HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Tánczos Gábor kérésére: A Biblia 35. Zsoltára minden jóérzésű embernek

2007.10.18. 17:16 Molnár F. Árpád

A körmendi gyermekgyilkosság elkövetésével politikai megrendelésre hamisan megvádolt és ártatlanul elítélt Tánczos Gábor azt kérte a börtönben, hogy az Internet minden helyén, ahol jóérzésű emberek vannak, feltétessék a Szent Biblia 35.zsoltára, mely az ő zsoltára.

Következzék hát ez a remekmű abból a Könyvből, Amely az Emberiség Történelemkönyveként és Kozmikus Büntető Törvénykönyveként is funkcionál. Ne feledjük: Isten Parancsa Az, hogy életünkkel védjük az ártatlanokat, testünkkel fogjuk fel a hamis vádakat, az ütlegeket és a sátáni golyózáporokat az olyanokért, amilyen sokak mellett a világ orra előtt és tudtával 10 éve ártatlanul börtönben raboskodó Tánczos Gábor, de ne fogjunk gyilkos fegyvert népünk, nemzetünk és a világ népeinek gyilkosai ellen sem. Ne öljünk, hanem haljunk. Ne vegyünk el, hanem adjunk. Magunkért a legkevesebbet, de mindenki másért - különösen ártatlan testvéreinkért - a  legtöbbet tegyük meg, teljes egész életünkkel embertársaink javát szolgálva. Isten Arra Tanította az Emberiséget 2000 évvel ezelőtt a Jézus Krisztus Által, hogy senkivé válik az az Ő Szemei Előtt, aki nem meri életét áldozni az ő testvéreiért. Semmi ember az Isten Szemei Előtt, aki fél meghalni, aki fél az Igazságért teljes életével áldozni.

Pál apostol Mondja a zsidókhoz írt levelében:

- De mi nem vagyunk meghátrálás emberei, hogy elvesszünk, hanem hitéi, hogy életet nyerjünk.

Jézus Krisztus a Jelenések Könyvében Mondja Ki többek között a gyávákról, akik meghátrálnak a gonosz láttán, hogy saját testi érdekeik szerint, hitvány lélekkel élhessenek, hogy sorsuk az örökkévaló kárhozat minden teremtett lény előtt, akik az Univerzumban léteznek és létezni fognak örökkön és örökké:

- A gyávák, a hitetlenek, a förtelmesek, a gyilkosok, a paráznák, a bűbájosok, a bálványimádók és minden hazugok a tűzzel és kénkővel égő tóba kerülnek, ami a második halál.

Azaz mindannyiunknak tennünk kell egymásért, és nem hátrálhatunk meg a sötétség sátáni erői világi jelenlétének fenyegetéseit tapasztalván.

Következzék hát Tánczos Gábor kért bibliai zsoltára:

1. Perelj Uram a velem perlőkkel; harcolj a velem harcolókkal.
2. Ragadj pajzsot és vértet, és kelj föl segítségemre.
3. Szegezz dárdát és rekeszd el üldözőim útját, mondd lelkemnek: Én vagyok segítséged.
4. Szégyen, gyalázat érje azokat, akik lelkemet keresik; vettessenek hátra és piruljanak, akik vesztemet koholják.
5. Legyenek olyanok, mint a polyva a szél előtt; az Úr angyala verdesse őket.
6. Legyen útjuk sötét, csuszamlós, s az Úrnak angyala kergesse őket.
7. Mert ok nélkül vetették elém titkon vont hálójukat, és ok nélkül ástak vermet az én lelkemnek.
8. Érje őt romlás váratlanul, fogja meg hálója, amelyet kivetett, essék belé a veszedelembe.
9. Az én lelkem pedig vigad majd az Úrban, örvendezve szabadításában.
10. Minden részem ezt mondja majd: Kicsoda olyan, mint te, Uram?! Aki megszabadítod a nyomorultat a nála erősebbtől, a szegényt és szűkölködőt az ő megrablójától.
11. Erőszakos tanúk állnak elő; azt kérdezik tőlem, amiről nem tudok.
12. Jóért rosszal fizetnek meg nekem, megrabolják lelkemet.
13. Pedig én az ő betegségükben gyászba öltöztem, böjttel gyötörtem lelkemet, imádságom szívemre vissza-vissza szállt.
14. Mintha barátom, testvérem volna, úgy jártam-keltem érte; mintha anyámat siratnám, úgy jártam bútól meghajolva:
15. Ők pedig örültek az én bukásomon és összegyűltek; összegyűltek ellenem a rágalmazók, tudtom nélkül gyaláztak és nem nyugodtak.
16. Ingyenélők léha csúfolkodásai közt fogaikat vicsorgatva rám.
17. Oh Uram, meddig nézed? Szabadítsd meg lelkemet tombolásaiktól, az oroszlánkölyköktől az én [egyetlen] életemet.
18. Dicsérlek a nagy gyülekezetben, az erős nép között magasztallak téged.
19. Ne örüljenek rajtam az én hazug ellenségeim, méltatlan gyűlölőim se hunyorítsanak rám.
20. Mert nem beszélnek békességet, hanem akik békességesek e földön, azok ellen álnok dolgokat koholnak.
21. Föltátották rám szájukat, azt mondták: Haha! Haha! Látta a szemünk.
22. Láttad, oh Uram - ne hallgass, oh Uram; ne légy távol tőlem!
23. Serkenj föl, ébredj ítéletemre, oh Uram, Istenem, az én ügyemért.
24. Ítélj meg engem a Te igazságod szerint, oh Uram, Istenem, hogy ne örüljenek rajtam!
25. Ne mondhassák szívükben: Örüljön a lelkünk! Ne mondhassák: Elnyeltük őt!
26. Szégyenüljenek meg, piruljanak együttesen, akik bajomnak örülnek; szégyen és gyalázat borítsa be őket, akik felfuvalkodtak ellenem.
27. Vigadjanak és örüljenek, akik kívánják az én igazságomat, hadd mondják mindenkor: Nagy az Úr, aki kívánja az ő szolgájának békességét.
28. Az én nyelvem pedig hirdetni fogja a Te igazságodat, a Te dicsőségedet minden napon.


Nemcsak Dutroux, de a magyarországi média is hallgatag: mind a brüsszeli, mind a körmendi gyilkosságok, mind más hasonló méretű nemzetközi bűnügyek tekintetében. Még a bűnöző média is a gyilkos média mögé bújva keres fedezéket az igazság elől.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com

A kapcsolódó cikkekből:
2007-10-13. - 7 évig volt titok! : Egy mai napig titokban tartott levél tartalma a körmendi gyermekgyilkosság valódi elkövetőiről és eltussolóiról
Részlet: Az alább idézett, 2000 február 3-án íródott levél soha, sehol nem látott napvilágot. Igazi bomba a Tánczos-ügyet és elkövetői hátterét illetően, alátámasztva a rituális gyilkosságról szóló tanú szavait. (...) A címzettek - akiknek kilétét egyelőre biztonsági okokból nem hozzuk nyilvánosságra - 2000 februárjában kapták kézhez, de a politikai maffiától való fenyegetettség miatt tartalma nem kerülhetett nyilvánosságra.

Szólj hozzá!

Címkék: maffia isten pokol biblia vérvád sátán kárhozat btk tízparancsolat hamis vád állambűnözés szervezett bűnözés jézus krisztus politikai bűnözés rendőrbűnözés tánczos gábor körmend rosszindulat mennyország zsoltárok könyve 35 zsoltár nagy babiloni szajha zsidókhoz írt levél pál apostol próféta jelenések könyve gyávaság paráznaság istenítélet

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr43200385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.