HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

A cigánygyilkosságok sehol nem publikált elkövetői és nemzetközi hátteréről - Információk első kézből, személyes üzenetekkel

2009.08.12. 08:21 Molnár F. Árpád

[Az augusztus 8-i botrány MP3-ban a kecskeméti NBH-nál: KLIKK! 6 perc]
Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője)
(Cikk lezárva: 2009.08.11.)

Bajnai Gordon miniszterelnöknek a napokban tett nyilatkozataira az a reakció, hogy hozzuk nyilvánosságra, hogy ismert volt, hogy a romák elleni támadás sorozatgyilkosság lesz, és annak elkövetője ismert, de az NBH elutasította a Hírháttér birtokába jutott információk átvételét (is). Mint ismeretes, az eddig legnagyobb nyilvános és eltussolt botrányt okozó eset az volt, amikor a Molnár F. Árpád által átadni akart, a 2009 május 20-án megsemmisített, kb. 80 halálos áldozatot követelő indonéz Hercules katonai repülőgép katasztrófája előtt a készülő cselekményről kapott információkat - központi utasításra - a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) kecskeméti kirendeltsége és annak fővárosi háttere (kiemelten többek között Bajnai Gordon, Szilvásy György, Laborc Sándor, Ficsor Ádám és Draskovics Tibor) nem voltak hajlandók átvenni, és az azóta kelt tucatnyi feljelentésekre is szó szerint elbujdostak, mialatt ellenem, a Molnár F. Árpád közérdekű bejelentő ellen (Btk.257.§) a Hírháttér Multimédia kerülő úton történő megsemmisítésére, továbbá a Molnár F. Árpád ellen közterületen álldogálás címén közel negyed esztendő szabadságvesztésre többek között főleg Kovács Tamás legfőbb ügyész elkövető, Szilvásy György és Laborc Sándor titkosszolgálati vezetők, és az őket kiszolgáló, Zombor Gábor kecskeméti polgármester által irányított Fidesz-politikusi bűnözők szövetkeztek, bűnszervezetben szervezkedtek, tevékeny résztvevőként a Petőfi Attila által vezetett Nemzeti Nyomozóirodával (NNI-vel), amely utóbbi szervezetet arra használták fel, hogy a Hírháttér Multimédia nemzetbiztonsági körökben annak esztendőkkel korábban tudottan vezető szereplővé és kiugró történelmi tényezővé válása során napvilágra kerülő állami bűnszervezeti módszerek és eszközök, valamint a legsúlyosabb terrorcselekmények negligálására és a lehető legteljesebb eltussolására a lehető legtovább sor kerülhessen. Ezek a cselekmények - amíg a nürnbergi perekhez hasonlóan a halálbüntetésről szóló visszaható törvények meghozatalára nem kerül sor - a magyar hatályos törvények és a nemzetközi jog értelmében mindössze életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendők.

 


Zombor Gábor, Kecskemét repülőrobbantás-eltussoló, a Hírháttért közérdekű bejelentésekért is folyamatosan üldöző Fideszes polgármestere tettei annyi időt, pénzt és energiát vettek el, ami meg sem becsülhető, hány emberéletbe került és fog kerülni. Pl. a Katonai Felderítő és Biztonsági Hivatal (KFH, KBH) igazgatói most nagyon hevesen bólogatnak, mégpedig a saját és családjaik élete érdekében, mivel erkölcsből nem megy nekik!
(Molnár F. Árpád)

A romák elleni életellenes cselekményekről a Hírháttér jó ideig nem kínált külön tájékoztatási lehetőséget a titkosszolgálatok és a kormány számára, mivel a titkosszolgálatok és a kormány tudta, hogy ez bármikor a rendelkezésükre állna, de kivétel nélkül minden halmozottan életellenes bűntettek esetében az eltelt 8 esztendőre (csaknem egy évtizedre!) visszamenőleg minden dokumentum, hang- és videóanyag átvételét általában életveszélyes fenyegetések és a titkosszolgálatok érinthetetlenségének fenyegető deklarálása kíséretében visszautasítottak, ahogy azóta is kivétel nélkül az összes olyan kezdeményezést, amelyek akár egy szó vagy egy hang átadását bármilyen kiemelten súlyos állambűnszervezeti korrupciós ügy, továbbá életellenes, valamint kifejezetten tömeggyilkos terrorcselekmények megelőzését, felderítését vagy leleplezését célozták volna. Magyar vonalon ennek abszolút karakterizálódott és aláírt, közel egy évtizede folytatólagos elkövetője abszolút deklarálandóként Orbán Viktor és a nevével fémjelzett Fidesz és gazságügyi szervei, valamint Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc, majd ezt követően Bajnai Gordon miniszterelnökök és az MSZP szervezete és annak bűnszervezetként működő csatlósai és gazságügyi szervei. Titkosszolgálati vonalon a legkérkedőbbeknek Demeter Ervin, a Fidesz-kormány korábbi titokminisztere, majd Kiss Elemér és Kiss Péter kancelláriaminiszterek bizonyultak, míg Szilvásyék nem próbálkoztak szüntelen azzal, hogy tetteiket aláírják, mondván: itt vagyunk, ezeket és ezeket tettük, na most csinálj valamit, ha tudsz!

A Hírháttér előre közismert, egyre és egyre frekventáltabb és történelmivé váló szerepe és hatása miatt történt meg az is, hogy pl. az indiai Mumbai-ban végrehajtott tömeggyilkos merényletek közben bizonyítottan továbbküldtük az Interneten (is) - amikor még a Föld bolygó egyetlen médiuma sem hozta nyilvánosságra -, hogy az (egy bizonyos) elkövetők a tenger felől jönnek, és amit a lakosság általános, az állam és annak párt- stb. lakájai részéről fenntartott szélsőségesen pusztító tájékozatlansága miatt ma még nyilvánosságra sem hozhatunk. Mint az világszerte beismerésre került, többek között az angol titkosszolgálatok már hónapokkal előre jelezték az indiai kormánynak és nemzetbiztonsági szervezeteiknek a minden indiai idők egyik legbrutálisabb tömeggyilkos merényleteit, de - mint az a média szemérmes állami tömeggyilkos hallgatása ellenére látható - a terrorcselekményeket a világ titkosszolgálatai bekövetkezésre ítélték. Azaz az egész bolygó nézte, mi fog történni és mi történik Mumbai-ban, csak a lakosság nem tudott róla, mert az használati és fogyóeszköz.

A Hírháttér - külön tekintettel a lakosság elleni rendőrségi és nemzetbiztonsági módszerek és eszközök minden magyar médiumnál meghatározóan bővebben teregetett volta miatt - a legfrekventáltabb magyar nyelvű lap és médium a világ titkosszolgálatai és megannyi, azok bármelyikével összefonódott, továbbá azokkal szemben álló, vagy azoktól "független" személyek és tenni vágyók számára. Ezért számos olyan információra teszünk szert, amelyekhez más, az államot kiszolgáló, annak bűntetteit párt- stb. okokból fedező és leplező médiumok semmi szín alatt hozzá sem férhetnek!

A roma gyilkosságsorozatról valamennyi médiummal szemben, illetve e téren is abszolút elsőként kívánjuk deklarálni (amely maximum pár éven belül a nyilvánosságra kerülő információk elkerülhetetlensége miatt a lakosság számára is egyértelmű lesz), hogy a magyar kormány és a titkosszolgálatok pontosan tudják, ki/kik az elkövetők, de a rendőri szervek esetében ez a teljes körű tájékozottság nem kézenfekvő. A titkosszolgálatok - mindig külföldi, idegen hatalmaknak engedelmeskedve (mindig így van ez!) - a nyomozó szervek számára csak korlátozottan, politikai irányelvek szerint engednek betekintést és játszanak át információkat a rendőrség és az ügyészség számára, pontos utasításokkal, mely ügyben miként nyomozhatnak és kire/kikre kell rákenni egy-egy kisebb bűncselekményt, továbbá gyilkosságot, tömegmészárlást stb. A kiemeltebb nyomozószervek, mint pl. az MSZP vezetésével politikai célokra létrehozott Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) már semmilyen más módon nem "nyomoz" és cselekszik, csak egészen pontos, halálprecíz központi utasítások szerint, valamennyi ügyben folyamatos vezérlés alatt. A Nemzeti Nyomozóiroda összes nyomozója az államnak való teljes és tudatos megfelelés kritériumai szerint lett kiválasztva és alkalmazva, hogy ott semmi ne történjen a "nyomozók" által is tudatos nemzetközi irányítás nélkül!

A romagyilkosságok kapcsán valószínűleg már az első egy vagy két halott után fölöttébb pontos információkat kaptunk arról, hogy mi az elkövető motivációja. Van egy központi személy, akire nagy figyelem irányul, de azt ma sem tudjuk még (az állami bűnszervezettel és annak fent is részletesen megnevezett elkövetőivel való, a puszta túlélésért folyamatosan folytatott harcokkal elrabolt idő hiányában utána sem nyomoztunk), összesen egy kiemelt vagy több személyről van-e szó. A média hírközléseire a Hírháttér soha nem támaszkodik; nem csak azért, mert az megbízhatatlan és kvázi, máskor egészében átpolitizált (azaz érdekek szerint hazug), hanem azért is, mert éppen az a Hírháttér egyik értéke, hogy nem szorul rá a médiára, hanem ő maga (a) média, és minden irányba kizárólag saját információkat terít, nem olvasottakat és hallottakat. Azaz a látható forrás a látható Hírháttér.

Az elkövetők közül legalább egy tudatos átfedésben és kapcsolatban van a titkosszolgálatokkal, amely kapcsolattartás legalább az utcán felhasznált ügynökként használt személyek általi kommunikációkban nyilvánulnak meg. A személy (a gyilkos) átveszi a titkosszolgálatoktól az információkat és az instrukciókat, és közvetlenül reagál azokra. A titkosszolgálatok nemzetközi szervezett rendben tudnak arról, ki a következő áldozat, és elutasítóan lépnek fel, ha más személy kerülne célkeresztbe megölendő áldozatként. Azaz valamennyi emberölés és más cselekmény a titkosszolgálatoknak nem csak tudtával, hanem teljes közreműködésével és irányelveivel került foganatosításra. Ismerjük a kiemelt illető motivációit (mert még egyszer: van egy konkrét frekventált személy, a fő (vagy egyetlen) elkövető), és ismerjük a legfőbb biztosító és védelmi háttere indíttatásainak konkrétan behatárolt egy halmazát. A magyarok nem a megbízók, hanem az idegen titkosszolgálatok akarata előtt meghajló szervezetekként funkcionálnak. Azaz tudják az elkövető(k) kilétét, és az idegen akaratnak megfelelően fedezik a cselekményeket és a személyt (akit következetesen kerülök célszemélynek nevezni).

A frekventált személynek innen is szelíden üzenni kívánom - alighanem nem csak a magam nevében (e megfogalmazások pontosságára is mindenkor precízen ügyelni szeretnék), hogy nem kívánok vadászni az elkövető(k)re, hanem azzal fordulok különösen a kiemelt védelmet/figyelmet kapott személy felé, hogy amennyiben visszavonul, vagy életellenes cselekményeit a Hírháttér által meghatározott roppant széles állami illetőségű halmazok bármelyike vagy összese felé fordítja - tehát valódi kártevők és elkövetők felé, akik egy-egy ország civil lakosságának szabadságát, védelmét, biztonságát és jövőjét naponként, ráadásul közpénzből árulják el -, úgy szeretnénk nyomást kifejteni az irányban, hogy soha ne kaphassák el és ne vonhassák felelősségre, hanem a hivatalos komment szerint nem találták meg. Akik ebben erkölcsi kifogást találnak, azoknak (is) a Krisztusi megbocsájtásra terelném a figyelmüket, mely szerint egy tetteiből megtérő bűnösön nem szabad bosszút állni, hanem a Krisztusi Törvények szerint annak törvényi megtorlása azonnal korlátlanul enyhíthető/enyhítendő. Belátható ugyanakkor, hogy a "hasznos" takarításokra és azok védelmére vonatkozó terelés nem a Krisztusi, hanem a világ praktikus működésének biztosítására és biztosíttatására irányul, azaz az állami bűnözés kordában tartására és visszafogására, a rendőri, ügyészi, bírói, politikusi és közhivatalnoki elkövetők összeséig bezárólag, akiknek élete éppen úgy semmire való, ahogyan ők semmibe nézik bárkiét, akiknek üldözéséből, végrehajtásából, kilakoltatásából, bebörtönzéséből stb. hiénákként és keselyűkként élősködnek. Ezek terhére vannak a társadalomra és a Föld bolygó összes lakosára egyaránt. Hiányuk megváltás és jótétemény a Föld minden lakosa számára!

A hivatalok felé megfogalmazásra kerül, hogy az itt olvasott információkkal semmiképpen sem kívánunk semmilyen "nyomozást" stb. elirányítani vagy félrevinni, mind pl. a nyomozás anyagi vonzatai, mind az egyébként is való erkölcsi, mind a Hírháttér beavatottak (tehát minden kormány- és nemzetbiztonsági stb. erő) előtt és hozzájuk képest kiemelt presztízsének garantálandósága és történelmi következményei stb. okán. Az Internet elterjedéséig a nyugat-európai titkosszolgálatok (amilyen az osztrák, a francia stb.) kiemelkedő figyelmet fordítottak a presztízsük biztosítására. A minden korban és mindenhol hazudozó és bűnöző titkosszolgálatokkal ellentétben a Hírháttérnek szó szerint vérvonalbeli presztízskérdés, hogy soha olyan információt ne adjon ki megalapozottként vagy bizonyítottként, amely nem 100%-os! Egy biztosnak látszó információt sem kívánunk átadni legtöbbször még bizonytalanként megjelölve sem, ha azzal bármilyen nyomozás és egyéb félre vitelét idézhetjük elő, mert az a Hírháttér számára veszteség! Mi nem vagyunk politikai és pártszervezet, hogy össze-vissza, a pillanatnyi látszólagos érdekeknek megfelelően hazudozzunk. Amit a Hírháttér épít, az maga a Történelem, és itt nem engedhető meg ilyesfajta pontatlanság. Inkább kívánatos a halál, mint a tévedés. Ezért is kérünk minden látható és kevésbé adekvát forrást, hogy ha egy információ nem 100%-os, ezt valamilyen módon jelöljék, mert a tudatos hamisításokat üldözni és legalább halállal megtorolni kívánjuk! De mindenkinek a lehető legtotálisabb védelmet nyújtjuk, aki jóhiszeműen, legalább relatíve egyszerű polgárként, vagy - a jövő az övék - Echelon-tanúként cselekszik, avagy jóindulattal viseltetik felénk. Az információkat átadók miértéjének és ismereteinek ellenőrzését a titkosszolgálatok világszerte elvégzik, ez sehol nem elkerülhető, nem mi vagyunk az okai, és a titkosszolgálatoknak érdekük, hogy akképpen is járjanak el, ahogyan felvázoltuk, ha nem akarnak maguknak végzetesnek mutatkozóan pokoli rossz befektetést.

Szövetségeseinkért pl. én, Molnár F. Árpád bármi üldözésemmel és életemmel tartozom, melyet 100%-osan akarok garantálni, és azt akarom, hogy ez a mentalitás és hozzáállás a magyaros söpredék faji jelleggel szemben mind többekben gyökeret verjen és hatalmas, kidönthetetlen fává terebélyesedjen!

Amiképpen pl. az FBI-nál már évtizedek óta bevett napi gyakorlat, mi is szívesen fogadunk jósokat és látnokokat is (pl. az FBI kiemelt ügyekben fizetett látnokokkal is dolgozik), megbízhatóságukhoz semmilyen biztosítékot nem várunk, csak kérjük, hogy jelöljék meg, hogy amit mondanak, látomás vagy egyéb dologi tartalom terméke.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Megjegyzés: Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon ellenünk legfőképpen az MSZP, a Fidesz és Németh Sándor, valamint a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSZAD!!!

1 komment

Címkék: mszp fidesz szdsz india kecskemét szilvásy györgy bajnai gordon terrorizmus sorozatgyilkos indonézia demeter ervin draskovics tibor katonai titkosszolgálatok kovács tamás legfőbb ügyész cigánygyilkosságok romagyilkosságok nemzeti nyomozoiroda zombor gábor petőfi attila titokminiszterek

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr991304437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palostrend · http://palostrend.hu 2009.09.30. 15:09:40

ÉBREDJEN RÁ - ÓRIÁSPLAKÁTOK ZSIDÓ POFAVIZITJE!!!

Azok a honfitársaim akik nyitott szemmel ingáznak országszerte nyilván már kiszúrták a szellemi és valóságos gyarmatosítók vírushordozóit...

Ezek többek között azok az ÓRIÁSplakátok is amin a magyargyűlölő gesztipéterek heti frissítéssel élik és élhetik ki, tudatmódosító kliséiket.

Gondolok itt a Burger King héber pofáján, ERNŐn keresztül (aki "elszámolta magát!") az MR1 Kossuth rádióját reklámozó BALÓ VILÁGán át, egészen az ATV JAM ébresztőjének ÖT magyarországi "műsorvezetőjéig"...

...akár még 5 letes is lehetne a cionista KLUB ÓRIÁS POFA FERTŐJE, ha nem lenne a helyzet és a KÓR ennyire előrehaladott.

Akár!...

...de ebben a stádiumban MAGYARORSZÁGnak ez már DIREKT HALÁLOS ÜZENET!

ÉBREDJEN RÁ!

bolgár györgy, bánó andrás, jaksity Kata, sárosdy eszter, dési jános...

5 felvett név...

5 vadidegen pofa...

5 szellemi és lélek fertőző...

Minden hétköznap reggel 6.55-től...

MAGYARORSZÁG ÉBRESZTŐ!!!
süti beállítások módosítása