HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Majomkísérletek - magyarkísérletek : melyik a nagyobb állat?

2009.06.29. 09:50 Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád (A magyar igazságügyi szerveknek ajánlva.)

Egy nem tőlem való állatkísérlet beszámolójával kezdem, aztán magyarveréses magyarázattal folytatom, plusz egy magyarverők részéről őrjöngő gyűlölettel fogadott Hírháttér-filmünket illesztem be:

Tudósok összehoztak 5 majmot egy ketrecben, középen lerögzítettek egy létrát és annak tetejére banánokat tettek.

Minden alkalommal, amikor egy majom a létrára mászott, a tudósok a többi majmot hideg vízzel spiccelték le.

Egy idő múlva elkezdték elverni a majmok azt, aki közülük a létrára kezdett mászni.

Nem tartott sokáig, hogy a majmok közül már egyetlen majom sem mert a létrára mászni, lett légyen bármilyen nagy is a kisértés.

Akkor egy majmot kicseréltek a tudósok.
Az új majom természetesen rögtön észrevette a banánokat és felmászott a létrán.

Rögtön össze is verték a többiek.
Miután párszor összeverték, az új tag is megtanulta, hogy ne másszon a létrára, bár nem tudta, miért.

Egy második majmot is kicseréltek, őt is lerángatták a létráról és megverték és mindegyikkel ugyanaz történt.
Az előzőleg lecserélt majom is verte a többiekkel együtt. Apránként mind az öt majmot lecserélték

Végül volt 5 majom a ketrecben, akik mindenkit összevertek, aki a létrára próbált mászni, ... fent pedig megrohadtak a banánok noha egyiküket sem spriccelték le soha.

Ha meg tudnánk kérdezni a majmokat, hogy miért verik meg, aki a létrára mászik...
Nem ismerős?
Fogadok ilyesmi lenne a válasz:
„Fogalmam sincs.
Itt így szokás.”

Oszd meg mással is ezt az információt.
Talán másban is felmerül a kérdés, miért teszünk valami mindig egyféle módon, noha léteznek

Oszd meg mással is ezt az információt.
Talán másban is felmerül a kérdés, miért teszünk valami mindig egyféle módon,
noha léteznek más, sokkal jobb megoldások.

Eddig a történet

Most következzék a majmos kísérlet a gyakorlatban egy olyan bűncselekményfolyam kapcsán, amire annak idején a Jobbik vezetőit személyesen is előre figyelmeztettem, de hiába:

Csuklyás utcaszemét, amik a szociális érzékenység szikrájára sem érzékenyek, tetteikkel egyszerre kimerítik a Btk.-nak minimum a garázdaság (271.§) és a testi sértés (170.§) paragrafusait. Ezek kilétüket elfedve megtámadtak mindenkit, akinél az utcán kamerát láttak.

Okos népnek okos választottak jutottak. Ugyanis ők voltak a tudósok a sok hülye között: Mivel a Jobbik hívei voltak, ezért a Veér-Jobbikosok megtanulták, hogy az erőszakos bűnözők a hazafiak, és aki nem ver az utcán békésen álldogáló kamerás embert, avagy ilyesmit nem támogat, vagy csak pisszen ellene, mondván: te, azért a mieinket talán mégsem kéne összeverni, az antimagyarita és hazaáruló, sőt, akár még zsidó is lehet!

Ez egyenesen következett abból, hogy a tudósok jogkövető és példamutató módon a magyarverésekkel meghatározták, mit jelent magyarnak, azaz Jobbikosnak és mit jelent hazaárulónak lenni.

Ekkor jött a Molnár F. Árpád (KLIKK!), és közölte, hogy nem szabad minden újságírót válogatás nélkül megtámadni és összeverni, hanem mindig meg kell vizsgálni, ki az az újságíró. Ezzel a Molnár F. Árpád már kikezdhető a Btk. szerint, hiszen nem mondta, hogy tilos az önbíráskodás, a testi sértés, a garázdaság és más bűncselekmények. Ugyanis - visszatérve az előző gondolatra is - az utcaszemét és szintén köztörvényes Internetcsatlósaik saját újságíróikat is megtámadták és megrohamoztatták, tehát a csülkös majmok, akiket el is neveztek magyaroknak és hazafiaknak. Innentől ez alaptétel lett a hazafiasság minőségére és a magyarság szellemi, erkölcsi minőségének  kortörténelmi és pártmeghatározására: mindkét oldalon: a megszólaló összes Jobbikosnál és a felsőbbrendű eszméket élő és hirdető magasabb szintű fajnál egyaránt.

Mivel a Jobbikosok megtanulták a tudósoktól, hogy aki nem támogatja a korlátlan újságíróveréseket (tehát nem szociopata bűnöző), az nem magyar, hanem hazaáruló, sőt, cigány vér is csordogálhat az ereiben, és attól hazaáruló, de fajilag akár még zsidó is lehet, így azonnal rávetették magukat mindenkire, aki nem volt anonimitásba bujt szociopata és pszichopata, a Btk. értelmében halmazati büntetésként  szabadságvesztéssel is büntethető-büntetendő bűnöző. Bizonyságul további hazafiasságukra egy-egy pártoló hozzászólásukkal is kimerítették a Btk. több szabadságvesztéssel is büntethető és büntetendő paragrafusát, amivel teleszórták az egész Internetet, és azóta is ezt teszik naponként, a hatóságok csodálatosan elpilledt bamba passzivitása és üres tekintete díszkíséretében, ahelyett, hogy egszerűen a hatályos Btk. egyszerű törvényei felhasználásával sorozatos letartóztatásokba kezdenének, és megtisztítanák a súlyosan közösség- és társadalomellenes, közveszélyes elemektől az Interneten az egész Föld bolygót! Mindjárt nem lenne annyi utcai bűncselekmény és iskolai erőszak sem, mert hirtelen századára, ezredére ugranának az Interneten látható és tapasztalt, egyértelmű bűncselekmények!

Egy idő után - a pártszolgálatos magyarverések kötelező pártfogása és hasonló állati szintű és beteges eszmék és ösztönök mindenkire fenyegetések és kizárások tömegeivel kötelezővé tett dömpingje miatt - kialakult a majmok között, hogy aki nem erőszakos, brutális és értelmetlenül, vaktában és ész nélkül nem agresszív, az antimagyarita, származását tekintve pedig vagy MSZP-szavazó, vagy cigány, vagy zsidó. Tehát okvetlenül hazaáruló és az utcán megtámadni való, illetve - lásd a Youtube-os Jobbik-szavazók százait - haláltáborokba vetendő és kiirtani való.

Ekkor már az egész világ azt a disznóólat nézte és kezdte el egyre hangosabban kommentálni, amit Magyarországnak neveztek, a magyaroknak pedig napról napra fogyatkoztak az érveik, hiszen őket a tudósok tanították arra (pártjuk nehézfejű húzóerői), hogy ész nélkül, bestiálisan, anonimitásukat - mert így magyar a bűnöző - elrejtve, megtámadva, akik nem bujkálva értük vannak vagy ellenük, az mindegy, mert bűnük, hogy nem bestiálisak, nem bujkálnak és nem pszichopata, primitív reakciókra hajlamos hazaáruló bűnözők.

Ezek mégiscsak jobb példabeszédek, mint Aiszoposz meséi, tudományos kíslérletként pedig befejezett siker.

Molnár F. Árpád

Filmünk címe: Magyarverő mélymagyarok
A Hírháttéren publikálva: 2008 július 25.

A közismert blogger, SoDI egyik filmjének adoptálásával, Molnár F. Árpád azonos tapasztalatairól, milyen magyarverő mélymagyarok is találhatók egy jobboldali tüntetésen.

Ez csak egyik filmünk e témakörben, de pártszolgálatos köztörvényeséknél annál nagyobb felháborodást keltett.

Beszél:
Molnár F. Árpád

Bejátszások:
SoDI, Hírháttér TV és Hír TV

Szerkesztő-rendező:
Molnár F. Árpád

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Szólj hozzá!

Címkék: csőcselék vona gábor fasiszta gyűlölet nyilasok hitlerizmus hazaárulás kirekesztés söpredék gyávaság bűnöző alkatú pszichopátia nigger primitív reakciókra való hajlam magyarverések zsici cigók psychopathia cigusok internet cenzúra pártféreg

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr981215024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása