HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Az álellenzék háborúja a lakosság és az erkölcsök ellen (Csintalan Sándor és a pénz)

2007.12.20. 00:36 Molnár F. Árpád

2007-12-20. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Az álellenzék háborúja a lakosság és az erkölcsök ellen (Csintalan Sándor és a pénz)
/Molnár F. Árpád/

Tartalom: Csintalan Sándor nemcsak Izrael magyarországi gyarmatosítását tagadta, nemcsak a vérbírókért állt ki, de szolidaritását és megértését is kifejezte Karsai József MSZP-s képviselő iránt, hiszen az úgynevezett "honatya" pénzért szavazott nemmel a 10 millió magyar lakos egészsége és élete ellen. A megértő telefonokat sorban fogadta a Hír Tv.
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád MP3
A felvétel letöltése és sokszorosítása MP3

------------

Kapcsolódó cikkek: 2007-12-19. - Körözési lista a fehér galléros bűnszervezeti bűnözés ellen nevekkel, címekkel, telefonszámokkal
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Kérjük, hogy akik új adatokkal és további nevekkel tudnak szolgálni a médiamaffia által elhallgatott pszichopata, szociopata, fehér galléros bűnözőkről, a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjét bűnszervezetben megsemmisítő, ezért életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő, fegyházban letöltendőre ítélendő bűnözőkről, írjanak a Hírháttér címére, vagy keressenek a Hírháttérrel közvetlenebb kapcsolatot.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
http://hirhatter.t35.com

7 komment

Címkék: tv2 ortt mszp fidesz maffia keszthely drog rendőrség börtön kábítószer isten öngyilkosság izrael hír tv tüntetés pszichiátria feljelentés zsidó gyurcsány ferenc money globalizáció gyilkosság erkölcs evangélium lamperth mónika lendvai ildikó buzi kereszténység felelősség újszövetség kurucinfo demonstráció nbh sátán kegyelem közpénz kertész kínzás köztársasági elnök rebisz zsarolás becsület tényfeltáró bűncselekmény btk bűnszervezet vesztegetés elmegyógyintézet ördögök független és objektív média egypártrendszer állambűnözés sortüzes csonttörő pszichopata médiabűnözés szervezett bűnözés hazaárulás jézus krisztus vadai ágnes molnár f árpád oknyomozó erkölcstelenség rendőrbűnözés kaiser ede tánczos gábor nemzeti nyomozóiroda kényszervallatás legfelsőbb bíróság elnöke gazságszolgáltatás 2006 október 23 körmend rendőröngyilkosság vas megye rszvsz nyomozás állami gyilkosság lomnici zoltán emberölés sikkasztás életfogytiglan keresztyénség szili katalin tömegmészárlás rendőrgyilkosság fehérgalléros bűnözés kapzsiság múosz fogda imei magdics tamás tisztesség titkos információgyűjtés nni simon peresz fejlövés közjogi méltóság ügyészbűnözés bolhák paraziták kurdisztán bírói bűnözés tánczos istvánné rudolf jános csintalan sándor szentség 2007 október 26 milliomosbűnözés elitbűnözés öltönyös nyakkendős bűnözés harácsolás belövés v kerületi rendőrkapitányság alkotmányos rend megdöntése disznócsorda ördögatya fegyházbüntetés h zsófia fogház móri bankrablás mártír magukfajta magunkfajta júdásfaj szemkilövés karsai józsef megverés tanúvallomás vérbírók honatyák műellenzék álellenzék vérbírák köztörvényesek aljas indokból vagy célból kórházi korrupció éhségsztrájk kiemelten közhasznú údkpénzelvűség katonatiszt nagy babiloni szajha emberkereskedelme megtámadás mtc magyar újságírók országos szövetsége abba együttes szélsőjobboldali portálok orosz jozefina szociopata vérbírópártiság nyílt információgyűjtés maximális büntetés kótya őrjöngők derűs és kedves férfiak hamis vádak azonosító szám titkosszolgálati michael apted vidd hírül a spártaiaknak amerikai film turistaverés bejelentett demonstráció abba atyám csintalan márton csintalan fia országgyűlési képviselő nekik 8 cia magyar osztálya gombkötő ottóné bírónő karrierizmus gyalázatban dicsőséget tevekaraván szúnyog teve dénes gábor őrnagy rendvédelmi szervek védelmi szolgálata karancsi tibor százados internetes újságírás carrie underwood jesus take the wheel beyta lalish hesen sherif

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr22269967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palostrend · http://palostrend.hu 2007.12.20. 20:54:12

13. MAGYAR NEMZETi "G" pont.

1.
A Pálos Trend...www.palostrend.hu; foganatosítja és népének szolgálatába állása után azonnali hatállyal, bevezeti Magyarországon a népi SZÉKFŐK rendszerét.
Ennek a REND SZER-nek az élén a főállású ANYASÁG intézménye áll, ami a mindenkori székfők által delegált parlamenti képviselők éves átlagkeresetének 100% - át, juttatja állampolgári jogon, havonta egyszer, minden magyar édesanyának!

2.
A 2-ik pontban foglaltakhoz szigorúan társul és karöltve jár azon kötelességünk, hogy LELKIISMERETESEN, de KÖTELEZŐEN szavazunk!
Ennek a lelkiismereti, de kötelező szavazat vállalásnak a feltételeit 3 hónap leforgása alatt tudjuk létrehívni.
Ehhez azonban első kitételként a jelenleg is a Parlamentben működő összes adócsaló és jogsértő képviselő elszámoltatása ALAP!
A miheztartás végett, parlamentbe kerülésünk esetén rögvest gondoskodunk Trianoni emlékművünknek az eredeti helyére történő visszaállításáról a Szabadság téren.
Kötelező érvényűként a Magyar Nemzet lobogója innentől fogva a piros, fehér, zöld - melynek közepében az angyali Szent Koronás címerünk uralkodik.
Már csak azért is, hogy minden honfitársunk tisztában legyen azzal, hogy
Magyarország a magyaroké!
S amit Mi akarunk (a keresztény többség!!!) az, VOLT, VAN; - s LESZ!
Élve az őshonosok vérségi SZENT JOGÁVAL!
a Magyarországon élő, a hazánknak szándékosan! kárt okozó nem magyar emberek vagy magukat magyarnak nem valló emberek és azok leendő gyermekei, Magyar állampolgárságot nem kaphatnak.

3.
Elixírként MAGYAR állampolgárság illeti mindazon honfitársunkat szerte a világban,
aki a „világok”! közötti létét, vérségi, szellemi vagy lelki „mibenlétét”,
HUNMAG nemzetségünk 24 törzséből eredezteti!
Szemétbe dobjuk a sztálinizmus szocionista alkotmányát, amit idegen megszállók a mai napig hóhérkötélként tartanak a nyakunkon; - korlátozva ezzel a MAGYAR NEMZET őszinte lelki és szellemi szabadságának beteljesülését.

4.
Közhírré tesszük a rózsadombi paktum összes szereplőjének teljes és álnevét s az általuk paktumba foglalt temérdek galádságot, ami a rendszerváltásnak hazudott: 1990. október 23-i nemzetáruláshoz vezetett.
A Soros alapítvány érdekköreibe tartozó összes pénzmosoda
és szellemírtó intézményeit bezáratjuk.
Tulajdonosai ellen, az ügyészség kitakarítása után..., ügyészi vizsgálatokat indíttatunk.
…az izraeli állampolgárok magyar állampolgárságának mindenre kiterjedő felülvizsgálatát haladéktalanul megtesszük.
Mindeközben visszaállítjuk a magyar többség akaratának megfelelően a HALÁLBÜNTETÉS és a HAZAÁRULÁS nem csak a jog által történő büntetését.

5.
A szuverén országokat nyomorító, háborút szító és fenntartó hatalmakkal, terrorista „befolyásokkal”, mesterséges országokkal! (USA, Kína, Izrael…)
rögvest vízum kényszert vezetünk be míg ezen államok konzulátusait bezáratjuk, bérenceiket, hivatalnokaikat, kémeiket kitoloncoljuk!
Minden városban szégyentáblát állítunk, ahol a magyar emberek mészárosai nevükön neveztetnek; - hogy még véletlenül se fordulhasson elő az, hogy holmi született gyilkosok és hazaárulók az áldozatok névsorába keverednek bele!

6.
Azonnali rendet vágunk a Széchenyi István által alapított Magyar Tudományos Akadémia háza táján is.
Kötelező érvényűvé tesszük, hogy a Magyar Tudományos Akadémia valóban az alapító Széchenyi István szellemi örökségében szolgálhassa a Magyar Nemzet szellemi felemelkedését.
Imigyen a jelenlegi pozíciókat bitorló hazaáruló "címzetes" kufárságot címeiktől és rangjaitól megfosztjuk majd szégyenszemre állítjuk.

7.
Kíméletlenül fellépünk minden olyan intézménnyel, médiával szemben, amelyek értékrendjükben továbbra is vezető szerephez juttatják a keresztény Magyarország gyalázásában élvhajhász egyedeket és az általuk terjesztett fertőt.

8.
Az összes nagy ígérgetőt, félretájékoztatót, „privatizátort” és kommunizálót szembesítjük be nem váltott ígéreteikkel és az általuk elherdált népi javak visszaszolgáltatására, kényszerítjük.
Majd szószegésük súlyosságának megfelelően először az átverés óta (1990. 10. 23.) azt fogják kapni, amit valóban megérdemelnek. Éveket.

9.
Alanyi jogon biztosítjuk minden magyar vállalkozó számára mindazt, amit eleddig vagyis a szabadrablás elmúlt 19 évében a külföldi „befektetők” élveztek hazánkban.
Ellenben minden külföldi befektetőtől ezt a jogot elvonjuk és kártérítésre kötelezzük őket.

10.
Nemzetgazdaságunk önálló és szabad érdekérvényesítése érdekében megkülönböztetett állami támogatást nyújtunk Gróf Spanyol Zoltán, Vízmotor projektjéhez, a biodízel program országos lefedettségéhez, a korszerű szélmalmok telepítéséhez és a gyógyturizmus feltétel nélküli kiszolgálásához.

11.
Teljes erőbedobással azon vagyunk és érvényt is szerzünk ezen követelésünknek, hogy minden műsorszolgáltató 90%-ban a magyar kultúra feneketlen kincseiből merítsen és azt sugározza szerte széjjel, szívfeszítő büszkeséggel a nagyvilágba.
Aki erre pedig nem lesz hajlandó, annak eddig tartott a szabadfertő.

12.
Törvénybe iktatva mentesítünk minden magyar embert a magyar földet valaha leigázó és jelen megszállóinak áruló politikájának és meghamisított történelmünk hazugságainak
lelki terhei alól!
Miközben mindennemű gyalázatos, a vadidegen hatalmak felé mindenáron történő megalkuvásunkat, görcsös megfelelni akarásunkat jogrendbe foglalt törvényt és paragrafust semmissé nyilvánítunk.
…míg ezen paragrafusok alkotóit, fenntartóit és haszonélvezőit börtönbe vetjük!

13.
A mindenkori Magyarország adóterhét pedig 13%-ban állapítjuk meg, ami minden Magyarországon dolgozó embernek, kötelező érvényűen fizetendő, de egyetlen tehertétele.
Ezen fizetés alól kétszeri túlkapás vagy elhallgatás esetén azonnali vagyonelkobzás jár, ami a Magyar államkincstárat fogja gazdagítani.
Viszont a mindenkori Magyar Államkincstárnak elsődleges kötelessége bevételeiről és kiadásairól negyedévenként! számadást adni állampolgárainak – a rossz és nemzetellenes gazdálkodás azonnali „fejvesztéssel” járó terheinek és következményeinek ismeretében!

PÁLOS TREND - www.palostrend.hu · http://www.palostrend.hu 2008.01.02. 16:06:32

2008. PEKINGI - OLIMPIA KIÁLTVÁNY - www.palostrend.hu


A www.palostrend.hu világgá kürtöli a 2008-as OLIMPIA, PEKINGI OLIMPIA tiszteletére a földgolyó magyarjainak,

hogy a 2008-as PEKINGI OLIMPIA DALA – DIADALA c. kiáltványunkat, ezennel (2008.01.01-től! – ÉRVÉNYBEN VAN!!!)


Így az ebben a kiáltványban, közhírré tett kötelmeket úgy a kikiáltói mivoltunknál fogva (www.palostrend.hu- 2008. PEKINGi OLIMPIA- OLIMPIA DALA – MAGYAR NYITÁNYA –NYITÓDALA – OLIMPIADAL – DIADALA – PEKINGI OLIMPIA KIÁLLTVÁNY – WWW.PALOSTREND.HU –)

mint a MEGTISZTELŐ, ÖNKÉNTES RÉSZTVEVŐINKRE, ALKOTÓINKRA nézve: kötelezőnek és betartandónak ismerjük el!

- A 2008-as PEKINGI OLIMPIA DAL - Dobos Pálos Attila dalversére - www.palostrend.hu-

„SZERZŐDIK” úgy zeneileg, mint képileg: 4 perc terjedelemben.


OLIMPIA DIADALA


…az egész ÉLETünk arról szól…

…mivé leszünk, ha szívünk jól…

…verdesi ISTEN ritmusát…

…a tittit meg a tittitát!...


…hisz ez az igazi világszám…

…ha érmet terem a VILÁG fánk!

Aranyból, ahogyan régen volt –

Agancsunkon: NAP és HOLD.


OLDáshoz és KÖTéshez.

Életmentő reményhez.

Madárlátta kenyérből,

ANYA TEJünk…”föléből”!


Igy van rend a rendülésben.

Szél a szúró szélütésben.

MI AZ HOGY! – most együtt érzünk.

Jelzi azt, hogy EGY a NÉPünk!


- DOBOS PÁLOS ATTILA -


-Zeneileg és képileg egyaránt ki és megkötések nélkül élheti ki, minden fantáziadús hazafi alkotói netovábbjait.


- A pályaművek beérkezési határideje: 2008.03.15-e.


- Minden beérkezett mű felkerül a www.palostrend.hu oldal 2008-as PEKINGI OLIMPIA DALA blokkunkba ahol 7 héten keresztül; éjt nappallá, kéjt napallá! téve szavazhatnak a jó és rosszakarók – jövőbeni reménységeinkre!

- Eredményhirdetés és díjátadó 2008. június 4-én a MAGYAR NEMZET GYÁSZNAPJÁN!


- Díjazásban az első 4 befutó részesül, ami az alkotóktól befogadott munkákra akár kompletten (szerzemény + videoklip) és osztottan (szerzemény vagy videoklip) formátumban is történhet.


1. DÍJ : Lemezrekerülés + 1 körutazás ECUADOR-ba azokhoz az indiánokhoz, akik még most is magyarul beszélnek hiszen MAGYAROK!


2. DÍJ: Lemezrekerülés + 1 minikörút INDIÁBA egy MAGYAR TÖRZSÜNKHÖZ!


3. DÍJ: Lemezrekerülés + 1 célirányos utazás BOSZNIA MAGYAR peremes piramisaihoz!


4. DÍJ: Lemezrekerülés + 1 ERDÉLYI NAGYKÖRÚT ugyancsak MAGYAR TESTVÉREKHEZ!

PÁLOS TREND 2008.01.24. 09:15:45

MATT - Magyar Aszemiták Tudós Társasága [

Aranyos Olvasóim!

A MATT látványosan felrúgják azokat a tabuknak kikiáltott „sólett” bálványokat, amiket kaftános szűzlánygyilkosok vertek le, világszerte…

ÍME:

„Zsidó gyerek megkérdi a rabbit:
- Rabbi, mit jelent a demokrácia?
- Azt jelenti, hogy mi átírjuk Isten népének a történelmét,
kurvákat csinálunk szűzeikből, gyilkosokat hőseikből,
lábtörlőket nagyjaikból, viccet mindenből, ami számukra szent!
; - és a végén jól kisemmizzük őket. - mondja a rabbi.
- És mondd, nem haragszanak érte? - kérdi meglepődve a gyerek.
- Dehogyisnem, de az már antiszemitizmus!”


Most, hogy heil Hiller! az orvgyilkos Ságvári span, Reneszánsz Évnek „keresztelve” kihírdethette az IGAZságos Mátyás Királyunk Emlékévét, újból rám jön a lőhetnék,
a rálőhetnék!

…ugyanis heil Hiller! egy egészséges demokráciában nem sokat tehetne azon kívül, hogy szépasszonya szőke fürtjeiből font hágcsón felakassza magát a spájzba…

…abba a spájzba, ahonnan az oroszok a tévhitekkel ellentétben nem kivonultak,
hanem be…- a hálóba!

…apróstul, kapolyistul, zsófi gyilkosostul, mindenestül!!!


Aléltan suttogom, hogy mostanság megint épp ők basznak minket félholtra…
lakossági árammal.

…elölről pedig a pókhálós horváth luvnya hastánca közben, vihogva leválasszák a magyarokat a lélegeztető gépről.


Ahhoz meg, hogy itt e FÖLDÖN megmaradjon a LÉLEK…JELEN…LÉTÜNK,
elengedhetetlen: a LÉLE(K)ZÉS!

Ennek megtartása érdekében pedig mindenkire szükségünk van, aki az ÉLET híve
és létértelmének az ÉLET átörökítését tartja!

…akik meg nem ilyenek és a sátán népének maskarásai között az ÉN országának eljöttét áhitják magtalan gesztikkel; - és halálváró „bátorsággal!” sarkallnak „rendre” „NEM” kampányaikban, azokra meg nincs szükségünk.

…mint ahogyan gusztusunk! - sincsen!...:))


Akiket azonban még magunk közül is kivettettendőnek tartok azok, azok a sólymok, orbánok, pokornik, csintalanok, akik a moszad drakulájának nyomására odáig fajultak!, hogy megtagadták azt, ami MAGYAR.

…és itt nem „csak” a gárdára gondolok hanem arra a NÉPLELKi igényre, ami LÉTre hívta.

…akik ilyenre vetemednek azok nem „csak” hazudnak, lopnak, csalnak, hanem ölnek is!

REMÉNYT, HITET, MAGYART.


…de ezek az ostobák mindig elfelejtik, hogy feltámadni csak a MAGUNKFAJTA képes!!!

ÖRÖK LÉT VAN és SZÉP álmok!...

PÁLOS TREND - palostrend - Palos-Trend - · http://www.palostrend.hu 2008.03.12. 15:01:56

DEKÓD: 2008.03.15.17.00.

Káin és Ábel, amikor még nem fulladt magánéleti és
történeti válságba, kiötlői úgy hitték
hogy majd innen eredeztethetnek sok
„szerte…ágat”, amire majd
1947-ben létre
csalhatnak egy országot.
S lőn 1947.
…és létre csaltak egy elkerített műveleti
területet. Először OTT. Aztán ITT.
…de ez tényleg ne vezessen meg senkit.
Lényeg, hogy OTT mán’ a falak tényleg az
égig érnek és a gyűlölet is virágba borult,
ellenben
a békét….szóval a békét, valahogy nem
lelék.
Ez barátaim szerint, azért lehetséges, mert a
békére építették a vasbeton falakat.
Szerintem meg azért lehetséges egyedüli és
kizárólagos OKként, mert az ŐSEMLÉKEZET annyira
élénk az
ottani őslakosságban, HOGY NEM ENGEDIK MAGUKAT
PALIRA VENNI.
…és az ŐSEMLÉKEZET szerint ezeknek, a
betolakodóknak soha sem volt ott országuk!
Ilyen egyszerű.
A kísérletet különben le lehet folytatni egy bőr
átültetésre váró beteg területen is.
A BŐR sem hagyja magát átverni – hát még az
ŐSEMLÉK!...:))

Nos így van ezzel a MAGYAR
MIT…HOL…OK-ai is.
Közismertebb nevén a MAGYAR MITHOLÓGIA.
Írott változata ugyan közismertebb, - NO;- de az
EREDET-i?!
Az EREDET-i kérem szépen az, szájról-szájra jár és
NÉPünk bölcsei, adják szájról szájra az ANnak!
- vagyis az ANYÁNAK!!! - érdemesnek.
SZÓval a BÖLCS szájba rakta a TUDományt vagyis a
TUDÓ MÉNt, ami SZÍNe, JAVa a parázsnak!
S innentől kezdve nem csoda, hogy az ihletett
illető meg TÁLTOSodott!!!
Ügye?! ÜGYE…S!
Ma is él még felemlített tudásunk tudattalan
kotyogásainkban
Csak MA úgy mondjuk, hogy szájba rágtam…
- csak hát a jelen(t) és tartalom az, köszönő
viszonyban sincs az előbb említett
„ADATmentéssel!”

Úgyhogy a kódokra: DEKÓD!

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2008.03.14. 23:40:24

Kedves Pálos Trend,

megnéztem és barangoltam múltkor a Pálos Trend oldalain; engedd meg, hogy gratuláljak hozzá, így a szép formáért és az elérhető zenékért is!

Isten Akarata szerinti eredményességet és igazságosságot kívánok Mindannyiótoknak.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád

palostrend · http://palostrend.hu 2008.04.16. 15:48:01


MA-KÓ-MA

azaz

a MAG HŐ kiszipolyozásának kísérlete:
Magyarországon.

A fogtömésem törik ki a magyar történelemhamisító
nagyasszony, Schmidt Maca vezényletével tartott
demolesztáló zsidó JAJJJvék! kizárólagossá tétele
miatt, amit magyarellenes fegyverként szegeznek a
halántékunkhoz.

Nagyon nem mellékes az sem, hogy ez a bandzsa
moszad luvnya úgy kasszírozhatja be a százmilliós
köz
és sikálhatja a milliárdos alapítványos pénzeket a
Terror Háza kaftánjába bújtatva, hogy azt
egyetlenegy hivatalos szerv sem ejti
„teherbe”.

Holott a Magyarországon történt MAGYAR!
Tragédiáinknak a becsületét lenne hivatott újra a
szívekbe
emelni!

Mindennek rafinált üzleti fonákja, hogy

cseberből vödörbe esvén: „kanadaiak”
helyett „amerikaiak” szivattyúzzák ki
a
makói földgázt!

Míg szájtátva szemfényt veszítünk a cionista
„hollogrammos” telepesek kormoló,
fáklyás
felvonulásaiban és Uri Gellert kapunk HŐS ŐSeink
hadak útján, addig még mindig TŐLÜNK
akarnak…, mert NÁLUNK VAN!


…nálunk van a BÖLCSEK KÖVE (lásd a korábbi
jegyzeteket - a szerk.)

…nálunk van a MAGYAR ASSZONYOK és LÁNYOK
tüze, heve, szerelme…

…nálunk van a MAG HŐ azaz a MAKÓ, (amit a
JÓISTEN nyelvének eróziója koptatott mára MAG
HŐből
MAKÓvá!)

…nálunk van MINDEN! - a FRIGY ládától a
SZENT GRÁLIG minden de minden.

Mára azonban ezek a pokolfajzatok ki akarják
szívni SZŰZ ANYA FÖLDÜNK MAGJÁNAK a HŐJÉT.

Azért Magyarországon akarják kezdeni, mert ez,
ahogy a sátánisták körében „mondani”
szokás: MINDENT visz.

TUDNI KELL, hogy ha ezek a sátáni erők valóban
kitermelnék alólunk, (ahogyan fennhangon
híresztelik
is!) ezt a HŐ vagyis „GÁZ”
mennyiséget, akkor FÖLDANYÁNK KÓMÁBA kerülne.

IDEVÁG:

"Az amerikai Exxon Mobil Olajtársaság beszáll a
makói földgázmező feltárásába.

A világ egyik vezető olajcége 25 millió dollárért
vásárolta meg a kanadai Falcon kitermelési
engedélyes területének 3/4-ét.

Az Exxon 50 millió dollárnyi munkaprogramot
vállalt és eredményes együttműködés esetén további
150
millió dollárt fektetnének be Makón.

Becslések szerint a Dél-Alföldi város környékén
1500 milliárd(!!!) köbméter földgáz található,
csak
még az kétséges, hogy megfelelő áron ki lehet-e
termelni?"

A süketelést most szűrjük is ki.

Miről is van szó?!

Az Exxon a 4-es metro (510 millió dollár!!!!!!!)
bekerülésének harmadáért kaparintotta meg a
„jogot”

MAGYARORSZÁG megszállóinak jóvoltából!

Az általuk saccolt köbméter mennyiség tizede sincs
a valós mennyiségnek!

Míg a kitermelés DRÁGASZÁGÁRÓL!!! híresztelt
rémeknek pedig éppen az ellenkezője igaz.

SUMMA SUMMÁROM:

A zsidók alamizsnáért, jótéteménynek álcázva
készülnek eltéríteni a FÖLDGOLYÓT; - az ISTEN
által
kijelölt útjáról.

Más kérdés, hogy ez lesz életük utolsó
összeütközése a Teremtővel, mert a SZÁMADÁSHOZ
ismerni kéne a
KÉPLETET.

Pechükre pedig mint már említettem ez is NÁLUNK
VAN!...:))

PÁLOS TREND - palostrend - palos.hu - angyaliszentkorona.hu - · http://www.palostrend.hu 2008.08.18. 14:21:20

TALMUD MAGYARUL: azaz a zsidók KERESZTRE akarják feszíteni ZENTAIT!

2008.08.18-

Nem túl átlátszó, hogy megint erről a koncepciós perbevitelről raccsolhat az összes pajeszos génmaradék?!

Nem túl átlátszó, hogy megint valami istenes, szakrális ünnep (az ÚJ KENYÉR ünnepe!!!) szentségének időszakában ajvékolnak?!

"Lipusz Zsolt: Zentai ellen új Eichmann-per készül"

Ezek után Én is azt üzenem, hogy mindannyian akik a MAGYAR HAZA fiainak vallják magukat; - ÁLLJANAK ELLEN!

Használjuk fel ellenük és irányukban a (SÁTÁN NÉPÉNEK!) hadakozásukból származó összes helyzeti energiát, hogy a JÓISTEN gyilkosai ezúttal valóban azt kapják, amit KITALÁLTAK (HOLOKAUSZT!) maguknak!

Megvilágosult álmokat kívánok!

süti beállítások módosítása