HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Így épül fel egy láncban tömeggyilkos bűnszervezet - Olaszliszka sok százszorosa!

2009.11.19. 19:41 Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, filmkészítő, Echelon-tanú)

Igyekezvén egészen rövid lenni, leírom, hogy működik egy láncbűnözés, hogyan rajzolódik ki és egyben bukik meg nyilvánosan egy bűnszervezet, hogy onnantól bármely hivatalos személy, aki ezt nem akarja észrevenni, automatikusan a bűnszervezet részévé és fegyházzal büntetendővé váljon:

Példának legyen a Hírháttér egyetlen ügye:

Feljelentések tömegeit küldöm esztendőkön át gyilkosságok, robbantásos ügyek, sorozatgyilkosság, belföldi, 2006-os terrorizmus, nemzetközi terrorizmus, amilyen az indonéz repülőgép 80 fős tömegmészárlása, de minden eltussolásra kerül:

Egészen addig, amíg az egyikbe bele nem írom, hogy ebből elég volt, sok száz hulla lett, meg sem állnak, eközben az elpusztításunkra törnek, ezért szét kell verni Zombor Gábor orbán viktori kecskeméti polgármester, metzinger éva, aki zombor jegyző csicskája és karasz csaba kecskeméti rendőrkapitány-helyettes, azaz mindig, mindent eltussoló bűntársuk fejét. Ekkor szintén mindent eltussolnak, de 100%-ban, ahogy eddig! Ugyanakkor házkutatást, büntető eljárást, elhurcolást, lefoglalásokat - hogy többé semmi ne kerülhessen nyilvánosságra - szerveznek és kezdenek a feljelentő ellen fejszétveréssel fenyegetőzés címén, amiről azonnal kisütik, hogy annak semmi előzménye nem volt, továbbá a feljelentésben semmi vizsgálni vagy érinteni való nem olvasható ezen kívül. Ez szó szerint így történt! Tehát hirtelen meglódul a disznókonda, és egyenest szörnyhalált hal a tengerben, a lejtő legalján.

Hogyan?

Megérkezik a Molnár F. Árpád sokadik-sokadik feljelentése Zombor Gábor polgármesterhez, aki mert bűnöző, mindig is az volt, mint a bűnszervezeti lánc összes többi tagja is, azonnal bűnöző társához, a levélben szintén érintett karasz csaba kecskeméti rendőrkapitány-helyetteshez fordul. Ezzel küldi tehát tovább metzinger éva jegyzőnek a levelet.

metzinger éva jegyző, aki szintén érintett, elküldi bűntársuknak, karasz csabának, akinek titkos e-mail címe az asztalán hever, hiszen töménytelen bűntettet és eltussolást közösen intéző bűnözők.

karasz csaba rendőrkapitány-helyettes - olvasván, mennyi bűntettet tussolt el, és hány száz ember halt ebbe bele - azonnal feljelentést tesz a bűnbanda vélt védelmében, mégpedig mindent eltussolva, ahogy eddig is közösen tették, és feljelentést téve a feljelentő ellen, azaz ellenem.

Dávid Károly bács-kiskun megyei rendőrfőkapitány - karasz örök főnöke - azonnal ismét belefolyik az ügybe, és elrendelik, hogy az ügy Kecskemétről a közeli Kiskunfélegyházára kerüljön, mondván, hogy saját beosztottaik ott már függetlenek tőlük, azaz saját főnökeiktől.

Kiskunfélegyházán - kézhez véve karaszról, zomborról és bandájáról a tömeggyilkosságokról szóló bizonyítékokat, amik alapján karasznak és társainak az előzetes letartóztatását azonnal el kellene rendelni - azonnal eljárást indítanak, de természetesen nem ellenük, hanem ellenem, a feljelentő ellen, és ügyészhez fordulnak.

Mivel mindenki tömeggyilkos bűnöző, ahol a korlátlan és féktelen bűnözés napi rutin, és a szó szoros értelmében semmiféle gátlás nem létezik, akármilyen súlyú és akárhány áldozattal járó Emberiség-ellenes, alkotmányos rend elleni, terrorista, népirtó stb. életellenes bűntettről van szó, az ügyész - kézhez véve a haverjairól és napi munkatársairól szóló végzetes bizonyítékokat - azonnal jóváhagyja a feljelentő elleni büntető eljárást és házkutatást rendel el a közérdekű bejelentő ellen. Azaz ő is magára gyújtja a házat, és a lángoló épületből többé nem távozik. A bűnözés mindenek előtt!

A világ minden részén elkövetett tömegmészárlásokért összeröffent, közpénzből himpellér bűnszervezet bizonyított létszáma ekkorra már az egy tucat elkövető felé közelít. Ezeket a hatályos törvények szerint - nem beszélve a jog egyenlőségről -, mindet előzetes letartóztatásba kellene helyezni! Mind a bűntettek súlya, mind azok folytatólagos és elszánt elkövetői jellege, mint abszolút tetten ért és nem is leplezett(!) tények, mind az összebeszélés és a bizonyíték-meghamisítás, valamint bizonyítékeltüntetés kockázata ezt FELTÉTLEN KÖTELEZŐVÉ TESZI!

Az eljárás és körülményei stb. miatt részletes, paragrafusok legalább fél tucatjával feljelentést teszek és rendőri védelmet kérek a Kecskemét Városi Ügyészségtől és a főügyészségtől. Erre aztán hónapokon át - minden sürgetés ellenére - sem történik semmi. Viszont:

Beidéznek a rendőrségre, ahol közlik, hogy újabb eljárásokat indítottak. Érdeklődnek az anyagi helyzetemről, és arról, miért fürdök hideg vízben, és miért nem fűtök télen, mert az kvázi, illetve gyakorlatilag lehetetlen.

Az ügyészséghez tett feljelentés olyan súlyú, hogy hónapokon át senki nem mer abban írásban ellentmondani. Az természetes, hogy saját maguk és bűnbandáik ellen nem járnak el, hiszen ettől bűnszervezet és ettől is féktelen, mindhalálig gyilkolni szándékú és szándéknyilatkozatú tömeggyilkosok. Sokkal később érkezik a Kecskemét Városi Ügyészség csoportvezető ügyészétől, varga évától egy elutasítás - következetesen nem tisztázott, milyen beadványra -, hogy ez a Molnár még több és több zaklatást is elkövetett ellenük, bántja őket a Molnár, ezért az ellene való eljárást okvetlenül folytatni és kiterjeszteni kell! Ugyanakkor egyetlen feljelentésem tárgyát képező paragrafusra, és a rendőri védelem kérvényezésére egyetlen árva sor vagy betű nem található, hiszen ahhoz szakmai válaszokat kell adni, nyilvánvaló tényekre és paragrafusokra pedig nem léteznek ellenválaszok! Ezért azokról úgy kell tenni, mintha egyáltalán nem léteznének! Így nem marad más, csak az, hogy a Molnár bántja az ártatlan tömeggyilkosokat. varga éva és főnöke, Kecskemét vezető ügyésze, kopasz zsolt pont úgy járt tehát el, ahogyan zombor gábor polgármester utasította el fél évvel korábban és folytatólagosan a Hírháttér összes törvényi felvetéseit, bejelentéseit, feljelentéseit, kérvényeit és ajánlatait!

Az ügyekben évek óta bűnpártoló Kecskeméti Televízió főszerkesztője, Eckhardt Balázs menekül és bujkál az őt megkereső és a médián keresztül megszólító Hírháttértől, és kamerák előtt újabb baráti megbízásokat kap bűntársától, zombor gábor orbán viktori polgármestertől.

A feljelentő Molnár F. Árpád személyesen fordul Kovács Tamás legfőbb ügyészhez és más bűnszervezetekhez, ahonnan természetesen irodavezetőkhöz továbbítanak mindent, hogy ne saját aláírásukkal bukjanak bele a legfőbb ügyész és más vezető bűntársai. Ezek aztán a legfőbb ügyész utasítására, a legfőbb ügyész és más vezető bűnözők nevében a bűnözés mellett mindhalálig tanúságtétellel mindent rendben találnak, hogy folytatólagos, éppen elkövetés alatt lévő emberölésekben is alájuk beosztott hatóságuk mindent lenyelve a feljelentő ellen feljelentésben való csúnyán viselkedés címén folytassanak tömeggyilkos hatású bűnszervezeti bűnpereket, holott ember nincs, aki ne ránézésre látná, hogy itt mindenki bűnöző, és azért indult a feljelentő ellen büntetőper, folyt házkutatás, történt elhurcolás, zsarolás, megfélemlítés stb., mert ő viszont nem az!

A Hírháttérrel Budapestre megyünk, és a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) főépületében személyesen teszünk feljelentést nemzetközi terrorizmus és támogatása, roma sorozatgyilkosság folytatólagos megszervezése, az összes bejelentés és bejelentési kísérlet eltussolása, a Hírháttér és személyünk ellen bűnszervezetben folytatott diffúzált és kiterjedt üldözés stb. miatt. Mielőtt fogadnának is, nagy cécó előzi meg, aztán úgy tesznek, mintha gőzük sem lenne, kik vagyunk (miközben országszerte felismernek, és az elmúlt talán 80 év egyetlen titkosszolgálati leleplezői vagyunk), és az iszonyú sokadik eltussolás érdekében közlik, hogy tegyünk feljelentést az NBH címére az Interneten, mert most csak - abban a hatalmas épületben - egy irodista áll rendelkezésre tömegmészárlás és nemzetközi terrorizmus-ügyben, ahol az ügyekben összegyűlt halottak száma már több száz. Tehát tegyük meg e-mailben a sok századik feljelentést, melyre hivatalos formában soha a Hírháttér történelme során nem érkezett egyetlen árva válasz sem, hacsak a Hírháttér ezek miatti gyors le-, majd későbbi felkapcsolását nem nevezzük annak.

Íme, aki csak szembesül bármilyen bűnüggyel, mint ez esetben, máris láncszerűen, mint a rabszolgák Steven Spielberg "Amistad" című filmjében, malomkővel zuhan a tengerbe - csakhogy itt lökni sem kell őket, mert ugranak maguktól -, vet véget utolsó esélyeinek is. Máris benne van a rendőrség, az ügyészség kihelyezett és legfőbb szervezete, a lokális és az országos, legfőbb politikai hatalom, a titkosszolgálatok legfőbb és vidéki kirendeltségei (a kecskeméti NBH-val való ugyanilyen háború 10 éve tart(!), zombor és bűnbandája ezeknek félig hivatalosan, karasz csaba kapitányhelyettes rendszeres raporttal teljesen hivatalosan dolgozik!), a teljes média, de nem csak ők...

Orbán Viktor Kecskemétre jön, és úton-útfélen azt hajtogatja, hogy abban az ügyben, a Molnáréban teljes hatósági erővel kell fellépni. Annyira tele vannak a féktelen babiloni bűnözés vérrel telt aranyserlegének minden keresztyént és népet itató tébolyult részegségével, alig leplezetten, hosszasan beszéli el a nyilvánosság előtt is (nevem említése nélkül), mennyire fel kell lépni az ilyenek ellen, mint a Molnár F. Árpád. Eközben is baráti pártfogását fejezi ki az akkorra már minden idők legsúlyosabb bűntetteibe belebukott és előlünk elbujdosott polgármestere, zombor gábor mellett, akiről hosszú hónapok óta csak úgy emlékezik meg a Hírháttér filmjeinek és cikkeinek sora, mint alvezéréről és házi bűnözőjéről. Orbán sem tartja ezt titkolni valónak. Amint zombor tömeggyilkosságba bukik, azonnal az Országházba rendelik szociális érdemeiért kitüntetésre, amint Orbánról bűntetteinek legsúlyosabb filmjei jelennek meg, amik életében megjelentek, Orbán Viktor Kecskemétre látogatva személyesen fejezi ki Zombor Gábornak kiválóságáért és nagyszerűségéért való további elismeréseit és háláját, számítva a további együttműködésére!

De ekkorra már nagyon, nagyon, nagyon sok minden történt. Az ügy régóta ott hever és folyamatosan bombázott vele Barack Obama és stábja, a CIA, az NSA, a putyini FSB, az EUROPOL - amely hivatalosan is válaszolt azzal, hogy konkrét ügyekkel nem ők foglalkoznak, míg a többi kifejezett aknamunkákkal és tettleges cselekmények tömegeivel, melyekről sokat szóltunk -, és számos más állami titkosszolgálat, melyeket úgy belebuktattunk az általuk végig szervezett, védett és pártolt tömeggyilkosságaikba, cigánygyilkosságaikba és nemzetközi, repülőrobbantó terrorizmusaikba, amik már régen evidenssé tették, hogy akit csak megkerestünk, az ezekbe az ügyekbe, mint időzített WTC-kbe, terrorista tömeggyilkosként belebukott, és akinek karrierjét tönkre akarjuk tenni, vagy akit életfogytig tartó fegyházra akarunk juttatni, avagy megöletni, azzal nem kell mást tennünk, csak felkeresni és be- vagy feljelenteni, mi minden történt és mi minden készül. Részletesen, kimerítően halálos precizitással. Halálbiztosan.

Mert a WTC-k evolúciója ez:
       1. Megszervezni egy WTC-tömegmészárlást, de a lakosság még jó ideig nem tudja meg, hogy saját vezetőik szervezték meg saját lakosságuk halomra gyilkolására.
       2. Megszervezni egy WTC-tömegmészárlást, amilyen az indiai Mumbai volt, ahol már két nappal később kiderült, hogy nem csak az indiai rezsim, de az egész világ tudott róla, sőt, már hónapokkal előtte hivatalosan szólt az angol titkosszolgálat, hogy minden idők legnagyobb Indiában végrehajtott terrorcselekmény-sorozata készül.
       3. Megszervezni egy WTC-merényletet, de úgy, hogy - mint a romák elleni sorozatgyilkosságnál volt - már közben, aztán pedig - mint Indonéziát illetően kvázi, más kollapszusokat illetően egészében - már a tömegmészárlások előtt leleplezni, hogy mi készül, aztán a buta és bamba nép orra előtt mindent levezényelve ellenük és tömeges irtásukra, végrehajtani azt.

A jog mindenkire azonos mértékben vonatkozik. Aki másként tesz, börtönbe való! Az olaszliszkai lincselők közül többet életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítéltek, pedig ezekkel a tömeggyilkosokkal szemben
       a) egy rendbeli, nem folytatólagosan, több száz rendbeli emberölésről van szó,
       b) hirtelen felindulásból elkövetett cselekményről van szó (ami gyakorlatilag kizárja az életfogytiglant), míg vargáék előre megfontolt szándékból, különösen aljas indokból és célból, sem eszközökben, sem bűntettekben nem válogatva követtek el mindent,
       c) a tömeges lincselés szintén enyhítő körülmény, szemben a bűnszervezettel, ahol előre terveznek és kíméletlenül hajtanak végre,
       d) az olaszliszkaiak szegények voltak, de karaszék és orbánék közpénzekből kapták és kapják fizetésüket, a nép nyakán annak tömeggyilkos hóhéraiként élősködve, mint a legveszélyesebb paraziták,
       e) megbánást az olaszliszkaiak tanúsítottak, viszont karaszék minden lépésben egyértelművé tették, hogy mindörökkön örökké a tömeggyilkos folytatólagos bűnözés mellett maradnak(!), és soha nem hagyják abba(!),
       f) Olaszliszkán nincsenek meg a tettesek, amit a bíróság elismert, ennek ellenére három életfogytiglant is kiosztottak(!); ezek viszont folytatólagosan aláírták egységszándékban elkövetett, paragrafusokban és irtózatosan széles bűntetteiket! Az elkövetőket keresni sem kell, hiszen maguk írtak alá minden alkalommal!

Ne kerüljék el az igazságszolgáltatást. Az államnak meg kell torolnia bűntetteiket! Ha Olaszliszka kisstílű huligánjainak ez jár, akkor a magyar történelem példátlan rosszindulatú és tömeggyilkos élősködő parazitái ne csak életfogytig tartó fegyházbüntetéssel bűnhődjenek! Az Állam Maga roppantsa össze gerincüket, agyukat és bordáikat!

Gyertek csak, halottak! Jöjjetek, zombik!

A kapcsolódó irodalomtengeréből:
22009-10-31. - Horrorpillanatok kerge kurva varga éva csoportvezető ügyészbűnöző életfogytos bűnszervezeti bűntetteinek okaiból /Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
 2009-10-31. - Tömegmészárlásokért zihál a kecskeméti ügyészség - Nyílt levéllel kopasz zsoltnak, kecskemét vezető ügyészének /Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
 2009-10-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Feljelentés és Bizonyító Törvényi Vádbeszéd Gyurcsány Ferenc és társai, a teljes 2006-os rendőri állomány, továbbá a média számos személye (konkrét esetekben életfogytig tartó) fegyházbüntetésére! /Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/ /Zene: David Julyan/ (Film, 83 perc)
 2009-10-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Index és Origó, terrorizmus és szájba szarás /Tánczos Krisztina (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/ /Zene: Ligeti György: Lux Aeterna/ (Film, 32 perc)
 2009-10-07. - HÍRHÁTTÉR TV: Ügynökhullám totális pusztításért - Hogyan fogjunk ügynököket? /Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró)/ /Zene: Molnár F. Árpád/ (Film, 26 perc)
 2009-10-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Rendőri védelem csak bűnözőknek - Tatárszentgyörgy, Elter Zsanett és a Hírháttér /Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/ /Zene: Elliot Goldenthal: Libera Me/ (Film, 13 perc)
  2009-09-27. - A tömeggyilkos terroristák alkotmányos rend elleni bűntettei a Hírháttér felszámolására /Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
 2009-09-27. - Tényfeltárás a Hatalom irányításának szerepéről, a Rendszer látszat-igazságszolgáltatási működéséről /Tánczos Krisztina (emberjogvédő, gazdasági elemző, Echelon-tanú)/
 2009-09-23. -HÍRHÁTTÉR TV: A cigánygyilkosságok szervezői háborúban a Molnár F. Árpád ellen /Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/ (Film, 44 perc)
 2009-09-23. - Egy politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú újságíró - a politika és a titkosszolgálati terrorista bűnszervezet megbízásából elkövetett - gyalázatos meghurcoltatásáról /Tánczos Krisztina (emberjogvédő, újságíró, Echelon-tanú)/
 2009-09-21. -HÍRHÁTTÉR TV: Házkutatás, lefoglalások, elhurcolás - Állami háború a Hírháttér és a Molnár F. Árpád ellen /Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/ (Film, 42 perc)
 2009-09-21. - A MAZSIHISZ-hez fordult a Hírháttér magyarországi újságíróüldözés és a romák elleni állami sorozatgyilkosság ügyeiben /Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
 2009-09-17. - Egyedülálló tényfeltárás! A romák elleni sorozatgyilkosság fegyházzal büntetendő állami elkövetőinek halállistája, a letartóztatásukhoz szükséges vádbeszéddel /Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
 
2009-09-16. - Molnár F. Árpád első és leleplező cikke, mióta a politikai és titkosszolgálati terrorista bűnszervezet elhurcolta
 /Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
 
2009-09-11. - Háborúban Putyinnal és a KGB-vel - Molnár F. Árpád publikus KGB-botrányai Kecskeméten és...
 /Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
 
2009-09-08. - Bosszúhadjáratot hirdetünk Vlagyimir Putyin és bandája ellen /Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
 
2009-09-01. - Kettős leleplezés! A cigányok elleni állami sorozatgyilkosságról a Molnár F. Árpáddal egy időben egy ismeretlen személy dokumentumokat borított /Molnár F. Árpád (tényfeltáró, Echelon-tanú)/
 
2009-08-31. - HÍRHÁTTÉR TV: Leleplezés: A romagyilkosságok állami tömegmészárlások /Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/ /Zene: Molnár F. Árpád: A Halálról indítva és titkon most (K.9)/ (Film, 12 perc)

Stb., stb., stb...

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

1 komment

Címkék: fidesz feljelentés orbán viktor kecskemét merénylet nbh terrorizmus indonézia zsarolás megfélemlítés repülőgépek kiskunfélegyháza kecskeméti televízió kovács tamás legfőbb ügyész cigánygyilkosságok zombor gábor dávid károly rendőr főkapitány eckhardt balázs főszerkesztő kopasz zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr441537632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palostrend · http://palostrend.hu 2009.12.07. 09:54:03

CIGÁNY haza...szeretet?!

".......Há dik mán..nincs munkaviszonyom és nem hordok 1,5 kilónál könnyebb aranyláncot, pedig segílyből élek immáron évtizedek óta. Büszkén terrorizálom és rabolom ki a diáktársaimat és verem szét a tanáraimat, a négy általánost mégis csak 10-15 év alatt tudtam elvégezni. Büszke vagyok arra is, hogy írni és olvasni ugyan nem tudok és a szókincsem is csak pár tucat keverék-szóból áll, mégis vállalkozói bizonyítványom van a hatóságoktól. Büszke vagyok arra is, hogy bár a Kresz-könyvet elolvasni sem tudom és autóvezetést sem oktattak nekem soha, analfabéta létemre, mégis "szereztem" magamnak jogosítványt. Kizárólag csak nagy-Mercivel meg nagy-BMW-vel járok a segílyért, mégis minden magyar, tőlem félti a szaros kis vagyonkáját. Büszke vagyok, hogy minden szobrot, fémet és kábelt ellopok, mégsem találnak meg a rendőrök, pedig amikor leégetem a vezetékekről a szigetelést, kilométerekről is látni lehet a fekete füstjét. Büszke vagyok arra is, hogy Miskolcon az Avas lakótelepről már minden létező ajtót, ablakot, liftajtót eladtam, a lakásokat lelaktam, minden parkettát, linóleumot és korlátot szétszedtem, elvittem. Mégsem értik meg a magyarok, hogy miért mégis a folyosóra meg a liftbe járunk szarni.... Nem értem, hogy miért van az, hogy bár minden gazda az "én kertemet" műveli, mégis árammal védekeznek, amikor a termésért megyek. Büszke vagyok arra is, hogy az idióta magyar törvényalkotók az -íróasztaluk mellől- engem védenek, nem pedig a tulajdonost. Büszke vagyok arra is, hogy amíg Amerikában bárkinek -aki büntetlen előéletű- lehet fegyvere, addig Magyarországon, csak nekünk, a bűnözőknek lehet !!! Büszke vagyok arra is, hogy bár minden magyar felfegyverzett bűnözőt jól ismer a hatóság, mégis a kisnyugdíjast motozzák meg, hogy nincs-e titokban tojás nála. Büszke vagyok arra is, hogy beszerelheted a legdrágább riasztót az autódba, én mégis be tudom dobni az ablakát egy féltéglával. Büszkén, a világ létező legprimitívebb nyelvét beszélem, de mégis értitek, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, hogy: "ázs összes rohádék mázsár ázs mind rásszistá". Büszke vagyok arra is, hogy ha külföldre megyek lopni, rabolni, akkor egész Európa tudja, hogy megint egy magyar volt a tettes !!! Büszke vagyok arra is, hogy az idióta magyar politikusok és bíróságok összekeverik az igazságszolgáltatást a rasszizmussal. Ha kimondom a "varázs-szót" rájuk, hogy rasszisták, akkor nem mernek megbüntetni. Ha a tárgyalótermet megtölti a haragos famíliám, a bíró összeszarja magát és rögtön felment minden vádpont alól, pedig hát még meg se vertük... Büszkén, kizárólag falkában, negyvened magammal és öt-tíz autóval járok késekkel és szamurájkardokkal állig felfegyverkezve, mégis a magyart Suzukist basztatja a rendőr az égőkészlete miatt. Büszke vagyok arra is, hogy ha véletlenül BKV-val közlekedek, az ellenőr hozzám sem mer szólni. Ha meg mer, akkor egyszerűen kidobom a járműből, mert megtámadott. Büszke vagyok, hogy ha megtetszik a lakásod, vagy a házad, ötvenen körbeállunk és te "önként" aláírod, hogy nekem eladtad és a pínzt átvetted. A korrupt közjegyző, meg a tetű ügyvéd ezt nyomban hitelesíti is. Téged, meg a rendőrök lecsuknak, ha a lakásmaffiát mered felemlegetni. Büszke vagyok arra, hogy a magyar nők a legszebbek és akármelyiket haza is vihetem, megbecsteleníthetem, széttrancsírozhatom, még sem mernek megtalálni a rendőrök, még ha az ajtóig vezetnek is a vérnyomok. Büszke vagyok arra is, hogy nyugodtan büntetlenül megölhetem, majd meggyalázhatom a tisztességben megöregedett 80éves nénikéket a saját portájukon, hogy azután röhögve elvigyem a két üveg lekvárjukat. Büszke vagyok, mert bárkit büntetlenül kirabolhatok és megölhetek, mivel a kisebbségi képviselők, megvédenek majd az áldozattól !!!!! Még azt is bebizonyítják, hogy az áldozat támadta meg az állig felfegyverkezett 400 tagú famíliámat és még mielőtt öngyilkos lett és hátba szúrta, meg fejbe rugdosta saját magát, még előtte gyorsan szétverte a saját Suzukiját is a bent ülő kislányai szeme láttára. Büszkén gondolok anyámra, az összes apámra és a több-tucat nagyapámra. Büszke vagyok a meghatározhatatlan létszámú, de hasonló vezetéknevű féltestvéreimre, akiknek a keresztnevei, mind a Dallas-ból való. Büszke vagyok arra is, hogy már majd' mindegyik kiskorú féltestvéremet felcsináltam és ezt ki is jelentem délutánonként a Maónikasóóban. (Ami a neten visszanézhető!) Büszke vagyok arra is, hogy a csóró magyar családok nem mernek szegénységükben gyereket vállalni, de az enyéimet mégis kénytelenek eltartani !!! Büszke vagyok arra, is hogy ha a magyar kisvállalkozó nem adja önként oda az államnak minden pénzét, akkor egyszerűen kifacsarja belőle az APEH és átutal belőle néhány milliárdot nekünk is, minden évben. Büszke vagyok arra is, hogy minket még soha nem vett észre az APEH, bármennyire is megpróbáljuk a létező legrikítóbbra festeni a házainkat. Büszke vagyok arra is, hogy nem mer észrevenni a rendőrség sem (vagy pedig összeszarták magukat és bezárkóztak a siófoki rendőr őrsön), amikor pl. fényes nappal, vagy 300-an erőt demonstrálva és felfegyverkezve, végig vonultunk Siófok főutcáján, mert nem fizettek eleget az éttermesek, hogy megvédjük őket, saját magunktól. Büszke vagyok arra is, hogy ez még a You-Tube-on is megnézhető. Büszke vagyok arra is, hogy az egyetlen "ellenfelet", a Magyar Gárdát, sikerült betiltatni a korrupt magyar bírósággal, hogy ne tudják megvédeni tőlünk majd a vidéki lakosságot. ...hja és arra is büszke vagyok, hogy akár mit is követünk el, a rendőr, vagy a félhülye riporter a Kék fényben, vagy a Híradóban, mindig "úriembernek" titulál minket !! Azért mégiscsak másképpen hangzik, hogy pl. a nyugdíjas néninek erőszak közben kinyomta a szemeit és levágta a lábait az "úriember" !!! ... (...akinek a származását nem mondhatjuk be, csak annyit lehet tudni, hogy a botokkal felfegyverkezett nagy létszámú és analfabéta "úriemberekből" álló családja, elzavarta a kiérkező rendőröket...) Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló. Enyingen, Olaszliszkán a nyócker.-ben és már a fél országban is mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai. Magyarország, én így szeretlek és benépesítelek!......"
süti beállítások módosítása