HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Levél a katonai titkosszolgálatok vezetői ellen, politikai gyilkosságokkal

2009.08.20. 08:28 Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője)
 
(A képernyőre vetést követően visszaolvasás és javítás nélkül a katonai titkosszolgálatoknak elküldve: 2009.08.19.)

 

Legújabb, de máris nagy sikerű nemhogy emberjogvédő, de kimondottan népirtás- és Emberiségholocaust-ellenes filmünk, melynek címe az "A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai", a katonai titkosszolgálatok (Emberiség-ellenes és Alkotmány-ellenes hazaáruló terrorszervezetek) vezetőit, így Kovácsics Ferenc KBH-igazgatót és Madarász Károly KFH-igazgatót egyaránt halálbüntetésre "javasolja". A film eredeti forrásoldala ide kattintva érhető el.
 (Molnár F. Árpád)

Feljelentés, adatkérés és legális politikai gyilkosságok a katonai titkosszolgálatok vezetőinek
 

kovácsics ferenc, a katonai biztonsági hivatal igazgatója! madarász károly, a katonai felderítő hivatal igazgatója! Azaz az Emberiség ELLENSÉGEI!

Hónapokkal korábban figyelmeztettem fajtátokat és a katonai titkosszolgálatok vezetőit egy mocskos hazaáruló söpredék féregre, amelyik az indavideobomb.hu videomegosztón hivatásos katonaként minden létező emberjogvédő tényfeltárásra körülbelül a magyar történelem legutolsó, egyben legszorgalmasabb szemeteként védte az érdekeiteket! Hogy még feltűnőbb legyen, semleges vagy az emberi jogokat és a nemzeti érdekeket és túlélést bármilyen szinten pártfogó hivatásos katona nem lett oda vezényelve, hogy hangját hallassa, hogy stefán géza megdöglött kbh-igazgató és fajtátok összes tagja nem a kádári tömeggyilkos éra és putyin litvinyenko után ítéletre kihajított kövülete és Izrael tömeggyilkos, tömegpusztító mossados végrehajtója. Akár elektrosokk terápiákról, akár rendőrségi és titkosszolgálati bűnszervezeti módszerekről, akár a 2006-os, a világ népei elleni sortüzekről, főbe lövésekről és ártatlan gyalogosok megnyomorításáról volt szó, hivatásos katonátok, amit nálatok és nagy nyilvánosság előtt botrányt rendezve jelentettem fel, folyamatosan ugatott. Ahogy a konspirációs szabályok előírják, és ahogyan nekem 2001 elején tanították a titkosszolgálatok, feljelentésemre úgy jártatok el: hogy ne legyen annyira látványos, feljelentésemet követően még egy ideig ugatott, aztán visszavontátok teljes némaságra. Azóta csak egyedi esetekben, természetesen mindig kovácsics- és madarász-minőségben, azaz a nemzet és minden élő és születendő ember, valamint a Föld összes népe és nemzete, és a Mindenható ISTEN ellenségeként szólalt meg, hogy felvehesse közpénzekből finanszírozott fizetését.

 


Madarász Károly mérnök altábornagy, a Katonai Felderítő Hivatal (KFH) főigazgatója a putyini KGB és az izraeli Moszad ölében, a bebetonozott hulla kádári katonai titkos szolgák maffiájának sűrűjében eszét vesztve próbálja elpusztítani a Magyar Köztársasággal együtt az egész Föld bolygót, és pokolian káromkodik, hogy a Molnár F. Árpád miatt életében először szorul a hurok a nyaka körül, pedig eddig is csak hitvány söpredék bűnöző terrorista volt, de teljes médiafedezékkel, állami hazaárulók, továbbá tudatlan és tapasztalatlan sajtóidióták által állammaffia-kommentálva.
(Molnár F. Árpád)

Megbízásaitoknak megfelelően ott, nyilvánosan közölte azt is, hogy nagyon örül annak, hogy a magyarság bukását szenvedte el, és akárhogy is próbálkoztam én, a Molnár F. Árpád, senki nem volt hajlandó tenni semmit a magyarság életben maradásáért, és nem tudtam segíteni a magyaroknak. Ezt nyilatkozta tehát a hivatásos katonátok, amit pofátlan látványos bukással és egyfolytában, folytatólagosan elkövetett hazaáruló Emberiség-ellenes bűnözőként a 15 milliós magyarság legfeltűnőbb médiumához vezényeltetek. Annyira beleélte magát mocskos, életfogytos hazaáruló görénypatkány lelketekbe, hogy elfelejtette, hogy neki azt, hogy nektek dolgozván kimondottan a magyarság teljes pusztulását akarja, nem lett volna szabad ennyire nyíltan kimutatnia, mint közpénzünkből kitartott hímringyó álhonvédő állatnak. Amikor erre nyíltan közöltem, hogy legyen nyugodt, mert a magyarok butaságára és kollektív árulására az Emberiség érdekében - mert az fontosabb, mint 10 millió idióta - már a szlovák kormányhoz (nevezetesen Jan Slotához) és Izraelhez fordultam, csinálják meg ők elsőkként minden idők legnagyobb Rendszerreformját, és kerüljenek ők a világ tetejére, hivatásos katonátok megijedt, mert amit én mondtam, az az Emberiség védelme ugyan, de részéről a leghalványabb belenyugvás is a halmozott hazaárulás bűntette, amelyért hivatásos katonaként bizony jobb államokban nemhogy azonnali hadbíróság és biztos ítélet, teljes államtitkosítás mellett, ti mocskos, felakasztani és feldarabolni való állatok, hanem pillanatok alatt végrehajtandó politikai gyilkosság a reflex!


Kovácsics Ferenc vezérőrnagy, a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) hazaárulással és tömeggyilkos terrorizmussal megbízott főigazgatója a KFH-val közösen szervezkedik a Hírháttér lejáratására és tönkre tételére. Népirtó bűntetteikhez Echelon-eszközöket is használnak, melyek lokálisan kimondottan katonai bitorlásúak. Elődje, a hetekben elhalálozott, a hatvanas évek óta katonai titkos szolga, Stefán Géza, melyről és kuplerájáról ide klikkelve olvashatnak leleplező cikket, mely annál is inkább rekord, mivel Stefán Géza kapcsán a Molnáron kívül a világon senki nem írt semmit, ami nem Stefán sosem létezett dicsőségét zengedezte volna.
(Molnár F. Árpád)

 

Ti azonban csak csendre intettétek, és arra, hogy továbbra is nézze meg a Hírháttér-filmek mindegyikét.

Hivatalos tájékoztatást követelek arról, mint közérdekű információt, hogy-hogy nem jártatok el az ügyben sem az illető eltávolítása, sem teljes megfékezése szempontjából. Csupán annyit tettetek, hogy egy időre elhallgattattátok, aztán néhány hónaponként beröffentitek egyet-egyet, miközben vígan éli az én pénzemen a hivatásos katonák kényelmét, mint hazaáruló, utolsó, mocskos, büdös patkány. Azaz pont olyan, kovácsics ferenc és madarász károly, mint amilyenek ti és pártfogóitok vagytok.

A hivatali módszereknek és a valódi honvédelmi kötelességeknek megfelelően rákbetegségek, kínzás és családtagjaitok törvényes meggyilkolása terhe ellenében tájékoztatást kérek továbbá arról, pontosan mely titkosszolgálatok voltak (engem már tájékoztattak ennek részleteiről), amelyek titeket teljes visszavonulásra és elbujdosásra, valamint koncepciós perek tucatjainak forgatókönyve elkészítésére utasítottak benneteket az indonéz Hercules katonai szállító repülőgép felrobbantása, majd napi WTC-s tömeggyilkos merényleteitek eltussolása érdekében, továbbá azóta mennyi pénzt vettetek fel magyar és idegen, ellenséges nemzetbiztonsági szervek terrorista voltából annak díjaként, hogy interkontinentális terrorista bűnözőkként továbbra is maradéktalan eltökéltséggel pusztítsátok a Földet és a világ minden népét és nemzetét.

A Föld bolygó valamennyi titkosszolgálata felé fordulok továbbá azzal a követeléssel, hogy titeket teljes elszigetelésnek és előre bejelentett politikai gyilkosságnak vessen alá, mint minden népek és az egész Föld bolygó összes népének és nemzetének tömeggyilkos terrorista ellenségét.

Az igazságos halált hozó Molnár F. Árpád, nonprofit emberjogvédő, oknyomozó és tényfeltáró, az Amnesty International tagja, a KJE alapító tagja, dokumentumfilmes és zeneszerző, a Hírháttér Multimédia alapítója és főszerkesztője, Echelon-tanú,

aki igazságosan predesztinált "pechetekre" semmiben sem hasonlít sem Valerie B. Wolf, sem Cathy O'Brien vagy Mark Phillips Echelon-tanúkra, mert nem csak mondja, de felett szándéka meg is torolni és szervezett keretek között ki is irtani az Emberiség ellenségeit.

Feljelentés és bejelentés ellenőrző újraolvasás nélkül megy.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

1 komment

Címkék: izrael feljelentés moszad magyarság putyin rendőrterror terrorizmus népirtás repülőgép jan slota hazaárulás politikai gyilkosság echelon tudatmódosítás katonai titkosszolgálatok katonai biztonsági hivatal katonai felderítő hivatal kovácsics ferenc kbh madarász károly kfh stefán géza

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr761324831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palostrend · http://palostrend.hu 2009.09.08. 15:54:56

ZSINAGÓGAi parti turha és egy 18 éves "nő" ARANYKÖPÉSE!

A KAPZSI DONOR által „rendszerbe!” HÍVott kapitalista diktatúra; - ami szakadatlan egy az igen „közeli” jövőben elkövetkezendő szép új világ HO(M)OGRAMM eszményképeivel édesgette magához a tősgyökeres, előre kitervelten munkába belerokkantottakat - …mára már arra is alkalmatlanná vált, hogy elfojtsa fajtája irigy bűzmirigyeit és a médiákból okádók kénbűzös lehelletét.
Ez a lehellet saját hibáinkból adódóan sajnos ősidők óta ismert, hiszen az ördög fújja…!

A kitalált történelmek fősodrában, munkatáborok szögesdrótjain onnan; - az ott „dolgozó” zsidó tisztek kizárólag csak keresztény nőket kényszerítettek szexuális szolgáltatásokra.

A munkatábori bordélyok boxai a nagynyilvánosság előtt abszolút tabu témának számítottak a túlélők tömkelegei között mivel igencsak sarkalatos pontja lehetett volna az azóta 13-szor kártalanított magyarországi! zsidóság erkölcsi kérdéseiben, akiket a szexrabszolgatartás vádjának kimerítésében bűnösnek találtathattak volna.

…már ha valóban következetesen akarnánk kiegészíteni és ítéleteket hozni a Nürnbergi koncepciós per ártatlanokat felakasztó gyakorlatát folytatva…az idevágó szakirodalmak tátongó hiányának pótlására.

„Heinrich Himmler 1941-ben rendelte el a koncentrációs táborokban bordélyházak felállítását, a náci vezető ugyanis úgy gondolta, hogy a férfi rabok jobban teljesítenek a munkatáborokban, ha jutalmuk szex lehet. Himmler emellett a táborok férfi lakói közötti szolidaritás megbomlasztására is alkalmasnak találta a "speciális blokkok" létrehozását.

1942-től kezdve 200-300 női fogoly került ki a ravensbrücki női táborból, akiket 10 koncentrációs táborba osztottak szét. A prostitúcióra kényszerített nők keresztények voltak, többségük "antiszociális" magatartása miatt került fogolytáborba, tehát feltehetően már korábban is alvilági, félvilági körökben mozogtak. Bár a náci Németország hivatalosan törvénytelennek minősítette a prostitúció intézményét, az SS elit alakulatai elégedettek voltak a tábori bordélyházak üzemelésével, így elkerülhetőnek látták a homoszexualitás katonák közötti megjelenését is. Az örömlányokat természetesen minden más hadsereg alkalmazta, és azóta is alkalmazza, még, ha érthető okoknál fogva erről nem is beszélnek szívesen.

A prostituálttá vált foglyok közül sokan önként jelentkeztek a feladatra, mivel azzal hitegették őket, hogy hat hónap elteltével szabadon távozhatnak. Később névsor alapján, végül pedig már a gyengélkedőről is vittek el nőket. Kiváltságos helyzetük kimerült abban, hogy nem kellett tábori ruhát viselniük, fizikailag viszont teljesen tönkrementek, fertőzéseket kaptak el, kísérletezések alanyaivá váltak, abortuszra is kényszerítették őket. A nőknek minden este két órát kellett szórakoztatni a rabokat. A megjutalmazottak számára két birodalmi márkába került a nőkkel töltött 15 perc. A tarifát sokan a még életben lévő rokonok által küldött pénzből tudták fizetni, az összegeket a német tisztek egy külön tábori számlán tartották nyilván.”

Erről beszéljetek Libajnai Gordonok és Gyurcsányik...!

Eme tények ismeretében ugyanis már jóval visszafogottabban képviseltétek volna kémségetek fajtáját - a budapesti zsinagóga partiján.
Vagy nem?!
…de ez is mint ahogyan minden más már akkor aktualitását veszítette személyeteket illetően, amikor az öregecskedő apró Dobrevek dobni akartak benneteket egy ropogós buzikurváért.

Bizony-bizony!
…azóta vágjátok magatok alatt a "répát"!

Mint ahogyan az a koszovói „favágó”, aki mindennel és mindenkivel szembemenetelve megtalálta az eleddig fellelt piramisok közül a legrégebbit.
Persze ezt is mint a munkatáborok bordélyait úgyan úgy igyekeztek eltusolni, de már késő!
Ez is!
A nyugati „kultúr és eredet terror” ezennel végleg kivégezte önmagát, hiszen ha Európában vannak a legrégebbi épített emlékeink, akkor minden innen indult, mint ahogyan minden ide is érkezik…
S hozhatom itt példának akár a kolosszális piramisok eleve elrendeltség RENDjén történő megmutatkozását, akár annak az éltető NAPnak az erejét, ami megsokallva a számlálhatatlan élet ellen irányuló szentségtörést, szűnni nem akaró hőhullámmal kezdi kihúzni az igazságot a KAPZSI DONOR világuralomra való ferde hajlamából!!!

Valójában semmi más nem történik az égadta világon, mint ami általában történni szokott a sátán népével…
KIŰZETNEK a PÁR (FÉRFI és NŐ!) DICSŐ…HONából!
A PARADICSOM=PÁR(j)a...DICSŐ...HON!!! meg minden cionista ármány ellenére itt volt, itt van és itt is marad a KÁRPÁTOK=KÖR pá(N)tok gyűrűjében.

Mivel a legjobb ALMA azóta is itt terem, mint...
...mint ahogyan erre az első MAGYAR ember pár ADAM=MADgAr és EVA=EVŐ példamutatásával már jóval korábban utaltam… - és itt nem az azóta a zsidók által kivéreztetett és elbitorolt üdvtörténelem cikkejeire utalok csak, hanem az egyetemes MIT…HOL…Okaiban (MYTHOLÓGIA!) rótt TEN TANjaira!!!

A viszokói piramisok! - azaz a VÉSettKŐI PEREMESEK!!!

A monumentális peremesek egy olyan bosnyák kisvárosban rejtőzködtek eleddig, ahol csak a legenda tartotta a reményt - a helyi lakosságban.
Mióta a legenda újra megelevenedett SEMIR OSMANAGIC amerikában élő hazafi jóvoltából még a régész és hamistörténész! társadalom jelentős része is foglalkozni kényszerült vagy kényszerül a kolosszális felfedezéssel, mert hamarosan egyenes adásban vagy felvételről kényszerülnek világgá kürtölni az eddigi, dinasztiális maffia hazugsággyárának dezinformációt, amivel korántsem végső soron, mesterséges államokat merészeltek létrehozni!!!
Már a feltárások elején tucatnyi megdöbbentő eredmény a PEREMESEK ismerőit igazolják.
Ezek köt a prímet az viszi, hogy a települést körbeölelő öt építmény közül a Nap, a Hold és a Sárkány nevét viselő szinte tökéletesen egyenlő oldalú háromszöget zár be.
Slusszpoén, hogy, a radar felvételek a két hegyet összekötő, közel négy kilométeres alagutat jeleztek, a közvetlen környezetről készült hő térképen.
Ráadásként még a föld alatt mesterségesen kialakított, kevésbé „döngölt”, hamarabb kihűlő rétegek találhatók.
Mindezen tények emberi vagy más már nem ismert földi lények alkotásait, beavatkozásait viselik a közszemlére állított kőzetdarabokon is, amelyeknél jól kivehető a nagyobb darabokból pattintott faragások nyomai.
„A NASA felvételeiről számítógéppel lehántották a hegyeket borító növénytakarót, aminek következtében még élesebbé váltak a piramishegyek szélei, amelyek ráadásul az év napjaival azonos - 365 méter - hosszúságúak. A hasonlóságok immáron elkerülhetetlenné teszik a gizehi Cheops piramissal történő összehasonlítást. Utóbbi dőlésszöge a függőlegeshez képest 51,5, míg a Visocicáé 53 fok, a Cheops magassága a mérésektől függően 146 és 148, míg alapélei 230-232 méter hosszúak. A Nap piramis ezzel szemben majd 200 méterre emelkedik a település fölé, alapélei pedig elérik a 400 métert.”
Kedveseim! Ez a történet azért is érdekes mert a néplélekben olyan elevenen élő és közszájon forgó legenda éledt ezennel újra, immáron háromdimenziós valóságában, ami csak az IGAZSÁG órájának közeledtével szokott.
Legalábbis egy MAGYAR LEGENDA szerint.
Ennek a hírnek az örömén azt is szívesen megosztom, hogy ezzel a közelmúltban előbukkanó piramissal a PEREMESEK történetének még nincsen vége, hiszen a világ közepe itt van még mindig MAGYARORSZÁG területén.
El tudnák képzelni, hogy éppen itt nincsenek piramisok?!

Na ügye!

...és most jöjjön a várva várt ARANYKÖPÉS a női 800m-es síkfutás vb aranyérmes Caster Semenya szájából...

- Mit üzen azoknak, akik megkérdőjelezik női mivoltát?
- Leszophatnak!
süti beállítások módosítása