HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

ISTEN-gyalázás, halál, kárhozat! - "Szent" adományokkal, a sajtó nyilvánossága előtt vesztegették meg a keresztényüldözés és a globális terrorizmus legbukottabb elkövetőit!

2010.05.05. 19:09 Molnár F. Árpád

Cikkünk üldözését a törvény bünteti!
ISTEN-gyalázás, halál, kárhozat! - "Szent" adományokkal, a sajtó nyilvánossága előtt vesztegették meg a keresztényüldözés és a globális terrorizmus legbukottabb elkövetőit!

 


Demeter Ervin, az Orbán-kormány tömeggyilkos és pedofil orgiákat védő titokminisztere, és a szintén illuminátus terrorista orbán viktor, zombor gábornak legalább 10 éve közvetlen bűnszervezeti vezetője és patrónusa.

Nánási Lászlót, Bács-Kiskun megye főügyészét és bandáját az általunk megbuktatott rendőri vezetők kamerák előtt vesztegették meg, megköszönve eddigi tetteit és tetteiket. Ma már ez a média meghívása mellett megy: a babiloni téboly egyre kiterjedtebb és leplezetlenebb: ahogy előre megmondtuk...
(A bűnözés nagyobb mérete leleplezéséhez nánási fejére kattintsatok!)

Bicskei Ferenc a Bács-Kiskun Megyei Bíróság Elnöke, a bírói bűnszervezetek legfőbb megyei vezetője. A rendőri, ügyészi és politikai bűnözők korlátlan védelméért és a további megvesztegetések nyilvános ratifikálására a sok százszor feljelentett bács megyei rendőr-főkapitány, Dávid Károly adta neki az általuk "adománynak" nevezett "Sárkányölő Szent György" műtárgyat. Ezzel bicskei ferenc maffiavezér, a keresztyének és a keresztyén újságírás legfőbb megyei bírói üldözője is felöltötte Krisztus ábrázatát: ahogy a Jézus Krisztus Megprófétálta: a Sátántól kapva abszolút fordított, tökéletesen ellentétes dicsőséget! A világprogram szerint a konkrétan meghatározott bírói bűnözés folyományaként Magyarországon (is!) bírók elleni tömegmészárlások készültek. Magyarország tekintetében teljes lefejezésről és a bírói bűnözés féktelensége miatti tömeges likvidálásokról szóltak: már évekkel ezelőtt. Ez készül most is...

Ito Tecuo japán nagykövet első útja azonnal orbán viktor alvezéréhez, minden idők legsúlyosabb bűntettekbe és tömegmészárlási ügyekbe bukott polgármesteréhez, zombor gáborhoz vezetett. A bűntettek eltussolását és minden tömegmészárlás folytatólagos elkövetését - 10 ország felszólalásával szemben - sólyom lászló köztársasági elnök követelte biztosítani, a 10 megszólalt államot kamerák előtt - bocsánat a kifejezésért, de - leugatva!

Orbán Viktor legalább 10 éve alvezére, a titkosszolgálati jelentő és feljelentő zombor gábor a megye legfőbb kórházigazgatói posztján hajtotta végre orbán viktor, demeter ervin és az nbh utasításait, ígéretet téve 2001-ben, hogy a Megyei Kórházban dolgozott Molnár F. Árpád soha többet, sehol nem fog munkát kapni, és üldözését soha nem hagyják abba, amíg él. orbán viktor - zombort bűntetteiért - polgármesterré, majd a világrekord-bűntettek és tömegmészárlások eltussolása közben, hogy mentelmi jogát biztosítsa, 2010-ben országgyűlési képviselővé választatta! Ahogy orbán büszke Veérsokkos homlok-horogkeresztjére, úgy zombor gábor is büszke arra, hogy őt a fenevad szerződteti. Így nevezik a Világtörténelem legnagyobb átkait maga a Sátán és az akasztás előtt álló nürnbergi JÚDÁSOK szentnek, fedhetetlennek, akik megérdemelték a legnagyobb sötétségért és féktelen Veérengző gonoszságért, hogy a Sátán rájuk mondja: Krisztus ábrázatával büszkélkedhetnek!

Sólyom Lászlót Japán mellett 9 további ország kifogása alapján szólaltatták meg az egymást szó szerint is orrba-szájba kitüntető magyar politikai és gazságügyi, nyilvános és minden ebbe társulót totális bukással közvetlenül fenyegető, féktelen maffializmus miatt. Sólyom mind a 10 országot egyszerűen leugatta, és biztosította a japán delegációt arról, hogy az állami bűnszervezeti népirtások, terrorizmus és nyílt tömeggyilkosságok - az ő elnöki társtettességével - tetszik vagy sem, tovább folynak! A 70 évvel ezelőtti Holocaust miatti törvényt megszavazó, minden idők legfőbb és legtöbb, ráadásul teljesen nyilvános Holocausthegyeit tébolyultan gyártó és követelő Veérengző vadállat sólyom lászló legalább annyiban hiteles, hogy állát nem jobb-, hanem balkézzel támasztja, ahogy Ellen G. White 150 évvel ezelőtti látomásában a Sátán, szemben Rodin "Gondolkodó"-ja jobbkezes tartásával. Rodin "Gondolkodó"-ja a szobrásznak a "Pokol kapui" nevű sorozatában - nem véletlenül - 1880-ban készült...

 

Cikk: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)


Dávid Károly, Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya szó szerint ISTEN-káromlást és Örök ISTENI Bosszút Predesztinált szentségtörések sorát(!) elkövetve, MSZP-s és Fideszes vezető gazságügyi bűnözői megbízásra úgynevezett "Sárkányölő Szent György" adományban részesítette, nyilvános megvesztegetések sora formájában azokat a politikusokat, vezető ügyészeket, állami rendőrvédelmi sajtósokat és főbírót, akik minden ellene és bűntársai elleni feljelentést - a repülőrobbantásoktól a szintén világcsúcsot döntött, azóta is ugyanabban a bűnszervezeti személyi egységben folyamatosan elkövetett médiaüldözésekig bezárólag mindent - 100%-ban eltussoltak, és biztosították bűntetteik teljes egységszándékban való folytatólagos és azóta is, továbbá eztán felerősített elkövetését!

 

Dávid Károly, Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya leplezetlen megvesztegetési hadjárata következő eseményeként, az április 24-ei Rendőrség Napja ürügyén, a - nem fogják elhinni - pokolfajzat és sortüzes-terrorista rendőrség védőszentjévé kikiáltott - az érdemrend neve sem vicc(!) - "Sárkányölő Szent György" 3 dimenziós üvegkerámia plakettet adományozott az ő és alá beosztott bűntársai minden magyar idők rekordjait megdöntött, és éppen folyamatban lévő bűntettei korlátlan és féktelen szajhista eltussolásáért (KLIKK!), és a keresztény (a továbbiakban helyesen "keresztyén") tényfeltáró újságírás egységszándékban, nyilvános bűnszervezetben történő folytatólagos üldözéséért Bács-Kiskun Megye Főügyészsége vezetőjének, nánási lászlónak, és sortüzes-terrorista és repülőrobbantó, újságíró-üldözésekben ugyancsak világrekordot döntött (ÉS EZTÁN VILÁGCSÚCSOKAT DÖNTŐ!) bűnszervezeti helyettesének, repülőrobbantó és elektrosokkos (tehát kuruc.in-fos szintű (KLIKK!)) alvezérének, szabó ferencnek. Az Apokalipszisből a Sátán országát előre jelző Hétfejű Sárkány feje, az állami-sátáni bűnöző tömeggyilkos ugyancsak úgynevezett "Sárkányölő Szent György" adományt kapott: ez pedig minden idők legtöbb bűntettbe buktatott polgármestere, Orbán Viktor miniszterelnök legalább 10 éve egyik legfőbb alvezére, Zombor Gábor (KLIKK!), aki a Molnár F. Árpád elleni titkosszolgálati üldözésben már 2001-ben vezető szerepet játszott, amikor a Molnár F. Árpád munkahelyéről, Bács-Kiskun megye legnagyobb kórházából, Zombor a Megyei Kórház főigazgatójaként (orvosbűnözőként) azzal rúgta ki több NBH és rendőrség miatti haláleset el nem tussolása címén, hogy soha többet, sehol nem fog munkahelyet (sem!) kapni! Erről ugyanis orbán viktor akkori miniszterelnök, demeter ervin, orbán titokminisztere, és annak nbh-ja döntött. (Az emberek abban az időben azt sem tudták, mi az az NBH, a "titkosszolgálat" szó is annyira tabutéma volt!) Zombor Gábor 2001-ben is Orbán Viktor akkori miniszterelnök jobbkeze és legfőbb titkosszolgálati, főleg NBH-s végrehajtója és hivatásos titkosszolgálati jelentője és feljelentője volt. Orbán Viktor és Zombor Gábor az akkori Bács-Kiskun megyei rendőr-főkapitánnyal, a később minden idők legbizonyítottabb sortüzesével, Gergényi Péterrel - Pintér Sándor (KLIKK!) tömeggyilkos orbáni belügyminiszter és multimilliárdos terrorista alvezérével és üzlet-, valamint vadásztársával - szervezte meg és hajtotta végre a bűntetteket.

Az akkoriban Orbán Viktornak dolgozó Gergényi Pétert az ország lakossága nem ismerte, csak mi, akik közvetlen ismeretségébe tartoztunk. Gergényi - Orbán Viktor előtt - Horn Gyula, utóbb főképpen Medgyessy Péter, majd Gyurcsány Ferenc embere lett, mindvégig Pintér Sándor (KLIKK!) vadász- és üzlettársaként, valamint hivatásos politikai és maffia-bérgyilkosként.

Gergényi Péter bűntetteit és összefonódásait, valamint azt, hogy a rendőrségi bűnözés legfőbb alakja, kizárólag a Molnár F. Árpád leplezte le, de 2001-től szinte folyamatosan! Mivel a magyar lakosság úgy hülye, ahogy van, így amikor 2003-ban Gergényit - éppen politikai gyilkosság elöl külföldre menekülve, Gergényi történelmi bűntetteiről hoztam nyilvánosságra irdatlan mennyiségű tényanyagot - Budapest rendőrkapitányának nevezték ki, az ostoba és akkoriban is abszolút hazaáruló szélsőjobb üdvrivalgva szajkózta vörös Putyin (KLIKK!) és a cionista média tetten ért hazugságait Gergényi kiválóságáról, szentségéről, becsületéről és makulátlan fedhetetlenségéről. A magyar nép ezért kapta az ISTEN Végzéséből minden idők legmocskosabb sortüzeit: csak azt kapta (és fogja kapni), amit megszavazott!

Orbán (KLIKK!) és bandája Zombor Gábort, Orbán (KLIKK!) alvezérét Gergényivel és a titkosszolgálatokkal közösen elkövetett életellenes bűntettei jutalmaként szervezte később Kecskemét polgármesterévé, majd miután Orbán Viktorral minden idők legsúlyosabb nemzetközi terrorcselekményeibe buktattuk őket (amit a szélsőjobb most is a cionista médiával együtt tussolt el, hogy azt kapja, amit megérdemel!), 2010-ben országgyűlési képviselővé választatta! Azért, mert soha polgármester súlyosabb bűntettekbe nem bukott még a történelem során, ráadásul Napnál ragyogóbb bizonyítékokkal és filmek tömegeivel bizonyítva! Orbán a Zombor Gábor alvezérének szervezett mentelmi joggal kívánta továbbá biztosítani, hogy örökös alvezére felelősségre vonását ezzel is megakadályozza!

Mint az köztudott, a valódi vallásos és Krisztus-hirdető, ISTENT bizonyító(!), szinte 100%-ban keresztyénekből álló Hírháttér Multimédia (mely soha az életben nem adományozna embereinek és társmédiumainak "szent" elnevezésű emlékplaketteket vagy okleveleket!!!) minden magyar idők legsúlyosabb bűnszervezeti bűntetteiről online, élő adásban tudósít esztendők óta, már évekkel korábban sem véka alá rejtve, hogy ezen bűntettek tervezetten kerültek és fognak végrehajtásra vitetni, amik korszakalkotó, elsöprő világbotrányokká duzzadnak, és ellenségeink, a JÚDÁSFAJ robbanásszerű összeomlásával folytatva háborús helyzetbe torkollnak. A "Szent" és "Sárkányölő" emlékplakettekkel kitüntetett bűnözők voltak, vannak és lesznek (új antikrisztusok eleve elrendelten kiselejtítésre tervezett bevonásával), akik a keresztyén Hírháttér Multimédia és annak keresztyén oknyomozó és tényfeltáró újságíróit és Echelon-tanúit világrekordokat világcsúcsokra halmozva üldözték és fogják üldözni! Dávid Károly, a médiaüldözés, az elektrosokk terápiák és pszichiátriai halálra kínzások (KLIKK!), a kádári állami és katonai orvosbűnözők és titkosszolgálati tömeggyilkosok megyei rendőrvezetői védőszentje, az olajügyek, a politikai gyilkosságok és a rendőri, ügyészi és főügyészi, bírói és politikusi szexuális orgiák (KLIKK!) és nemi erőszak-visszaélések legfőbb pártfogója, a 2006-os sortüzek (KLIKK!) buzgó élharcosa e kitüntetéssel is leplezetlenül kívánta biztosítani a rendőrbűnözők teljes körű megyei ügyészi és országos védelmét, melyekről szó szerint világtörténelmi mélységű és részletesen, adekvátan, tételről tételre tényfeltáró filmek tucatjait, illetve százait produkáltuk!

Ismeretes a médiából, amikor a Japán Nagykövetség és a japán delegáció, amely a Hírháttér Multimédia tényfeltáró munkássága és filmjei hatására kamerák előtt kifogásolta Sólyom László köztársasági elnöktől, ennek jelenlétében - további 9 állam egyöntetű véleményét is külön idézve -, hogy Magyarország nem éppen vállalkozóbarát, akkor Sólyom László a szokásos arrogáns, pökhendi, a bűnözésre oly' nagyképű modorán ugatta le Japánnal együtt az összes államot, amely kifogásolta a magyarországi politikai bűnözés és anarchia állapotait. A japán diplomácia udvarias megszólalására annak nyomán került sor, hogy az új japán nagykövet, Ito Tecuo első útja Kecskemétre vezetett, minden idők leghírhedtebb és legtöbb bűntettbe bukott, ezért teljes rendőrségi és ügyészségi, valamint médiavédelmet kapott polgármesteréhez, orbán viktor hírhedt és legalább kerek évtizede egyik, majd sok tekintetben legfőbb alvezéréhez, Zombor Gáborhoz a legújabb nagybefektetések realizálására. A találkozóra és a vele járó állam-bűnszervezeti médiashow-ra azokban az órákban került sor, amikor a Hírháttér Multimédia éppen Zombor Gáborról és bűnbandáiról Budapesten, a debreceni ügyvédmaffia és nbh 100%-os bűnözése (KLIKK!) ellenében a Nemzetbiztonsági Hivatalnál, Oroszország Nagykövetségénél, az USA Nagykövetségénél és másutt (KLIKK!) politikai menedékjog és a magyar állami szervezett bűnözés nemzetközi terrorcselekményei, a roma sorozatgyilkosság (KLIKK!) és nevesített repülőrobbantási stb. ügyei eltussolása, a tényfeltárók osztatlan üldözése és az újságírók munkájának teljes megsemmisítési bűntettei ellen, életveszélyes fenyegetéseik és koncepciós pereik ellenében, bizonyítékokkal felszerelve tettünk látogatásokat, és kértük közvetlen nemzetközi, továbbá globális beavatkozást, többek között Soós József Úrral, a Hírháttér Multimédia főmunkatársával, minden idők egyik legfőbb tényfeltárójával és Echelon-tanújával (KLIKK!).

A japán diplomácia mindezekre fittyet hányt, de csak addig, amíg a Hírháttér Multimédia leleplező filmeket kezdett készíteni Japánnak a magyar politikai terroristák és orbán-zombori bűnszervezettel való nyilvános bűnszervezeti összefonódásairól, és a magyar tényfeltáró újságírás és emberjogi védelem elleni szervezett japán-magyar-stb. fellépésről, melyek innentől Japánt (is) komolyan elgondolkodtatták, mekkora történelmi károkat fog nekik okozni, ha ezekkel a minden idők bűnügyi és kriminalisztikai rekordjait mondhatni napról napra döntögető állami, közpénzeinkből kitartott bűnözőkkel üzleti-politikai szövetségre lépnek, nyilvánvalóan tapintható összeomlások és világváltozások küszöbén. (A tárgyban főbb cikkünket ide klikkelve (KLIKK!), eddigi fő filmünket ide kattintva (KLIKK!) találhatják!)

Miután a mostani "Szent" és Krisztusi megvesztegetésekkel ez az orbáni és rendőrségi, ügyészségi és politikai bűnszervezet tökéletesen adekvátan megmutatkozott, hogy a többszörös életfogytiglanok ügyről ügyre bizonyítottá váltak, és a nyilvános megvesztegetések a cionista és háttérhatalmi orosz média nyilvános meghívásával ismét leplezetlenül megvalósításra kerültek, csak az a kérdés, hogy a keresztyéneket üldöző "sárkányölő szent györgy"-i féktelen Babiloni Szajhizmus, amely ömleszti a világ népeinek vérét mocskos JÚDÁS-serlegébe, erőszakkal itatva velünk minden népek vérét, tulajdonképpen mikor nyilvánítja látványos szellemi, értelmi, logikai és stratégiai szétesése következményeként élő halottként Zombor Gábort és a Veérügyész tömeggyilkosokat (azaz nánási lászló és szabó ferenc megyei ügyészvezetőket, bicskei ferenc megyei bírósági elnököt és bűntársait) közvetlenül is boldoggá és üdvözült szentté. Akképpen, hogy a sokkos és Veéres bilivé kent szent koronát bohóc-sipkaként Orbán Viktor húzza a fejére, miután már valamennyien - elnézést, de ez a helyzet - teleszarták. Miután csak egyetlen ügyükben 35 tételben lepleztük le kovács tamás legfőbb ügyész és társai bűnszervezeti bűntetteinek arzenálját (KLIKK!), a kivétel nélkül összes ügyben bűnszervezeti vezető keresztapa kovács tamásnál, tételes bizonyításokkal(!), amelyeket így kovács tamás az elkövetőknek: nánási lászló féreg megyei főügyész, szabó ferenc, horváth imre és kopasz zsolt ügyészvezetők részére továbbított, hogy ne mondják ki őt és saját magukat, valamint az őket jutalmakkal megvesztegetett rendőri vezetőket bűnösöknek, nem csak számunkra, azaz profik számára evidens, mi megy a nyilvánosságon kívül!!! Ahol a megvesztegetések már nem kamerák előtt, hanem a napi ügyekben való és baráti, valamint vadász- és szextalálkozókon, továbbá az indexes és más milliárdosok pedofil orgiáikon zajlanak! (KLIKK!) A megjutalmazott ügyészbűnözők - itt hevernek előttem a bűntetteikről szóló dokumentumhegyek - ISTEN-gyalázást és ISTEN-árulást elkövetve a szentség kitüntetéseivel és adományaival honorálják egymás féktelen babiloni szajha, eleve bukásra tervezett bűntetteinek végtelen moslék, pedofil, kéjgyilkos, repülőrobbantó, roma sorozatgyilkos és újságíró-üldöző, elektrosokkos és átmentett pszichiáterbűnözői (KLIKK!) és tömeggyilkossági bűntetteit! Egymást nem csak a nyilvános megvesztegetések során, de egymás bűntetteinek nyilvános eltussolásai során, aláírásaikkal (itt hevernek előttem a kézjegyeik!) is szentnek, makulátlannak, fedhetetlennek, hibátlannak és tökéletesnek nevezve! Pont úgy, ahogyan minket kezelnek soha nem látott nyilvános és életfogytos bukássorozatban utolsó bűnözőkként, kényszermunkára, börtönre, elmegyógyintézetbe, temetőbe hirdetve, lefoglalva eszközeinket és összes bizonyítékainkat, több, mint fél éve semmit vissza nem adva, egy ismeretlen személy általi, őket gyilkosságokkal és terrorcselekményekkel vádoló feljelentésre hivatkozva, melyet e banda nyílt tanúságtétele szerint felségsértés volt a Hírháttér Multimédia szerkesztőségéből e-mailen Zombor Gábor (KLIKK!) címére eljuttatni! A bűnszervezet legfőbb elkövetői között, zombor gábor és bandája bűnszervezeti védelmében találhatjuk ezeket: Orbán Viktor (KLIKK!), Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon miniszterelnökök, Szilvásy György (KLIKK!), Ficsor Ádám, Juhász Gábor titokminiszterek, Laborc Sándor, Balajti László NBH-főigazgatók, Szekeres Imre honvédelmi miniszter, Stefán Géza (KLIKK!) és Kovácsics Ferenc (KLIKK!) KBH-főigazgatók, Madarász Károly KFH-főigazgató, Draskovics Tibor (KLIKK!) és Forgács Imre igazságügyi és rendészeti miniszterek, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Gergényi Péter és Pintér Sándor (KLIKK!), Kassai László (Kecskemét rendőrkapitánya), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese, 2006 évének rendőre), kovács tamás (legfőbb ügyész), Nánási László (Bács-Kiskun megye főügyésze), Szabó Ferenc (megyei főügyész-helyettes), Horváth Imre (megyei csoportvezető ügyész), Kopasz Zsolt (KLIKK!) (Kecskemét vezető ügyésze), Varga Éva (Kecskemét Városi Ügyészség csoportvezető ügyésze), Zsigó Tímea (KLIKK!) (Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság bűnöző nyomozója és rendőr-bűnbandája), kurimay tamás (KLIKK!) (MPT-elnök) és főleg a Kádár-rendszerből átmentett egység-bűnbandája. Ezek kivétel nélkül minden feljelentésre került rendőrségi, ügyészségi, bírói, politikusi, orvosi, katonai stb. bűncselekményt, kínzást, csonkítást, gyilkosságot, sorozatgyilkosságot, robbantásos merényletet, belföldi és nemzetközi terrorcselekményt és tömeggyilkosságot maradéktalanul eltussoltak! Kivétel nélkül minden elkövetőt tökéletesen makulátlannak és fedhetetlennek deklaráltak! Minket betiltottak, eszközeinket sértés címén lefoglalták, a Hírháttér Multimédia főszerkesztőjét elhurcolták, ellenünk bírósági pereket hirdettek és foganatosítottak, börtönt, kórházat és halált hirdettek meg, és kivétel nélkül mind deklarálták, hogy az összes bűnöző lehető legteljesebb és korlátlan működését, valamint további bűncselekményeinek és korszakrobbantó bűntetteinek végtelen arzenálját egész életükben abszolút biztosítani akarják! Kiemelt segítőjüknek a debreceni roma sorozatgyilkos nbh és a debreceni cigány-sorozatgyilkos és repülőrobbantó, elektrosokkos és kádári átmentő tömeggyilkos III/III-as ügyvédi kamara (KLIKK!) és annak bűnöző ügyvédsöpredék-bandája szegődött. Gyakorlatilag a teljes debreceni ügyvédi kamarát fel lehet lógatni az első fára.

Bacsó Péter "A tanú" című filmje valahogy azzal zárul, hogy amikor egy rendszer, mint a magyar, és ami abból diffúzál, ennyire önmaga karikatúrájává válik, humorral váljunk meg tőle. A humor már adott és adva lesz, de a háború, amit feltétlen el kellett hoznia - mondjuk ezt az ismert jövőből - semmiképpen, semmi esetre sem elkerülhető. Ami minket illet, a Jelenések Könyvét idézzük fel: pusztuljanak azok, akik a Földet pusztították...

Pusztuljanak...

A halállistáról ne hiányozzanak azok, amik a határozatokat, a kitüntetési és úgynevezett - ők hívják így a megvesztegetést: - "adományozási" parancsokat kiadták és aláírták (mert pl. minek titkolni, hogy az ember utolsó terrorista tömeggyilkos, ha már egyszer úgyis mindenki tudja):

Dr. Forgács Imre igazságügyi és rendészeti miniszter,
Dr. Bencze József rendőr altábornagy, országos rendőr-főkapitány,
Dr. Házi István rendőr vezérőrnagy, az Országos Rendőr-Főkapitányság bűnügyi főigazgatója,
Samu István rendőr vezérőrnagy, az Országos Rendőr-Főkapitányság rendészeti főigazgatója,
és a leplezetlen tömeggyilkos, a kitüntetett és felügyeleti megvesztegetett Nánási-Szabó-Horváth megyei ügyészi terrorszervezet leplezetlen bűntársa: Dávid Károly rendőr dandártábornok, Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya.

Megvetést és örök gyalázatot poraikra is, örök Isteni Megvetést és Kínzatást - ahogy a Jelenések Könyve Deklarálta - a szent Jézus Krisztus és a szent angyalok előtt. Kínlódásuk füstje - ahogy Megíratott - mindörökké felszáll, és a Jézus Krisztus és a szent angyalok előtti kínzatásuk soha el nem múlik.

Úgy végeztek róluk, ahogy kimondatott, mert kimondatott, és nem tőlünk:

Vágjátok le a Sárkány összes felsorolt fejét!

Mondom: vágjátok le! Öljétek meg a Sárkányt, és győzzetek a gonoszok felett!

 

FILMAJÁNLATUNK:

2009-12-02. - HÍRHÁTTÉR TV: Tömegpusztítás mindhalálig! - Olaszliszka sok százszorosa! (maffiaellenes tényfeltáró dokumentumfilm)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tyler Bates, Wojciech Kilar, David Julyan/
(Film, 18 perc; KLIKK!)

(Írta: 2010.04.24.)

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

Szólj hozzá!

Címkék: japán pszichiátria debrecen orbán viktor kecskemét putyin sólyom lászló elmegyógyintézet istenkáromlás titkosszolgálatok kovács tamás legfőbb ügyész cigánygyilkosságok bács kiskun megyei főügyészség bács kiskun megyei bíróság nánási lászló főügyész bicskei ferenc bírósági elnök zombor gábor országgyűlési képviselő szexuális orgiák debreceni ügyvédi kamara istenárulók

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr801977152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása