HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Nyugati és orosz állami összefogás az oka a fasiszta Benes-dekrétumok megszavazásának

2007.09.22. 15:54 Molnár F. Árpád

Ivan Gasparovic szlovák államfő mondva csinált indokában arra hivatkozott, hogy azért szavazták meg a fasiszta Benes-dekrétumok megerősítését, mert szlovákiai magyar és magyarországi magyar politikusok szorgalmazták a dekrétumok hatályon kívül helyezését. Példaként arra hivatkozott az államfő, hogy 2002-ben, azaz 5 évvel ezelőtt(!!!) Orbán Viktor kifogásolta, hogy a fasiszta törvény a mai napig életben van, és ez arra sarkallta a szlovák politikusokat, hogy megszavazzák a fasizmust a kollektív bűnösség, a munkatáborok (koncentrációs táborok), a lakosság tömegeinek földfosztása és a politikai gyilkosságok fogalmával együtt. Ez utóbbiról ugyan nagyon nagy a hallgatás, aminek oka az lehet, hogy nem zsidók, hanem magyarok voltak az áldozatok, akikről tudjuk, hogy alsóbbrendűekként kezeltetnek, legfőképpen éppen az Európában és az USÁ-ban is döntő és meghatározó zsidó lobbi követelései és elvárásai miatt.

1. Lehet, hogy titokban kifogásolták a dekrétumok létezését (értsd: a fasiszta törvények hatályban létét) magyar politikusok, de én ennek hírét sem hallottam, olyan nagyon ritka az ilyesmi. Az pedig egyenesen marhaság, hogy Orbán Viktornak egy 5 évvel ezelőtt(!) tett nyilatkozata miatt 5 évre rá a felidegesedett szlovák politikusok kénytelenek voltak - mellesleg Európával a hátuk mögött, merthogy ez a helyzet - újra megerősíteni a fasiszta dekrétumokat. Európa egyes politikusainak a dekrétumok léte elleni hangoskodása teljesen és abszolúte új jelenség, mert eddig gyakorlatilag teljes és osztatlan volt a szlovák nácizmus támogatása. (Lám, akikben nincsen gerinc és becsület, azoknak morális döntéseik sincsenek, csak a gyenge hajlamaikból eredő szervilis dülöngélések, amiket a pillanatnyi vélt érdekeik diktálnak.)

2. Orbán Viktornak a szlovák államfő, Ivan Gasparovic Úr által említett nyilatkozataira emlékszem. Úgy 2002 körül Orbán Viktor tett egy rövid és szűkszavú nyilatkozatot arról, hogy a Benes-dekrétumokat az Európai Uniónak már régen el kellett volna törölni, amire az Unió egy emberként rontott rá(!) a miniszterelnökre. Totális nemzetközi támadások kereszttüzébe került, az egyes államok nyilatkozatainak olyan pergőtüzébe, mintha Gyurcsány Ferenc szabadította volna rá a világra sortüzes őrültségeit.

Németország - akitől azért, mert nem magyarok, hanem felsőbbrendű fajként tartatják számon, valamikor bocsánatot kért Szlovákia (minthogy a Benes-dekrétumok kevesebb létszámú németet is elértek), szemben a magyarokkal, tehát Németország - éppen úgy handabandázott a Benes-dekrétumok érdekében, mint Belgium és a többi fajüldöző, szélsőséges állam, amelyeket a média követendő példaként - habár ma már egyre ritkábban - szokott megnevezni. Valamikor 2002 tájt kezdtem én mondogatni, vagy előtte, amikor ráeszméltem, hogy valahol Magyarország Európa Palesztinája. Én mondtam ezt először, nem tudok arról, hogy bárki más addig említette volna ezt a fogalmat bárhol. Később aztán találkoztam ezzel mások tollából is.

Mindenki előtt nyitott, hogy természetesen nagyon rossz véleménnyel vagyok a politikusokról, jobb- és baloldalról egyaránt. De összehasonlítva - furcsa is ezt leírni - Sólyom László Urat és Ivan Gasparovic ténykedéseit, óriási minőségi - szlovákosan és EU-san fogalmazva: FAJI - különbség van a két ember között, természetesen Sólyom László javára. Nem azért, mert Sólyom Úr jó, hanem mert Gasparovic olyan hihetetlenül pocsék.

Az is eszembe jut, hogy a korábbi szlovák köztársasági elnök, Michal Kovac fiát elraboltatta és külföldre hurcoltatta Vladimir Meciar, a korábbi újfasiszta szlovák miniszterelnök, Robert Remiás gyilkosa, aki most oly nagy csókokat osztogatott a szlovák állami és politikai hatalmasságoknak. Na - gondoltam - a mostani szlovák köztársasági elnök, Gasparovic fiát biztosan nem lenne érdemes elraboltatni, hiszen megkülönböztetni sem lehet a mostani szlovák politikusokat egymástól (így pl. a  köztársasági elnököt ettől az irdatlan rozzant és erkölcsileg degradált kormányfőtől), olyannyira sötétek, olyan nagyon Isten- és keresztyéngyűlölők, és annyira egy húron pendülnek minden szélsőségben.

Korábban írtam arról - egyébként a mai napig meg vagyok lepve -, hogy a szlovák kormányfő és pártja még az “eurokocsmának” becézett babiloni kuplerájhoz képest is olyan alacsony rendű (beszélhetek FAJról, ahogyan Európa és Szlovákia kart karba öltve, együtt tette?) színvonalat tanúsított visszatérő módon, ahogyan Európa politikusai sem mertek kérkedni.

Mióta Dzurinda (a korábbi szlovák miniszterelnök) távozott, Szlovákia úgy csúszik megint lefelé, mint döglött disznó az ónos esőtől feláztatott, meredek és agyagos domboldalról. Undorító és visszataszító az a démoni, a fasizmust együtt, tapssal ünneplő nácista tömegnyomor, ami ott zajlik.

Látták a fasiszta törvények újbóli megszavazását nagy tapssal ünneplő szlovák Országgyűlést? Micsoda sötétség! Micsoda gyűlölet és embertelen fagy!

A szerencsétlen, háború utáni lakosságnak házait és megmaradt földjeit elrabló, a lakosságot faji alapon elhurcoló és mészárló Benes-dekrétumok, amelyeket - Orbán Viktorral szemben - egyöntetűen és irdatlan riasztó követelőzéssel és agresszivitással védelmezett az Európai Unió, most meghozta gyümölcseit. Angela Merkel - a mostani német kancellár - és euroelvtársai learathatják a magyar halottak tetemein termett penész virágait, és az Emberi Faj kezdettől fogva legnagyobb ellenségének, a Sátánnak dicsőségét.

Molnár F. Árpád.
http://leleplezesek.extra.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szlovákia németország palesztina zsidó gyurcsány ferenc fasizmus európai unió orbán viktor brüsszel morál antiszemitizmus erkölcs sólyom lászló szervilizmus sátán angela merkel fasiszta belgium nácizmus fajelmélet állambűnözés koncentrációs tábor sortűz hitlerizmus politikai gyilkosság benes dekrétumok fajgyűlölet genocídium eurofasizmus ivan gasparovic szlovák államfő kollektív bűnösség munkatábor bűnöző állam alsóbbrendűség felsőbbrendűség fajüldözés michal kovac robert remiás vladimir meciar istengyűlölet kereszténygyűlölet keresztyéngyűlölet keresztényüldözés keresztyénüldözés eurokocsma mikulas dzurinda

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr85173144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.