HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

A halálbankárok gyilkos világhálózata

2007.11.23. 23:15 Molnár F. Árpád

2007-11-23.
A halálbankárok, akiket a világban a világméretű éhezésekkel, irdatlan méretű korrupciós rablásokkal és kegyetlen gyilkosságokkal kapcsol össze a világ, akikben az erkölcsök szinte teljes egészében kiirtattak, akikben a sötétség nem pusztán lakótárs, de igazi lényeg és megtestesülés, éljenzik Gyurcsány Ferencet, a szolgalelkű bankár milliárdost, az ártatlanok megkínzóját, a szegények kifosztóját, az idősek vérbe mártóját, a külföldi turisták csontjainak összezúzóját, a sortüzest, az ujjakat szerteszét robbantót, a szabálysértéssel megvádoltakat fejbe lövőt, az áttétest, a szövődményest, az olajost, a tolvajt, a kapzsit, a hazugság atyját, az őrjöngőt, a szélsőséges szociopata és pszichopata gyilkost.

Olyan világ ez, ahol akárhová nyúlunk, mindig ugyanahhoz a belső, titkos, konspiratív, vérben, húsban, testi drogokban, moslékban és trágyában fetrengő láncolathoz jutunk, ahol az úr a harag, a kéj, a gyűlölet és a rosszindulat. Ahol nincsen más, csak a test akarása, a testi élvezetek keresése, a Jézus Krisztus és hirdetőinek üldözése, a gyermekvédők kiátkozása, az életvédők legyilkolása; krisztusian fogalmazva a világ előtt való üres csillogással, öltönyökkel és nyakkendőkkel, a látszatokért hordott mocskos-véres plecsnikkel, fehérre meszelt fajnáci bőrrel, belül holtak csontjaival, kívül a halál vigyoraival, ahol az ördögök a Sátánnak, a Sátán pedig az ördögöknek szolgál.

Merítsünk a trágyalével telt kádból, és csorgassuk bele a lefolyóba:

Herbert Stepic a Raiffeisen International vezérigazgatója. A Raiffesen Bank legkevesebb fél milliárd eurós(!) profittal rendelkezik, számos, javarészt izraeli háttérrel bitorolt érdekeltségeit nem számítva; ennyit rabolnak össze a lakosságtól adósságcsapdákkal, véresen szólva: zavaros vagyonkezelési ügyeikkel, izraeli ingatlanpanamáikkal, Európa országai felvásárlási lázának hatékony, szervezetten illeszkedő bűnszervezeti tagjaiként. El lehet képzelni, hogy ez az összeforrt bűnözői hálózat, melynek láthatatlan tartományai között országunk izraeli érdekeltségű média-, Internetes és más sajtóorgánumai találhatók, hogyan morzsolja fel olyan kicsiny óljait, amilyen Magyarország, hogy megvédje nemzetközi (international) fehér galléros bűnözői, öltönyös és nyakkendős emberkereskedő hálózatának érdekeit és az állam fedezékében glasszáló és ámokfutó bűnözőit Angliától Oroszországig, Ázsiától az USÁ-ig. A Virtust is támogató nemzetközi maffiahálózat vezérigazgatója Herbert Stepic halálbankár, a szociopata, gyakorlatilag tömeggyilkos bűnöző, aki bankjával, pénzével és nemzetközi politikai kapcsolataival ragyogó hátteret biztosít a nemzetközi emberrabló-, szex- és emberkereskedő, ingatlan- és termőföldrabló, politikusokból, médiasöpredékből, perverz gyilkos áligazságszolgáltatási és multimilliomos színészállatokból álló öltönyös bűnözi hálózatoknak.

A halálbankárok közül, akik iszonyú méretű éhezéseket okoznak világszerte, puszta létük maga az Emberiség ellenes fenyegetés (a Biblia pedig tényként Szögezi Le, hogy ezek a globalista nagytőkések taszítják romlásba a Földet ama titokban szervezett Nagy Babiloni Szajhaként), más emblematikus, a sortüzes diktátorokat és tömeggyi8lkosokat pártoló, a lakossággal szemben álló bűnözi közül ki kell emelni Jean-Claude Trichet-t, az Európai Központi Bank elnökét abból a nemzeti (francia) háttérből, amely Magyarországnak mindig legfőbb ellenségei között volt, amellett, hogy másik nacionális vonala Izrael, amelyben pedig Simon Peresz alig pár hete jelentette be, hogy felvásárolják Lengyelországot és Magyarországot. A szadista pedofil gyilkosok világméretű védelmi hálózatának másik rangja az az OECD és az az IMF (Nemzetközi Valutaalap), amelynek érinthetetlen vezetői mint simára csiszolt, szinte tökéletesen egyformára formázott, a Gonosz által is fejbezúzásra teremtett acélgolyók, azonosak a globalizáció halálbankár maffiájával, az élet és halál, a gazdagság és szegénység, az izraeli és fehér nyugati, rasszista és fasiszta maffia érinthetetlen uraival, akiknek a politikai bűnözés fellegvárai, a kormányok szolgálnak, gyakran - mint pl. Olaszországban Berlusconi, Magyarországon Medgyessy és Gyurcsány - maguk is bankárokként. Hogy ezt megtehetik, annak oka - a lakosság sajnálatosan megrekedt sötétsége mellett - az olyan bűnözői szolgalelkűség, amilyen a bankárok óhaját követő bűnöző pedofilpárt izraeli érdekeket szolgáló portálja, a Virtus, amelyen a szerencsejátékkal foglalkozó globalista szörnyek, a szintén francia ellenség, a francia titkosszolgálat és az izraeli Moszad egyik mammutóriása, a Citroen hirdeti magát befeketetőként és szponzorként.

Pénz, pénz és pénz. A szex, a kéj, a gyűlölet és a hatalom abban a sötét világban, amelyről a média már egyáltalán semmit nem beszél, és amely szervezett bűnözői hálózataival, szexkereskedő őrült bankáraival, nagytőkés zsidóival, franciáival, belgáival és más nyugati és orosz szörnyetegeivel át- meg átjárja a Földet.

Minden országnak megvannak a maga szörnyei. Itt, a Magyarország nevű helyen is akadnak nevükben angyalok, akik állampárti erkölcstelenségükben kerülő úton a nemzetközi globalista szörnyek rendőrségeken, fogdákban, börtönökben, pszichiátriákon és elmegyógyintézetekben elkövetett aljas kínzásait és gyilkosságait pártolják és pártfogolják, ahogyan léteznek ilyen globalizációs, a médiában szüntelen tisztára mosott szörnyek Németországban, Angela Merkel (Hitlerről rossz érzéseket idéző elnevezéssel) kancellárként, és a világot még inkább átfogó bűnözői, fasiszta szörnyetegek, Angel Gurría néven, az OECD meghatározó alakjaként, Horst Köhler, Stanley Fischer, Michel Camdessus, vagy pl. ott van a World Trade Center Pearl Harborhoz hasonlóan a saját lakosság elleni tömegmészárlás Világbankjának legfelsőbb vezetőjeként a tömeggyilkos világszörny, Paul Wolfowitz, George W. Bush miniszterelnök házi despotája.

A Világbank elnöke és a World Trade Center! A demokrácia és a felelősség hazug meséje és a Világbank vezetője, a WTC-s tömeggyilkos klánból, ama Paul Wolfowitz, aki Irak elleni hazugságaival és irdatlan tömegmészárlásaival letarolta és elfoglalta bűnöző, befektetőknek nevezett lakájaival Irak hatalmas olajmezőit, aki Gyurcsány Ferencet őrjöngő sortüzeiben és kegyetlen kínzásaiban pártoló bankári bandájával halálbrigádokat működtet olajmágnásként és internacionalista világbűnözőként. Terroristák ők, a Föld legnagyobb és legveszélyesebb terroristái, kéz a kézben gyilkosok, az egyetlen szuperközösségnek, Bibliai Kifejezéssel élve a titokzatos Nagy Babiloni Szajhának rabszolgái.

Érzi a kedves Olvasó a borzalom és az egységbe olvadt bűn és egyetemes romlás, a világ népeinek vesztét okozó sötétség szagát, ahogyan ez az egységbe olvadt, egymást agyondícsérő, kitüntető, demoralizált tömeggyilkos sátáni világcsorda hogyan menetel biztos végzete felé? Ahol sortüzes a sortüzessel, Gyurcsány bankár a WTC-s Wolfowitz-cal, szemkilövő és fejbelövő, nyugdíjasokat vérbe mártó a csonttörővel, a Nérós WTC-s embermáglyák készítői magyarországi apró milliárdosaival járnak űr az űrben, sötét a sötétben, ahol a kicsinyke egyedtartományok is a politikai bűnözés áldozatait nevezik hazugoknak és paráznáknak, mert gyávák, mert nem akarnak világosságot, mert a jövő felé menekülve éppenhogy leszámolnak azzal: mert nekik nyolc, mi lesz a világgal, csak nekik bajuk ne essen.

Azt mondják nekem, írjam le: leírom: azok az ellenség.

Bojkottáljuk azokat a náci szörnyeket, akik megrontották a Földet, akik a lakosság szegénységéből, betegségeiből, gyötrelmes halálából és kegyetlen, brutális tömegmészárlásaiból élősködnek, mint egy kivágandó tumor, a világ népeinek fekélyesre rohadt testén. Pénzért, élvezetért, gyermeki és felnőtt testekért, puszta szórakozásból, máskor az olyan, de olyan nagyon-nagyon jól ismert rosszindulatból. Mert van virtus ott, ahol a Világosság szava élő és ható, de van virtus a sötétségben is: gyermekgyilkos, bűnöző, gyáva, gonosz, felelőtlen, kegyetlen, közönyös, embertelen, rosszindulatú, barbár, esztelen, kapzsi, fösvény, harácsoló és ostoba. A végletekig ostoba.

Nem maradhat a bűn Istennél megtorlatlanul.

Imádságot az ártatlanul lemészárolt civil halottak sírjaihoz, a halottak vérét fröccsentve a gyilkosok pártfogóira.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
http://hirhatter.t35.com

2 komment

Címkék: anglia pedofilia mszp maffia usa drog franciaország ukrajna kábítószer isten rák olaszország németország izrael irak oroszország háború pszichiátria zsidó gyurcsány ferenc ázsia rablás fasizmus globalizáció citroen éhezés ördög angyalok gyilkosság biblia evangélium cionizmus csalás medgyessy péter imf wtc gyermekpornó újszövetség lengyelország alvilág kizsákmányolás sötétség gonosz terrorizmus sátán kínzás diktatúra angela merkel rai gyűlölet vérengzés áttét belgium daganat nácizmus adócsalás world trade center bűnszervezet elmegyógyintézet hamis vád szadizmus perverzió pszichopátia despotizmus médiabűnözés george w bush hitlerizmus adolf hitler szervezett bűnözés jézus krisztus politikai bűnözés vérper vérbíróság gazságszolgáltatás vérgyilkosság kéj éhínség emberölés sikkasztás médiamaffia gyermekgyilkosság kancellár sortüzesek áligazságszolgáltatás kéjgyilkosság tömegmészárlás emberkereskedelem fehérgalléros bűnözés kapzsiság rosszindulat csonttörők simon peresz gyávaság gyermekkereskedelem silvio berlusconi bértollnokok oecd nagytőkések szekták világosság halálbankárok paul wolfowitz világbank elnöke milliárdosbűnözés milliomosbűnözés elitbűnözés konspiratív bűnözés szociopátia hazugsg atyja narkotikumok titkozatos nagy babiloni szajha globalista bűnözés internacionalizmus szektarianizmus szexuálbűnözés öltönyös nyakkendős bűnözés herbert stepic raiffeisen international bankárbűnözés bankvilág ingatlanpanama offshore cégek virtus pont hu éheztetés háttérkormányok háttérhatalom árnyékkormányzás jean claude trichet eub európai központi bank nemzetközi valutaalap szexkereskedelem pearl harbor angel gurría horst köhler stanley fischer michel camdessus olajbusiness olajmezők olajmágnás médiamágnás gazdag színészek néró császár embermáglyák pirománia fekély fösvénység harácsolás

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr26239884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ferro 2008.01.24. 20:33:19

EZ SZÓROL SZÓRA IGAZ.AJÁLOM FIGYELMEDBE A BANDITÁK SZENT KÖNYVÉT A TÓRÁT EBBÖL TÁPLÁLKOZNAK.

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2008.01.26. 12:16:33

Kedves Ferro,

köszönöm az összhangot.

A Tórával magam is szoktam foglalkozni: a zsidóság - Ariel Sharon, korábbi izraeli miniszterelnök nyíltan is beszélt erről - a mai napig a könyveire hivatkozva terjeszkedik Palesztinában és formál jogot arra, hogy elvegye azokat a földeket, amelyek nem az övé. E könyvek alapján vélik azt is, hogy felsőbbrendűek a Föld összes többi nemzetéhez (szerintük "fajához") képest, és ezért joguk van a világ népein, mint "tisztátalanokon" és "állatokon" uralkodni.

Üdvözöl az Állatfarmról Molnár F. Árpád

A mi Urunk Simon Peresz Úr mellett a mi Legfőbb Urunk, a Sátán zsidói által elvetett, üldözött és megvetett Jézus Krisztus legyen mindannyiunkkal, és akkor az ő gyakorlatukkal és szándékukkal szemben közöttünk nem lesz viszáj, földrablás, uzsorakamat, eladósítás, többiztosítós rendszer és a sátáni lelkület egyik legvégsőbb kifejező eszköze: a háború.

Mi legyünk felsőbbrendűek erkölcsben, mert a nácikkal és a cionista (azaz fasiszta) zsidókkal szemben tudjuk, hogy nem a rassz és a család, hanem az erkölcs adja a felsőbbrendűséget.

hirhatter.t35.com
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu
süti beállítások módosítása