szándékosan önleleplező fotó kitételével - az elkövetői forrás és környéke már az IP-címek rutinellenőrzése nélkül is azonnal tetten érhető, mint ahogy a kérkedéssel az is, hogy az elkövetők szemmel láthatóan maguk mögött érzik az Egyesült Államok védelmét és a Magyar Köztársaság állami szerveit és titkosszolgálatait. Azaz a bűntett állami hátterű, és önök nyújtják a fedezéket, amit pedig Draskovics Tibor miniszter tálalt a kuruc. info védelmében, hogy ők még azt sem tudják, kik az elkövetők, mikor egy rutin IP-cím ellenőrzésből és az NBH-nál vagy a telefontársaságnál egy gombnyomásra ellenőrizhető az elfizető és a bekötési telephely, ahonnan az anyagokat az Internetre helyezik, csak a kuruc. info és az MSZP honlapjának lebutított olvasói számára nem érhető azonnal tetten az összejátszás és a köztörvényes bűntettek közös védelme.

A hirhatter.com domain tehát meg lett bénítva, de a www.hirhatter.com címet nem sikerült feltörniük.

Tekintettel a bűncselekmény kérkedő mivoltára, és arra, hogy a kuruc.infonak is megküldött leveleimben tömeggyilkosságokról és nemzetközi terrorcselekményekről beszéltem, amikre nem véletlenül jött az azonnali bűncselekmény gyors válasza, mely kérkedően bizonyította az elkövetői és motivációs hátteret is, haladéktalan cselekvésre és azonnali hatósági fellépésre szólítom fel önöket.

Levelemet megküldöm a tömegmészárlások eltussolásában halmozottan terheltté és érintetté vált, valamint az interkontinentális terrorista, tömeggyilkos bűntettek általam halmozottan előre bejelentett hullámaival és dominóeffektusával végérvényesen egybefonódott Morvai Krisztina "büntetőjogász"-nak és Gaudi-Nagy Tamás "ügyvéd"-nek, a teljes és mindenre kiterjedő, azonnali vizsgálat megkezdését követelve! Levelemet továbbá publikálom az Internet legalább fél tucat webhelyén, majd addig hivatkozunk rá kvázi naponként, amíg végérvényesen pontot nem tesznek a kuruc. info és bűntársai gyűlöletterrorizmusának és tömegmészárlási védelmeinek és ilyetén építkezéseinek végeláthatatlan lajstromára azzal, hogy a lapot végleg és örök időkre betiltják, az elkövetőket pedig őrizetbe vétel mellett bíróság elé nem állítják.

Minthogy bármely hatóság akár csak átmeneti passzivitása is vaskosan a katonai bűncselekmények kategóriájába tartozik, így e gyorsan kelt feljelentés megküldését a Legfőbb Ügyészségnek, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumnak, valamint a Katonai Főügyészségnek vegyék nyugodtan az önök elleni előzetes feljelentésnek is, minthogy tekintettel a kuruc.infó terroristaszervezet védelmére, előzetesen feltételezem az állam részéről a teljes körű védelmet és az emberéletek további kiterjedt, diffúzált és bűnszervezetben történő pusztítását a Föld bolygó egész területén.

Ismételten követelem továbbá a kuruc. info egész Föld bolygón történő végérvényes betiltását, és az elkövetők elleni legszigorúbb törvényi büntető intézkedések érvényesítését. Ellenem csak azért, mert 2007 október 26-án a járdán álldogáltam, bírósági ítélet fenyeget börtönbüntetéssel. Az állami védelem alatt az egész Föld bolygót pusztító kuruc. info kiterjedt gyűlöletbűntettei és az Emberiség elleni bűncselekményekkel való nyílt kérkedés ellenére demokráciáról és a bűnözés szólásszabadságáról beszélnek, ami elfogadhatatlan, ön- és közveszélyes, valamint köztörvényes.

Újfent és sokadszorra tájékoztatom önöket arról is, hogy bőséges információkkal rendelkezünk afelől, hogy amennyiben a kuruc. info végérvényes betiltására nem kerül sor, úgy Magyarországon a polgárháborús helyzet kiépítése és a tömeggyilkosságok nem kerülhetők el. Nem akarom ezt újra elmondani, ahogyan Burma és Sichuan esetében. Passzivitásuk nem pusztán katonai bűncselekményként, de az egész Emberiség elleni elévülhetetlen bűntettekként értékelendők, amelyekért el kell nyerniük a teljes büntetést.

Én előre szóltam.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

IDÉZET A KORÁBBI OLDALAKRÓL, ÚJRA ÉS ÚJRA!:
Morvai Krisztina, aki olyan titkosszolgálati személyekkel töltötte a fél életét, mint Bánó András és Baló György, még azt is letagadja, hogy ismeri a titkosszolgálatokat, és az állam konspirációs pártfegyelmének örök hű szolgálója és követője a mai napig. Vona Gáborral és Gaudi-Nagy Tamással azokat a lapokat reklámozzák, amelyek ellenségeinkként halálos ellenségei minden tényfeltárásnak és az Emberiség puszta túlélési érdekeinek, bezárva a legsúlyosabb vészhelyzetek, az Echelon-eszközök totális elrejtésével, azok feltáróinak üldözésével, mindenen taposva, ami szent és az Igazság feltárása szolgál. A hazugságon híznak és dagadnak ezek a bitang haza- és Emberiségáruló ügynöki paraziták, az Emberiség borzalmaiból zabálva, lakomáikon a magyarság történelmének legutolsó ördögeivel tobzódva és dorbézolva, e faj leghitványabb árulóival egy tányérból élősködve a világ népeinek testén. Morvai Krisztina megülte a Bibliai Titokzatos Veres Fenevadat, amelynek fejein a káromlásnak nevei. Hordozza a vörös fenevad, ő pedig vörös ruhába öltözve kínálja és nyomja, nyomja, nyomja le a torkunkon saját tisztátalanságának és antikrisztusi sötétségének mocskos gyümölcseit. A Sátán fiainak minden felöklendezéseit. De ebből elég volt! Sokak kérésére most már kezdjük el tényfeltárni, kicsoda Morvai Krisztina. Gyía!


ÚJRA ÉS ÚJRA AJÁNLJUK A JOBBIK ÉS BŰNBANDÁI EGYIK ÖRÖK ELTÖRÖLHETETLEN ÉS LEGNAGYOBB BUKÁSÁT: Tekintsék meg korábbi filmünket arról, milyen az a veres fenevad, amelyen Morvai Krisztina nyargal, szégyellve az Igazságot, ügynöki JÚDÁSFAJI antikrisztusként elbujdosva a Valóságtól, egy tálból zabálva hazug és szemfényvesztő árulóként a JÚDÁSFAJ tömeggyilkosainak már kiselejtezett korcsaival és szörnyszülötteivel, a Párt legfőbb ideológiai tálentumaiként hirdetve úton-útfélen a kurucinfós és fajtabeli árulókat, ellenségeinkkel, az Emberiség JÚDÁSFAJI, Veérfasiszta ellenségeivel, a kurucinfóval közös temetkezési gödörben, de még mindig ásva és ásva és ásva egyre mélyebbre! Arról a kurucinfóról láthatnak, amely kérkedett azzal, hogy az elmetechnológiai Echelon-eszközök világméretű pusztításait elrejti és kérkedett azzal, hogy hadd hulljanak annak áldozatai az egész bolygón. Igen: Az Emberiség kipusztítására.
Ne feledjétek a szentek, az igazak és mindenek vérét, akiké kiontatott a Földön, és akarjátok a nürnbergi pereket az Emberiség e leghitványabb ellenségei ellen!
(Molnár F. Árpád)

4 komment

Címkék: maffia bűnözés feljelentés barikád jobbik obama kurucinfo morvai krisztina nbh kínzás magyar gárda gyermekgyilkosságok cjb gaudi nagy tamás csonkítás kje nemzeti hírháló harctér repülőgépkatasztrófa nemzetközi terrorizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr431158114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2009.06.03. 03:57:17

Rendőr és igazságügyi elmeszakértő látott már? Minden Jobbikos kurucinfós elektrosokkos tömeggyilkos? Mind mata idióta az erkölcshöz? A törvényekhez is? A tudományhoz? A joghoz és az emberi jogokhoz?

És mindehhez egyszerre?

És még büszkék is rá?

Nahát, akkor ideje lenne nekem is a Jobbikra szavaznom. Nyilván az IQ-m volt túl magas hozzá, és a neveltetésem nem volt elég alacsonyrendű. A tudományhoz is túl jól értek, az erkölcs sem éppen gyengeségem, az emberi jogok és az ártatlanok védelme is háklim, hát hogy lesz így belőlem jó kurucinfós Jobbikos?

SEHOGY!!!

palostrend · http://palostrend.hu 2009.06.14. 21:30:05

VIK...TOR...TÚRA és az ismeretlen tet(v)es...

Figyelem a "győzelem" utáni Soros tanonc Orbánt, a "vezírt", a csörgőórások udvari Viktorát és hallgatom.
Hallgatom, ahogy élőben és egyenesben hágja meg a sok éves munkakapcsolat beszédtechnikai tanárnőjét, mert mint a szóradar úgy hadar, ahogy csak a dzsumbuj kábelégetői tudnak...hányni.
Ráadásul pökhendi is a lelkem, mint Döbrögi volt a verísek előtt.
Így írom le, hogy verísek mert bármily furcsa az Viktoromnál is csak most fog jőni.
Mármint az újabb.
Merthogy megint kap, azt már most beteszem a piszkozatok közé.

"2006 óta nem járt be az alkalmazottam dolgozni pedig 500000 bruttóban állapodtunk meg/hó.
Próbaidőn még ráadásul szorgosnak és energikusnak is tűnt.
Aztán az ékszerüzletbe történt betörés után kiderült, hogy valaki idebentről összejátszott a rablókkal.
Rablógyilkosokkal, mert a nyomozás során kiderült, hogy a családi ezüstöt őrző anyukámnak
fülig vágták fel a száját és többször is megerőszakolták&a halál beállta után.
A rendőrség már a nyomozás kezdeti fázisában tudta, hogy ki is az igazi tettes és mégis az ismeretlenre kente a fajta jellegzetes bűntényt, napra pontosan a 3 hónap leteltével.
Mivel pechükre többen vagyunk, mint elegen, akiket ritka jó memóriával áldott meg a JóIsten, és akik még akkor sem jönnek zavarba, amikor&
&amikor maga az IMF tolja be petyhüdt szerszámát miniszterelnöknek, amikor maga a SOROS apuka értékteleníti el az OTP részvényeinket, amikor maga a MOSZAD löveti ki a szemeinket, amikor maga a maga és a TE...
Szóval, mivel többen vagyunk, mint elegen, a magam részéről én már nem veszek fel olyan alkalmazottat, aki zsebre dugott kézzel kér...
Ez a boltocska ugyanis minden látszat ellenére ékszerüzlet és nem kóser vágóhíd.
Jut eszembe.
Tudják, hol van most édes anyám gyilkosa?!"

palostrend · http://palostrend.hu 2009.06.17. 16:38:59

2009.06.18.19.00.
CIONISTA DUNA-PARTY
...azaz MAZSIHISZ ukász a magyarországi, magyargyűlölő zsidóknak!

Messziről bűzlik, hogy a Duna parti cipőkbe maguk a zsidók tömködték a disznó csontokat.
Ugyanis a disznó csak disznó szemén keresztül képes látni és láttatni a világot!!!
Ezeknek a nyomorállatoknak pedig immáron 200 éve Magyarország semmi egyéb, mint DISZNÓORSZÁG, ahol
LÚDAKAT (LÚDAS MATYIKAT!) próbálnak disznóknak feltüntetni.
Magyarok! Térjetek észhez!
Sok LÚD ugyanis...

"Ha a cionista, szellemi kufárpotyadék ENSZ nem hívta volna létre Palesztín anyaföldön a sosem létezett!; - gyűlöletes terror "államot"(Izrael) és nem alapította volna + a HOLOKAUSZTIPAR kamu kasztjait, akkor most BÉKE lenne és SZERETET a golyóbis minden pontján és "szegletében".
Mivel azonban világszerte a cionista zsidók kreálnak mindenféle "nemzetközi", szuverén államok belügyeibe beavatkozó szervezetet, fedőszervezetet és multikulti céget így számolniuk kell azzal a késöbbiekben és a "mostanságban!", hogy a gyűlölet népét csak és kizárólag gyűlöletbeszédekkel fogják helyre teremteni...
...az + nem a FÖLDANYÁN van!... "
süti beállítások módosítása