HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Obama és CIA-terror Magyarországgal (az amerikai milliárdos görög ingatlanmaffia-vezér nagykövettel, Kounalakis-szal)

2010.05.25. 00:05 Molnár F. Árpád

 


Tömeggyilkosok tömeggyilkosokkal paroláznak. Az Echelon-tanúkat az egész bolygón üldöző Elme-bajnai gordon, minden magyar idők egyik legmegvetettebb és legpusztítóbb miniszterelnöke Obama és az állami amerikai sajtóbűnözés egyik kiemelkedő alakjával, az ingatlan- és bankárbűnözés görög származású bűntársával, a multimilliárdos Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettel. Mielőtt annak idején elkezdtük lenyomozni, egyfajta révületben furcsa volt, miért küld személyesen Obama magyarországra amerikai nagykövetként egy még a nevében is görögöt. Minden a pénzről szól; a pénzről és a hatalomról; de azzal nem számoltak, mert az ISTEN nem avatta be őket... Eközben ugyanez a globalista milliárdosmaffia betiltatta angol nyelvű, az Emberiség elleni Echelon-technológiák tanúinak és áldozatainak, valamint életünk védelmében a világ Echelon-tanúihoz és lakosaihoz intézett felhívásainkat, az összes elmetechnológiai leleplező filmjeinkkel. A támadás most is összehangoltan került kivitelezésre, egyszerre megsemmisítve az egymástól teljesen független és átjárhatatlan regisztrációinkat. Bűnünk volt, hogy keresztyének vagyunk, nem Sanoma Budapest Zrt.-s, szabó györgy-féle és CEMP-csoportos terroristák és tömeggyilkosok...

A görögországi bankárbűntettek, melyek a görög lázadásokhoz és összeomláshoz vezettek, a bafometimádó tömeggyilkos Hillary Clinton oldalán is leplezetlenül mutatkozik. Az újságírókat és az Echelon-tanúkat az egész bolygón üldöző Kounalakis amerikai nagykövet nem csak görög származású. Kalifornia állam egyik leghatalmasabb ingatlanfejlesztési cégének, az AKT Development Corporation mammutnak a multimilliárdos elnöke. Mivel Görögországban is bankárbűnözői hazaárulónak számít, így amerikai demokrata pártiként aktivistája az amerikai-görög közösségnek, férje pedig az Obamát egyenesen Washingtonban kiszolgáló Washington Monthly nevű politikai lap tiszteletbeli elnöke.

A tömeggyilkosság nem jár egyedül. Kounalakis görög ingatlanbűnöző washingtoni-kaliforniai maffiavezér a magyarországi kilakoltatások és nyugati befektetői bűnözés minden magyar idők egyik legfőbb és legnépszerűtlenebb terroristájával, az újságíró-üldözések és repülőrobbantások, az Echelon-tanúk és -áldozatok üldözése, valamint a sztálini-gyurcsányi-orbáni pszichiátriai bűnözés és elektrosokk terápiák meghatározó titkosszolgálati bűnözőjével, Szilvásy György lakosság elleni sortüzes gyurcsányi titokminiszterrel.

Válságcsinálók közös boldogsága. Az ingatlanmaffia egyik legfőbb magyar védnöke, Sólyom László az ingatlanmaffia kaliforniai és Obama által személyesen megkoronázott királyával, az amerikai jelzálog-összeomlások egyik meghatározó bűntársával és szervezőjével, valamint eltussolójával, a gyurcsányistán multimilliárdos görög származású válságcsináló Eleni Kounalakis-szal.

Obama személyesen küldte a multimilliárdos ingatlanbűnözés egyik legfőbb amerikai multimilliárdosát, Eleni Kounalakis-t magyarországra. Ez a bankári, milliárdosi, gyermekkereskedő, pedofilszervező háttérhatalmi bafometista bűnözői terrorista kör nagyon zárt a világ előtt, de azért vagyunk, hogy napról napra egyre több mindent leplezzünk le, ellenségeink pedig nekünk rontva pillanatok alatt lemezteleníttessenek. Kounalakis, a globálisan ingatlanterroista, és a pedofil gyermek-. és szervkereskedelmet kezdetektől pártoló obamista nagykövet Orbán Viktor társaságában. Bár hirtelen nagyon összegyógyultak, konvencionálisan közvetlen nemi aktusra még nem került sor. Ha erről értesülünk, ígérjük, ezt is megosztjuk a lakossággal.

Obama és a CIA közös terrorizmusa Magyarországgal - Gyorsjelentés (A világméretű ingatlanbűnözés multimilliárdos görög bankári terrorista amerikai nagykövettel: Eleni Kounalakis-szal)

Tényfeltáró: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, filmrendező, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)

Amerikai Egyesült Államok Magyarországi Nagykövetsége
Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 12.
Telefon: +36 1 475 4400
nagykövet: Eleni Tsakopoulos Kounalakis

Rövid, (grammatikai javításért nem újraolvasott) gyorsjelentés


Az amerikai szerveren működő VIMEO pár percen belül mindkét olyan regisztrációnkat törölte, az összes filmmel együtt megsemmisítve, amelyek Echelon-tanúkkal és Echelon-áldozatokkal, valamint róluk és a technológiáról készültek. Ezzel szemben már Föld méretű botrány van, levelek tömegeit kapták erről angolul, mégsem válaszolnak egy árva kukkot sem. Nem tőlük azt szivárogtatták hozzánk, az USA részvételével való nemzetközi médiamaffia-hálózat van az ügyben, így gyakorlatilag az USA kormánya fenyegeti a VIMEO-t, ha nem törli az Emberiséget védelmező filmeket. A CIA és az NSA (mely egy), valamint az USA kormánya és Barack Obama - mondják - teljes mellszélességgel támogatja ezen ezermilliárdos médiamaffiát, és vállalja a teljes nyilvános eladósodást is.

A 2009 szeptember 14-i, a romagyilkosságok és általunk bejelentett repülőmerényletek és más bűntettek miatti házkutatástól kezdve az összes filmet megsemmisítették. Valakinek elég volt az USÁ-ban odaszólni, és máris megsemmisítettek minden Echelon-tanúkról és áldozatokról szóló filmet. Az USA pont azt csinálja, ami miatt hozzájuk fordultunk a magyar állami nyílt újságíró-üldözése ellenében. Azt tapasztaljuk, hogy az USÁ-ban esztendők óta folyamatosan törölnek minden magyar nyelvű keresztyén emberjogvédő anyagot, amelyek a romagyilkosságok állami hátterét, az eltussolt nemzetközi terrorcselekményeket vagy az Echelon-technológiákat politikai üldözött és agyonhallgatott tanúkkal leleplezik. Eközben elnökről elnökre adják a kilincset egymásnak, hogy a keresztyénséget és az Echelon-tanúkat gyalázó kuruc.info, mely minden magyar idők legmocskosabb stílusú, leplezetlen náci portálja, elnökről elnökre az amerikai szenátusban és világméretű sajtónyilvánosság előtt védjék meg, mondván: az USA szabad ország, nekik kell az Echelon-tanúkat üldöző, antikrisztusi és ISTEN-káromló, nyíltan hitlerista portál, amely minden állami pszichiátriai bűnözést és az összes átmentett és mai napig ugyanúgy foglalkoztatott elkövetőt is védelmezi egészen a szocialista-szovjet érától Adolf Hitlerig visszamenőleg, nyíltan hatalmas hurrákat és röhögéseket rendezve az összes megkínzott, megcsonkított és halomra öldösött áldozaton.
 
Úgy gondoljuk, mivel angol nyelvű életvédelmi segítségkérésünket, mellyel a világhoz fordultunk, ismét az USA semmisítette meg, így angolul a világhoz fordulunk, elárasztva a Földet az Obama-kormány és a CIA magyarországi és a világ minden népe elleni újságíró-üldözések és globális terrorcselekmények, valamint Echelon-háború tényeivel, mint minimum egész Európa és minden idők legfőbb Echelon-tanúi. Megnevezve mindazon politikusokat, médiahálózatokat és azok konkrét legfőbb vezetőit és beosztott elkövetői, akik részt vettek az Emberiség elleni elévülhetetlen bűntettek védelmében, a bizonyíték-megsemmisítésekben, a terrorcselekmények eltussolásában és a leleplezett tömeggyilkosságokban, irdatlan botrányok és üldözésünk közepette, esztendőkön keresztüli szakadatlan összhangban és szándékegységben.

Az alábbi nevek azokból valók, akik az Emberiség elleni elévülhetetlen bűntettekben abszolút és hiánytalan, adekvát gyűlöletet és üldözést tanúsítottak:
Magyarország:
Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Orbán Viktor (miniszterelnökök), Draskovics Tibor (igazságügyi és rendészeti miniszter), Szilvásy György és Juhász Gábor (titokminiszterek), Laborcz Sándor és Balajti László (a magyar nemzetbiztonsági hivatal főigazgatói), Szekeres Imre (honvédelmi miniszter), Kovácsics Ferenc (a katonai biztonsági hivatal főigazgatója és polipként terjeszkedő titkosszolgálati családja), Madarász Károly (a katonai felderítő hivatal főigazgatója), Pintér Sándor (új belügyminiszter és titokminiszter, a '90-es évek magyarországi orosz-izraeli robbantásos merényleteinek és az orosz maffiának akkori legfőbb nyilvános helytartója és keresztapája, jelenleg és akkoriban is Orbán Viktor most fellépett új miniszterelnök közvetlen beosztottja, bizalmasa és az izraeli, amerikai és orosz egységszándékú és szervezésű bűncselekmények és Emberiség elleni bűntettek személyi végrehajtója), Kovács Tamás (legfőbb ügyész, volt katonai főügyész), Kovács Árpád (katonai főügyész, az összes bűntettek mellett a 2006-os amerikai és izraeli szervezésű lakosság elleni sortüzek és csonkítások, valamint törvénytelen és tömeges bezárások legfőbb ügyészi eltussolója) és mások.

USA:
A CIA, az NSA és az amerikai titkosszolgálatok, továbbá George W. Bush és Barack Obama elnök. Az üldözésekben kiemelendő Michael Hayden és főként az őt követő, Barack Obamát kiszolgáló és felbujtó Leon Panetta CIA-igazgatók, akik nevéhez számos magyarországi katonai merénylet, baleset és rituális gyilkosság, valamint a globális pedofil és gyermekek elleni kéjgyilkos, fehér galléros nemzetközi gyermekkereskedelem fűződik. Leon Panetta a nyilvánosan pozícionáltak közül a legfőbb, aki a nemzetközi, általunk megbuktatott és a polgári lakosság ellen végrehajtott repülőgép-merényletekben, a magyarországi romák elleni állami sorozatgyilkosságban és újságíró-üldözésekben, az ezekről szóló bizonyíték-megsemmisítésekben (dokumentumok, hangfelvételek és filmes tanúbeszámolók stb.) és eltussolásában a leginkább meghatározó és végrehajtó volt. Panetta kapcsán egyöntetű a tanúságtétel, hogy nem tudtak olyan magyarországi és nemzetközi lakosság elleni bűntettet és terrorcselekményt letenni, amit ne támogatott volna vakbuzgó elszántsággal. Nyilvánvaló, hogy ilyen körülmények mellett mindent megteszünk azért, hogy ne csak Magyarországon legyen nem kívánatos és kiutasításra kerülő a CIA, az NSA, és pl. a magyarországi romagyilkosságokat nyíltan eltussolt és bizonyíték-megsemmisítő FBI teljes állománya, de az Amerikai Egyesült Államok nagykövetségi szinten se lehessen jelen sem Magyarországon, sem a világ többi pontján, és a már bizonyított Echelon-tanúkat kivéve egyetlen amerikai állampolgár se léphessen a Magyar Köztársaság területére, kizárólag vízummal és teljes körű nemzetbiztonsági ellenőrzést követően, amelynek költségeit természetesen a beutazóknak kell állniuk. Akik az Emberiség ellen viselnek háborút, és ezt annyira elszántan teszik, hogy még az ezt leplező látszattal is annyira törődnek, mint bármelyik képzetlen és agresszív kocsmai pszichopata bűnöző, totálisan életképtelenek és közveszélyesek arra, hogy bárminemű diplomáciai képviseletet bárhol a Földön betölthessenek, kriminalisztikai, népbiztonsági és nemzetbiztonsági szempontból pedig állásaik és puszta létük tarthatatlan a világ bármely pontján, az amerikai egyesült államokat kivéve. Az ellenséges és felforgató kémeket és ügynököket csak olyan államokban fogadják, ahol az állam vezetői maguk is idegen kémek és büntetőjogi szempontból hazaárulók. Egy ország legfőbb feladata az állampolgárok védelme és szolgálata. Az Egyesült Államokból nem létezett olyan grandiózus és csekély bűntett, amelyben az USA kormánya, Barack Obama, a CIA és vezetése, az NSA és vezetése ne teljes mellszélességgel tett volna bűnrészességéről tanúbizonyságot. Azt láthattuk, hogy bármilyen amerikai követségről volt szó (legyen az diplomáciai vagy hivatalosan is titkosszolgálati), ott mindig, mindenki azonnal tudta, hogy feladata az összes felmerült üldözés, bizonyíték-megsemmisítés, gyilkosság, sorozatgyilkosság, lakosság elleni terrorcselekmény és lakosság elleni titkosszolgálati és haditechnikai eszközök teljes körű eltussolása, és kivétel nélkül minden ügyben és esetben minden bűntett akadálytalan és korlátlan biztosítása.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A Legfőbb Tanú

és Molnár F. Árpáddal, aki minimum egész Európa legfőbb Echelon-tanúja,
politikai üldözött keresztyén és ingyenes emberjogvédő, a Magyar Sors Online (MSO) főmunkatársa, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) alapító tagja, az Amnesty International (AI) tagja, újságíró és filmrendező

(Írta: Molnár F. Árpád: 2010.05.22.)


A kétfejű sárkány (vagy a Sárkány két fejéből, ahogy tetszik) Leon Panetta CIA-igazgató és az iszonyatos világtörténelmi babiloni bűntettekben folyamatos ikerszörnye: Barack Obama. A magyarországi százmilliárdosok médiumai 100%-ban elhallgatták mindkét CIA-főigazgatót: a Bush-éra magyarországi tömeggyilkosát, Michael Hayden-t és Obama ugyanilyen terrorista és Emberiség-ellenes bűnöző Leon Panettáját. Kizárólag a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA leplezte le őket! Kizárólag!

Kapcsolódó friss gyorscikk:
ISTEN-káromlásért Pakisztán elérhetetlenné tette a CIA-s youtube népirtó portált (KLIKK!)


A CIA, az NSA (mellyel réges-régen kvázi napi kapcsolatban vagyunk), az FBI, Barack Obama és az USA Nagykövetsége és és két nagykövete kivétel nélkül minden magyarországi keresztyén- és újságíró-üldözés, nemzetközi, lakosság elleni repülőrobbantás, apartheid roma sorozatgyilkosság, volt sztálini és mai pszichiátriai politikai bűntett és átmentett, gyakorló bűnöző mellett kiálltak, és mindenféle emberjogi, jogi és politikai jogot és védelmet megtagadtak. Az USA terrorista bűnbandájára a HÍRHÁTTÉR nem Áldást, hanem világbotrányt, bukást és örök átkot Tett.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

 

1 komment

Címkék: görögország orbán viktor sólyom lászló szilvásy györgy hillary clinton bankármaffia háttérhatalom bankcsőd sanoma budapest zrt eleni tsakopoulos kounalakis amerikai nagykövetség ingatlanmaffia central intelligence agency usa nagykövetség ingatlanbűnözés vimeo.com leon paletta cia főigazgató cia igazgató kurimay tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr622023102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.25. 12:16:04

OFF a témához, de a bloghoz mégsem, hiszen a bloghoz nyújt segítséget

Készítettem egy hírgyűjtő oldalt, ennek a tartalmi feltöltéséhez kellene segítség, hogy használható legyen a dolog.

Szóval arról van szó, hogy ha valahol olvasol valami hírt, adatot, ami már meglévő/várható témával kapcsolatos hír, adat, akkor azt ebbe a rendszerbe vidd fel aminek a linkjét lejebb megtalálod. Így elég tisztességes hír nyilvántartást lehet készíteni melyben mindenféle paraméter alapján listázhatóak a hírek, többféle összefüggés és adattartalom alapján. (persze, csak ha ki vannak töltve a hírhez tartozó rovatok.)
Ez nagy segítség egy egy anyag összegyűjtéséhez a blogok postíróinak, és a kommentelőknek is, no meg bárkinek aki blogot vezet.
Bármilyen hírt fel lehet vinni.
A rendszerbe hír felvitel és a funkciók nagy része regisztrációval működik, a regisztráció egyenlőre nem visszajelzéses, hanem automatikus elfogadású.
A híreket nem ellenőrzi senki mi van felvíve, bízom benne, hogy nem kamu híreket, a vakvilágba mutató linkeket töltötök fel.

Tehát ha segítenétek egy kicsit az általatok olvasott blogokat vezetők munkáját, töltsetek fel mindenféle hírt amit találtok, nem nagy gond, ha egy hír több példányban is fenn van, de azért nézzétek meg, hogy ne rakjátok fel ugyanazt a tartalmat, illetve lehetőleg csak akkor, ha más forrásokra hivatkozás is van benne, mint az eredetiben.

Akinek van kedve, ideje, elhivatottsága, akár az eddigi a blogon található postokat is átnézheti, meg a postokhoz tartozó egyéb hivatkozásokat, és feltöltheti.
Egy példát csináltam, hogyan is néz ki a dolog: hirgyujto.i-honlapkeszites.hu/popup.php?sb_id=9

Az oldal elérhetősége: hirgyujto.i-honlapkeszites.hu

ON
süti beállítások módosítása