HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Harcom a maffiával - Sorozatos kitiltások és üldözések a politikai hálózatok mozgósításával

2007.11.11. 13:12 Molnár F. Árpád

Köszönöm a politikai maffia üldözése ellenében, a botrányok közepette kapott támogató üzeneteket!

Gondolják el, hogy az extra.hu "szolgáltató" - lám, milyenek a politikai sortüzek - a Hírháttér tényfeltáró és szervezett bűnözés elleni honlap törlését követően a másik, hónapok óta érintetlen, tehát új anyagokkal sem bővített, a nevem alatt futó honlapot is törölte, a Sion Hangja Rádiót, mely vallási vonatkozású volt. Eddig nem találtak benne kifogást, de most hirtelen, hétvégére halaszthatatlanul sürgőssé vált nekik mind a két, egymástól teljesen függetlenül fenntartott lap törlése.

A lapokat természetesen a BETILTVA! jelzőkkel külföldi szerverekről elérhetővé tesszük, a kép- és hanganyagokat korlátlanul másolhatóvá és terjeszthetővé tesszük, mert az elmúlt időszakban - az üldözések miatt pedig különösen az elmúlt napokban - meredeken emelkedik az értékük és az ázsiójuk.

Az imént feltettem az első beszédet az Internetre, melyben már érintem az extra.hu és a mögöttük álló állami bűnözés tetteit (akkor még nem tudtam arról, hogy a Sion Hangja Rádiót is törölték), de erre a szándékos, tudatos és megfellebezhetetlenül külső irányításra végrehajtott rombolásra, ami a Sion Hangját is érinti, és úgy zúdították rám, mint burmai jogvédőkre a pártsortüzeket, bőségesen és rendszeresen ki fogok térni.

Gyurcsány Ferenc Úr meg úgy mutogat, mint aki átvette Egyiptom idióta fáraójának helyét a bibliai 10 csapás előtt. Egyébként emlékeztetek rá, hogy a nevemen nem lehetséges regisztrálni Gyurcsány Ferenc blogjára, ugyanis - mivel másként nem lehetséges - fekete listán vagyok.

Még egyszer: a Sion Hangja Rádióra hónapok óta(!) nem került fel semmi új anyag! Most vált halaszthatatlanná az extra számára, hogy nagy sietve törölje azt is a Hírháttérrel együtt.

Magyarul: NEM A TARTALMÁVAL, HANEM A SZEMÉLYEMMEL VAN A PROBLÉMA, ÉS EZT CSAK EGY BŰNÖZŐ BÍRÓSÁG TAGADHATNÁ LE, HISZEN A TÉNYEK ÖNMAGUKÉRT BESZÉLNEK! MAGYARUL: NEM A HATÁLYOS TÖRVÉNYEKRŐL, HANEM A SZERVEZETT BŰNÖZÉS BOSSZÚHADJÁRATÁRÓL VAN SZÓ!

Az extra lapjait a Jasmin Media Group Számítástechnikai és Szolgáltató Zrt. biztosítja. Nem nehéz kitalálni, hogy mostantól gondoskodni fogok arról, hogy csakis bűnözők és politikai maffiózók támogassák ezt a céget - ha eddig nem így történt -, amely ilyen eszeveszett elszántsággal támogatója a szervezett bűnözésnek, és ellensége minden ingyenesen és szegénységben tengődő oknyomozónak, emberjogvédőnek és tényfeltárónak. Úgyhogy figyelem, honnan jönnek megrendelések, mely vállalkozóktól és cégektől, mert ott kell kiharcolni a vizsgálatokat és megtenni a feljelentéseket. Érdemes odafigyelni, kik pénzelik ezt a társaságot, akik válogatás nélkül pusztítanak minden tényfeltáró anyagot, ami nem támogatja a szervezett bűnözés politikai vonalát és befektetői köreit, valamint nem veszi védelmébe a nemzetközi pedofil gyermekgyilkos-hálózatokat.

Úgyhogy pártok és pedofil bűnöző pártvállalkozók sorakozó bel- és külföldön!

Az atw.hu -ról is elkezdek költözni - ez csak sürgősségi megoldás volt -, mert ilyenkor az a szokás, hogy a maffiát támogató lobbik a médián keresztül stb. körleveket küldenek egymásnak, hogy egységes politikai nyomással gyorsan tiltsák be az üldözés alá vont célpontot mindenhol.

Néhány személy, akiknek az anyagjait eltakarították:

Kőrösi Imre - volt országgyűlési képviselő, emberi jogok, a szervezett bűnözés elleni és korrupcióellenes harc;
Szeszák Gyula - Hajdú-Bihar Megye volt főügyésze, a Papp Imre-féle 66 vagonos olajvonat megbuktatója, emberi jogok, a szervezett bűnözés elleni és korrupcióellenes harc;
Tánczos Istvánné - Tánczos Gábor Édesanyja, emberi jogok, a szervezett bűnözés elleni és korrupcióellenes harc;
és Krisztina, a Tánczos-család keresztyén rokona, emberi jogok, a szervezett bűnözés elleni és korrupcióellenes harc;
Bégány Attila - Új Demokratikus Koalíció, emberi jogok, a szervezett bűnözés elleni és korrupcióellenes harc;
Rudolf János - újságíró, emberi jogok, a szervezett bűnözés elleni és korrupcióellenes harc, aki tüntetőleg börtönbe is vonult és éhségsztrájkot folytatott;
Kozenkay Jenő - kémelhárító, emberi jogok, a szervezett bűnözés elleni és korrupcióellenes harc;
Lakatos Pál - újságíró, emberi jogok, a szervezett bűnözés elleni és korrupcióellenes harc;
Belső László - természetvédő, korrupcióellenes harc;
Bencsik László - Független Újságírók Szövetsége, emberi jogok, korrupcióellenes harc;
Kiss-Dobos László - a szervezett bűnözés elleni és korrupcióellenes harc;
Zsigai Klára, korrupcióellenes harc;
Amnesty International - emberi jogok, a szervezett bűnözés elleni és korrupcióellenes harc;
Molnár F. Árpád - emberi jogok, a szervezett bűnözés elleni és korrupcióellenes harc.

Lássuk azt a bíróságot, politikust és befektetőt, aki bármi kifogást talál, és halljuk azok neveit, akik a szervezett bűnözés védelmében, azt támogatólag léptek fel.

Nem felejthetjük el azt sem, hogy akik tavaly ősszel azért őrjöngtek, hogy tiltsák be a szabad szólást, mert mi lesz akkor, ha az emberek szabadon véleményt nyilváníthatnak, alig pár órával később már fegyverekkel zúdítottak sortüzeket az ártatlan és vétlen lakosság tömegeire!

Megmondom kereken: akik bármi módon benne voltak ezekben a tudjuk, hogy szó szerint gyilkos hatású sortüzekben, egytől egyig bűnözők. Mindannyian bűnözők.

A cikk ide klikkelve meghallgatható.

Molnár F. Árpád
Pillanatnyilag a http://hirhatter.atw.hu-ról.

-----------------------------------

Tekintettel arra, hogy a fenti cikk az egyik leglátogatottabb anyag az összes közül, így most (2008 március 8-án) értesítek minden védelemre szorulót és minden kedves érdeklődőt, hogy a Hírháttér külföldi szerverre, a http://hirhatter.t35.com oldalra költözött.

Szólj hozzá!

Címkék: pedofilia mszp fidesz maffia cenzúra népszabadság szdsz mdf demokrácia jogok gyurcsány ferenc amnesty international gyilkosság rogán antal alkotmány vérvád szólásszabadság alvilág bégány attila kínzás diktatúra emberi virtus btk állambűnözés despotizmus szervezett bűnözés betiltás szeszák gyula molnár f árpád politikai bűnözés rendőrbűnözés vérbíróság tánczos gábor kényszervallatás pálffy istván vérügyészség önkény lakatos pál emberölés keresztyénüldözés nyomeltakarítás popper péter kényszergyógyszerelés kényszergyógykezelés bizonyítékeltüntetés hírháttér rádió politikai üldözés oknyomozók üldözése tényfeltárók üldözése extra pont hu állami terrorizmus pedofil hálózatok bírói bűnözés sion hangja rádió vallási üldözés antikrisztusok keresztények üldözése sortűzpártiak pártsortűz egyiptom fáraója jasmin media group atw pont hu kőrösi imre tánczos istvánné rudolf jános kozenkay jenő belső lászló bencsik lászló kiss dobos lászló zsigai klára fúsz

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr55225194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása