HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

A segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény államfasiszta propagandájáról

2008.01.29. 22:24 Molnár F. Árpád

Igen sokat beszéltem a Hírháttér Rádión a rituális és kifejezetten vallási gyilkosságokról, amikről a 94%-ban zsidó tulajdonban lévő média egyetlen árva kukkot nem mer mondani. A Tánczos-ügy kapcsán - fűzöm közbe - csak annyi bizonyos, hogy a gyilkosság eltussolásában a zsidóknak a meghatározó és az abszolút döntő szerep jutott, de én személy szerint nem tudom, vallási gyilkosság volt-e vagy sem. A gyilkos személyéről Lépold Józsefné grafológust kellene megkérdezni, mert ő tudja, ki volt az egyik elkövető - ugyanis többen voltak, ez tény, amit Lépoldné is nyíltan kimondott -, csakhogy ő a gyilkosok megnevezését illetően meg sem mer nyikkanni. Az NBH is tudja, kik az elkövetők, és nemcsak azért, mert természetesen Lépold Józsefné be van technikázva - az ilyesmit egymás között senki nem is szokta letagadni, sem a tájékozatlan hülyét megjátszani -, de azért is tudja az NBH, kik követték el a gyilkosságot, mert már arról is előre tudtak, hogy meg akarják ölni H. Zsófiát.

Éppen ma mondtam, mennyire siralmas a helyzet: a média a világon semmit sem közöl, ami nem félrevinné és leépítené az embereket. Még olyankor is hazudnak, amikor hallgatnak, minthogy számos területen - így a Moszad-bűnözés, a politikai gyilkosságok, a vallási rituális gyilkosságok, a nemzetközi, politikai védettségű fehérgalléros, pedofil gyermekgyilkos-hálózatok stb. - a puszta hallgatásukkal is a butaságot vetik és plántálják. Katasztrófális! Én már akkor az Interneten hirdettem, hogy a média elbutít, amikor még olyan sötétek voltak az emberek, hogy elhitték, hogy a média "független és objektív", mert ezt mondta be nekik a televízió.

A Virtus-portál kapcsán, amelyik indoklás nélkül örök időkre kitiltott a Virtusról a "Hét évig volt titok" című cikkem miatt, mert abban egy 2000 óta elrejtett dokumentumot mertem idézni a körmendi gyermekgyilkosság lehetséges zsidó nacionális hátterű elkövetőiről, a tét pedig RENGETEG ÁRTATLAN KISGYERMEK ÉLETE(!!!), a Virtus szélsőséges, brutálisan igénytelen erkölcstelensége (az állami fajfasizmus)
mellett az olyan köztörvényes bűncselekmények és bűntettek jutnak eszembe, amikor 2006 október 23-án egy idős urat lerugdostak és letapostak a virtusfajzatú sátáni rendőrök - Bibliai Kifejezéssel az "ördögök", másutt a "gonoszok" -, egy fiatal fiú pedig látván, hogy nem tud a bácsi felkelni, odament hozzá segíteni. (Egyébként a Kádár-rendszer az általános iskolában minket is nagyon így tanított: aki a földön fekszik, azon segíteni kell.) Aztán ennek a fiúnak, aki segíteni próbált a földön vérben fekvő személynek, a saját életét is mentenie kellett, ezért cserben hagyta az urat és menekülni kezdett.

De már késő volt: álarcos bűnözőktől - akik megszegve a rendőrségi törvényt, szándékosan törvénysértő módon és céllal kitódulva az utcákra, rárontottak a fiúra - a hátába kapott párat, amíg Ő is földre nem zuhant.

Azért, mert segíteni mert egy magatehetetlen, szerencsétlen embernek, akit ezek a fajnáci sortüzes ámokfutók
belevertek a földbe. Azok, akik a rendőrségi törvény szerint már az utcákra lépésük első pillanatától kezdve valamennyien bűnözők voltak! A Júdásfaj. A keresztyének és minden ember ellenségei.

A Büntető Törvénykönyv a keresztyénség Alaptörvényeit alátámasztva - a fajfasisztákkal szembeni elrettentő és megtorló szándékkal - kimondja:

Segítségnyújtás elmulasztása
172. § (1) Aki nem nyújt tőle várható segítséget sérült vagy olyan személynek, akinek az élete vagy testi épsége közvetlen veszélyben van, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a sértett meghal, és életét a segítségnyújtás megmenthette volna.
(3) A büntetés bűntett miatt három évig, a (2) bekezdés esetén öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a veszélyhelyzetet az elkövető idézi elő, vagy ha a segítségnyújtásra egyébként is köteles.


Most eldönthetik a sortüzes, intoleráns, embertelen fajfasiszták és Tánczos-verető pszichopata, erkölcsileg döbbenetesen lepusztult szélsőségesek, amilyenek a Popper Péterek és Bodor Pálok, a Bánó Andrások, Friderikusz Sándorok és Reiner M. Jánosok, melyik faj a csőcselék, és melyik faj a felsőbbrendű.

Morvai Krisztina könyvének címét idézve: a "Magunkfajták" és a magukfajták.

Segítse Meg Isten az Ő Kegyelme szerint az erkölcsüktől és gerincüktől végképp megfosztott szerencsétlen veérállatokat, és Segítsen bennünket a morális felemelkedés útján az örökkévalóságba.

Az ördögtaposó Molnár F. Árpád,
a gyermekgyilkospártiak és az időseket főbelövetők és megtapostatók szűnhetetlen ostromlója.

http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Szólj hozzá!

Címkék: pedofilia maffia börtön isten izrael csőcselék korrupció moszad gyilkosság erkölcs alkotmány kereszténység nemzetbiztonság nbh gyűlölet zsidóság rebisz bántalmazás btk bűnszervezet ördögök embertelenség független és objektív média állambűnözés médiabűnözés szervezett bűnözés reiner m jános bánó andrás molnár f árpád rendőrbűnözés tánczos gábor sátánizmus körmend emberölés szabadságvesztés koncepciós per alsóbbrendűség felsőbbrendűség kádár rendszer keresztyénség államfasizmus rosszindulat bodor pál söpredék popper péter intolerancia örökkévalóság gyávaság hírháttér rádió lépold józsefné hitványság gerinctelenség hét évig volt titok kegyetlenség eltussolás öltönyös nyakkendős bűnözés titkosszolgálati bűnözés h zsófia mossad gyermekgyilkosságok fajnácizmus fajfasizmus államsöpredék testi sértés virtus hu sátánisták sátáni áldozatok rendőrségről szóló törvény segítségnyújtás elmulasztása morális idiotizmus friderikus sándor morvai krisztina új könyve veérállatok örök élet ördögtaposó

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr54317138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.