HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Soha nem került nyilvánosságra!: Molnár F. Árpád egykori kapcsolata az arab titkosszolgálatokkal, az Emberiséggel ellenséges nyugati bűnszervezetekkel szemben

2010.01.28. 01:12 Molnár F. Árpád

2010-01-28.
A Hírháttér Multimédia teremtő akaratából Molnár F. Árpád oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú

Molnár F. Árpádnak egy 2010 január 27-én kelt rövid levele (a címzett neve kitakarásával):

Kedves ...,

a qatari [ejtsd: "katari" - a szerk.] titkosszolgálattal jóban voltam, annak ellenére, hogy évtizedek óta amerikai támaszpontot telepítettek oda, a szaúd-arábiai titkosszolgálat viszont igen parás és roppant érzékeny volt mindig. Nagyon hevesen reagáltak minden diplomáciai mozzanatra, és túlzottan össze vannak fonódva az amerikaiakkal.

 


Készen kaptuk, készen adjuk. Készen kaptuk, készen mutatjuk. A felvételeken balról: Soós József (Kárpáti Magyar) és Molnár F. Árpád 2009-ben, a budapesti Hősök terén.

A qatariak meghívtak anno magukhoz; ők erősítgették, hogy ne a palesztinokhoz meneküljek állami gyilkosság elől és a nyugati egység-bűnbanda gyilkosságait és orbáni-medgyessy-i, meciari stb. maffiaügyeinek bizonyítékaival, hanem hozzájuk. De ugyanakkor arra is halmozottan figyelmeztettek, hogy nagyon erős (volt) a bushi befolyás, így a bizonyítékokat illetően teljes óvatosságra van szükségem, mert Bush-ék - ha Qatarba megyek - minden dokumentumot, hang- és videofelvételt elkobozhatnak és eltüntethetnek.

Azaz - abban az időben, 2003-ban - meghívtak ugyan, de ez nagyrészt diplomáciai művelet volt, mert ugyanakkor tudták, és nem akarták, hogy hozzájuk menve, ők az amerikaiaknak engedelmeskedve, a CIA-nak és annak az idióta Bush-nak a zsarolásaira és fenyegetéseire megsemmisítsenek minden bizonyítékot. Bush mindenkit rögtön megfenyegetett, aki bármiben nem azt csinálta, amit neki mondtak, hogy hajtsa végre. Bush olyan bunkó és pancser volt, ami miatt rászolgált minden addigi idők legbutább amerikai elnöke címére. Hatására az USA 150 év alatt felépített image-e a lakosság előtt is összeomlott. Ha Obama nem hal meg addig, akkor könnyen valószínű, hogy ezt is túl fogja szárnyalni, és volt az USÁ-nak terrorellenes piárja, nincsen neki ilyen piárja, hanem bizonyítványa van, mint a globális terrorizmus tengelyhatalmának és Izraellel ikertoronyként annak legfőbb bástyája és főhadiszállásának.

Qatar volt az is, aki a Saddam Hussein-féle iraqi titkosszolgálattal való egyesülésre, és Bagdadba történő kicsempészésemre támogatólag biztatott, minthogy Saddam Hussein garantálta, hogy Bagdadban, az ő médiumaiban, engem - persze abszolút meghatározva, mi hangozhat el - világgá röpítenek, és megpróbálják tönkre tenni az Egyesült Államok és a Bush-kormányzat, valamint az ellenséggé vált Európai Unió állam-bűnszervezeti, akkoriban tükörfényesre hazudott látszatdemokráciáját, elhárítva az ellenük készülő háborút, hogy mindenki megtudja, miket művel ez a nyugati egypárti terrorizmus ügyről ügyre, és mennyi embert végeztek ki úgy, hogy nem akadt olyan emberölés, aminek abszolút eltussolására a Bush-féle USA és az EU ne egy emberként állt volna fel, szó szerint legyilkolva minden civil lakost, aki ezekből akárcsak egyetlen egyet is megbuktatni kívánt.

Mint emlékezetes, akkoriban egy árva állami emberölés, nem sok, annyi sem került a hivatalos Uniós média általi nyilvánosságra, az Internet pedig gyenge volt. Ezek mindenkit megöltek, aki bármit meg akart buktatni.

Most már - Soós József visszatérő felvetését követően - kezdeményeztük az állampolgárságunk visszaadását is. Nem kell olyan államnak az állampolgársága sem, amely mára ilyen nyíltan támogatja mindazon népirtásokat, terrorista bűnszervezetként, aminek puszta említését is anno - mert nem volt nyilvánosság - halállal büntették.

Isten Áldásával a Jézus Krisztusban
Árpád Molnár
Tel.: 30-919-6386

A térkép nagy méretéhez kattintson a képre!




A képen Szabó György vezérigazgató, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai selejtje.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar mszp fidesz meciar szaúd arábia orbán viktor medgyessy péter katar nemzetbiztonság bagdad terrorizmus titkosszolgálat népirtás politikai gyilkosság arabok olajsejk iraki háború szaddam husszein qatar emír

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr461708135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása