HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Bölcsességet vagy terrorizmust? - Ha köztársasági elnök: Pálinkás József vagy Sólyom László?

2010.05.08. 20:43 Molnár F. Árpád

CIKK: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, filmrendező, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)


Pálinkás József MTA-elnöktől balra Sólyom László köztársasági elnök - mint Ellen G. White 150 évvel korábbi látomásában a Sátán - bal kézzel mintegy támasztja állát, míg Rodin "Gondolkodó"-ja, mely a szobrász "Pokol Kapui" című sorozatában készült, jobb kézzel teszi ugyanezt. A Hírháttér "Gondolkodó"-ja nem véletlen, pedig nem volt tudatos választás. Molnár F. Árpád ateista (Istenben nem hívő) kisgyermekként kb. másfél éven át szinte minden éjjel arra ébredt, hogy egy fénylény ül az ágyán, Rodin "Gondolkodó" szobra pózában. Ahányszor a Molnár ránézett, mindig hátrahőkölt, szemei elkerekedtek, mint aki megrémül, majd előre tartott karokkal, úszva kirepült a szobából.

 

A köztársasági elnök-jelöltségre esélyeseknek nevezettek között Vizi E. Szilveszter volt MTA-elnök mellett Pálinkás József - a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) mostani elnökének - neve is szerepel. Pálinkás József atomfizikus (született: Galvács, 1952.09.18.), akinek főbb hivatalos területe az atomi részecskék ütközéseinek fizikája volt. Három felnőtt gyermeke közül kettő nő és egy férfi.

A közelgő köztársasági elnök-választás alkalmából pár napja több közéleti személy aláírta, hogy Sólyom László újraválasztását akarja. Az aláírók: Karátson Gábor, Kopp Mária, Lányi András, Majtényi László, Makovecz Imre, Mellár Tamás, Schneller István, Szabó Gellért, Tölgyessy Péter, Vida Gábor, Zlinszky János.

A médiában nyilvánosan eddig meg nem jelent eseményekre és ezek sorára gondolok, amikor ismét kimondom: Pálinkás József MTA-elnöknek idézőjelben többször akkora az IQ-ja, mint a nagyképű, "nesze semmi, fogd meg jól" Science és Nature magazinok vezetőinek együttvéve. Pálinkás József annak ellenére, hogy Orbán Viktor embereként ezen a sötét magyarországon volt oktatási miniszter (2001-2002), érthetetlen ISTENI választásból bölcsebb és stratégiailag értelmesebbé tétetett az ISTEN-től, mint az MSZP, a Fidesz és a mindenkit mocskoló, minden létező rendőrségi, titkosszolgálati és katonai népirtó módszert és eszközt leleplező tényfeltáró ellen mélységes mély kurucmagyarságát őrjöngő Jobbik teljes bűnbandája együttvéve.

 


Molnár F. Árpád a HAARP-on keresztül. A HAARP-ról az első "magyar" filmeket is kizárólag mi készítettük, és ezek is már vaskosan illuminati és az ISTENI Forrás felé vezető filmek. Legutóbbi HAARP-filmünk: "HAARP-álomban az egész bolygó (KLIKK!)". Nem esetleges, hanem Eleve Elrendelés, hogy a világ legnagyobb Echelon-tanúi nem egyszer vagy katonai támaszponton, vagy amellett születtek. Molnár F. Árpád magyarország legfőbb katonai bázisának a közvetlen közelében lévő lakótelepen született, nőtt fel, és él most is: a bázis főbejáratához képest a legközelebb fekvő épületben. Ez és Eleve Elrendelt (Biblikus) neve, a körülötte kialakított botrányok és dagadó világbotrányok stb. - illuminati rálátással - azt is jelentik, ellenségeinek minden okuk megvan a bukástól és a legszörnyűbb, örök megtorlástól való félelemre...

Az USÁ-ban évtizedek óta nyilvános, hogy elmetechnológiák nemcsak mostanában lettek, de a messze adekvátan bizonyítást nyert megbukott állami emberprogramozó projectek is 50-60 évre nyúlnak vissza. Így pl. a többek között a CIA által pénzelt MK-ULTRA (KLIKK!) agyprogramozó világproject (működése 1953-1965) - amely az Emberiség összes elméjének totális elfoglalására és kontrolljára irányult, ennek - túlélői is százszámmal tanúskodtak az Egyesült Államokban és másutt arról, hogyan programozta őket az USA-állam aláírásukkal és beleegyezésük nélkül. Mivel az emberprogramozás, az értelem, az érzelem és az ösztönök stb. teljes kontrollja a legfontosabb az Emberiség összes problémái közül, így a magyarok összes behozott nyugati és putyini tömeggyilkos (KLIKK!) médiája 100%-ban el is hallgatta, a Jobbik - az élen Vona Gáborral, ezer megkeresésünk ellenére is a legprimitívebb módon - nyíltan támadta, ne tárjunk fel semmit, hogy a magyarok mindennemű védelemtől és igazságtól megfosztassanak, míg mi - megmondtuk előre, évekkel előtte(!): - meg fogjuk értetni a lakossággal a népet elbutított és lealjasított réges-régi technológiák létét, világuralmát, mindent irányító szerepét, s hogy az Emberiség totális irányítás alatt áll. A Magyar Gárdát a Jobbik alól most kivonnám annyiban, hogy - csodák csodája - még itt a buta, sötét középkori magyarországon is több esetben azzal kellett szembesülnünk, hogy a Jobbikkal és annak rosszindulatú és ostoba vezetésével és párthordalék-sajtójával (KLIKK!) szemben a legfőbb vezetők közül több ízben megkerestek minket azzal, hogy gratuláltak a tényfeltáró tevékenységünkhöz, és szövetséget ajánlottak.

Pálinkás József MTA-elnök részünkről történő óvatos pártfogása - szemben a tutsekista-toroczkaista-kurucféle sokkos gyilkos Veérvonallal (KLIKK!) - nem véletlen és vaktában való. Az Emberiséget totális kontroll alá vett Echelon-rendszerekről szóló tényfeltárásaink közepette és azóta a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) tagjai közül valók - egymástól függetlenül, meglátásunk szerint egymással nem egyeztetve, hanem "saját" kezdeményezésre - már sok-sok hónappal ezelőtt is megkerestek minket, egyszer gratulálva munkásságunkhoz, máskor szintén gratulálva figyelemre méltónak és a média jövőjének nevezve azt, amit művelünk. Ezeken belül megesett, hogy az MTA egyik tagja - gratuláló belépését követően - saját munkáit ajánlotta figyelmünkbe, míg Pálinkás József mostani MTA-elnök környezetével folytatott kommunikációi vonatkozásában jutott vissza hozzánk több ízben, hogy elismeréssel illeti filmjeinket és ismeretterjesztő tényfeltárásainkat, annak keresztyén konstrukciójával és az Emberiség várható jövőjének prezentációjával egyben. Ez abszolút ellentétes szemlélet az MTA-t korlátlanul, s mint mindent, határtalanul igénytelen módon mocskoló és rágalmazó kuruc.info-féle ordenáré Jobbikos antikrisztusi és JÚDÁSFAJI szemétvonallal szemben, ahol a kuruc.info-nak - melyet Morvai Krisztina és Vona Gábor évek óta a vezető nemzeti sajtóorgánumnak nevezett - nem is volna szabad működnie a Föld bolygó egyetlen pontján sem, betiltásának pedig végérvényesnek kellene lennie!

Pálinkás Józsefet gátolhatja a köztársasági elnöki poszt elfogadásában, hogy a Magyar Tudományos Akadémia elnöki posztjáról le kellene mondania, noha MTA-elnök már volt, köztársasági elnök viszont még nem. Egyéb szempontból tekintve az akadémián értelmesebb emberek is fellelhetők, míg az Országgyűlés határozottan a legocsmányabb antikrisztusok, a legsúlyosabb bűnöző alkatú pszichopaták, az Echelon-pszichózisból akkut elmebetegekké váló antikrisztusok és szakadékba vágtató JÚDÁSOK szemétgyűjtőhelye. Márpedig ki akar egy akár 1%-os tudományos akadémiáról belföldi és nemzetközi bűnözők, tömeggyilkos terroristák és elmebetegek közé kerülni, és mi garantálja a pozícióval szinte minden "ember" esetében járó, felülről végrehajtott megrontás és bűnözővé uniformalizálás alóli - az ISTEN Kegyelméből történő - mentesülést?


Spéder Zoltánék az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgultak leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-es Spéder-Kardos-Ziegler-társaság kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok

 

Pálinkás József diplomatikus bölcsességével radikálisan szemben áll Sólyom László - nemzetközi szinten gyakorlatilag - leplezetlen lakosság-ellenes és magyar-tömegpusztító arrogáns terrorizmusa és bűnszervezeti bűnözése. Sólyom Lászlót sokszor megkerestük társai életellenes bűntettei, a média több tekintetben világrekordot döntött üldözése és betiltása, a magyar állami gyilkosságok, a nemzetközi tömeggyilkos terrorcselekmények és mindezek korlátlan rendőrségi, ügyészi és bírói eltussolása, továbbá a szintén 100%-ban átmentett pszichiátriai bűnözés elkövetői (KLIKK!) és áldozatai, valamint folyamatban lévő ügyei vonatkozásában. A teljes elhallgatás alá állami bűnszervezetek részéről rendelt HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA globális diplomáciai és bűnügyi botrányok közepette telefonon is hiába próbálta Sólyom Lászlót akár a leghalványabb pozitív, nem tömeggyilkos cselekedetre rábírni. Sőt! Amikor közvetlen hatásunkra (pl. e filmünk (KLIKK!) és e cikkünk (KLIKK!) miatt) a japán diplomácia - további 9 vagy 10 állam kritikáját megfogalmazva - udvariasan felszólalt Sólyom László előtt a magyarországi közállapotok miatt kialakult nemzetközi, illetve globális hangulatra hivatkozva (magyarul a nyugati államok nem akartak a magyar állami terrorizmussal és repülőrobbantó, média- és keresztyénüldöző terroristákkal együtt büntetőjogilag és világtörténelmileg eladósodni, és bármelyik pillanatban a legnagyobb történelmi bukásukat elszenvedni), ezen építő és finom, udvarias kritikára Sólyom László, ez a sértődékeny, arrogáns, a külföldi diplomáciák előtt, gyáva bűnöző módjára azok lakosság előtti hallgatása mögé bújva, leplezetlenül népirtó és tömeggyilkos terroristaként, pökhendi és nagyszájú módon - így kell mondanom - leugatta a japánokkal együtt az összes többi állam diplomáciáját is. Merthogy egyáltalán hogy veszik a bátorságot, hogy inkább mégsem a féktelen nagy babiloni népirtó repülőrobbantó és keresztyénüldöző terrorizmushoz csapódnak, mikor magyarországon csak az van, és az is marad, amíg ő, Sólyom László a köztársasági elnök.

Ezzel nem azt állítjuk, hogy a Sólyomhoz képest sokkal értelmesebb és bölcsebb Pálinkás József egész biztosan jobban megfelelne a köztársasági elnök funkciójában, hanem hogy Sólyom László ideje oly nagyon lejárt, hogy az ő helye már politikusokon belül is megérett az életfogytig tartó fegyházbüntetésre, pedig a politikusokat - általában csak a forradalmakat kivéve - igen jelentős félrenézés éri ez életükben korrupciós ügyeik, gyilkosságaik, sorozat- és tömeggyilkosságaik, belföldi és nemzetközi bűnszervezeti terrorcselekményeik, háborús bűneik és egyéb Emberiség-elleni bűntetteik számonkérése vonatkozásában. A sólyom lászlók és orbánok túloldalán megfigyelhető a legfőbb tényfeltárók becsülete és egyértelműen tetten ért módon az ISTENTŐL Tervezett Helyzete: minden idők magyarsága és minimum Európa legfőbb tényfeltárói és Echelon-tanúi szinte mind ugyanolyan háttérrel rendelkeznek: lássunk felőlük ABC-sorrendben!:

Varga Szibilla Anna és Soós József "Titán" csúcs-tényfeltárók, sokkal több, mint minden magyar idők legkiemelkedőbb alakjai közül valók, így a rezsim által üldözöttek, kifosztottak és agyonhallgatottak. Az ISTENI Tervezés most is ugyanaz, mint ahogy a Bibliában láthattuk évezredeken keresztül... A cél is egyértelmű: az érdemessé teendők elválasztása, és a sötétségre Eleve Elrendeltek megrontása és az ellenük szervezett ISTENI BOSSZÚ... Ő Az, és Itt VAN most is...
(A felvételeket Molnár F. Árpád készítette. Azok teljes méreteiért rájuk klikkeljen!)

Fenyvesi Theresa németországi születésű, cigány származású keresztyén, aki lakással nem rendelkezik, ahogyan Krisztus és követői sem rendelkeztek. Molnár F. Árpád szintén keresztyén, aki először politikai üldözés miatt, majd a Jézus Krisztusért vállalt szegény életért volt hajléktalan, többek között Milánóban és Rómában. Lakását a Jézus Krisztus Igéjét követve - megszenteltsége csúcsidőszakában - el akarta adni, de anyja haszonélvezeti joggal benne lakott, így ez nem volt lehetséges. Ingatlanját jelenleg azok az állami bűnözők próbálják elvenni, akiket éveken át sok százszor feljelentett, és akiknek régen letöltendő életfogytig tartó szabadságvesztésekkel kellene fegyházakban ülniük (KLIKK!). Soós József "Titán" szintén keresztyén, ingatlannal nem rendelkezik. A Föld bolygó egyik legfontosabb tényfeltárója és Echelon-tanúja. Tánczos Krisztina szintén keresztyén, saját ingatlannal nem rendelkezik, hol egyik, hol másik bérelt lakásban él. A körmendi Tánczos Gábor (KLIKK!) rokona és 10 éven át védelmezője, ahogy rokona a leendő honvédelmi miniszter Hende Csabának is. Túlélt egy klasszikusan Bibliai jelképekkel halmozott, láthatóan Tervezett villámcsapást (KLIKK!) is, és előre megálmodta a Molnár F. Árpádot. Illuminátusi mélybeavatását (KLIKK!) ő is a Hírháttéren keresztül kapta. Varga Szibilla Anna legalább fél Európa legfőbb női tényfeltárója lett. Nem klasszikus keresztyén, de Krisztus-hívő. Jelenleg családjával együtt kilakoltatás előtt áll az állami bűnszervezeti, gyurcsányék és bajnaiék által is előre tervezett bankárbűnözés áldozataként. Az ISTENI státuszok és Tervezett körülmények abszolút tetten érhetők. Ami Hende Csabát illeti, oda fogunk figyelni, a HÍRHÁTTÉR pedig nem arról híres, hogy tétova vagy félszeg.

Az USÁ-t kivéve - ahol az Echelon-technológiák leleplezése terén komoly államvezetői mozgások sora történt (felszólalások, államvezetői sajtótájékoztatók, botrányok és az agyprogramozások tanúinak meghallgatására létrehozott bizottságok és Elnöki Bizottság stb.) - mindenütt másutt a gyurcsány-bajnai-orbán-vona-sólyom-féle kollektív, bűnszervezeti Emberiség-ellenes bűnözés jellemző, ha Echelon-tanúkról és az Emberiség háttérhatalmi technológiáinak leleplezéséről van szó. Így Sólyom László, Orbán Viktor és terrorista társa, Bajnai Gordon részéről az Echelon-tanúkat üldöző ostobaság és sátáni sötétség normálisnak lenne tekinthető, hiszen a Sátán nem az érdemek, hanem a szégyenek és a bűnök halmozására osztogatja (KLIKK!) az államvezetői posztokat. Hogy a többi államhoz képest magyarország mégis a világ legutolsó és leghitványabb népe és nemzete lett, annak oka, hogy miközben az USÁ-n kívüli legfőbb Echelon-tényfeltárást szolgáló Echelon-tanúkat (azaz minket), tehát a világ legnagyobb Echelon-tanúit ide Plántálta az ISTEN, mint az Emberiség felvilágosításának és maradéka túlélésének legfőbb magját, aközben mindezek ellenségeiként (azaz ellenségeinkként, minket a féktelen szajhaként üldözve) gyurcsánynak, bajnainak, orbánnak és bandájának módjuk volt a Világtörténelem legutolsó és leghitványabb férgeivé és bűnözőivé válniuk. Ezen egyértelmű és Napnál világosabb pozícióért és titulusért nagy buzgalommal - és örök kínszenvedésükre - éltek is, igyekezvén minden létező embert magukkal rántani az örök sötétségbe.

Mert ahol az ISTENI Világosság Megjelenik - régi-régi, örök ISTENI Mentalitás és Munkamódszer ez(!) -, ott eleresztetik az ISTENI Bosszú, vagy közvetlenül a Sátán is, hogy a keveseknek Áldásra, az összes többinek háborúra, átokra és örök kárhozatra legyen a sokaság által választatott, ezért választott sötétség. A sötétség...

Ha én volnék a Sátán nemzetbiztonsági tanácsadója - ezzel máris azzá váltam, hiszen ő is itt van és figyel, és kire figyelne, ha nem egész Európa legfőbb Echelon-tanújára, és tudjuk -, akkor azt javasolnám, mindent tegyen meg azért, hogy Orbán Viktor titokminiszternek Pintér Sándort (KLIKK!) válassza. Ennél nagyobb csapásokat mérni a teljes magyarságra, és a magyarságon keresztül az egész Emberiségre - kicsinyre és nagyra - egyetlen másik holdudvarbéli, halva holt lelkű parazitával és tömeggyilkossal sem lehetne! Erre Pintér a legalkalmasabb! Ha a Sátán meg akarja kaparintani az egész Föld bolygót, akkor Pintér az ő embere! Vele el lehet adósítani az ISTEN Előtt totálisan mind erkölcsileg, mind mentség terén, mind büntetőjogi szempontból az egész Emberiséget.

Ugyanis ez kell ahhoz, hogy az ISTEN Bosszút állhasson az Ő választottaiért, akik az orbánok, gyurcsányok, orbánok és bajnaik, valamint orbánok és kovács tamások bűntettei és gyilkosságai ellen éjt nappallá téve az ISTENHEZ kiáltottak!

Várjuk a napot, amikor Kimondatik: Pusztuljanak, akik a Földet pusztították! Pusztuljanak!

(Írta: Molnár F. Árpád: 2010.05.05.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

Szólj hozzá!

Címkék: kuruc.info jobbik kereszténység sólyom lászló vona gábor köztársasági elnök repülőgépek magyar gárda jézus krisztus atomfizika pintér sándor toroczkai lászló részecskefizika pálinkás józsef haarp magyar tudományos akadémia mk ultra hvim hírháttér multimédia echelon tanúk

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr891977454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.