HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Előzményekkel!: Repülőgéppel végezték ki a lengyel állami vezetést Oroszországban

2010.04.11. 13:48 Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)

Lech Kaczynski lengyel államfő kb. 96 további személy társaságában repülőgéppel - leszállás közben - lezuhant az oroszországi Szmolenszk közelében, Katiny mellett. A Putyinék szerint oroszellenes lengyel államfő nem kapott putyini meghívást az 1940-es, katiny-i állami tömegmészárlások áldozatainak szentelt megemlékezésre, de úgy döntött, mégis elutazik. A szovjetek Katinynban több tízezer lengyelt is halomra öldöstek. A mostani repülőgép elleni cselekmény áldozatai között lelhető Kaczynski felesége, a lengyel Parlament alelnöke, a lengyel Központi Bank kormányzója, a lengyel olimpiai bizottság vezetője, de gyerekek is.

Hogy a repülőgép-megsemmisítés tervezett volt, ahhoz nem férhet kétség, az alább említett előzmények miatt sem! A Legfőbb Hatalmi és/vagy Echelon-eszközök bevetése nem kérdéses, melyek kapcsán hétköznapi rutinműveletnek számítanak a repülőgépekben, autókban stb. elektromágneses és más belső technológiákkal okozott műszaki hibák, illetve az emberi elmében előidézett tájékozódási zavarok is, mely utóbbiak is egyszerű, már 100 éve ismert szórt sugárzással is azonnal előidézhetők, nemhogy az agresszív, fenyegető, putyini Oroszországban, Katiny közvetlen közelében! E cikk írója a Magyar Köztársaság legfőbb látható katonai bázisa (az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis) főbejáratától mindössze 100 méterre lakik; ott írja e cikket is. Itt, a katonai repülőbázisra úgy jártak be és járnak az oroszok (az FSZB) is, mint disznók az ólba. A katonai titkosszolgálati és nanotechnológiai, ugyanilyen eszközök valóságos erdeje kerül beszerelésre, elhelyezésre, telepítésre és cserére a laktanyai WC-k villanykörtéitől a neoncsöveken át a legapróbb repülőalkatrészekig stb. úgy, hogy azokról mindenki tud, de senki nem tesz ellene semmit. A polgári és katonai titkosszolgálati vezetők és műveleti igazgatók már sok-sok évtizede mind háttérhatalmi bűnözők és kiirtani való hazaáruló terroristák. Így egy lengyel gépet sem lehet meghekkelni Lengyelországban sem úgy, hogy arról már ne tudna Putyin előre, és ne lenne tudatos részese a merényletnek. Kivéve persze, ha a hekkelést a titkosszolgálatokat létrehozó elsők, a valódi Háttérhatalom és/vagy az ISTEN Cselekszi meg úgy, hogy arról Ázsia fenevadjának, Vlagyimir Putyinnak az értesítéséről nem gondoskodnak.

Mint köztudott, Lengyelország egyébként is régóta hidegháborút folytat a putyini agresszivitás és súlyosan antiszociális pszichopátia ellen, erős orosz gyűlöletet váltva ki azzal is, hogy a putyini (tehát kuruc.infós és jobbikos fajzatú), átmentett pszichiátriai állami bűnözők tényfeltárásért elmebeteggé nyilvánított és meggyilkolással fenyegetett áldozatait is védelmébe vette, köztük világhírűvé vált orosz üldözöttet is lengyel állampolgárrá fogadva a putyini gyűlöletgyilkosság elöl.

A repülőgép megsemmisítésének előzménye az volt, hogy - talán kevesebb, mint 24 órával a repülőgép megsemmisítése előtt - az illetékes háttérből interaktivitásra került, miszerint a Háttérhatalom (és az ISTEN) a polgári lakosságot irtja repülőgép-katasztrófák útján, de szinte soha az állami vezetőket(!), holott a legtöbb bűnt ők követik el, ráadásul az Emberiség ellen! Ugyanakkor Forrásunk által nem volt lokalizálva, hogy egy megszavazott repülőgép-megsemmisítés mely állam vezetőit érintené, és pontosan mikor; 1-2 órán belül, netán 24 óra vagy hosszabb idő múlva.

A katyni orosz állami tömegmészárlások emlegetéséért Oroszországban a putyini KGB részéről (ma FSZB-nek nevezik) ma is üldözés, elszigetelés, gyakran politikai gyilkosság jár a hozzátartozók és az emberjogvédők ellen.

Magyarország - eljövetelünk óta - soha nem látott és szintén előre bejelentett mélységekbe zuhant mind erkölcsileg, mind intellektuálisan. Az állami bűnözés szélsőjobbal való közös ámokfutása óta előre bejelentetten a legszélsőségesebb és legevidensebb bukásokkal járó bűntetteket követte el világra szóló és korszakváltó tényfeltárásaink ellen, továbbá az Igazság kiderülése ellen teljes megsemmisítésünk érdekében, valamennyi emberi lény ellen, aki élt, él és élni fog. A gyűlölet- és üldözéskampány kiterjedt minden olyan tényfeltárásunkra, amelyekben minden magyar idők, sokszor minden idők rekordjait megdöntöttük. Így a lakosság elleni rendőrségi és polgári, valamint katonai titkosszolgálati módszerek és eszközök, az átmentett pszichiátriai bűnözők és módszereik leleplezése, áldozataik védelme, a politikai gyilkosságok Egypárti intézményrendszerének leleplezése, katonai vezetők és a hadsereg bűncselekményei stb., valamint az Emberiséget totális irányítása alá vont elmetechnológiai Echelon-rendszerek napvilágra hozása és bizonyítása terén.

A Bosszú Főhatalmi eredetű, a lengyel vezetés ellen intézett mostani kiirtás igen érzékelhetően illeszkedni látszik abba a megtorló hadjáratba, amelyet Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Orbán Viktor és polgármestere, alvezére, Zombor Gábor, Karasz Csaba kapitányhelyettes, Kopasz Zsolt vezető Veér- és halálügyész, Szabó György vezérigazgató és a Sanoma Budapest Zrt., a százmilliárdos Spéder Zoltán és Kardos-Ziegler-bűnbandája, valamint a CEMP-csoport nemzetközi, globalista, háttérhatalmi bűnszervezete, melynek tagja az angol BBC, Szilvásy György és Juhász Gábor MSZP-s titokminiszterek, Balajti László MSZP-s NBH-főigazgató, Kovácsics Ferenc és Madarász Károly katonai titkosszolgálati vezetők, George W. Bush és Barack Obama amerikai elnökök, Vlagyimir Putyin és gengszterei, a Jobbik és elektrosokkos gyilkos, háttérhatalmi ügynökvezetőik stb. tettei és rosszindulatú, az Emberiséget közvetlen kipusztítással fenyegető kapzsi sunnyogásuk és tudatosan népirtó akcióik egészen bukásukig biztosan folytatólagosan elkövetett sora váltott ki - előre bejelentetten - a világot irányító fő- és nyilvánvalóan a Legfőbb Hatalom részéről, Akit mi, keresztyének a Mindenható ISTENNEK Nevezünk.

A megtorlások nem fejeződnek be; Kaczynski és társai halomra öldösése csak egy apró epizódja mindannak a megtorláshullámnak, amelyre a magyaroknak, a magyar lakosságnak és a világ népei vezetőinek, valamint miattuk a Föld lakosainak számolnia kell: elkerülhetetlenül. Ennyibe kerül a Kozmoszban az Élet elhallgatása, üldözése és kiirtást célzó, terrorista gyűlölete. Csak mint kezdetektől, a próféták korában, a Jézus Krisztus Meggyilkolása miatt, és ami Predesztinált Plántálásunk által, az Igazság általunk megtörtént és bekövetkező hirdetése ellen, az Emberiség ellenségeinek terrorista pusztító hulláma miatt, ISTENI Igazság szerint, méltóképpen jár...

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

2 komment · 1 trackback

Címkék: oroszország pszichiátria kuruc.info putyin keresztény biblia lengyelország vona gábor titkosszolgálat repülőgép jézus krisztus echelon próféta illuminati háttérhatalom világkormány katyin katiny lech kaczynski jaroslaw kaczynski

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr851911823

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nemzeti gyásznap lesz Magyarországon a Lengyel államfő temetésének napja - mégsem baleset volt? 2010.04.11. 15:29:03

Kormányunk nemzeti gyásznappá nyilvánította a lengyel elnök temetésének napját, az időpont még nem ismert. A tragédiában 96-an vesztették életüket, Az elnökkel utazott felesége Maria, valamint teljes stábja is, többek között Slawomir Skrzypek a lengyel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palostrend · http://palostrend.hu 2010.07.11. 18:09:52

Az átverés tovább folytatódik... - Hová tűnt az IMF-hitel?
.
Kormányváltás ide vagy oda, a lemez mit sem változott, újabb 6-10 Milliárd Euro \hitelt\ készül az Orbán-kabinet felvenni. A korábban felvett IMF-\hitel\ érdemi felülvizsgálata fel sem merül a kormány részéről, pedig immáron NYÍLT TITOK, hogy az eddig lehívott 14 MILLIÁRD EURÓBÓL a magyar gazdaság, Magyarország NEM részesült. (...)

Ez átváltva kb. 4000 Milliárd Forint, ami fejenként a csecsemőtől az aggastyánig 400.000 Ft/fő, amelyet a nevünkben felvettek és gondos kezek eltüntettek.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor HOVÁ TŰNT a 14 Milliárd Euró, amelyet azért vissza szeretnének fizettetni velünk kamatostul?

A \hitelt\ a pénzvilág egy ügyes trükkel kvázi önmagának adta. Leegyszerűsítve a \Magyar Nemzeti\ Bankban parkoló milliárdok kamatait kellett ebből kifizetnie az államnak bizonyíthatóan, amelyek azért tartózkodtak ideiglenesen az országban (az MNB számláján), mert nálunk jóval magasabb hozamot lehet elérni, a nagyságrendekkel magasabb kamat miatt mint Nyugat-Európában. A \hitel\ valójában a \befektető bankárok\ extra profitjára ment el, különben nem tudták volna kivinni az országból, ezért adták az IMF mögött álló \pénzügyi körök\. A lakosságot pedig ügyesen félrevezették a médián keresztül. Azzal fedőtörténettel altattak el bennünket, hogy a gazdaság megsegítése miatt van szükség a hitelre.

A hab a tortán, hogy fedezetül hazánk minden állami kézben lévő vagyonát az MSZP-s (báb)kormány elzálogosította, beleértve a földet, vállalatokat, épületeket, a műemlékeket, műkincseinket és nemzeti jelképeinket is (IMF-EU hitelszerződés III.sz. melléklete, Draskovics Tibor akkori igazságügyi és rendészeti miniszter aláírásával).

HIHETETLEN? Pedig sajnos dokumentálhatóan így fest a valóság. A pénzügyi-trükk részleteit Dr. Drábik János bontja ki az alábbi beszélgetés keretében:

VÁLSÁG ÉS VALÓSÁG - Hová tűnt az IMF hitel?
docler.
/video/116969 - A fenti kérdés a 33. perctől kerül ismertetésre!!!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.10. 21:58:41

@palostrend: Végül is úgy tűnik, hogy nem lesz igazad az újabb IMF hitel tekintetében.

Bár mostanában mondogatják egyes médiumok, hogy majd az önkormányzati választások után..
süti beállítások módosítása