HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Titkok sikolyai - azaz Global Top Secret: Hírháttér-elemzés (Naleksz)

2010.06.18. 09:11 Molnár F. Árpád

Írta: Nagy Sándor (keresztyén újságíró, tervező, szerkesztő)

TITKOK SIKOLYAI
azaz
Global Top Secret: Hírháttér elemzés

„Nincsenek titkaink!” – valahogy így kezdte Gandhi első nyilvános beszédét Dél-Afrikában hallgatósága (elnyomott színes bőrűek, legfőképp indiai vendégmunkások) előtt. Kitanult jogászként úgy lett belőle politikai óriás, hogy sohasem engedett az igazságból szemernyit sem.

Nem azt tanulta Oxfordban, de mégis képes volt úgy az emberi törvények „jó” és „rossz” szétválasztására, hogy az utóbbiaknak nem felelt meg. Erőszakmentesen, passzív ellenállással olyan elszántsággal szállt szembe velük, hogy bármikor készen állt az életével is fizetni. Nem birodalom, nem párt vagy vallási felekezet diktált neki normákat. Nem csordában bűnöző tömeggyilkos volt, hanem „csak” egy ember, aki létével nem pusztítást, hanem tanítást és megváltást hagyott maga után.

Mára eléggé vaknak kell lenni ahhoz, hogy ne vegyük észre a sokat és sokféleképpen emlegetett Háttérhatalmat, annak általános butulást és nyomort árasztó rendszerét. Csakúgy, mint Istenhez, a Háttérhatalomhoz is eljuthatunk logikai úton. Például miközben gyerekkorunkban úgy nevelnek minket, hogy tilos társaságban sugdolózni, aközben felnőtt korunkra hagyjuk, hogy hazai és külföldi katonai, félkatonai és civil - ám mégis; mintha egy tőről fakadó - szervezetek parazita hatóságként ránk erőltessék alapjaiban rossz törvényeiket, hivatalaikat, állami vezetőiket, gerinctelen beosztottaikat és nem utolsó sorban a haszontalannál sokkal-sokkal pusztítóbb tevékenységük busásan pazar költségét.

A 2010. április 1-től (bolondok napjától) hatályos, a most levonult országgyűlés több, mint 2/3-ával megszavazott 2009. évi CLV. törvény, a minősített adat védelméről már nem tartalmazza ugyan az „államtitok” vagy a „szolgálati titok” fogalmát, de az elhallgattatáshoz négy minősítési szinttel ragaszkodik, csakúgy mint a NATO, a NYEU és az EU. Ennek a törvénynek célja az alapvető jogok (az emberi jelző nem véletlenül hiányzik) tiszteletben tartása. Erkölcsi alapon azonban nem létezik olyan alapvető törvény, amely tolerálná az akár 30 évre történő titkosítást.

Az állam ezen nemzetközi kötelezettségvállalásainak teljesítése közben a közérdekű adatok nyilvánosságát korlátozza, megteremtve ezzel a különösen nagy károkat okozó bűntettek eltitkolását, azaz a bel- és külföldi (állam)maffia ellenállás nélküli beágyazódását.

Tehát a mit sem sejtő néptömeg, a kirekesztettek, valójában a mindent megfizető állampolgárok, a jelenkori demokratikus jogállamisággal azt a hazugságot kapják, hogy életük jelképes menyasszonya szűz maradt, miközben tudtuk nélkül minden óra potenciálisan egy olyan rituális nászéjszaka, amiken a nemi erőszak összes minősített fázisával meghágják a jóba vetett hitüket megtestesítő isteni szépséget. Nem tudnak róla, de a tudatlanságában fogvatartott, ártatlan hiszékenységükkel mindig feltámasztják - és ezzel újabb nászra tálalják - a végül perverz kéjgyilkosság következtében lelkét rendre kilehelő ideáljukat. Világszemléletük, törekvéseik célja, életük értelme, mi több: életük, állandó veszélyben van, hiszen mások dönthetnek a következő gondolatukról, tettükről, egészségi állapotukról.

Ma már nem kell szem ahhoz, hogy lássanak, nem kell fül ahhoz, hogy halljanak minket és nem kell hang ahhoz, hogy gondolatot indukáljanak agyunkban. Szintén nem kell ahhoz ajtónak kinyílnia, hogy bejöhessenek rajta, mint ahogy ahhoz sem kell háború, hogy a földjeinket elfoglalják.

Ez az Echelon. Ez az, ami alatt, mellett elmehetünk ugyan szó nélkül, de aki így tesz, az bűnt követ el: az árulást. Számukra rém rossz hír: az árulókat Dante tölcsérszerű poklának fagyos legalja, Lucifer társasága várja.

A titkokról, a titokkezelésről mindig eszembe jut ennek az ördögi rendszernek már a puszta működésével is önmagát parodizáló természete, vagyis az, hogy egy titokká minősített adat a gyakorlatban azt jelenti, hogy hangszórón mondják azt be az összes „illetéktelen” fülébe. Miközben az emberek szeretnek titkokat fecsegni, aközben ezek a mihaszna, nemzeti titkosszolgálatok akár egymás között is keresztbe-kasul informálódnak. „Mindenki tud mindent.”

Többször megerősítették ezt a Hírháttér Multimédia írásban, szóban, filmben történő publikálásai. Molnár F. Árpád, legfőbb Echelon-tanú szemmel láthatóan nem megtört, szorongó titkosszolgaként, hanem felsőbbrendű tényfeltáróként avatja be az érdeklődőket, az arra érdemeseket és a továbbra is röfögő idiótákat is.

Lassan, de biztosan, eljön az az idő, amikor az utolsó halandó is tudni fog az alkalmazott emberiségellenes technológiákról. A tömeggyilkos működtetők, dúsgazdag haszonélvezők, illuminátus rendszergazdák vigyázó szemeik egyre inkább a Hírháttérre vetik.

Most még hallgatnak, hunyászkodnak a júdáspénzért, nem élnek a kézenfekvő eséllyel, egészen addig, amikor már késő lesz tolakodni. Híres emberként még senki sem teszi, hogy tiszta szívvel és bűnbánó lélekkel tájékoztatja a lakosságot - korlátozás nélkül.

Nagy Sándor
Soroksár, 2010 május 27.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

Szólj hozzá!

Címkék: india keresztény tényfeltárás gondolatolvasás titkosszolgálat gondolatrendőrség megtérés titkos szolgálat hírháttér molnár f árpád echelon bűnbánat háttérhatalom gandhi nagy sándor naleksz hadviselés illuminátus mfá titkosítások titkos szolga

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr892090742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása