HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Mit jelent rendőrnek lenni?

2007.10.29. 03:03 Molnár F. Árpád

Valamikor 1994-ben írtam - nemrégiben találtam meg a papírok között -, hogy a rendőr minden rendszer árulója. Minden államban a mindenkori hatalom kiszolgálója és talpnyalója. Minden forradalomban az utolsók között van, akik leteszik a fegyvert és az igazság oldalára állnak fegyverrel vagy anélkül harcolni a hazáért, a szabadságért, az Emberiségért.

Hogy magyar ölhet magyart, az előfordul. De hogy rendőr ölhet magyart, az természetes. Mert egy rendőr sosem lehet sem magyar, sem szerb, sem német, sem francia, sem semmi. Csak rendőr. És ebben a világban ez ritkán jelenthet azonosságot egyébbel, mint a gonosszal, a diktatúrával, az erőszakkal, a fegyvertelenek elleni fenyegetésekkel és felfegyverkezéssel és sortüzekkel és gyilkolással és mészárlással, az önámítással, a becsületről való tévképzet üres öncsalásával, a kérkedéssel, a káromkodással, a mindenkori és bármikori bűnöző kormány gátlástalan kiszolgálásával, a szervilis butaság és elbutulás keresésével és megtalálásával.

A rendőr dolga, hogy állampolgárokat lopjon meg, nyomorgasson és üldözzön. A rendőr dolga, hogy saját adófizetőire, saját eltartóira tüzeljen. A rendőr dolga, hogy bármely kegyetlen, egomániás és cezaromániás diktátor parancsára mindenkor és mindenhol a Föld körül ugyanazzal az elvadult, önáltató arckifejezéssel rontson rá a fegyvertelen tüntetőkre és törjön be bármikor egy vérengző diktátor parancsára az egyszerű emberek otthonába, ahogyan teszi ezt és gyilkol Hitler alatt, Sztálin alatt, Mugabe alatt és Barré alatt.

Ez a természetes.

Akik 2006 október 23-án fekvő angolokba, kanadaiba, amerikaiakba, nagymamákba, franciába, németbe, tanárokba és tanárnőkbe, idős férfiakba és asszonyokba rúgdostak, akik fekvő emberekbe közvetlen közelről belelőttek, aztán KIVÉTEL NÉLKÜL VALAMENNYIEN HAMIS VÁDAKKAL ÉLVE, EGYÜTT, HAMISAN TANÚSKODTAK, bármikor és bárhol mozgósíthatóak lennének bárkik ellen éles lőfegyverekkel végrehajtott tömeggyilkos sortüzekre is. Lehetnének a tüntetők afrikai éhezők, akik az éhhalál szélén állnak, miközben a királyi palotában gyurcsányok őrjöngenének a tőlük szétrabolt milliárdok között, lehetnének kongói civilek, vagy Mugabe ellenszimpatizánsai, a rendőrnek mindegy. Csak egy a fontos: mit mond a diktátor, az ország leggonoszabb, legvérengzőbb és legfőbb keresztapája és bűnöző despotája. És mondjon bármit, de bármit(!), azt azonnal végrehajtják.

Ezt jelenti rendőrnek lenni.

Aki pedig kiemelkedik a mocsokból és a moslékból, ha nem rúgják ki idejében az állományból, bizonyos, hogy holtan végzi.

Biztos, hogy holtan végzi.

Ez a törvény.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com

Szólj hozzá!

Címkék: anglia amerika maffia usa franciaország kanada németország 1994 szabadság káromkodás gyurcsány ferenc fasizmus nagy britannia törvény szerbia kommunizmus szomália gyilkosság alkotmány kapitalizmus szocializmus butaság szervilizmus diktatúra emberi jogok egománia szovjetunió btk keresztapa vadkapitalizmus hamis vád agresszivitás zimbabwe állambűnözés despotizmus tömeggyilkosság adolf hitler szervezett bűnözés hazaárulás politikai bűnözés rendőrbűnözés 2006 október 23 önkény emberölés sortüzesek tömegmészárlás cezarománia genfi egyezmény rosszindulat öncsalás nagyképűség robert mugabe sziad barré feudalizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr25211494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.