HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

A Zuschlag-ügyek és a maffia-rendszerek (azaz demokráciák) anatómiája

2007.09.20. 00:10 Molnár F. Árpád

Őrizetbe vették Zuschlag Jánost. Az alapítványi pénzek eltűnése ügyében meggyanúsított szocialista politikust tanúkihallgatásra idézték a főügyészségre, de már nem engedték haza. Zuschlag mellett hét, többségében fiatal baloldali társát azzal gyanúsítják, hogy fiktív alapítványokon keresztül jelentős állami támogatáshoz jutottak az egykori, Gyurcsány Ferenc vezette ifjúsági és sportminisztériumtól. Az ügyben korábban kihallgatták Arató Gergelyt, az oktatási minisztérium jelenlegi államtitkárát és feleségét is. Az ügyben - mindenki, aki nem teljesen analfabéta, ránézésre látja - legfőbb elkövetőként Gyurcsány Ferenc miniszterelnök neve, valamint legfőbb sportminisztériumi szárnysegédje - aki most is eget-földet megmozgat Gyurcsány úr és önmaga érdekében -, Szilvásy György neve kerül elő. Azóta e két úr kinőtte magát: régóta azt hirdeti a közélet és az alvilág, hogy Magyarországon egy kétfejű sárkány uralkodik, aki leuralja a piacot és legfőképpen dönt a pénzek és az üzletek sorsáról. A kétfejű sárkány neve Gyurcsány Ferenc és Szilvásy György. Gyakran merül fel harmadik személyként még Pintér Sándor volt belügyminiszter neve is, a két nagy párt, a kispártok, tehát az Egypártrendszer közösen nevelt, szép nagyra nőtt közös kedvence. Azonban az alapítványi ügyben a nevét hanyagolhatjuk, ami viszont evidensen kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc és Szilvásy György voltak a helytelenül "Zuschlag-ügynek" elnevezett bűnügyi botrány legfőbb kormányzói és vezetői.

Ha ez az eset nem politikusokkal, hanem hétköznapi emberekkel történik meg, akkor a Zuschlag tanúvallomása alapján Gyurcsány Ferenc már régen előzetes letartóztatásban lenne. Ilyen esetekben mindig az volt a szokás - így olajügyekben és fegyverüzletekben is -, hogy a főnököt (itt a Gyurcsány Úr az) a polgári titkosszolgálaton keresztül üzengetve kizavarták külföldre azzal, hogy vissza se jöjjön többet. A bűnbakok vagyonát segítettek kimenteni, segítettek továbbá ellopni, amit még el lehetett, hogy ne legyen velük később azért gond, mert netán fogytán lesz a pénzük, a külföldi állammal pedig természetesen mindent lebeszéltek, így már kész helyzet fogadta a kiutazott elkövetőket, máskor bűnbakokat.

Ilyenkor szoktak megszaporodni az "öngyilkosság" és az "eltűnés" intézményesített esetei is.

Gyakran megesik az is, hogy bűnözőket zavarnak ki olyan államokba, ahol nincsen kiadatás, hogy az ügyet ne kelljen megindítani, hanem pl. gyanúsított hiányában le lehessen zárni. Persze ilyenkor is őrült nagy az eltussolás, hiszen pl. egy fegyverüzlet esetében nem lehet azt mondani, hogy a laktanyából az az egy ember ki tudott csempészni külföldre egy egész dolgot, mikor - ahogyan egy minisztériumban - még a WC is be van technikázva, és az ügyintézéshez egy egész hadsereg szükséges.

Itt, ebben a Gyurcsány-ügyben az volna az egészséges, ha az összes elkövetővel - hiszen az ügyészség ilyenkor már egy egész hadseregnyi elkövetőről pontos és részletes adatokkal rendelkezik, tehát ha az összes elkövetővel - vádalkut kötnének, vagy a nemzetbiztonsági törvényre hivatkozva negligálnák az elkövetőket, azért, hogy a fővezért, azaz Gyurcsány Ferencet elkaphassák. Hiszen róla mindenki tudja, hogy ott bizony ő volt a főnök, ő volt az elosztó és a döntő ember, nélküle ott egy gyufaszálat sem lehetett arrébb tenni. Ha meseországban élnénk, ahol nélküle ment volna ez is, mint amit az olajügyeinél hazudozott a kormányfő, akkor is megmaradna a bűnpártolás, amiért szintén be kellene varrni. Úgyhogy Gyurcsány Úr még meseországban sem úszhatná meg a börtönt.

Lehet, ha Szeszák Gyula jó állapotában lenne a főügyész, akkor vagy Gyurcsány kerülne előzetesbe, vagy a Szeszákot menesztenék azzal, hogy ideje pihennie végre, mert túlerőltette magát. Mindenesetre a mostani főügyész vagy a Mennybe (ha Gyurcsányra veti magát), vagy a Pokolba (ha elkezdi kimosni az elkövetőket) mehet ezzel az üggyel. Az biztos, hogy a dicsőséget történelmi szinten learatja, ha a Gyurcsány Ferencnek neki megy. Nem valami nagy ember ez a Gyurcsány, és napról napra kevesebben fogják védeni. Az úgynevezett "demokráciák" lényege a bandaháborúk és a keresztapák intézményrendszere, mégpedig azok kezében, akik a csóró és dobálózó állampolgárok kapcsán felségsértésről és az alkotmányos rend elleni izgatásról, meg 15 éves börtönbüntetésekről mernek beszélni. És honnan a leghangosabban? Mindennek tetejébe ráadásul a rendészeti minisztériumból, olyanok, akiknek bűnszervezetben való részvétel miatt életfogytiglan kellene a börtönben rohadni.

Én meg ezt üzenem az ATV-nek az életfogytiglan kapcsán. Gondolkodjanak el azon, miket rögzített róluk az Echelon, meg a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, és szálljanak csak le a magas lóról a Kálmán Olgával együtt!

Visszatérve:
Ismerőseim azt pedzegették, hogy az ügyészségen (sem) nem akarnak megegyezni a Zuschlaggal (sem!), mert a Gyurcsány-bandák nem akarják miniszterelnöküket börtönben látni. Pedig mi kifejezetten szeretnénk. Fölöttébb ódivatúvá lett ez a "Gyurcsány, takarodj!" kiáltozás, hiszen már régen túl vagyunk azon a ponton, hogy a magyar történelem egyik legutolsó politikusát, Gyurcsány Ferenc Urat Házon kívül akarnánk tudni. Sokkal inkább bizonyos, hogy mindenképpen börtönbe kell kerülnie, és egyre kevesebben vannak azok, akik megelégednének ennek az embernek a szabadlábon tartásával, nem beszélve arról, hogy szabadlábon igazi keresztapaként folytatná országpusztító tevékenységét. Ahogyan azok se érezzék magukat soha, egyetlen pillanatra sem biztonságban, akiknek az orra előtt zajlott le minden, Zuschlagtól Öszödön és Veres János orosz maffia-szállodákon át, a Gergényi és Bene elleni feljelentések és bizonyítékok tömegei ellenére történt kinevezésükig, és az október 23-i, a csóró és jogfosztott, Alkotmányuktól végképp megfosztott állampolgárok elleni sortüzekig, mégsem utasítják az ügyészséget és az Országgyűlés pártkádereit, hogy Gyurcsány Ferencet előzetes letartóztatásba kell helyezni és el kell ítéltetni.

Azt mondják, nyíltan beszélek. Persze, miért beszélnék ködösen? Korábban - pl. 2003-ban - még kellett volna magyarázkodni, de ma már csak a legszerencsétlenebbek nem tudják, hogy "független igazságszolgáltatás" nem létezik, az ügyészség pedig sosem fog bizonyítékok alapján eljárást indítani sem, csak ha arra politikai utasítások és elvárások érkeznek. Ha pedig a politikusok - bűnszervezet tagjaiként - másként rendelik, akkor a világ összes bizonyítéka sem elég egy Gyurcsány, egy Kóka, vagy egy Veres elleni büntetőper megindításához. Ahogyan nem volt elegendő a Gergényi és Bene ellen az RSZVSZ-es (belső elhárítás) és más rendőrök, valamint civilek részéről a minisztériumokba eljuttatott bizonyítékhegyek és feljelentések tömegei sem, mert miközben a feljelentő rendőrtisztek közül többeket megöltek, aközben a feljelentett rendőri vezetőket, nevezetesen Gergényit és Benét az MSZP-SZDSZ-es szervezett bűnözők kinevezték!

Átkozott a föld, amelyik elnyeli a politikai csőcselék bűnbandái által meggyilkolt rendőrök vérét!!! Átkozott az a föld!!!

Molnár F. Árpád, az Élő Isten Nevében.

6 komment

Címkék: kálmán olga atv mszp maffia gyurcsány börtön ukrajna szdsz isten öngyilkosság laktanya gergényi kgb demokrácia feljelentés zuschlag debrecen pokol csalás ukrán honvédség fiatal baloldal nbh hadsereg bene lászló öszöd menny olajmaffia olajszőkítés btk bűnszervezet keresztapa olajügyész fszb fegyverkereskedelem bűnpártolás szervezett bűnözés jézus krisztus szeszák gyula hajdú bihar legfőbb ügyész solt pál 66 vagon legfelsőbb bíróság elnöke rszvsz független igazságszolgáltatás olajbűnözés sikkasztás altus fegyverüzlet polgári titkosszolgálat eltűnés kiadatási szerződés betechnikázás felpoloskázás vádalku nemzetbiztonsági érdek szabadságvesztés györgyi:kálmán bandaháború felségsértés alkotmányos rend izgatás rendészeti minisztérium életfogytiglan nsz nemzetbiztonsági szakszolgálat echelon gyurcsány banda veres jános pénzügyminiszter orosz maffia pártkáder előzetes letartóztatás büntetőper belső ehárítás rendőrgyilkos szilvásy lajos ifjúsági és sportminisztérium arató gergely kétfejű sárkány pintér sándor belügyminiszter

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr65170880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ede H. Bomber 2007.09.20. 14:17:57

Árpád, ez őszinte, tényeken alapuló és minde elemzésében, mind következtetéseiben NAGYSZERŰ ÍRÁS!

SUNYI-ország államszervezete NEM JOGÁLLAMI!

S hogy ez így van, így lehet, ANNAK AZ ÜGYÉSZI SZERVEZET bűnpártoló attitűdje, ebből következően SÚLYOSAN alkotmány- és törvénysértő tevékenysége az oka!

SZÉGYEN, hogy aki a TÖRVÉNYESSÉG VÉDELMÉRE esküszik föl, az korrupt és gyalázatos bűnökkel terhelt állami és párthivatalnokok ÉRDEKEIT VÉDELMEZI!

Letarolni a Lf. Ü. exkomcsi apparátusát, MOST!!!

Balt 2007.09.20. 16:08:36

Na most várjunk egy picit: akkor mi a magyarázat a (pár napja még \"nem létező\" :)) Zuschlag-ügy fordulataira? Tán úgy gondolják (az elvtársak), hogy a kinti ordasnak elég lesz kinyújtani a kisujjat? :) Nem hiszek ebben. Meglehet, valóban most jött el a MSZP-ben a palotaforradalom ideje. Lehet, hogz napokon belül tudni fogunk az őszödi kiszivárogtatóról...? :)

Fel vörösök, proletárok! :)

Ardarich 2007.09.21. 10:37:47

Az Élő Isten nevében kinyilatkoztatni... ki a túró a szerző? Ő a pápa? A konstantinápolyi pátriárka? Az egyetemes zsinat? Molnár F. Árpád fingotta a passzátszelet?

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2007.09.21. 14:49:58

Kedves Ede H. Bomber,

üdvözöllek és örülök, hogy itt is összetalálkoztunk.

Nagyszerű, hogy felhívtad a figyelmet az ügyészségek bűnpártoló attitűdjére. Sokáig szinte totális tabutéma volt ez is. Mára már szerencsére jobbára csak a nagypártok, meg a "baloldali"-nak és "liberális"-nak nevezett médiumok ragaszkodnak ahhoz, hogy akik az ügyészségeken és az úgynevezett "igazságszolgáltatás" más ágain öltönyökbe és nyakkendőkbe öltöznek, azért teszik, mert elképesztően becsületes és tisztességes emberek. Istennek hála, hogy ma már a jogászokról a felmagasztaló sötétséget és téves eszmét csak kevesen adoptálják. Nem sok értékelhető jogász él ebben az országban (sem). A javarésze pártfunkcionárius és politikai takarító, akik ebből nyerik az előléptetésüket.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád.
leleplezesek.extra.hu

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2007.09.21. 15:02:36

Kedves Balt,

Gyurcsány Úr leváltásáról én azt is hallottam, hogy azt külföldön már eldöntötték; azaz idő kérdése csupán, és Gyurcsány elvtárs - Brüsszelben "elvtársak"-nak hívják egymást - ki lesz rúgva.

A Zuschlag-ügy kapcsán mondom, hogy a Nemzeti Civil Alapprogram és civil állampolgárok, akikről hallgatnak, jelezték annak idején, hogy a kormány által kiadott közpénzeket a javarészt MSZP-s politikusok alapítványokon át fantomcégekhez juttatták, nem a rászorulóknak. Mivel azonban a bejelentések a maffiaügyet szervezők asztalán landoltak, így a Magyar Szocialista Párt kormányfőjének asztalán, így érthető volt, hogy a legfőbb szervező nem volt hajlandó úgymond "kivizsgáltatni" a saját ügyét. Tehát az elkövetőkhöz futottak be a feljelentések, ezért azokat lenyelték.

Fontos körülmény, amit sokan emlegetnek, hogy az MSZP által az MSZP-sek kezébe herdált közpénzeknek legalább jó része állítólag egyenesen az MSZP kasszájába vándorolt vissza. Azaz még egy közös nevezőt találunk arra vonatkozólag - amit egyébként mindenki, aki cégekkel foglalkozott, első ránézésre felfoghat -, hogy a miniszterelnökök főszerepet vittek a helytelenül "Zuschlag-ügy"-nek elnevezett maffiaügyben.

Üdvözöl Molnár F. Árpád.
leleplezesek.extra.hu

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2007.09.21. 15:08:33

Kedves Aldarich,

én keresztyén vagyok, így a "kinyilatkoztatás+ szóra jelentésére kényes vagyok. Azaz nem kinyilatkoztattam, csupán Isten Erkölcsét kívánván követni beszámoltam - igen szűkszavúan - néhány tényről és körülményről a helytelenül "Zuschlag-ügy" néven elhíresült maffiaügyet illetően.

Azt gondolom, ha az igazságra vagy kíváncsi, inkább a tartami mondani valóra figyelj, mert a lényeg az ügyben nem Molnár F. Árpád személye és keresztyéni mivolta, hanem Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc miniszterelnökök, valamint a legfőbb elkövetői kör ebben a maffiaügyben.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád.
leleplezesek.extra.hu