HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Börtönvilág Magyarországon: Tanuld meg, mi a borzalom, tanuld meg, mi az állam

2007.11.30. 02:58 Molnár F. Árpád

2007-11-30. -
A felvétel - valamennyi médiumot megelőzve - legelőször a Hírháttér Rádióban hangzott el a Föld bolygón. Ezt követően került bejátszásra az MTV-ben, de ott sem a teljes hanganyag. A teljes hanganyagot ugyanis kizárólag a Hírháttér számára bocsátották rendelkezésre.

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Börtönvilág Magyarországon: Tanuld meg, mi a borzalom, tanuld meg, mi az állam
/Molnár F. Árpád/

- Tánczos Gábor 2007 november 29-én: Elmegyek a Pokolba, ártatlan vagyok. (...) Elegem van, mindenből elegem van. (...) Elegem van mindenből, elegem van az életből.

Letöltés MP3
vagy
Meghallgatás


Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
http://hirhatter.t35.com

Szólj hozzá!

Címkék: isten fasizmus szerbia pokol erkölcs biblia evangélium vérvád újszövetség gonosz sátán kínzás becsület bűnszervezet ördögök hamis vád állambűnözés despotizmus bűnpártolás médiabűnözés szervezett bűnözés jézus krisztus erkölcstelenség rendőrbűnözés vérbíróság tánczos gábor kényszervallatás gazságszolgáltatás vérügyészség körmend nyomeltüntetés önkény genfi egyezmény rosszindulat tisztesség bizonyítékeltüntetés nagy babiloni szajha politikai üldözés ügyészbűnözés vérítéletek állami terrorizmus bírói bűnözés titkosszolgálatok ügyészi bűnözés vojislav kostunica hrubenak joakim börtönvilág ügyészmaffia állami maffia kíméletlenség mártíromság államborzalom államszörnyek államiszonyat hóhérok állami halálfejek politikai mészárszék

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr8247432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.