HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Az MTV Emberiséget fenyegető vezetősége és bűnöző kollektívája - ahol vámpír a vámpírnak nem, de a népnek féktelenül szívja a vérét

2009.03.09. 10:05 Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád

Az MTV fennállása óta, minden "rendszerben", az MTV-bűnözők pedig egész állami pályafutásuk alatt embereket égettek. Az ország állami elektrosokk terápiái és politikai gyilkosságai mögött a Kádár-éra óta, hol azok védelmezőiként és nyomeltakarítóiként, hol kezdeményezőiként iszonyú, iszonyú tömegével ott álltak. Ők embereket égettek, a lakosság csupán autókat gyújtott fel. Kikre kell válaszul rátörni lakásuk ajtaját, ahogy a tüntetőkkel tették? Kiknek a szemeit kell kilőni, kiknek a bordáit kell ripityára törni, kiket kell már utcán sétálásért is fejbe lőni? Primitív népnek méltók a vezetői. A magyarok most is csak azt eszik, amit maguknak főztek, és amiket előre, részletesen és tételesen - az MTV jövőbeni sorsára vonatkozóan is - elmondtunk. Mivel a jövő elkészült, így nem is történhetett az ezt követő jövő sem másként.

Az MTV-székház ügyében kvázi emberöltő hosszra szervezett, folyamatos, sok milliárdunkba kerülő bűntett-sorozat miatt a Hírháttér nyílt feljelentést tett. Az MTV-nek elküldtük a feljelentést, de annak igazgatói és dolgozói nem mutattak érdeklődést azután, hová folyik el a székházuk és az ő bűnszervezeti bűnpártolásuk miatt több százmillió Ft-unk évente. Annál is inkább nem, mivel személyemen (Molnár F. Árpád) és a Hírháttéren teljes D-Notice, azaz - titkosszolgálati kifejezés - a Központilag rendelt elhallgatás sátáni, tömegpusztító, az MTV teljes vezérkarán történelmi erővel megtorlandó pecsétje áll.

Említett feljelentésünk hatására, az MTV bűnöző kollektívája fedezékében csaknem emberöltőn át folyamatosan kivitelezni tervezett székház-bűnszervezet ügyében megindult a nyomozás. Az alábbi rövid levéllel és a feljelentés ismételt MTV-nek való elküldésével felhívtuk a tényre az MTV és saját örök időkre való kifosztásukhoz is osztatlanul, egységszándékon, hiánytalan létszámmal felsorakozott bűnöző kollektívájának figyelmét: hogy a ház, amelyben székelnek, ügyészségi végzésre bűnügyi nyomozás témája lett.

Igen, helyettük, egy rutinos mozdulattal elértük ezt. Azaz az általuk bujtatott bűnszervezet élethosszig tervezett folyamatos bűnözése ügyében megindult a nyomozás.

Ilyen esetekben egy cég dolgozói lelkesek, aláírásokat gyűjtenek, kimennek az utcákra demonstrálni, tüntetnek, riadóztatják az összes médiumot, hiszen vezetőségük és tulajdonosuk bűntettei egy életre előre garantálják, hogy évente több százmillió Ft nem az ő zsebükbe vándorol pl. jutalmak, fizetésemelések, biztos munkahely stb. címén, hanem a lakosságot kifosztó bűnözőik zsebébe. Az MTV azonban - melyet ezért hívnak a Sátán világában "közszolgálati" médiumnak, mert a legkevesebb köze van hozzá(!), és ezért fedezi az ORTT - a totális, leplezhetetlen, kendőzhetetlen, elrejthetetlen bűnpártolást választotta. Nem normális dolog, ha ilyen nyílt köztörvényes maffia esetében az ember nem akarja mindet, egytől egyig az utcán, bármiféle médiabeli foglalkoztatástól egész életükre eltiltva látni, és nem akar erre törvényi garanciát és törvénymódosítást: azaz ilyen, konkrétan meghatározott bűntettekben az elkövetők soha többet, semmiféle közszolgálati és tömegtájékoztatási pozícióban ne tűnhessenek fel, mert közvetlenül és bizonyítottan károsak, rombolóak és pusztítóak a Magyar Köztársaság bármiféle törvényes működésére, az Alkotmányos rendet közvetlenül megsemmisítő módon működnek, és közveszélyesek a Magyar Köztársaság és a lakosság gazdasági fennmaradása és életben maradása vonatkozásában. Mert amiben az ember a legutolsó - akár az objektív tájékoztatás igénye, akár a közszolgálatiság, akár a bűnüldözés, akár a lakosság vagyoni- és életérdek-képviselete -, abban nemhogy ne akarjon az ilyen hivatalos pozíciók legtetején trónolni, ahogy az MTV bűnszervezeti kollektívája kollektív bűnözőként és elkövetőként, az állami média hivatalos csúcsán: a Maffiaként teszi, de soha többet ne kerülhessen még csak közelébe sem(!) semmiféle médiumnak, hírszerkesztésnek, riport- vagy filmkészítésnek, és még csak gondolatba se merje számon kérni, ha újra rágyújtják a házat, és ha már nem csak az utcai autók és a kukák - ezzel is mintha rájuk emlékezne az ember, mint elektromágneses hulladék Moszad- és CIA-bilikre -, de a kukák mellett a magyarság és a világ népeinek gyilkosai is bennégnek.

Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia főszerkesztője

A levél, számos (egyébként az élethosszra tervezett, sok milliárdos bűnözés ügyében szintén abszolút bűnpártoló, azaz a törvényben "közszolgálatinak" titulált) média stb. címére elküldve:

Tisztelt MTV,

a Hírháttér Multimédia főszerkesztője, Molnár F. Árpád által - az MTV-panama ügyeinek tengeréből szemezgetve néhány jellegzetes momentumot - 2009 február 5-én tett nyílt feljelentés alapján [itt olvasható!] a Fővárosi Főügyészség NF.4190/2009/I-II. ügyiratszámon iktatva, 2009 február 24-i hatállyal nyomozást rendelt el, melynek lefolytatását a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztályára bízta.

A feljelentést mintegy fél tucat helyen az Interneten egy hónapja hozzáférhetővé tettük, és azt összesen több ezer címre eljuttattuk. A feljelentés alább is olvasható, továbbá a Fővárosi Főügyészség levele e levél mellékleteként csatolt. Telefonos ellenőrzést követően a Fővárosi Főügyészség közölte, hogy az MTV-panama ügyében tett feljelentésemről van szó.

Tájékoztatom Önöket, hogy amennyiben a bűntettek eltussolására sor kerül, szeretnénk az ügyben - a Hírháttér Multimédia több munkatársával fémjelezve - újabb feljelentéseket tenni, melyek annál is inkább könnyebben kivitelezhetők, minthogy nyilvánvaló bűncselekmények tengeréből van módunk szemezgetni, és a bűntettek napirenden tartására, a bűntettek konstrukciós "megoldásai" miatt kényelmesen van lehetőség az elkövetkező hozzávetőleg 20 éven keresztül folyamatosan.

Azaz az elkövetők pokoli nagyon elszúrták.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek kizárólagos magyarországi leleplezője
http://hirhatter.com
30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Hogy mi áll az MTV totális, az egész Emberiséget szemétnek tekintő D-Notice-a mögött, és mi módon kapcsolódik az MTV teljes vezetése és kollektívája az Emberiség legszörnyűbb ellenségeihez az Emberi Faj totális kipusztítására, a bevezető alapirodalomból néhány ajánlat:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Szólj hozzá!

Címkék: ortt zavargások korrupció feljelentés forradalom pártgörény mtv ostrom söpredék közszolgálatiság embermáglyák politikai gyilkosságok államügynök népfelkelés ápv rt palace 17 kft

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr57990828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása