HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Tüntetés Tánczos Gáborért szeptember 22-én! - Végre egy hasznos és önzetlen célú tüntetés!

2007.09.09. 11:45 Molnár F. Árpád

KÖZÉRDEKŰ!
A SAJÁT FIZETÉS EMELÉSE HELYETT A SZABADSÁG, AZ EMBERSÉG, A TÖRVÉNYES REND ÉS A HUMANITÁS ÉRDEKÉBEN, SZEMBEN AZ ÁLLAMI SZERVEZETT BŰNÖZÉSSEL ÉS A FASIZMUSSAL...

...tüntetés lesz 2007 szeptember 22-én, szombaton, 14 órakor Körmenden, a Szabadság téren Tánczos Gábor politikai elítélt pártfogásáért és kiszabadításáért, akit az összes párt egységes erővel juttatott hamis vádakkal börtönbe és ítéltetett el a magyar vérbírósággal a sokadik ártatlan emberként, akiről ráadásul mindenki tudta már kezdettől fogva, hogy ártatlan.

Most nem a saját fizetésetekért és béremelésetekért kell tüntetni, hanem valamennyiünkért. Mert amíg egyetlen politikai fogoly is börtönben ül, nem maradhat odahaza nyugodtan senki! Aki akár vasutasként, akár pilótaként vagy más Malév alkalmazottként, akár BKV-dolgozóként stb. képes volt demonstrálni azért, hogy - miközben sokaknak jövedelme sincs vagy élete romokban hever zárt intézetekben - neki még több pénze legyen, itt az alkalom, hogy a gazdagság és az arisztokrácia önhasznú tüntetései helyett részt vegyen az olyan ártatlanok, megerőszakoltak, tönkre tett életű politikai üldözöttek, elítéltek és vértanúk érdekében szervezett tüntetéseken is, amilyen a Tánczos Gábor nevében szerveződik szeptember 22-én, 14 órára Körmenden.

Elvárjuk mindenki támogatását, mert politikai foglyok esetében ZÉRÓ A TOLERANCIA a fasiszta embertelenséggel szemben, nevezzék a fasizmus hóhérját Gyurcsány Ferencnek, Orbán Viktornak, Kóka Jánosnak vagy Dávid Ibolyának, aki (utóbbi) igazságügyminiszterként szervezte a Gábor elleni állami merényleteket és a hamis vádak irtózatos tömegét!

A legtöbb tüntetés - ahol a jó anyagi körülmények között élők az éhezők, a hajléktalanok, a politikai foglyok és a politikai gyilkosságok áldozatai helyett saját anyagi hasznukért és jólétükért tüntetnek, pénzért - maga a szégyen, a jóléti kapitalista gyalázat és a szegény lélek bizonysága, miközben a világ 5/6-a rosszabb körülmények között él, mint a magyarok! Most azonban valódi, igaz célokért várjuk a vasutasokat, a traktorosokat, a tanárokat, a multimilliomos pilótákat, a nővéreket, az orvosokat, az újságírókat és a társadalom nép-, demokrácia- és szabadságellenes, bizonyíték- és nyomeltüntető rétegei legaljának képviselőit: a sortüzes néplövető és bűnpártoló, nyom- és bizonyítékeltüntető médiabűnözőket - így kiváltképpen a tv2-t, az MTV-t, Pálffy Istvánt, D. Tóth Krisztát és a Léderer-bandát -, valamint az október 23-án sortüzes, nyugdíjastaposó, nagymamákat fejbe lövő és gestapósan őrjöngő pártszolgálatos, sortüzes, beteg lelkű és súlyosan aberrált, börtönbe és pszichiátriai kezelésre szoruló rendőrbűnözőket (civilben!!!), a közlekedési vállalatok összes dolgozóit, munkásokat és professzorokat, az MTA tagjait(!) és mindazokat, akik valaha a saját pénzükért kimentek az utcákra tüntetni, vagy saját zsebükért a népbe lövettek.

Még egyszer:
Körmend, Szabadság tér, szeptember 22., 14 óra.

A tüntetés hírét ahány blogra, e-mail címre stb. tudjátok, annyi helyre küldjétek tovább valamennyiünkért!

Molnár F. Árpád.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 jog mtv bkv maffia gyurcsány börtön orvos tüntetés szabadság pszichiátria náci zsidó hajléktalan fasizmus október 23 orbán viktor törvény éhezés tanár erkölcs újságíró rend kóka jános dávid ibolya jólét vérvád kapitalista mta milliomos malév vasutas ártatlan nyilas btk nővér multimilliomos pilóta professzor milliárdos állambűnözés sortüzes fejbelövés csonttörő bűnbanda rendőrbűnözés vérbíróság vértanú tánczos gábor pálffy istván mészárlás humanitás vérügyészség állami szervezett bűnözés elítélt politikai fogoly politikai elítélt vérbűn vérgyilkosság politikai üldözött körmend zéró tolerancia politikai gyilkosság nyomeltüntetés bizonyíték multimilliárdos ápoló traktoros néplövető pártszolgálatos bűnpártoló d tóth kriszta léderer pál nyugdíjastaposó fejbe lövés gestapó aberrált

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr47160899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.