HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Az Erzsébet híd tüntetésén forgattam; Videofelvételeim bizonyítják az állami hamis vádakat és más bűncselekményeket

2007.10.27. 15:54 Molnár F. Árpád

2007-10-26.
Dióhéjban az Erzsébet hídi tüntetésről, aztán majd filmekkel, fényképekkel, beszédekkel, cikkekkel, mindennel.

A stílust tekintve e cikkben alkalmazkodtam a Gyurcsány Ferenc Úr által 2006-ban bevezetett stílushoz, melyért elnézést kérek. Az vesse rám azonban az első követ, aki nem mondta 2006 óta, hogy reccsenjen a civilek koponyája és törjenek a csontok!

Mint oknyomozó vagy újságíró - de inkább oknyomozó - kint voltam az Erzsébet hídnál, nem mint tüntető, hanem kamerával és fényképezőgéppel, ahogy előre jeleztem, a kormánybűnözést rögzítendő céllal. Felszólították a tüntetőket és külön a médiát, hogy hagyják el a híd levezető szakaszát. Én is a média között voltam, velük együtt filmezve. Aztán lezárták a levezető szakaszt, amiről több ízben, körbe-körbe kiváló minőségű digitális videofelvételeket készítettem. Egy újságíró mellettem azt telefonálta, hogy nem tudja, hogy fog lejutni a hídról, mert a rendőrség lezárta. (Nem a Duna fölött voltunk, oda el sem lehetett jutni, mert le volt zárva, hanem a levezető szakaszán. Pest felől.) A rendőrök álldogáltak egy darabig, aztán nekilódultak. Kérdezték - végig kamerával vettem mindent -, hogy van-e újságírói igazolványom. Mondtam, nincs, erre megbilincseltek és elvezettek a rabomobilba. A kezemben végig fogtam a kamerát, úgyhogy az még a rabomobilban is működött, mert a rendőr beletette a hátizsákomba, de nem kapcsolta ki.

Ez azért is fontos, mert a rendőrök feljelentést tettek ellenem, kb. 6 olyan vádpontban, amelyből mind a 6 hazugság volt.

A feljelentések - mint 2006 október 23-án - egy kaptafára születtek, majdnem teljesen azonos szövegezéssel, és a határozatok is. Elmarasztaló határozaton kívül aligha születhetett másmilyen, ahogyan ez Gyurcsány és bandája 2006-os országlása óta nyílt, nem titkolt, leplezetlen megvalósítása az alkotmányos rend fegyveres erőkkel történő megdöntésének. Ez tehát bűncselekmény Gyurcsány és bandája részéről. A csőcselék, a fasiszták és a bűnözők részéről.

A hamis vádakkal ellentétben - a kezemben lévő film- és hangfelvétel is bizonyítja -

1. nem tüntettem,
2. nem álltam ellent,
3. nem vetettem meg a lábam a rendőri intézkedéssel szemben (ez is evidensen kiderül a rendőr szavaiból, amely videoszalagon van), és a hamis vádakkal ellentétben
4. nem szorított le senki a híd közepéről, mert - szerencsétlen rendőrök, azt sem tudják félkótya őrjöngőkként, miket beszélnek - a híd közepére a világon senki el sem juthatott, minthogy Buda és Pest felől egyaránt le volt zárva.

A rendőrök hamis vádjai ellen büntető feljelentéssel nem kívántam élni, azonban a fogdában tartás után, a kihallgatás során feltártam a tényeket részletesen, második nekifutásra hajlandóak voltak azt is leírni, amit mondtam, ám annak ellenére, hogy közöltem azt is, hogy oknyomozóként vettem részt a helyszínen, nem kiabáltam, nem gyurcsányoztam, nem idiótáztam, mint a gyurcsányfaj egyik rendőre a Lendvai-bandával mindenki ellen a fogdában, akik 2006 szeptembere óta utcára mentek, csupán felvettem a történteket, mégis

- 50 ezer Ft pénzbüntetést,
- kényszermunkát vagy
- 60 nap elzárást ítéltek meg,

így a hamis vádról szóló feljelentést is a határozat készhez vétele után meg kell tennem. Az agresszív Gyurcsánybűnözők kényszerhelyzetbe sodortak, és én csak egyike vagyok annak a sok száz embernek, akiket tavaly október 23-a óta ugyanilyen, és egy életre szóló kényszerhelyzetbe söpörtek, amikor hamis vádakkal rájuk rontottak, másoknak csontjaikat törték, mások nyugdíjaztatásukat intézik ezektől a végletekig undorító, lendvaialantas, alacsonyrendű és ocsmány fasiszta bűnözők rém- és gaztetteitől.

Nekem 50 ezer Ft az életem, és nemcsak az enyém, ocsmány féreg. Majdnem összesen van annyi spórolt pénzem, és én ebből a pénzből szolgálok! S minthogy hazafi nem vagyok, így kénytelen vagyok azt mondani, hogy a világot, és bárki embert szolgálok! Ebből a pénzből nemcsak néhány rászorulót, a Gyurcsánybanda gaztetteiről tanúskodni akarót, egyéb segítségkérőt, hajléktalant tudok ellátni, segédkezni, információátadásra jelentkezőkkel találkozni stb., de közben legalább egy egész országért teszek, annak felvilágosításáért, szabadságáért, emberi méltóságáért.

Ahogyan a lefasisztázott valódi tüntetők mondták a cigányokról: a cigányokat fel kell világosítani arról, mit művelnek a Gyurcsányék és az Orbánék.

Amikor én a szakmába kerültem, belém nevelték: ha egy állítás, egy tagadás, akkor nincs ügy. Ha két rendőr mond valamit, egy civil pedig tagadja, akkor bizonyíték hiányában nincs ügy.

Gyurcsány és fekete, éjsötét őrjöngő, rikácsolós és visítós bandája óta - ahogy ezt jeleztem korábban is - a törvény betűje megszűnt. Egy állítás egy tagadás, van ügy, de csak a gyevi bíró felé, azaz Gyurcsány irányába! Bizonyításra semmi nem szorul! A filmfelvételekre 2006 óta senki nem kíváncsi! Törvény előtti egyenlőség nem létezik! Aki Gyurcsánynak szolgál, mint a média, büntetőjogi felelősségre vonással nem tartozik! A hamisan vádaskodó rendőrnek arcát gránáttal vérbe nem borítják, fejébe gumilövedéket nem lőnek szabálysértésért! Noha szabálysértésért jár mindez Gyurcsány és nem félőrült, hanem egészen agyament rikácsolós, gyűlölködős, undorítóan hazug, korrupt és hitleristán antiszociális és intoleráns Lendvai óta, a veres fenevadaknak a legsúlyosabb és gigászi bűntettekért is előléptetések és további szabad rablások járnak!

A JEGYZŐKÖNYVEZETT VIDEOFILMET SEM voltak hajlandók a gyurcsányisták megvizsgálni! Nem kellenek bizonyítékok! Amit mond a rendőr, az úgy van, és mint a Schindler listájában a fasiszta hóhér Amon Goeth kapcsán történt:

A koncentrációs táborban az építész zsidót főbe lőtte az a gyurcsányi-lendvai nyilas fasiszta söpredék Amon Goeth. Tudják, az az Amon Goeth, akit aztán fel is akasztottak háborús bűnökért. Odaszól Goethnek a hitlerista társa valami olyat, hogy: De hiszen jót mondott [mármint a zsidó az építkezésről], akkor miért lőtte le.

A fasiszta politikai prostituált Goeth visszaszól a másik náci söpredéknek:

- Csak nem képzeli, hogy vitatkozom vele?


Egy bizonyos féregnek pedig konkrétan üzenek innen: ahogyan én tudom, mi az a kínvallatás, ahogyan az a te bűnöző fajtádtól eredt, úgy neked is meg kell tanulnod! Most már nem elég a börtön, ahogy te sem laktál jól vérrel soha, és amíg létezel és járni tudsz, nem is fogsz jóllakni soha! Te egy ostoba, bűnöző, hazug és ocsmány, mocskos, örvénylőn moslék - tudod, mire célzok! - söpredék és náci csőcselék vagy. Ezért nem 'csak' bíróság elé kerülsz.

Még egyszer: a gyurcsányi fasiszta vérvádakkal szemben:
- nem tüntettem,
- nem álltam ellent,
- nem vetettem meg a lábam, hogy ne tudjanak elvinni,
- nem jártam a gyurcsányi tulajdonú, filmezni is tilos hídjának a mi pénzünkön fenntartott közepének a közelében sem,
- nem tolt le a rendőrség sehonnan sehova, nemhogy a híd közepéről,
- és nem lehetett elhagyni a helyszínt, mert körbezárták azt.

Tömegoszlatás ott, ahol én voltam, nem történt. A felelősségre semmiben nem vont médiával filmeztem egy helyen, volt, hogy az MTV, aztán más csatornák riportereivel egyben. Az én hangomat azokon a felvételeken senki nem fogja hallani! Úgyhogy nem tüntettem, hanem oknyomoztam, mégpedig tényfeltáró célzattal és busás eredménnyel.

A fentiek csak azok, amikre emlékszem a rendőrbűnözők által megfogalmazott hamis vádakat illetően.

Azok is hazudnak a médiában, akik azt mondják, hogy 66 vagy akárhány tüntetőt vettek őrizetbe, mert ezeknek csak egy része volt tüntető, a többi járókelő volt, mások pedig filmezték a történteket, és alacsonyabb rendűnek lettek kikiáltva a hatályos törvényekkel szemben az országosan "tájékoztató" és ezúttal is hazugságban és törvényi felsőbbrendűségben maradt médiaförtelemhez és médiamaffiához képest.

Nem tüntettem, de igaza van annak, aki azt kiabálta a helyszínen:
- Ahol egyetlen ártatlan ember is börtönben ül, ott minden igaz embernek börtönben a helye.

Márpedig az ártatlanok bebörtönzése és folyamatos üldözése tavaly óta, hogy Gyurcsány és Lendvai párosban ordítanak és rikácsolnak a hatályos törvények, a 2006 október 23-án szétlőtt és szétvert világ népeiből való lakosok és az ártatlanok ellen, NEM TITOK! NYÍLTAN FOLYIK, MINDENKI ORRA ELŐTT, MINDENKI TUDTÁVAL!

Óbégassanak és őrjöngjenek a rosszindulat okozta fájdalmukban a gyurcsányi politikai söpredék. MINDEGYIKNEK BÖRTÖNBEN A HELYE.

Ha bárki azt találná suttogni bárhol és bármikor, hogy miért készítettem felvételt ahelyett, hogy otthon maradtam volna, vagy miért nem hagytam el rögtön a helyszínt, miért filmeztem alsóbbrendű állampolgárként az MTV és a tv2 mellett, akkor újra elmondom:

Mert tudtam, hogy a rendőrség bűncselekményeket fog elkövetni ártatlanok ellen! Előre is jeleztem azt, hogy ezért készülök tüntetésre, semmi más okból! Azért, hogy védelmezzem az emberi jogokat, és felvételeket készíthessek Gyurcsány fasiszta bűnözőiről! Megtörtént! Erőszakkal és hamis vádakkal a vonzáskörzetemben KIZÁRÓLAG A LENDVAI-BANDÁK ÉLTEK! Tudtam, hogy a gyurcsányisták-lendvaisták nem fogják betartani a törvényeket, sem előtte, sem utána igényük sem lesz rá, és ezt a moslék kormányt minden elérhető módon és eszközzel támogatni fogja a rendőrbűnözés globális és személyi tekintetben hiánytalan és kifogástalan terjedését és terjesztését! Egy olyan országban, ahol valamennyi rendőr bűnöző, és ezt minden kivezénylés alkalmával bizonyítja is, az intézkedéstől a hamis vádakon át a bizonyítékok lenyelésén és megsemmisítésén át az ítéletekig bezárólag! Én ennek vagyok harcosa, hogy begyűjtsem az olyan mocskos bűnözőkről az adatokat, amilyen a Gyurcsány, a Bajnai, a Lendvai, a Demszky, az Orbán és ezek közvetlen környezete. Nem én vagyok az elkövető, hanem a bandáik. Nem tüntettem, nem hangoskodtam, nem álltam ellent, ÉS NEM VAGYOK ALSÓBBRENDŰ!!!

A Tóth Gábor azt hazudta, hogy a rendőrség egy tüntetésen kényszerhelyzetben van és nem tehet mást. Ennek ellenére lezárták az elhagyási útvonalat, és faji alapon szedték ki az embereket és indítottak ellenük koncepciós pert, hamis vádakkal, rögtön-ítélőszékkel, a bizonyítékok semmibe vételével! Ami az egyikre hamis vádként is rögtönítélő vérvádi határozattal megállt, az a haverok és a szövetségesek ellen fel sem merült, rendőri intézkedésre sor sem került.

1. A Gyurcsánybanda faji alapon szortírozta az embereket, mint Mengele, kit jobbra, kit balra,
2. Hamis vádakkal illette őket 2006-os rémálmokat visszaidézve rögtönítélő székek előtt, ahol a bizonyítékoknak a világon semmi jelentősége nem volt!
3. A média pedig vastapsolt. Gyurcsány és Orbán bandája egyaránt.

A médiát felszólították a helyszín elhagyására, de a jogtalan, a helyszín elhagyását megakadályozó kordon után csak civileket mertek őrizetbe venni, a faji alsóbbrendűség miatt. Ezekhez jöttek a hamis vádak csőstől, darabonként, rutinosan, mint Lendvainak a csonttörés és a kényszervallatás. A médiához pedig csak az tartozhat a Gyurcsánybűnözők szerint, akinek van erről igazolványa. Aki nem pénzért csinálja, mint a kurvák, azaz mint a multimilliomos Lendvai, valamely politikai pártnak dolgozva, az gyurcsányi-médiamaffia kifejezéssel: "fasiszta", "söpredék", "randalírozó", "csőcselék", "gyülevész banda", "bűnöző", "őrjöngő". Gyurcsány és bandái a média felsőbbrendűségét is kivitték az utcára. Amíg nem nyelte el a Gyurcsánybandát a fekete lyuk, addig bár tudtunk róla, akik nem voltunk szélsőségesen sötétek, tudtunk arról, hogy a média felsőbbrendű, és egyenlőbb az egyenlőknél, ez mégis titokban volt, így akik tévét néztek, nem fel-, hanem leépültek.

A fogdában gyalázták a kokárdát, mocskolták a nemzeti jelképeket, és a gyurcsányista lendvaisták gúnyolódtak és megvető megjegyzéseket tettek a Jézus Krisztus Evangéliuma láttán, mert megtalálták a hátizsákomban! Az egyik hol az összes 2006 óta előállításra került személyt idiótának nevezte, hol pedig arról zagyvált, hogy ha ezeket köztörvényesek közé zárnák (azaz a prostituált Lendvaival szemben elismerte, hogy egyik őrizetbe vett személy sem köztörvényes stílusú és minőségű), akkor a köztörvényesek között megnézhetnék magukat. Ehhez képest a gyilkos testőrökkel körbevett Demszky, a megoldásoknál a háttérben kuncogó Kuncze, Lendvai, és a rendőrség udvarán is gyilkossággal összefüggésbe hozott Gyurcsány nem a köztörvényesekre rikácsolnak és őrjöngenek, hanem a békés tüntetőkre, a világ népeiből való turistákra, a járókelőkre és mindenkire, akin nincs rendőregyenruha, vagy nem Gyurcsány szolgálatában, Orbánnal és bandájával médiabűnöző. A rendőrségen a bűnsegédek a román rendőrséggel is kérkedtek, mondván, hogy az ilyeneket (mármint a békés tüntetőket, összemosva őket a járókelőkkel 2006 szeptembertől kezdve) a román rendőrségnek kellene átadni, mert azok móresre tanítanák, mert azok olyanok. Ez konkrétan lefordítva annyit jelent, hogy szerintük még annyira sem tartják meg a törvényeket, mint ők, azaz a magyar rendőrök.

A valódi tüntetők egymás között hol negligálón, hol megmosolyogva beszélték meg, hogy őket a félrevezetett nép a bűnöző politikusok miatt fasisztának hiszi, és hogy ez már mennyire unalmas. Külön kitértek arra, hogy a cigányokat nem együttesen megbélyegezni, hanem az igazságról felvilágosítani kell.

Azonban mint keresztyén, aki Gyurcsány óta megtanultam a kifejezést, mert megtanította, így most én is használom az Evangélium és a keresztyének gúnyolására és gyalázására válaszul a gyurcsányistává és lendvai ribanccá züllesztett rendőrfajzatokkal szemben:
- Ahogyan a gyurcsányisták és az őrjöngő lendvaisták a keresztyénekkel és a Szent Bibliával szemben, valamint a Jézus Krisztussal szemben viselkednek, s amiket tettek, az FAJGYALÁZÁS.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com

Szólj hozzá!

Címkék: budapest tv2 mtv mszp fidesz maffia románia agresszió hazugság hír tv tüntetés csőcselék feljelentés zsidó gyurcsány ferenc cigány fasizmus orbán viktor duna antiszemitizmus erkölcs biblia evangélium rogán antal alkotmány lendvai ildikó brutalitás bajnai gordon vérvád morvai krisztina gumilövedék demszky gábor demonstráció kényszermunka kuncze gábor emberi jogok nácizmus becsület tényfeltáró antikrisztus bűntett bűncselekmény btk szabálysértés ördögök hamis vád állambűnözés sortűz bértollnok médiabűnözés hitlerizmus szervezett bűnözés jézus krisztus kormánybűnözés politikai bűnözés oknyomozó rendőrbűnözés vérbíró vérítélet 2006 október 23 bizonyíték szabadságvesztés alsóbbrendű felsőbbrendű tömegoszlatás genfi egyezmény kapzsiság rosszindulat tisztesség erzsébet híd csonttörés hatalomvágy vérhatározat félkótya őrjöngők könnygázgránát schindler listája rendőrkordon tóth gábor rendőrkapitány rendbontó garázda bérmédia nemzeti jelkép kokárda román rendőrség fajgyalázás lendvaizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr1209868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.