HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Budaházy György letartóztatásának valódi okai és kurucinfó-féregpatkány előzményei

2009.07.08. 19:07 Molnár F. Árpád

"Ahol a Föld a tét, ott amint kell, ellenségeink minden ütésére 100 ökölcsapás legyen a válasz!"
/Molnár F. Árpád/


Molnár F. Árpád tényfeltáró villámglosszája

BUDAHÁZY LETARTÓZTATÁSÁNAK VALÓDI ÉS KURUCOKAI, ELŐZMÉNYEI ÉS A KÖVETKEZŐK

Gyorsan írott villámkommentár

Budaházy őrizetbe vételét hónapokkal előtte folyamatosan eltervezték, és ehhez megfelelő indokokat kerestek. Ugyanis az, ha valaki netán molotovozik - nem tudni, Budaházy tett ilyet vagy sem, jelentősége sincs sok - , még nem elég ok a forgalomból kivonására, mert az ügy mindenképpen röhejes és bagatell. Az akciók a tiltakozás és nyomásgyakorlás kezdetleges, gyermekcipőben járó formái, de profi állami háttérrel, mert anélkül egy percig sem mehetett volna. El sem kezdhették volna!

Budaházy őrizetbe vételéhez roppant szorosan hozzátartozik, amire mindig figyelmeztettem - mindig előre szólok, a férgek szembe mennek vele, hogy miért szólok, meg há-me-má-mé mondok ilyet, aztán bekövetkezik -, tehát előre szóltam, hogy a kurucférgeket és az utcai újságírókat válogatás nélkül lincselőket és pártfogóikat fogja vissza Vona Gábor, mert ezek mindenkit támadnak válogatás nélkül, saját pártfogóikat és sajtósaikat is gúnyolják, hazugságokkal rágalmazzák és erőszakos bűncselekményeket követelnek ellenük, ez fegyver a kormány kezében is, és a kurucférgekkel az élen ne támadjanak olyanokat, akik ellen olyan vádakat fogalmaznak meg, amiket ők naponta tesznek és hirdetnek, mert visszájára fog elsülni!

Így pl. Kőrösi Imre ellen a kurucférgek körbevizelték az egész Föld bolygót, hogy állítólag 2006-ban egyszer azt mondta, döntsük meg az Országgyűlést! Kőrösi Imre ezt még előttem, négyszemközt is tagadta, mondván, hogy ő nem úgy értette, ahogy - teszem hozzá - azok vádolják, akik ezt naponta megteszik a Barikádtól a Nemzeti Hírhálóig, miközben Kőrösi a Háttérhatalom és elmetechnológiai létéről színtisztán beszélt, tehát nemhogy nem tagadta, de természetesnek vette, hogy előttem nem kell megjátszania a hülyét. A kurucpatkányok viszont folyamatosan támadták, hogy le kell csukni, miért van szabadlábon, mert szerintük azt mondta évekkel ezelőtt, hogy el kell kergetni a kormányt. Én meg azt feleltem mindenkinek, aki ezzel az Interneten hozzám fordult - mert sokan fordultak -, amit a kurucférgek és a Barikádhoz hasonló szemét csürhék terjesztettek, hogy jó, de ha Kőrösit lecsukják azzal, hogy őket és céljaikat támogatta, akkor Budaházyval és társaival, és a kurucinfóval kell kezdeni, mert ők viszont mást sem tesznek évek óta, mint - pl. Budaházy kamerák előtt - skandálja, hogy: "Fegyverbe! Fegyverbe!"

Miért támadnak valakit azzal, hogy miért mondja ugyanazt, mint ők?! Azért, mert felforgatók, rosszindulatúak, és az állam talpnyalói kezdettől fogva! Saját embereik hóhérai, saját általuk megfogalmazott céljaik legundorítóbb árulói! Mert nincsen mögöttük erkölcs, nincsen Krisztus, nincsen szeretet, nincsen felelősség, nincsen, csak gyűlölet, kirekesztés, hazaárulás, kapzsiság és terrorizmus! TERRORIZMUS MINDENKI ELLEN!!!

A kurucokat kellene Budaházy és a Magyarok Nyilai helyett börtönbe juttatni, Budaházyékat pedig kártéríteni, plusz azért is, amiért a kurucféreg-moslék patkányok börtönbe juttatták, és akárhányszor, akárhány helyen szóltam, hogy pofa be, mert fel fogják ellenük használni, annál inkább járt a pofájuk, ahogy a kurucféreg-patkányok körbeokádták a Föld bolygót!

 


Morvai Krisztina az elévülhetetlen Emberiség-ellenes bűncselekmények miatt életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélendő terrorista kurucinfósokkal végképp összeforrva tudatosan pusztította a Földet, és fedezte az Echelon-eszközöket, valamint azok és minden más állami kínzások és megnyomorítások vad védelmezőjét, mint fő tájékoztató nemzeti orgánumot, a kurucinfót. Nekem viszont elegem lett a 10 éve egyfojtában tartó üldözéseitekből, azok általatok való korlátlan és egypárti fedezéséből, Morvai, és elegem lett abból, ahogy minden lényegest elrejtetek, az igazmondókat egypártban üldözitek, ellenünk pedig lejárató és hazug rágalmakat szórtok, te mocskos, kezdettől államállat! Százszor veri ezt rajtatok a Pokolig vissza a Molnár, aki a nemzet szövétnekét kizárólag kapta és tartja! Elég volt a hazugságból! Éljenek hazugságban és árulásban azok, akik percnyi látszatdicsőségért azt tették volna: mert ti mindig hazudtatok, éljen hát hazugságban mindenki és örökké, és csak az maradjon életben, aki tovább és tovább és tovább hazudik, de halálra, aki nem adja el ISTENÉT, földjét és nemzetét! Nyerj dicsőséget a disznóktól, hazug ribanc, nemzet demagóg hentese, az üldözöttek és az igazak átka, aki csak egy egész nép félrevezetéséből és a magyar történelem legundorítóbb sajtódisznóival kéz a kézben kerestél magadnak sátáni dicsőséget! Minden engem vagy bárki igazmondót és tényfeltárót ért további ütésre 100 eltörölhetetlen ökölcsapással fogok válaszolni! Szégyellted a hőst és az igazakat, koronádat nyerd átmenetileg megtévesztettektől, ostobáktól, ördögöktől és minden magyar idők legordenárébb és leghazugabb disznóitól! Férjed legyen JAHVE, a mi Istenünk helyett a kurucinfó, melynek mocskába ágyaztál egy egész bolygót, Sátán szajhája!
(Molnár F. Árpád)

Draskovicsot viszont nem vonnám felelősségre a Budaházyért, hiszen az indokot maguk Budaházy pártfogói és Vona támogatói szolgáltatták, sőt, KIKÖVETELTÉK, HOGY BÖRTÖNBE KERÜLJÖN! A titkosszolgálatok sokszor szóltak, hogy figyelik az Internetes csörtéket, és terhelő adat, hogy börtönért kiáltottak a kurucféreg-fajzatú erőszakos, a valódi terrorista bűnözők! Idejében szóltam erről is! Draskovicsnak azért kötél is járhatna, mert viszont a kurucinfót nem csak rászabadította a Földre, de még össze is játszott velük, kezdettől fogva szinkronban hazudozva a kurucinfóval egymás ölében arról, hogy semmit nem tudnak arról, a kuructerroristák hol vannak!

HÁT EZERSZER FIZETEK MEG EZEKNEK A MOCSKOS KURUCFÉRGEKNEK, AMIK AZ EGÉSZ VILÁGOT SAJÁT GYŰLÖLETÜK DISZNÓÓLJÁN ÁLDOZTÁK VOLNA FEL, ÉS A MARADÉK JÓT, MINKET TÁMADVA, HOGY MIÉRT VAGYUNK MINDEN MAGYAR IDŐK LEGFŐBB TÉNYFELTÁRÓI, ÉS MIÉRT NEM FEDEZZÜK A RENDŐRSÉGI, TITKOSSZOLGÁLATI BŰNTETTEKET ÉS ESZKÖZÖKET, 100 ÉV ELEKTROSOKK TERÁPIÁIT, AZ ECHELON-ESZKÖZÖKKEL ELKÖVETETT VILÁGTERRORISTA BŰNTETTEKET! HÁT MEGFIZETNEK MINDEN JAJJÉRT, MINDEN NŐÉRT, MINDEN FÉRFIÉRT, MINDEN TESTÉRT ÉS LÉLEKÉRT, AKIN, S AMIN A LEGCSEKÉLYEBB CSORBA ESETT EMIATT!

Továbbá: amikor Budaházy 2002-es erzsébet-hídi demonstrációjára ítélt kényszermunkája védelmében kiálltam mellette egy film készítésével, az őt elítélő Bardocz Krisztina vérbírónővel szemben, Vona legmoslékabb, szintén kurucnevelt csatlósbarmai (amiket tehát Morvai Krisztina a nemzet sajtójaként aposztrofált) támadtak rám, hogy börtönbe velem, mert nem pártolom a válogatás nélküli újságíróveréseket, amiket egy igazi hős magyar és vonista pártállat mindenképpen pártfogol, mert attól magyar a barom, hogy saját sajtósait is csuklyákban támadja meg és veri össze, aztán anonimitásba bujtatva - mert gyáva és hitvány féreg, ahogy Draskovicsuk által védett kurucpatkányaitól tanulta - körbeokádja a bolygót további erőszakos bűntetteket követelve azok ellen, akik ezt nem teszik, és mondták: hogy mivel nem pártolom az igaz magyarok vonista erőszakos bűntetteit, ezért hogy merem én fenyegetni a Bardocz Krisztinát és a bírókat, börtönbe velem!


Minden Echelon-tömegmészárlások és eszközök védelmében és Cathy O'Brien ellenében iszonyú moslék stílusban nyilatkozott Morvai Krisztina nemzeti kuriózuma, JAHVE ISTEN helyett választott férje, a kurucinfó, minden magyar idők legundorítóbb pártszennylapja. A fotón Cathy O'Brien, közös leleplezéseikkel minden idők egyik legjelentősebb tényfeltáróiként  a CIA MK-Ultra projectjének hivatásos elmeprogramozójával, Mark Phillips-szel.
(Molnár F. Árpád)

 

Na most akkor nem fenyegettem, később már igen, megkövetve Bardocz Krisztinát, ahogyan a kurucférgek követelték, ő a bíró, döntsön ő, ahogyan kérték a kurucféreg-moslék pártállatok, és nyíltan közöltem, hogy ez esetben védje meg Budaházyt az állam és a kurucinfo, amely utóbbi a Budaházyhoz hasonló napi elkövetéseket ezredével ha elkövetők ellen is koncepciós pereket és fegyházbüntetéseket követelt, én pedig mosom kezem. Azt sem titkoltam, hogy halmozott tudomásom van arról, hogy Budaházy szabadlábon tartása vagy őrizetbe vétele vonatkozásában jelentős beleszólási lehetőségről kaptam tájékoztatást.

Továbbá: kvázi ahányszor csak a kurucférgek gyűlöletterrorizmusára bárhol a Neten azt feleltem, ne ugráljon a kurucinfó, mert ők évek óta folytatólagosan követik el azokat a bűncselekményeket, amikkel az ő egyoldalú védőiket akarják szüntelenül a nyílt utcán kinevelt disznóféreg terroristáikkal összeveretni és börtönbe juttatni (mocskos féreg- és gyűlöletállatok, életfogytiglanra velük!!!), kvázi annyiszor érkeztek visszajelzések arról, hogy jelentős részben van beleszólásom abba, hogy Budaházy és mások szabadlábon maradhatnak-e, és az ilyen Internetes fórum-üzenetváltások nagyban meghatározzák, elkezdik-e lecsukni az olyanokat, akik bármi eddig büntetlen cselekménnyel vádolhatók.

Budaházyt a saját embereik juttatták börtönbe, a Draskovics kvázi végrehajtó az ügyben, amit maguk a kurucféreg-söpredék kikövetelt, és mindezt összes figyelmeztetésem ellenére azok, akik mindenki ellenségei voltak, és akik kezdettől üldöztek és megakadályoztak minden tényfeltárást, amit tettem, és minden kezdeményezést, amely a valódi rendszerreformok akár azonnali és közvetlen előidézését eredményezték volna! A KURUCINFÓRÓL BESZÉLEK, AMIKNEK BÖRTÖNBEN A HELYÜK! Mert ott, ahol a kiscserkészt lekapcsolják, Draskovics pedig évek óta összejátszik a kurucinfóval, egymást felváltva hazudozva, hogy senki nem tudja, hol vannak a kurucok és kik ők (mikor egy IP-cím-ellenőrzés a Netszolgáltatónál vagy a titkosszolgálatot megkérdezve azonnal kidobja a részletes adatokat(!); én már 2000 tájékán is rutinból jutottam hozzá még híváslistákhoz is, nem kell ahhoz csúcs-computer és ismeretség sem!), s mikor a nemzetbiztonsági törvény kötelezően előírja, hogy Draskovics írja alá folyamatosan a kurucok betechnikázását és megfigyelését, tehát ahol a kiscserkészt lekapcsolják, ott a legfőbb elkövetőknek, amik nem ismertek sem ISTENT, sem embert, keresztyéneket szidtak, Krisztust és a Szent Lelket káromoltak(!!!), nemzetközi Echelon-terrorizmust pártoltak, kérkedve fedeztek és dugdostak, Cathy O'Brienek megerőszakolásán röhögtek és gyűlölködtek, minden létező Emberiség-ellenes elektromágneses terrorizmus védelmében őrjöngtek és gyűlölködtek, egytől egyig Elévülhetetlen Emberiség-ellenes bűncselekményekért életfogytig tartó fegyházbüntetésen a helyük!

De csak mondják tovább, be nem áll a pofájuk! Ha most jönne az a pillanat, akkor az ISTEN rájuk értené, amit 2000 éve Mondott: "Most pedig pusztuljanak, akik a Földet pusztítják!"

És megmondtam előre annak idején, hogy fogják be a pofájukat, ha ártatlan milliók és milliárdok életéről van szó, mert nem lesz visszaút, és nem lesz kiút!

Most már fizessék meg az árát, mert a nemzetközi jog az egész bolygón ratifikált törvények keretében követeli a világ minden kontinensén történő levadászásukat és elítélésüket!

Budaházy meg majd kap kártérítést. Egy jó katona a börtönt, a kórházat és a temetőt is jól viseli. Én pedig jó katona voltam, és az is akarok maradni mindörökké, az ISTEN Nevében, Krisztus katonájaként, soha le nem züllve semmiféle párt- és más gyűlöletállat kurucinfós, Emberiség-ellenes, Szentlélek-káromló mocskos féreg színvonalára.

Ámen!

Molnár F. Árpád

Kapcsolódó: Budaházy György letartóztatásának okairól elolvashatja korábbi cikkünket is: 2009-06-20. - A magyarverő Vona-pártnyomorultak és a kurucpatkányok juttatták börtönbe Budaházy Györgyöt (Budaházyt védett filmünkkel!)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Szólj hozzá!

Címkék: feljelentés jobbik morvai krisztina vona gábor terrorizmus draskovics tibor bűnpártolás jézus krisztus keresztényüldözés bombagyár nemzetbiztonsági törvény titkos információgyűjtés magyarok nyilai kurucinfó budaházy györgy büntető törvénykönyv magyarverések újságíróverések internet rendőrség emberiség elleni bűncselekmények

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr721234795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása