HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Pártszolgálatos cigánykérdés a Zalaegerszegi tv honlapján

2009.03.03. 11:44 Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád

 


A sortüzeket és a csonttöréseket pártfogó, ellenünk szervezkedett Győr Online után a ZTV cigánykérdése - avagy kell-e nekünk bal- és jobboldali államfasizmus, vagy inkább az Igazság, az Isten Erkölcse és a Jézus Krisztus?

A Zalaegerszegi tv kíváncsinak mutatja magát. Látogatói értelmi, morális és kulturális színvonalát felmérvén a következő kérdéssel fordult az olvasókhoz:

   - Egyetért Ön a Jobbik elképzeléseivel, miszerint gyorsított eljárás keretében kell tárgyalni ezután a cigány-, a köztörvényes-, a korrupciós- és a politikai bűnöket?

A ZTV igazgatóját és a város polgármesterét bátran meg lehetne kérdezni: miért: nézeteik szerint mi a különbség a cigány bűnelkövető és a magyar bűnöző között? Nem a tettek a mérvadók, hanem a korról korra és területenként változó fajelméletek? Netán egy cigány tolvaj megkülönböztetett eljárást érdemel, mint Hitler koncentrációs táboraiban a zsidók és a keresztyének (merthogy akkoriban meg ez volt a divat), mint ha egy magyar vagy egy - kuruc.infósan fogalmazva - norvég vagy nigger lop? Ha megkérdeznénk a ZTV igazgatóját, prejudikálható, hogy a tömény, gerinctelen és gátlástalan hazudozás folyna belőle, ha azt mondaná, hogy a roma bűnöző számára azonos értékű a magyar bűnözővel.

A válaszunk Lovass Tibornak, a ZTV ügyvezetőjének:

   - Nem, mi nem értünk egyet pl. a "magyar" és sápadtarcú Für Lajos MDF-miniszterként megrendelt és végrehajtott koncepciós pereivel, a honvédelmi minisztersége alatt a beosztottai ellen elkövetett, öngyilkosságoknak álcázott politikai gyilkosságokkal, azzal sem, hogy pártszolgálatos államgörényei most is az áldozatokon taposnak, nem egyszer nyíltan kérkedve azzal, hogy azok a halottak nem számítanak, nem értünk egyet a hadsereg fürista olajtározóival, a laktanyákban folytatott kábítószertermesztéssel és nemzetközi, zsebre végzett drog- és fegyverkereskedelemmel, sem azzal, hogy hajdani beosztottait pártja és pártszemete által ügynöközi, mint korábbi katonai kémfőnök, most is általuk taposott, egykor Füréknek engedelmeskedett ügynökeinek élet-halál és tetteik uraként, nem értünk egyet Für lakitelki piszkos és hazug álrendszerváltásával, ahogy azzal sem, hogy ezt most már legalább harmadjára akarja elhitetni a néppel, a buta, ördögverte és butította néppel, amely akárhányadszorra is elhitte, és a média ennek az örökös tovább butító szócsöve volt, mint most a ZTV, és eszünk ágában sincs pártgörénnyé válva a cigányokat megtenni bűnbakká, miközben magyarok és cionisták adták el az országot, a multik szintén cionisták és fehér emberek, a politikusok Gyurcsánytól Für Lajosig szintén fehér "magyarok", az 1990 óta elkövetett több ezer politikai gyilkosság elkövetői szintén, és Für Lajos, a ZTV és az Egypártrendszer többi államvédelmi szócsövei az igazság örökös elrejtőiként és főcenzoraiként, mindezekért felelősekként voltak minden rendszer és kor, nép és nemzet örökös hazaárulói és az Emberiség átjátszói a minden mocskot összefogó, általuk minden rendőrségi és titkosszolgálati módszert is fedező és elrejtő Háttérhatalomnak.

De a lemészárolt tömegek és a cigányság nevében szívesen elfogadjuk Lovass Tibor bocsánatkérését, és kissé átfogalmazva a kérdést, emlékeztetvén az összes politikai gyilkosságra, valamint a felhalmozott 100 milliárd dolláros államadósságra, Für Lajos alatt jó pár milliárddal gyarapított cionista milliárdokra, csak képletesen feltesszük a kérdést:

   - Egyetért(ene) Ön a Hírháttérrel, miszerint gyorsított eljárás keretében kell tárgyalni ezután a magyar és a fehér bőrszínű-, a köztörvényes-, a korrupciós- és a politikai bűnöket, valamint azok ügyeit, akik a cigányságra terelték a figyelmet a cionista és a Háttérhatalom elkövetőiről, minket üldözve azért, mert felhívtuk erre és az állami, rendőrségi és titkosszolgálati módszerek tömegeire a figyelmet, ahogy a magyar történelemben még soha, senki nem merte megtenni?

   - Továbbá - mert ha terjednek a dolgok, olyankor mintegy megállíthatatlanul terjednek - : Milyen büntetéssel sújtsuk azokat a pártvezetőket - pl. életfogytiglannal vagy halállal -, akik tudatosan tartották vissza az egész lakosságtól az igazságot, és a nemzet felemelkedését kizárólag lehetővé tevő állami- és titkosszolgálati módszereket, technológiát és ismereteket, mindent elkövetve, hogy miközben védtelenné tesznek mindenkit, aközben a tápláléklánc legaljára tereljék a gyűlölet minden hullámait, amilyenek a bármely titkosszolgálatból már Hitler ócska elektromágneses jeladóival játszi könnyedséggel távvezérelhető cigányok?

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek kizárólagos magyarországi leleplezője
http://hirhatter.com
30/919-6386 ; 76/320-450

Szólj hozzá!

Címkék: hazugság izrael jobbik cionizmus rasszizmus vona gábor orwell világuralom távirányítás cigánybűnözés echelon médiamaffia tudatmódosítás világhatalom háttérhatalom állatfarm ztv elmekontroll mk ultra zalaegerszegi televízió

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr22977241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása