HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

BETILTOTT FILM!: JÉZUS TV: Az egoista keresztyénség - ateistáknak is!

2008.05.05. 22:47 Molnár F. Árpád

http://jezusradio.extra.hu ; http://hirhatter.t35.com .

A film a világon semmiféle jogszabályba nem ütközik. Betiltása a keresztyénüldözés és a Krisztus Jézus 2000 éve tartó üldözésének tipikus esete és örök mementója. Jellemző az önkény, a gyűlölet és a sötétség világrendszerére, kézjegye a Sátán ügynökeinek, hogy ahol az Isten Igéjét plántálják, ott a Sátán őrjöngése és küszködése sem marad el. Ez esetben is ez történt. Keresztyén filmet üldözni annyi, mint Istent, a Jézus Krisztust, a Megváltót és az Emberiséget üldözni. A gyöngyöket - Mondja Jézus (márpedig minden, ami Isten Igéje, az gyöngy) - csak a disznók tapossák. Az Emberiség rákfenéje és összes veszedelmének okozója ez az ördögi, a Megváltás helyett a kárhozatot és a Poklot építő, csak a hatalmas, sátáni Egó önzését és indulatait előtérbe helyező gonosz hozzáállás. Az Igehirdetések bármely célból történő betiltása - és más sosem létezik, csak az öncél, mely az egész világot sem tekinti többre saját érdekei szemeténél - az egoizmus, a szeretetlenség, a gyűlölet, az átok, a fösvénység és a gazdagság, az önzés és a rosszindulat újabb bizonyságtétele.

Meggyőződésem, hogy bármiféle filmet, írást, gondolatot betiltani bűn. Isten és Jézus Gondoskodtak arról, hogy még az Ellenük őrjöngő Sátán röfögéseit is Beletetessék az Evangéliumba, örök csúfság és bizonyság gyanánt, azokról kiállítva a sötétség bizonyságtételét, akik elkövették. A gondolatok szabad áramlásának cenzúrája - különösen a keresztyénség esetében - soha nem lehet Istentől, csak a világból, a testből, a Sátántól, ezért minden esetben ördögi. Keresztyén Ételt csak az ördögök ütnek ki az emberek kezéből, Isten soha. Csak gyűlölet teremhet ilyet, szeretet soha. Csak átokból jöhet, Áldásból soha.

Ahogyan Jeremiás járt el, én is akként teszek, s amit Jeremiás mondott, én is azt hirdetem:
Bár a gonosz tűzbe dobta az Isten Igéjét, hogy senki ne részesedhessen a világosságból, én nemcsak újra elkészítettem azt, de eme kiegészítésekkel jobb lett, mint eredetileg volt. Ahogyan Júdás Krisztus elleni gyűlölete éppen Isten Igéjének terjedését és az örök tanulságokat szolgálta a Földön, ez most sem lesz másként.

A film a kötelező segítségnyújtás elmulasztása bűncselekményt is kiemeli, amely a sötétségtől végzetesen megfertőzött keresztyénséget éppen úgy járja át, mint a gazdagság mételye, mely a fertőzöttekben minden más szempontot elsöpör. Akik ezt a filmet betiltották, az Emberiség szemétdombjából jöttek. Korábban már megneveztem őket, ekként:

A Júdásfaj.


A Jézus Televízió műsorában Nagy Zsóka és Molnár F. Árpád beszél korunk keresztyénségének önzéséről, gyávaságáról, gazdagságáról, kényelemszeretetéről, szeretetlenségéről. Család, vagyon, hittérítés, Btk. 172. §.

A beszélgetésben érintett egyházak között: Katolikus- és Hetednapi Adventista Egyház, Hit Gyülekezete, Jehova Tanúi.

A Btk. érintett paragrafusa: Kötelező segítségnyújtás elmulasztása.
172. § (1) Aki nem nyújt tőle várható segítséget sérült vagy olyan személynek, akinek az élete vagy testi épsége közvetlen veszélyben van, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a sértett meghal, és életét a segítségnyújtás megmenthette volna.
(3) A büntetés bűntett miatt három évig, a (2) bekezdés esetén öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a veszélyhelyzetet az elkövető idézi elő, vagy ha a segítségnyújtásra egyébként is köteles.


Technikai feltételek:
Nagy Zsóka és Molnár F. Árpád.

Gyurcsánymalac-kép:
Nagy Sándor (Naleksz).

Hangeffektusok, vágás és rendezés:
Molnár F. Árpád.

A Jézus Televízió (JTV) felvételére 2008 május 2-án került sor.
 


Nagy Zsóka és Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Szólj hozzá!

Címkék: mszp isten izrael palesztina háború gyurcsány ferenc éhezés biblia evangélium prédikáció újszövetség sátán önzés egománia irigység egoizmus neurózis evangelizáció jézus krisztus éhínség kapzsiság hit gyülekezete bálványimádás katolikus egyház gyávaság monománia fösvénység jehova tanúi sátánimádás jtv jezus televizio hamis mammon szombatisták szombatosok hetednapi adventista egyház sötétség fejedelme hittérítés

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr24455806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása