HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

HÍRHÁTTÉR TV: Vadkapitalizmus, bankrendszer, tömeggyilkos globalizáció

2008.05.18. 21:24 Molnár F. Árpád

Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád

Kőrösi Imre - Molnár F. ÁrpádKőrösi Imre, korábban az MDF országgyűlési képviselője az SZDSZ korábbi zsarolási potenciáljáról, az olajról és a vadkapitalista szabad rablásról és újraelosztásról; tőzsde, globalizáció és felelőtlenség, bankrendszer, gazdaság, tudatos eladósítás és eladósodás, titkos kormányhatározatok, rasszizmus, antiszemitizmus, maffia, oktatás, patriotizmus.

 

Egyes fotómontázsok:
Nagy Sándor (Naleksz)

Hangeffektusok:
Molnár F. Árpád

Zene:
Mozart: Titus - nyitány

Vágó, texter és rendező:
Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Szólj hozzá!

Címkék: kőrösi imre magyar világ

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr14475909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása