HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Az újkori magyar történelem egyik legnagyobb gazdasági bűntett-sorozatáról és annak következményeiről

2007.09.25. 17:58 Molnár F. Árpád

A minden bizonyíték ellenére is a többbiztosítós rendszer védelmében felszólaló fanatikusokért is szót emelve, én most előre bejelentem, hogy az Egypártrendszer - értsd: MSZP, SZDSZ, Fidesz és társai - miatt megszavazott (merthogy a Fidesz ellenállása javarészt művi, ő is pokoli jól fog keresni a rendszeren) többbiztosítós rendszer az újkori magyar történelem egyik legnagyobb rablási sorozatává vált és válik a jövőben is.

- 1. A biztosítókat nem pályáztatás útján választják és választották - mert az csak színi előadás, totális hazugság -, hanem előre lebeszélt módon, bűnszervezet létrehozása és működtetése során.

- 2. A biztosítók tulajdonosi és döntéshozói köre javarészt az alábbi politikai háttérrel rendelkezik:
a) Izrael (Moszad-érdekeltségek),
b) Oroszország (az orosz maffia),
c) Németország (állami körei),
d) Egyesült Államok (államhatalmi, azaz nemzetbiztonsági háttérrel).

A legerősebb lobbi a zsidó, így meghatározó erővel zsidó és Moszados üzletembereknek és mammut méretű oligarcháknak fogják szétosztani - a nemzeti vagyon helyett, mert az nem létezik, a külföldről, többek között hogy úgy mondjam - a tőlük felvett hiteleket, hatalmas összegeket.

- 3. A sokbiztosítós rendszer már a kezdetektől fogva olyan botrányokat fog produkálni, amik eddigi szavaimat nyilvánvalóvá teszik, mind a korrupciós összefonódások (értsd: népirtás előkészületeit), mind a bűnözői háttér tekintetében.

- 4. A megbízott cégek mögött olyan bűnözők vannak és lesznek a világ élvonalából, akiknek nevei visszatérően merülnek fel gigantikus méretű korrupciós bűntettek, eltussolások és gyilkosságok kapcsán.

- 5. A sokbiztosítós rendszer elképesztő mennyiségben fogja termelni a szegények és a hátrányos helyzetű rétegek leromlott egészségügyi ellátását a gazdagoknak kedvezve, ami a lakosság általános egészségügyi hanyatlásával és a halálozási statisztikák megnövekedésével fog járni.

- 6. A sokbiztosítós rendszer meg fogja növelni az idegen (a nemzetbiztonsági törvényt idézve: "ellenséges") titkosszolgálatok tevékenységét és hatékonyságát, valamint a Magyar Köztársaságba való beágyazódását, és az ebből eredő összes, a Magyar Köztársaságra nézve káros és hátrányos következmények mértékét és mennyiségét egyaránt.

- 7. A többbiztosítós rendszer meg fogja emelni a magyar lakosságtól elrabolt, idegen államokba történő vagyonok kimentésének összegeit, és növelni fogja mind az anyagi, mind az erkölcsi inflációt a beláthatatlan jövőre nézve. Az eladósodásra nézve egészen addig lesz fokozó hatással, amíg az ország államadósságát - azt végleg eltörlő hatállyal - meg nem semmisítik.

- 8. Ha én tudok ezekről, akkor Gyurcsány Ferenc, Kóka János és Horváth Ágnes is tudott, csak éppen ezerszer annyit, mégpedig egy emberként, bűnszervezeti felállásban, így evidens, hogy börtönben a helyük. Ez egy nagyon fontos kitétele a nagyon-nagyon sokbiztosítós katasztrófarendszernek, a nagyon-nagyon sokfelé szétherdált közpénzek és nagyon-nagyon gazdag emberek további vagyongyarapítása és az ország tönkre tétele érdekében végzett döbbenetes tömegpusztításnak.

A sokbiztosítós rendszer a javarészben zsidó érdekeltségű és hátterű posztkommunistáknak egyik legnagyobb, látható módon is tetten ért pénznyelő rendszere (lesz), gigantikus méretű fosztogatásokkal, és a nemzeti hiteleknek a Föld legkülönbözőbb pontjaira történő szétlopásával.

A sokbiztosítós rendszer a magyaroknak személyenként, az első években is legalább százezres nagyságú költségekbe fog kerülni (forintban), a csecsemőktől az aggastyánokig. Ez azt jelenti, hogy ha a szervezett bűnözés (a maffia) nem hozta volna létre a sokbiztosítós rendszert, akkor Magyarországon már az első évektől kezdve százezres vagyonokkal maradhatna több a csecsemőktől az aggastyánokig a pénztárcában, személyenként.

A felvett hitelek kamatai miatt, az adósságcsapda okán újabb hitelek felvételére fog sor kerülni, ami azt jelenti, hogy a sokbiztosítós rendszer megszűnése után is fizetni fogja a magyar lakosság Gyurcsány Ferenc és Kóka János bűntetteinek következményeit, mégpedig évente a nyugati mammutok felé lerovandó adósság címén addig, amíg a jelenlegi világrendszer össze nem omlik, vagy a Magyar Köztársaság államadóssága más módon el nem töröltetik.

A számla:

Ez a nép is csak azt érdemli, amit maga választott és maga hagyott működni, sőt, még támogatott is. Fizessen a nép, amely - Fico (szlovák miniszterelnök) és Gasparovic (szlovák köztársasági elnök) óta újra megtanultuk Európától és Izraeltől - kollektíven bűnös saját politikusai vérengzéseiért és bűntetteiért. Cinikusan azt is mondhatnám, hogy ezért is van az, hogy a politikusok helyett e világon mindig a nép és a lakosság fizet.

Fizessetek, magyarok.

Ja, és ne felejtsék el benyújtani a számlát a Népszava, a Népszabadság, az MTV és a tv2 vezetőinek és újságíróinak, ügyvédjeinek és jogászainak (külön említem a Duna Televízió ügyvédjét), mert ők és a hozzájuk hasonlók készítették elő és járultak hozzá az első sorokból a médián keresztül az újkori magyar történelem egyik legnagyobb gazdasági maffiabűntett-sorozatának előkészítéséhez, mégpedig tudatosan, részleteiben tudva a dolgokról.

Lám, én megmondtam előre. Ezt is.

Molnár F.Árpád
http://leleplezesek.extra.hu

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub tv2 mtv duna televízió mszp fidesz maffia usa gyurcsány népszabadság szlovákia ügyvéd szdsz németország izrael oroszország népszava kgb korrupció infláció moszad zsidó rablás eladósodás globalizáció lopás egészségügy gyilkosság kóka jános alkotmány csalás kapitalizmus nemzetbiztonság nbh államadósság titkosszolgálat népirtás kémkedés ján slota bűntett btk bűnszervezet jogász vadkapitalizmus fszb nagytőkés állambűnözés titkos szolgálat szervezett bűnözés politikai bűnözés emberölés sikkasztás sis vladimir meciar kamatadó többbiztosító off shore cégek emberkereskedelem halálozási statisztika horváth ágnes miniszterasszony robert fico ivan gasparovic

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr10176751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.