HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen

2009.06.06. 14:09 Molnár F. Árpád

Előszó (2009.06.06.):

Az Air France Légitársaság áldozatai hozzátartozóinak ajánlva

Most kampánycsend van, azaz lenne. A kampánycsend semmissé tétele nem csak törvényes, de a hallgatás a Btk. paragrafusainak értelmében szabadságvesztéssel büntetendő:
A hatályos törvények szerint kampánycsend csak addig van érvényben, amíg nincs szó saját vagy mások testi épsége vagy élete védelméről. [Btk. I. Cím, 22. § f)]

Néhány paragrafus a paragrafusok erdejéből:

Bűnpártolás
244. § (3) A büntetés bűntett miatt öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűnpártolást
a) az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásával, az alkotmányos rend elleni szervezkedéssel, lázadással, rombolással, hazaárulással, hűtlenséggel, az ellenség támogatásával, kémkedéssel, emberöléssel [166. § (1)-(2) bek.], emberrablással, terrorcselekménnyel, légi jármű, vasúti, vízi, közúti tömegközlekedési vagy tömeges áruszállításra alkalmas jármű hatalomba kerítésével vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető katonai bűncselekménnyel kapcsolatban követik el.

Segítségnyújtás elmulasztása
172. § (1) Aki nem nyújt tőle várható segítséget sérült vagy olyan személynek, akinek az élete vagy testi épsége közvetlen veszélyben van, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a sértett meghal, és életét a segítségnyújtás megmenthette volna.


Ezek alapján pusztán politikai szándék kérdése, hogy Vona Gábor Draskovics Tiborral együtt börtönbe kerüljenek. Ennyibe kerül a Hírháttér évek óta tartó napi tényfeltárása, és ennyibe kerül a tényfeltárás támadása.

Sőt! A törvény még azt is büntetni rendeli, aki tudomást szerez arról, ami a Hírháttéren megjelenésre kerül, és nem tesz feljelentést az elkövetők ellen!:

Feljelentés elmulasztása
150. § (1) Aki hitelt érdemlő tudomást szerez arról, hogy az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása, az alkotmányos rend elleni szervezkedés, lázadás, rombolás, hazaárulás, hűtlenség, ellenség támogatása, kémkedés készül, vagy még le nem leplezett ilyen bűncselekményt követtek el, és erről a hatóságnak, mihelyt teheti, nem tesz jelentést, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Molnár F. Árpád

A CIKK!
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen

(Készült: 2009 június 5. Internetforgalomba bocsájtva: 2009 június 5., 12:19 óra)

2009-06-05.
Molnár F. Árpád következő tényfeltáró malomköve

A legutóbbi eset, a következő a sorban, amikor az Air France 447-es járatának utasszállító repülőgépe az Atlanti-óceánba zuhant, 228 utassal a  fedélzetén. Az áldozatok között magyarok is vannak. Az interkontinentális hazugság-összefogással azt állította a világ összes megszólaló állama és államvédelmi médiaorgánuma, hogy a repülőgép roncsait sokáig azért nem találták, mert az egyik radar hatósugarából már kilépett, a másikéba pedig még nem került. A modern és könnyű digitális műholdak és GPS-nyomkövetés korában az esetleges túlélők után a méregdrága, lassú és kétséges eredményű felderítő repülőgépes kutatást választották, mert az nem államtitok. Alig valamivel korábban volt az az eset, amikor a dzsungelben zuhant le egy gép, amelyet szintén repülőgépekkel - úgymond - "kerestek", és sokáig - a hazugság szerint - "nem találtak". Ahelyett, hogy műholddal egy szempillantás alatt szkennelték volna a teljes, bármikor akár több száz négyzetkilométeres területet, vagy használták volna a világ valamennyi repülőgépébe már a gyártás során beépített,. számos titkosszolgálat részéről pedig saját maguknak utóbb telepített GPS-helyzetmeghatározó, minden gépen elrejtett nanotechnológiát, amelyek közül kiváltképpen az amerikai, az orosz, a kínai stb. eszközök a műholdakkal kommunikálnak. Mire az egész bolygón évtizedek óta elavult államtitkok miatt a túlélők ügyről ügyre meghalnak, addig mi feltárjuk a tömeggyilkos pártokráciák és ugyancsak tömeggyilkos, szintén fasiszta államok elrejtett államtitkait. Lássuk részletesen, magyarul abszolút elsőként megint és megint és megint a Hírháttéren, hogy miről van szó, és a tényfeltárással ismét tapossunk nyugodtan a tömeggyilkos Pártállam mocskos lakájain, akik a tényfeltárásokért 2009-ben legfőképpen a Jobbik és Vona Gábor, másodsorban a Fidesz és Orbán Viktor védelmében őrjöngenek az örökre fenntartandó sötétségért és a magyarság, valamint a világ népei elleni egységes ellenségességért, hogy ne tárjunk fel semmit, amit ők elrejtettek, hanem imádjuk Vona Gábort és a kurucinfót.

Kezdjük el:
A világ légitársaságainak utasszállító repülőgépein állami vezetők, miniszterek, kémek, milliomos és multimilliárdos playboy-ok, médiacézárok, keresztapák, olaj- és drogbárók, ügynökök és terroristák stb. utaznak. Olyan információk cserélnek ott gazdát, kerülnek közlésre ezeken a repülőgépeken naponta, amikkel háborúkat lehet nyerni, hatalmas vállalatokat lehet felvásárolni és tönkre tenni, államokat lehet felforgatni!

A nem pártidióta és agyilag totálisan Echelon-rokkant Kedves Olvasó képzelje magát egy állami vezető helyébe. Mit tenne?

Természetesen kiadná az utasítást: az összes gépet, valamennyit, amelyik befut a repülőtérre, szerelés, karbantartás stb. címén és alkalmával, kivétel nélkül az összeset technikázzátok be a pilótafülkétől az utastérig! Mindenről tudni akarok, ami a gépeken történik!

Az Egyesült Államoknak könnyű dolga van, mert a digitális műholdakkal a régimódi, hagyományos rádió-telekommunikációval és az ehhez kapcsolt GPS-szel nem csak élő audió-videóadást közvetítenek a műholdakon keresztül a CIA és más kémszervezetek számára, de tökéletes helyzet-meghatározással tudják azt is, hogy mikor, melyik pillanatban és - csak a buta magyarok miatt mondom elnagyoltan - melyik négyzetcentiméteren történt a katasztrófa! Négyzetcentiméter pontosan tudják! A műholdakkal szemérmetlenül halálpontos a nyomkövetés, a digitális adatfolyam rögzítése és tárolása pedig még a magyar minimálbérből élők számára is játszi könnyedséggel roppant és napról napra egyre és egyre olcsóbb, nemhogy a titkosszolgálatok számára, akik nemcsak évtizedekkel fejlettebb technológiákkal, de idézőjelben korlátlan büdzséből dolgoznak!

Gondolja meg a Kedves Olvasó (ha nem pártbarom, mert ebben az esetben sokkal nagyobb esélye van a Párt homályára és kurucinfós-Jobbikos totális szellemi leépülésre): a hétköznapi ember maga vásárolja meg autójába a műholdas helyzetmeghatározó rendszert, annyira olcsó annak polgári, tehát évtizedek óta elavult technológiája is, a laptopjával pedig közvetlenül a műholddal kommunikál! Ki az, aki azt feltételezi, hogy elő lehet fizetni ilyesmit úgy, hogy már eleve nincs a tökéletes nyomkövetés beépítve a laptopba?! Hát az, aki pártbarom, pláne, hogy magyar! Maximum az, mert a többi nem kényszeríttetik teljes szellemi leépülésre, hogy pártját (magyar pártját) valahogy kimossa tömeggyilkos hallgatásából és a tényfeltárók ellen igazmondásáért és az Emberiség életének és túlélésének védelméért folytatott gyűlöletháborúkból!

Egy a hadászatban járatos nemzetbiztonsági kapcsolatunk elmondta: a kémműholdakkal és a telekommunikációs műholdaknak csak álcázott, mert valójában szintén kémműholdakkal a repülőgépeken és más földi objektumokban, illetve személyekben elhelyezett rádiókommunikációk nagyon gyenge rádióhullámokat küldenek az éterbe, a műholdak fogják ezeket a jeleket, a milliméternél megszégyenítően pontosabb helyzetmeghatározással, a kapott hang- és képfolyamot pedig a világ Echelon-rendszerei értékelik, s mint azt a Hírháttér abszolút elsőként már régen feltárta e primitív országban (jó volna, ha a magyarok végre befejeznék a hatökörködést az Echelon kulcsszavas megfigyeléséről): az Echelon-programok nem szavakat, nem is mondatokat, hanem a beszédet értelmezik és értékelik! Lassan már a Google fogja feltölteni azokat a programokat, amelyek a szöveges és MP3-as, valamint az Internetre helyezett Youtube-os stb. filmekbe tömörített, elhangzó beszédeket egyetlen gombnyomásra a világ bármely nyelvére lefordítják, de amíg a bamba és irdatlan buta, a szavazásokra is totálisan alkalmatlan lakosság meg nem kapja egyetlen gombnyomásra a Világhálón, addig eszébe sem jut, fel sem bírja fogni ostoba kurucinfóhoz nyomorított, tehát vengri pride (büszke magyar) pártagyával, hogy ezeket a világ minden állama használja, a programok megírása nem minőségi ugrás, hanem mennyiségi és egyszeri munka volt, és ha az idióta polgári pártbaromlakos állami vezető lett volna, maga adta volna utasításba a programok azonnali megírását, pl. azzal, hogy - mert csak magyarok vagytok, kevesebb technikai háttérrel, nem úgy, mint az USA, Kína, Anglia stb., ezért - kaptok rá fél évet!

Tehát a repülőgépeken minden történt esemény élő televíziós adásként kerül a titkosszolgálatok asztalára. Ott semmi nem vész el, egyetlen gondolat sem, nemhogy egy hatalmas és méregdrága repülőgép! Egy személygépkocsi fillérekbe kerül, de hamarosan az összesben rendszeresítik a beismert nyomkövetést, pl. bűnmegelőzés stb. címén. De egy repülőgép 100 milliókba kerül! Egyetlen baleset gyakran több száz emberéletbe! A légitársaságok pedig olyan példátlan biztonsági fejlesztéseket eszközölnek az egész világon, amik messze a józan ész határán túl nyúlnak, és amik roppant megemelik a költségeket. Amiért hallgatnak az ősi megoldásokról, az államtitkosszolgálati Pártfegyelemnek az eredménye, mely abszolút egységbe kovácsolja az állam kiszolgálóit Jan Slotától az ugyanolyan ideológiájú állami Vona Gáborig. Emlékezzünk: a szovjet éráról nyilvános, hogy a KGB minden harmadik-negyedik embert beszervezett a titkosszolgálatba. Nemhogy állami vezetőket, keresztapákat (így a légitársaságok tulajdonosait), politikusokat és médiaeminenseket, újságírókat, riportereket, színészeket! Mindenki tudja és mindenki elhallgatja, mint Morvai Krisztina a Hírháttér és a Molnár F. Árpád meghatározó történelmi szerepét, akiről a polgáritól a katonai titkosszolgálatokig mindenki tudja, hogy elkerülhetetlen légicsapás lesz a JÚDÁSFAJ barmaira, Isten oldalán! Csakhogy aki államszolga, az a Háttérhatalmat pillanatról pillanatra szolgálja, a holnapot is nyugodtan feláldozva, mert ez az utasítás és a tett akarat. Isten csak az erre választottait áldja meg erővel és megfelelő tettekkel.

Ki képzelheti el az állami titkosszolgálatokról, ha nem pártbarom, hogy az elavult és legósdibb, valamint pofátlanul olcsó technikákat viszont eszük ágában sincs beépíteni?! Itt mindenki egy az állammal! Itt mindenki az államot, a Háttérhatalmat szolgálja! Közösek az államtitkok, és közösen kapják ezért e világi hatalmat, a Sátán 1984-es Világrendjének anyagi szolgáltatásait és hamis dicsőségét! A kollektív hazugságot, mely az Emberiség ellensége!

Az Echelon szöveg- és beszédértelmező programjának egyik fontos paramétere az, hogy ahol valami érdemleges történik, elhangzik, filmen feltűnik, azt rögtön emberi kezelőhöz továbbítja. Ennek két rétege van:

   1. a hagyományos kommunikáció (azaz a nemzetbiztonsági intézményekben megjelenik a monitoron és megszólal a hangszórón keresztül),

   2. valamint az úgynevezett zip-ek stb. formájában történő teljes információs bevetítés, beletudás, beletapasztalás.

Ahogy a CIA és az oroszok élő adásban nézték és hallgatták, mi történik a WTC-be rohanó repülőgépek fedélzetén és utasterében, s ahogy egyetlen gombnyomással inaktiválni tudták volna a terroristákat (magyarázatként KLIKK e történelmi súlyú leleplező cikkünkre!), úgy a dzsungelbe és a tengerbe zuhant összes repülőgép áldozatait is tudatosan hagyják elvérezni és meghalni, mert valamennyien a Sátán fiai, és az egész Emberiség ellenségei!

És akkor még repülőgépeket küldenek, mintha műholdakkal maga a keresés is nem volna összemérhetetlenül olcsóbb és gyorsabb! Ugyanis: a mai digitális és könnyű műholdak egyszerre hatalmas területeket, mégpedig pillanatonként egy-egy hatalmas területet fényképeznek le úgy, hogy a képet azonnal olyan program tekinti át (egy "pillanat" alatt), ami pl. az óceánba zuhant Air France-járat kapcsán, spektroszkópként működve azonnal megmutatja, hol van vízidegen anyag a felszínen és a kívánt mélységekben, s hogy annak mi az összetétele.

A Jobbik hívei és más pártbarmok között sokan lehetnek megint, akik mintha kínaiul fognák az adást, ezért is bővebben: a spektroszkópia (színképelemzés) 150 éves felfedezés, a fizikát pedig Max Planck 110 éves felfedezése óta írta át gyökeresen. A spektroszkópia az a tudomány, amely a színképelemzés egyszerű módszerével nemcsak a víz felszínén lévő tárgyaknak, de más Naprendszerek bolygóinak légkör-összetételét is meghatározza. Ugyanis minden kémiai elemnek más a színképe (egyszerűbben megfogalmazva: a színe!), és ezt egy C-64 szintű számítógép is képes észlelni és elemezni (persze az csak a durva színkülönbségeket; de talán még ma is meg tudnék írni egy ilyen egyszerű programot), nemhogy a titkosszolgálatok - beleértve az NBH-t is - computerei, melyek azonnal jelzik! Ha még pártbarmosabban szeretném megfogalmazni, tusakodván Vona Gábor és a kurucinfó híveinek teljes elbutulását látván: maga a program futja át, hogy az óceán felszínén mi az, ami nem kék színű, azaz nem víz! A csillagászatban sok száz fényévnyi távolságban lévő egyetlen képpont lefényképezése elegendő egy bolygó légkörének meghatározásához, nemhogy ami ott úszkál csőstől a kémműholdak tömegeinek orra előtt, a víz felszínén! Azon a felszínen, amelynek hatalmas felületeiről a másodpercenként tömegével készített fényképfelvételek és analízisük száma - csak a kényszerű visszafogottság mondatja velem - százakra rúg! Egy műhold egyetlen objektívje által a másodperc tört része alatt készít egyszerre több négyzetkilométerről felvételt, és azt egy Pentium-II-es gép is - Jobbikos-kurucinfós-vonista pártbarom -, nemhogy a CIA csúcsszámítógépei azonnal(!) elemzik, meglátva, mint magyar barom a monitor előtt, mely képpont az, ami más színű, azaz nem kék! Hogyan néz ki egy kémműhold? Általában kicsi, mindig könnyű, nanotechnológiák irdatlan tömegeivel készült, a filmező és fotózó lencsékből pedig sok ezret elhelyezhetünk, ha nem lenne elegendő egyetlen egy nagyobb objektív, ami idézőjelben a fél Földtekét filmezi egyszerre! Több tucatnyi ugyanilyen, tehát klónozott (azaz darabonként sokkal olcsóbb) műholddal pedig az egész Földteke az utolsó emberig filmezhető és értékelhető. Most jobban ki sem térek arra, miért kézenfekvő, hogy a Föld összes pontját és emberét folyamatosan filmezik és nyomon követik. Az eddigiekből is nyilvánvaló ez azok számára, akik belsősebbek, tanultak, nem kurucinfót olvasnak (amit ellenünk reklámoz Vona Gábor és Morvai Krisztina), és pl. nem a Jobbik hosszas pártmunkával leépített, súlyosan fogyatékos szavazóbázisából valók.

Azaz a tömeggyilkosság itt is egyértelmű. A repülőgép-balesetek szólóban elegendők ahhoz, hogy a világ valamennyi politikusa és médiaembere segítségnyújtás elmulasztásáért - vegyük példának a magyar törvényeket - bűnszervezet tagjaiként fegyházbüntetésre vettessenek, miközben nekem meg Vona Gábor áldásai járnak, mekkora nagy magyart, minden idők legnagyobb tényfeltáróját köszönthetik, aki íme, tetszik vagy sem, kivezeti a magyarságot a sötét középkorból, amelyben az áruló pártok jól eltalált célja szerint nem az első - amivel velem -, hanem a legutolsó nemzetet formálták volna - ellenem - ebből a népből, melynek bizonyított butasága és az egész világ elleni, pártérdekek szerinti rosszindulatú világterrorizmusa már eltörölhetetlenül bizonyításra került. Így láthatod, Draskovics Tibor, hogy a szociális segélyért miért nem mehetek el Vona Gábor programja kívánságára az ő elszáradt faleveleit söpörni az árokban, azaz hülyeségekkel foglalkozni, mikor neki lenne ott a helye, ahová a magyarokkal együtt minden népeket szánt, hiszen azzal máris - hozzátok hasonlóan - tömeggyilkosságokban volnék bűnrészes a bolygó összes népe és nemzete ellen, megfosztva őket a tudástól, amit te is tudsz, én is tudok, ezért titeket börtönbe lehetne juttatni kötelező segítségnyújtás elmulasztásáért, másként: a világ minden részén tömegszerencsétlenségeket és tömeges elhalálozásokat okozó állampártgörénylétű fasiszta és rosszindulatú sötétségetekért. De ti a Vonáékkal fasiszta, anti-Krisztusi tömeggyilkosok vagytok, a Jobbik szavazói pedig úgy hülyék és rosszindulatúak, ahogy vannak, így csak én, csak és kizárólag, pótolhatatlan életforrásként végzem el mindazt a munkát, amihez ti együttvéve is kizárólag negatívat termeltetek és a Föld kipusztítóiként, az igazak elhallgattatóiként és Veérbe fojtó ellenségeiként léptetek fel, és amiről a Pártnak moslék, Veérengző, akasztani való fajtájaként azt is követelitek, hogy ne végezze el senki, hanem dögöljön meg mindenki ott, ahová ti szántátok. Mert ti a kurucnácikkal és annak bandáival tömeggyilkosok vagytok, és a bolygó sátánista rákfenéje. Az a fajta, amelyikről Azt Mondotta az ISTEN a Jelenések Könyvében: 'most pedig pusztuljanak, akik a Földet pusztították!' Lám, ez esetben nem lenne többé akadályozó gyűlöletforrás, amely pusztítja sátáni sötétségével és rosszindulatával - élén a tömeggyilkos, az egész bolygó előtt levizsgázott, Isten Áldotta tevékenységem hatására hamarosan minden nyelven elérhető magyar fajjal (a JÚDÁSFAJJAL) - az egész világot.

Ahogy Magyarországon 10 millió emberre 15 millió mobiltelefon jut (feltehetően hamarosan és nyilvánosan kizárólag tűobjektívű audió-videókamerás és milliméternyi pontosságú GPS-helyzetmeghatározó rendszerekkel), úgy a repülőgépek teljes, totális betechnikázása rém olcsó és egyértelmű, ráadásul a kormányok büdzséje - ahol az állam adó formájában a lakosságtól havonta sokszorosát veszi el, mint amibe egy mobiltelefon kerül - a világ összes katonai és polgári gépe teljes betechnikázását tette szükségszerűvé, valamint teszi és tenni fogja. Nemzetbiztonsági ismeretek, első fok.

A titkosszolgálatoknál és a hadseregnél alap a biztonsági sorrend: így a betechnikázásoknál első helyen az állami intézmények és külügyi diplomáciai létesítmények és személyek, a bankok és vállalatok, a polgári és katonai repülőgépek stb. szerepelnek. Ez nemzetbiztonsági alapfok, de tudom, sok magyarnak - főleg a Jobbik szavazói közül - ez máris meghaladja az értelmi felfogóképességét. Ezt teszi, ha az ember az értelem helyett az antikrisztusoknak (pártszintű) fasiszta káromkodás és magyargyilkolás vezérlapját, a kurucinfót böngészi ahelyett, hogy a Hírháttér abszolút rekorder ismeretterjesztő és példátlan tényfeltáró anyagait tanulná meg: kívülről.


 Magyarok Háza, a Gyilkosok Háza. Legalább az SS óta nem volt olyan pártlobbi, amely ilyen tömegével gyártotta volna a mind intellektuális, mind értelmi, mind erkölcsi és nyelvi kifejezőeszközét tekintve analfabéta és idióta támogatókat, mint a Jobbik. A magyarok olyan hülyét csináltak magukból, és mindezt olyan büszkén, akkora élvezettel és gyűlölködő rosszindulattal (mint tegnapi belvárosi túrám kapcsán tapasztaltam: az NBH abszolút védelmével, támogatásával és eszelősen öngyilkos építkezésével), amely - a Hírháttér (kontra Jobbik-pártbandák) publikációinak lefordításával - olyan ékesen fogja reális képben megmutatni a magyarság irdatlan bűnözői és mentális-morális rokkant, önmagával és az egész világgal ellenséges terrorista fajú állapotát, amilyenre még nem volt példa a magyar történelemben.
 
(Molnár F. Árpád, az Echelon-fenevadak és a Föld pusztítóinak kiirthatatlan ellensége, a tényfeltáró malomköves juhász)

Hogy a pártszolgálatos és bűnöző hajlamú magyarság mennyire elmaradott, még egyszer: 2005-ben már a Neten magyarul vált hivatalosan nyilvánossá, hogy a megfigyelési eszközök olyan kicsik, hogy szabad szemmel nem lehet őket látni. Én már előtte elmondtam, hogy nanotechnológiával dolgozunk, de az ügynökök lapítottak, a suttogó propaganda akkoriban is úgy ment ellenem a buta magyarság még erőteljesebb leépítésére, mint most, a Neten meg csak a címeres idióták (tehát a pártokrácia címeres idióta népi magyarjai) szólaltak meg. A megfigyelési eszközök szemmel láthatatlan mivolta úgy került a buta magyarok elé (hála a nemzet megmentőinek államvédelmi pártvezetőinek, azóta is csak kevesen tudják), hogy hivatalos nemzetközi pályázatot írtak ki, amelyben meghatározták, hogy mindenki küldjön be megfigyelési eszközökről ötleteket, találmányokat, és kikötötték, hogy nem kell elkészíteni, mert azok olyan kicsik, hogy szabad szemmel láthatatlanok! Csak az ötleteket várják. El lehet képzelni, hogy amikor a fél világ előtt ott hever a pályázat, akkor ki az Magyarországon, aki ilyen találmányötletet be tudna nyújtani, amikor a pártbarommagyarok annyira hülyék, hogy lassan öt évvel később is a Jobbikkal és az államvédelmi, a magyarság és a világ népeinek pusztítására államvonák és állammorvaik által a magyarok nyakába nemzeti ideálként ültetett mélyfasiszta kurucinfóval és a Jobbik sikeresen tönkre alázott és gyalázott idiótáival járnak röhögni, ahányszor azt a szót hallják, hogy mikroelektronika, nanotechnológia vagy Echelon! (Kurucpatkány: miért erőlködsz? Hiszen már vesztettél. A munkát még el sem kezdtük.) A magyarok olyan buták, hogy lassan fél évtizeddel később is a kurucinfóra és a Jobbikos szennypárttal járnak röhögni, akik olyan hülyét csináltak belőlük, hogy még mindig nem tudnak semmit. Így jár az ember, ha az értelmet, a becsületet, a hősiességet és az igazmondást - magyarságát világgá kiabálva az állatja - megveti, és beül mocskos, magyargyilkos-tömeggyilkos szociopata Jobbikos pártbűnöző államvédelmi fasiszta férgek közé jár röhögni és elbutulni. Aki ezt teszi, napról napra jobban leépül, és ez nem egy biológiai folyamat, hanem a Jogi következmény! Az Isten Megígérte az Ószövetségtől kezdve, jelenünkre, azaz Babilon kiépülte utáni korunkra pedig halmozottan és részletesen, hogy a Teremtő Bocsátja rájuk a tévelygés lelkét és az elbutulást, mindazokra (Ő is kifogástalan regisztrációs és szavazórendszerrel Rendelkezik), akik idejében nem szálltak ki a sötétség szeretetéből. Olyan ez - tapasztalatból tudom, mert tetszik vagy sem, megkaptam a tudást -, mint egy tölcsér alakú örvény a kád alján, amelybe minél mélyebbre kerül az ember, annál inkább húzza lefelé, és észre sem veszi a határt, ahonnan már nincs visszatérés!

Sokan jártak így, akik a Jobbik és a kurucinfó, valamint pl. az orbáni elektrosokk terápiák, illetve Németh Sándor milicista eszméi védelmében a kínzások és a mészárlások mellett indítottak gyűlölettámadásokat, ráadásul minden magyar idők (messze nem csak magyar idők) legfontosabb, Istentől Előre Elvégzett műve és emberei, a Hírháttér Multimédia és erre elválasztott személyei ellen. Megölte lelküket az Isten, de sokan még nem tudják. Aki a butaságot, a Pártot választotta, elveszett, ezért nem tapasztalhatta meg.

Isten azoknak Ad Látást, akik Őt választják. A többieket megvakítja. Így is Ígérte.

Amit már akkor halmozva deklaráltam, mikor még meg sem szólaltam arról, mi irányítja a világot, s hogy Isten miért Létezik szükségképpen és elkerülhetetlenül, cáfolhatatlanul, akkor leírtam, mert tudtam, ami lesz: hogy csak az erre választottak fognak tudni hozzánk eljutni, és akik ellenünk megmozdulnak, már elvesztették a háborút, és ezt mindenki tudni fogja. Eleve vesztettek, egy előre elkészült konstrukciót végrehajtva ostoba, távirányított nyomorultakként és mentális rokkantakként, de ezt nem kaphatták meg látásban! Sőt, legtöbbjük, azt sem tudja, miféle látásban, éppen azért, mert kirekesztette őket az Isten, és bezárta őket a Jobbik kurucinfós és szintű mikrohullámú sütőjébe, ahogyan azt előre részletesen elmondtam, mert az ISTEN Gyűlöli, valamint vereségre és kárhozatra Teremtette őket!

A cikkben belinkelt irodalmunk:
Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. -
A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Szólj hozzá!

Címkék: haditechnika csillagászat feljelentés űrszondák globalizáció keresztény műholdak államtitok vona gábor sátán kémkedés btk háttérhatalom magyarok háza jobbik magyarországért mozgalom jogalkotás rádióhullámok hadászat repülőgépkatasztrófa pártokrácia

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr441167368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása