HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

A politikai maffia bűnözésének napi ügyeiből és rutinműveleteinek tömegéből

2007.10.08. 15:24 Molnár F. Árpád

Minél többen hallatjuk hangunkat, annál nagyobb a nyomás az állam vezető beosztású bűnözőin és pszichopata bűnelkövetőin.

Csak egy példa: egy bizonyos konkrét személy szellőztette meg pl. a Fideszes APEH nagytakarítását annak idején, melynek célja volt, hogy eltakarítsák az APEH számítógépeiből vírusirtás címén a pártra és embereire vonatkozó bűnügyi adatokat. A bizonyítékeltüntetésekre nem volt elég egy hétvége, hanem több alkalom kellett. Én már régen tömegével foglalkoztam ezzel a maffiabűntettel, nyíltan, az Internet előtt, amikor egyszer csak nagy sokára a Juszt László unottan elővette a papírt, élő műsorban az ATV-ben üldögélve, hogy na, akkor ezt az APEH-ügyet most ő megszellőzteti. Addig ott keringett és körözött az NBH-nál minden erről szóló anyag, a MEH-ben, a tévétársaságoknál, a sajtóorgánumoknál, de politikai akarat volt arról, hogy teljes legyen róla a médiacsend.

Ez csak csepp a tengerből.

Ahogyan az általam összegyűjtött hang- és videófilmeket is Olaszországban kobozta el a kormányrendőrség, engem őrizetbe vettek, aztán közölték, hogy nincs meg semmi, sem a felvételekből, sem a dokumentumokból, mert átküldték az állomás melletti hivatalba, ahol meg közölték, hogy ott sincs, menjek vissza az amerikai szerv melletti hivatalba, mert ott van stb. Ekkor Silvio Berlusconi volt az első ember Itáliában, aki kínzásairól és politikai gyilkosságairól híres, valamint arról, hogy még az Abu Omar-féle emberrablásban is a mostani miniszterelnök, Romano Prodi az egyik főszereplő, aki névleg nem jobboldali, mint Berlusconi, hanem baloldali. Ugyanis ott is egypártrendszer van, ahogyan mindenütt, így kéz kezet mos alapon ment és megy minden. Én Olaszországban éltem: nincs az a pusztítás és földrengés, ami elegendő lenne bármiféle politikai gyilkossági és korrupciós takarításhoz.

Eközben amiket az Internetre tettem - pl. levelező kapcsolatban állva a Medgyessy-féle BM-mel és Miniszterelnöki Hivatallal, meg pl. a tv2-vel már kerek egy esztendeje -, utóbb mindet levették a tanúkkal készített, messzemenően bizonyító erejű hangfelvételekkel egyben, melyeket kitettem a Világhálóra, aztán erre rá jó háromnegyed évvel ellenem indítottak eljárást államtitoksértés címén, amikor már egyáltalán nem foglalkoztam velük, hanem otthon ülve imádkoztam háromnegyed éve!

Háromnegyed év kellett ahhoz, hogy a teljesen letakarított Internet és kipucolt bizonyítékhegyeket követően egyáltalán eljárást merjenek indítani!

Sok rendőr halt meg ebben az országban azért, mert megpróbált megalkudni a hatalommal, és amiről tudott, soha, semmit nem beszélt. Mert beszélni kell. Mindig kell beszélni, mert a maffia, az egyetlen létező maffia sosem békél meg senkivel. Soha!

Továbbá: ezekben az állatokban, mondjanak bármit, próbálkozzanak bármilyen alkuval, soha, egy jottányit sem szabad megbízni! Soha, semmiben!

Csak egy példa:
Ki írta meg, hogy a móri tömegmészárlásról még az elkövetése előtt tudott a kormány? Én voltam, és tőlem függetlenül írta meg a Kármán Irén, hogy a tömeggyilkosok nevei ott hevertek Lamperth Mónika előtt pár órával az elkövetést követően. De ezek a rendőri és ügyészi állatok, valamint bírók soha nem tettek semmit a Lamperth-bandák megfékezésére sem, hiszen mindig egy maffiaként működtek, tökéletes összhangban egymással.

Lamperth Mónika az egyik fő felelőse a Nemzeti Nyomozóiroda létrehozásának, amely állam- és kormányszerv ellenem is eljárást folytatott - a módszerek ismertetésétől egyelőre most eltekintek -, amelyik cég ugyanannak a kormánynak az utasítására hamis vádakkal bíróság elé állította a vérügyészekkel együtt Kaiser Edét, akit a vérbíróság el is ítélt, holott tudták, hogy nem ő a tettes, ahogyan Lamperth is, akit nem tartóztattak le annak ellenére, hogy mindenki tudta róla, hogy az orruk előtt ítélték el hamis vádakkal Kaiser Edét. De Lamperth - birtokában az elkövetők neveivel - kényelmesen evett és ivott, tömte a zsebeit a Medgyessykkel, a Gyurcsányokkal, a Prodis-Berlusconis oroszokkal, akit (Lamperthet) legkevesebb bűnpártolásért már régen börtönbe kellett volna juttatni. De ehelyett a bűnöző államhatalomtól egyik kinevezést a másik után söpri be, és ő volt az, aki átadta a kitüntetéseket a Vér-Nemzeti Nyomozóiroda embereinek is az NNI születésnapján.

Ez egy maffia, pártoktól, rendőrségtől, ügyészségtől, vérbíróságtól és vérfogházaktól függetlenül.

Ma pedig - menjek akármerre az országban - minden informátor és forrás Gyurcsány Ferenc bűntetteivel van tele: mit csinált, milyen közbeszerzés, milyen cégei és kapcsolatai stb.

De ti, gyáva és hitvány pártszolgálatos náci férgek, soha nem tekintettetek sem Istenre, sem emberre, sem áldozatra. Gátlástalanul - mint a Kubicsekek, a Fekete alezredesek és a többi bűnöző - ütöttétek-vertétek az ártatlanokat, loptátok és cserélgettétek a bizonyítékokat, mint Hitler nácijai, mindig pártutasítás szerint.

Molnár F. Árpád.
http://leleplezesek.extra.hu

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub tv2 jog mtv fidesz maffia gyurcsány apeh olaszország kgb korrupció fasizmus juszt lászló gyilkosság alkotmány lamperth mónika medgyessy péter gergényi péter móri mészárlás nbh emberi jogok itália nácizmus berlusconi meh kármán irén bűntett btk bűnszervezet fszb egypártrendszer állambűnözés sortüzes bűnpártolás médiabűnözés adolf hitler szervezett bűnözés politikai bűnözés vérbíró kaiser ede nemzeti nyomozóiroda d notice vérügyész bm kubicsek andrás emberölés koncepciós per politikai per rendőrgyilkosság pártszolgálatosok romano prodi abu omar államtitoksértés rendőrhalál nni vérmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr9190192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.