HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Koszovó elleni háború: Kinek, mennyit jövedelmezhet?

2007.11.28. 21:24 Molnár F. Árpád

5000 hadkötelest hívtak be a szerbek a 90%-os albán többséggel lakott Koszovó miatt. A magyar képviselet arról panaszkodik, hogy a '90-es években kísértetiesen hasonlóképpen kezdődött az a spirál, ami háborúhoz vezetett.

1.: Az emberi jogok:
Mi köze van a lakosságnak ahhoz, hogy Vojislav Kostunica szerb elnök és a többi öltönyös-nyakkendős multimilliomos tömeggyilkos (különösen, hiszen szerbekről van szó) milyen gyűlölettel és anyagi haszonért néz Koszovóra? Nagy kényelemben, dúsgazdagokként rendelkeznek a saját lakosságuk felett, pedig a lakosságról azt hallottuk annak idején is, hogy sehová sem kívánták azt a nacionális ellentétet, amit a politikusok szítani akartak közöttük. A helyi lakosok szerették egymást, a politikusok pedig háborút kreáltak. Mi köze van pl. a vajdasági magyaroknak ahhoz, hogy a szerb fasiszta pártok saját pillanatnyi hasznuk reményében Koszovó ellenségei, ezért behívják őket.

2.: Kinek lenne hasznos a háború (villámsvenk)?

a) Talán leginkább az USÁ-nak, aki ezzel megoszthatja Európát, és gyengítheti a konfliktussal az Európai Uniót, továbbá emberjogi és gazdasági fegyvertény lehet az oroszok ellen, így a pszichológiai és a gazdasági hadviselés terén is hozhat az USA hatalmi törekvéseinek piacot.

b) Második helyen talán Oroszország áll, aki amerikai szemmel gyengébbé és emberjogi szempontból is támadhatóbbá, sarokba szoríthatóbbá válik, de az oroszok szempontjából ők hihetik azt (belülről nyilván azt is hiszik), hogy ők ezzel meg tudják osztani az Európai Uniót, az Unión belül bizonyos fajta válságot idézhetnek elő, amiből takarhatnak nagyhatalmi törekvéseiknek. Emellett persze az FSZB tovább tud nyomulni Európában, piacokat és stratégiai fontosságú pozíciókat szerezve, hacsak nem ütköznek agressziójuk miatt, és a nyílt konfliktus miatt falakba.

c) A legrosszabbul az Európai Unió járhat, ha nem tud ebből fordítani, aki a két állam - az USA és az oroszok - közé szorul.

d) És mi a helyzet azokkal, akik zsidóknak mondják magukat? (Jézus ugyanis Tagadja, hogy az ilyen minőségűek zsidók lennének.)

A "zsidóknak" a konfliktus feltétlenül rosszul jövedelmezhet azzal, hogy Európában az antiszemita-kártyát nehezebben tudják kijátszani, mert a figyelmet lekötné a délszláv konfliktus, és a szerb államellenesség, valamint ki-ki részéről az amerika-, illetve az oroszellenesség. Ugyanakkor tudjuk a "zsidókról", hogy ha két megoldás látszik valamilyen cél eléréséhez, akkor szinte bizonyos, hogy a kettő közül azt fogják választani, amelyik háborúhoz vezet. Imádják a válságot és a háborút. Pedig sokszor tetten érhető, hogy a békés megoldással nagyobb hatalomra és gyorsabban tehettek volna szert, ugyanakkor igaz, hogy a világ népeit alsóbbrendűekként gondolják és kezelik, ami sok hatalmi törekvésüket megfúrja a szüntelen ellenséggondolás miatt.

Ezek persze csak felületes és könnyed, messze nem teljes igényű ujjgyakorlatok.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
http://hirhatter.t35.com

Szólj hozzá!

Címkék: usa eu fenyegetés vallás isten oroszország háború kgb demokrácia fasizmus európai unió szerbia brüsszel nato cionizmus rasszizmus kereszténység nemzetbiztonság nacionalizmus függetlenség újszövetség elnyomás diktatúra nagytőke gyűlölet nácizmus zsidóság zsarolás koszovó titkosszolgálat albánia vlagyimir putyin vadkapitalizmus fszb állambűnözés despotizmus hitlerizmus jézus krisztus politikai bűnözés jugoszlávia önkény fegyverüzlet fajgyűlölet alsóbbrendűség felsőbbrendűség keresztyénség rosszindulat behívó nagy babiloni szajha belgrád állami terrorizmus arrogancia patriotizmus délszláv válság antialbanizmus albángyűlölet territoriális viselkedés vojislav kostunica beográd kényszerbesorolás hadkötelesség vajdasági magyarság amerika ellenesség nagyhatalmi politika mágnások pszichológiai:hadviselés gazdasági hadviselés két tűz között antiszemita kártya gójok tisztátalanok amerikaellenesség oroszellenesség

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr30246006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.