HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Forró nyomon: A Tánczos-felvétel nyilvánosságra kerülését követő gazságszolgáltatási- és médiaszervezkedés

2007.12.02. 18:36 Molnár F. Árpád

Az állami maffia nagyon ideges. Jókora szervezkedésbe kezdtek: a kiszivárgott hangfelvétel jól felforgatta a bűnözői és bűnpártoló közéleti csoportok kedélyeit. A BorsodOnline is kiugrott Körmendre, Tánczos Gábor lakhelyére, ahol 1998-ban a 11 éves H. Zsófiát meggyilkolták, és ma reggelre összehoztak egy össze-vissza rizsáló és hadováló cikket, papírforma szerint az ász felvételről egy árva kukkot sem szólva, hanem arról, mi lesz a szavaik szerint "tettes"-sel, ha kijön, nem-e meglincselik, meg egyebek. Eddig ilyesmiről nem hallhattunk, ugyanis általános szeretet és pártfogás veszi körül Tánczos Gábort 1998 óta, amióta hazai vonalon Horn Gyula miniszterelnök és Kuncze Gábor belügyminiszter utasítására, ráverve a gyilkosságot, hogy kimoshassák a nemzetközi védelemben tenyésző és tovább pusztító elkövetőket, letartóztatták. A BorsodOnline-nak az volt a legfőbb dolga, vajon meglincselik-e Tánczos Gábort, viszont az a felvétel, ami ha pl. Franciaországban került volna nyilvánosságra, már lángban állnának a nagyvárosok, arról a bértollnoki, kvázi teljesen egy követ fújó médiamaffia egyetlen árva kukkot nem szólt.

Ez aztán a tényfeltáró tájékoztatás! Van ám igény kocsmatöltéig! Környezet és korrekt ruházat szerint. Ha öltöny és nyakkendő, akkor gyilkosok, keresztapák, politikai kocsmatöltelékek, gyáva, jellemtelen, gerinctelen bűnözők és médianyomorultak.

Jó Isten, micsoda gyávaság és jellemtelen erkölcstelenség!

A tv2 nagy sietve ugyancsak odarohant Körmendre, de mondanom sem kell, hogy egyedül a legközelebbi tanút, a felvételen is hallható Tánczos Istvánnét, Tánczos Gábor Édesanyját nem hallgatták meg, mert minek, elvégre Ő tud a legtöbbet, és Ő telefonálta ezt a történelmi szörnyűséget Fiával, a 10 éve ártatlanul raboskodó Tánczos Gáborral. Viszont azt hallani - ez még csak pletyka -, hogy akitől sokat vártak, és ellensúlyt, a megölt Zsófia Édesapja most sem volt kezes bárány, hanem puskával fogadta őket.

Azaz a koncepció befulladt MTM-SBS-vonalon is, azaz a tv2 vonalán is. Várjuk, mi lesz most az új botrány, hogyan próbálnak meg győzelmesen kikerülni ebből az egérfogóból.

Nem is lehetséges másként, csak ilyen kollektív lezülléssel, hiszen az ügyészlobbi keményen ráfaragott. Alighogy beadták a fellebbezést, és médiakampányt indítottak a túlzottan is felültájékozott, de a teljesen hülyét játszó médiával összeforrva azért, hogy a Gábor börtönben maradjon, azonnal a fejükre borította vissza a Legfelsőbb Igazság és Ítélőszék a Gáborról készült hangfelvétellel saját mocskukat, de úgy, hogy nyekkennek belé, és ez csak a kezdet, hiszen nem gyújtotta a vérügyészlobbira sem ebben, sem más ügyben a házat senki, hanem ők gyújtogatnak, kúsznak, szenvednek, kínlódnak, másznak az ártatlanokra, és egyszerűen nem képesek belakni vérrel. Saját házukat öntötték le benzinnel és gyújtották fel, hogy ahol gonosz van, ott még több gonosz legyen, s mert náluk a sötétség az úr, mindenütt sötétség legyen.

Egy hivatalosan, államilag futtatott sajtótermék hogyan merne az ügyészmaffiával ellentétes nézetnek helyet adni? Úgy tesz az egész állami maffia, mintha nem történt volna semmi, a lejárató kampány viszont hirtelen felgyorsult.

Meghallottak egy becsületes embert, aki az ő bűnözésük szörnyűségeit és borzalmait az agyonhallgatni akart borzalmak mezsgyéjén szenvedi, és ettől meglódult a médiadisznónyáj a gazságügyi disznócsordával egyben, és vágtat lefelé, háttal állva a felvételnek és minden bizonyítéknak, nehogy meghallja, nehogy meglássa az igazságot.

A jajt a röffel felváltva óbégatva.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
http://hirhatter.t35.com

1 komment

Címkék: tv2 mszp maffia franciaország szdsz isten szabadság zavargások demokrácia zsidó miniszterelnök gyilkosság erkölcs újságíró evangélium horn gyula vérvád újszövetség szólásszabadság sötétség diktatúra kuncze gábor titkosszolgálat tényfeltáró virtus összeomlás bűnszervezet lincselés embertelenség hamis vád állambűnözés despotizmus szervezett bűnözés jézus krisztus politikai bűnözés oknyomozó erkölcstelenség rendőrbűnözés tánczos gábor gazságszolgáltatás vérügyészség körmend önkény emberölés rosszindulat gyávaság tánczos istvánné rituális gyilkosság világosság ügyészi bűnözés emberellenesség ügyészmaffia államborzalom ügyészlobbi médiahalálfejek h zsófia ügyészi alkoholizmus médianyomorultak lincshangulat forró nyom szabad sajtó mtm sbs lőfegyverrel visszaélés tánczos gábor hangfelvétel lejtmenet igazságügyi bukás jellemtelenség szörnyűség disznónyáj öngyilkos disznócsorda

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr82249899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2007.12.02. 18:58:48

A média is gyors, nem csak mi. Amiről mi tudunk Gábor-ügyben, arról ők is tudnak, az ügyészek is tudnak, a politikusok is tudnak. A hálózat pillanatok alatt körbeér. Alapos tájékozódás nélkül nem is nyúlnak semmihez. Az utolsó percekben is változhat az esti tévéműsor összetétele is. Kíváncsi vagyok, mi lesz este a relexió erre a cikkre, ami már körbejárta az Internetet.

Lássuk, hogyan próbál szlalonozni az ügyész- és befektetői maffia nyomása alatt a tv2 ma este. Az ügyészmaffia képviselőjét is meghívták, lássuk, miként módosul a műsorrend, és mi mindenről tesznek úgy, mintha a világon semmit nem tudnának.

Molnár F. Árpád