HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

A politikai újságírásról, a Népszabadságtól a Jobbikig

2010.05.22. 14:19 Molnár F. Árpád

Írta: olnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, filmrendező, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)


Molnár F. Árpád a füzesgyarmati Macskási telepen, 2009-ben. Molnár kiterjedt nyomozásai a Karancsi Tibor rendőrszázados által megbuktatott állambűnözői olajtelep kapcsán 2001-2003 között diffúzáltak, amikor emiatt külön életveszélyes fenyegetések sorát kapta Orbán Viktor titokminisztere, Demeter Ervin és a 2002-től miniszterelnök Medgyessy Péter, valamint titokminiszterei: Kiss Elemér és Kiss Péter részéről címezve.
(Felvétel Nagy Sándor "Naleksz", 2009-ben. Utómunkák: Molnár F. Árpád. A teljes méret a képre kattintva.)

 

Elöljáróként egy gondolat a Menny és a Pokol Kapujából, amit jórészt csak illuminátus beavatottak fognak megérteni. Nem is a népnek szánjuk, mert ennek ott a kuruc.info és a Párt jobb- vagy baloldalinak nevezett csápja.

Vannak, akik Megkapták az ISTEN-től, hogy szavazhatnak, sőt, akár dönthetnek(!) saját sorsukról. Ezek a legfontosabb döntések - a látszólag legkisebb napi döntések minimum ezreiig - láthatatlanul kerülnek kivitelezésre. Vannak olyan helyzetek - amilyenek az Ószövetségnek Nevezett Történelmi Isteni Gyűjteményben kerültek a Legfőbb Hatalom Tervezett Gondolatainak precíz megfeleléssel Dokumentálásra -, hogy az Eleve Elrendelt (Predesztinált) ember döntéseket hozhat a legfőbb dolgokban is: így pl. mivé szeretne válni, mielőtt bármibe belekezdett, mert már beavatták, hogy naggyá lesz, de kérik a Döntését: "Kiemelkedő", vagy "Meghatározó", "Kiemelkedő", vagy "Meghatározó".

És Dönt... És a Döntéssel - minél nagyobb Küldetést vállal, annál inkább felfedetik, hogy - a felelősség miatt annál vészesebben terpeszkedik fölé a Pokol Kapuja, mely az örök szenvedésbe és annak legfőbb mélységeibe vezethet. Hiszen ahol felelősség van, ott elszámoltatás is van, és ahol a Felelősség a legnagyobb, ott az ISTEN-től Készített Jutalom vagy Örök Megtorlás is a legkeményebb.

Ismerősök és ismeretlenek azzal bombáznak egy ideje, hogy a Földön két meghatározó állam létezik, amelyik az Echelon-tényfeltárásokban abszolút a legfőbb, azaz az Emberiség legfontosabb, legsürgetőbb és legégetőbb területeinek leleplezését és a védelmi metódusok elérését illetően a legnívósabb, legminőségibb: az egyik az Amerikai Egyesült Államok, a másik a magyar köztársaság. A magyar köztársaságot máris kihúzhatjuk annyiban, hogy ott állami szinten ez 100%-ban üldözött, akik pedig kinevezték magukat kizárólagos magyaroknak - a Jobbikhoz tartozó közszemét -, a magyarság nevében próbálták meg esztendők óta biztosítani magyarországnak - a tényfeltárások és a leleplezők egységes üldözésével - a legutolsó helyet. Így - mondják - a Molnár F. Árpád - aki jelentős részben ezek miatt jó ideje megtagadta, hogy magyar lenne - magyarországot Echelon-leleplező világhatalommá tette, míg a magyarok megátalkodott buzgalommal igyekeztek a legutolsókká válni. Ezért a magyarok legalulra kerültek, a Molnár pedig a legfőbb lett.

 


Michael Andrew Pero (azaz Andy Pero) Echelon-tanú, programozott katona a Montauk-fiúk háttérhatalmi és titkosszolgálati projectje. A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA vele kapcsolatban is készített filmet. A címe: "Programozott katonák" (KLIKK!).

Hogy cikkünk rövid legyen, csak egy aprócska szelete a fentiek mellékvágányai mellékvágányainak: Michael Andrew Pero (Andy Pero) (KLIKK!) a régi-régi agyprogramozások és emberprogramozások egyik tanúja (Echelon-tanú), aki az úgynevezett Montauk-fiúk programozott katonái közül került ki, azaz elektromágneses hullámokkal és más eszközökkel programozott katona. Ahogy legalább fél Európa legfőbb női tényfeltárója, Varga Szibilla Anna, a Magyar Sors Online (MSO) alapító-főszerkesztője mondta, hogy tényleg, ott van angolul Andy Pero-ról (KLIKK!) is rengeteg anyag az Interneten, és senki magyarul egy szót sem írt róla, meg sem említette! Mintha nem létezne! Úgy tesznek, mintha nem volna! Ott a részletes, több oldalas életrajz, részletes ténybeszámolókkal, nevekkel, mindennel, és egy szót sem írnak róla, mintha nem is létezne! Hanem megy a cigányozás, meg melyik politikus mit hazudott, mondott a másiknak stb. Kicsinyes, gyerekes, óvodás szinten. Az ember - mondja Varga Szibilla - már rosszul van, amikor megnyitja akármelyik lapot, mert kivétel nélkül mindegyik pártlappá silányult. A politikai, korrekt, tényfeltáró újságírás egyáltalán nem létezik, pártmentes politikai elemzéseket kizárólag a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA közöl, aki viszont nem politikai médium, mert nem a látszatokkal, hanem az Egyedül Lényegessel és Meghatározóval foglalkozik. A Jobbik lapjai az igénytelen mocskolódásokban tenyésznek, és teljesen azonos szintűek a bulvársajtóval. Oknyomozó, tényfeltáró újságírást nem csak nem ismernek, de gyűlölik is azt. Ugyanakkor azt láthatjuk - tárgyaltuk Varga Szibillával -, hogy amely lapokat először kellene betiltani (már a 2006-os lakosság elleni Veérengzések nyílt pártfogása miatt is), és a szélsőségesen undorító Népszava, vagy az annál mérsékeltebben alkotmány-ellenes és sortüzes-bűnszervezeti Népszabadság, ha korrupciós ügyet tár fel, összemérhetetlenül szakszerűbb, megbízhatóbb, korrektebb, nevekkel, helyszínekkel stb. halmozott, professzionális, szemben a kuruc.info-val és a Jobbik lapjainak összesével. Melyek - ismételjük el - teljesen azonos szintűek a bulvár-szennysajtóval, csak a Ringier-féle hálózat magasabbrendű annyiban is, hogy nem ömlik belőle az a vulgárság, trágárság, szitkozódás és káromkodás, ami a mélymagyarság minőségi mutatójaként, a Jobbik esetében mint követelmény a magyarság elismeréséhez, manifesztálódott. Varga Szibilla Schuster Lórántot - a Magyar Nemzeti Front elnökét, volt MIÉP-alelnököt - idézve "nemzeti bulvárnak" nevezte volna a Jobbik-lapokat, de(!): - mondta Varga Szibilla - Ő nem tartja ezeket nemzetinek, hanem álnemzeti, magyarellenes bulvárnak nevezné inkább, amely magyarnak adja ki magát, és a Blikknél alacsonyabb szintű bulvárlap.

A Jobbik lapjai - a kuruc.info-tól a Barikádon és a Nemzeti Hírhálón át a Hunhírig - egész egyszerűen totálisan alkalmatlanok minden létező nívósabb helyen a respektálásra és abszorbálásra, bármiről szólalnak. Ha felröppentenek egy hírt, sokszor kiderül, hogy nem volt mögötte semmi. Ömlesztik a rágalmakat, a hazugságokat, és az MSZP-s Népszabadság, de a Fideszes Magyar Nemzet tényfeltáró glosszáival szemben is radikálisan megbízhatatlanok, utcaiak, útszéliek és közönségesek. Szakmai forrásként a Jobbik lapjai egész egyszerűen minősíthetetlenek, hivatkozhatatlanok és felhasználhatatlanok a továbbközlésre, vagy bármilyen lexikális ismeret elfogadására és továbbadására. Egy igényesebb médium nem teheti meg azt, amit a Jobbik, hogy bulvárszintű marhaságokat ömleszt és klónozva sokszoroz szemétrakásra, mert számunkra fontos a valóság és a hitelesség. Ahogy látható, e téren - a Jobbik bármely lapjánál - még a Népszava és a Népszabadság is klasszisokkal jobb, és valamennyi Jobbik-lap szennylapnak és bulvárnak számít, méghozzá a legharsányabb obszcenitás és nem véletlenül anonim és álnevekkel halmozott rágalmazás szintjén! Ahogy Varga Szibilla csúcs-tényfeltáró mondja: amikor korábban - miközben úgynevezett jobboldali volt (már pártnemleges) - járatta és olvasta a Népszabadságot, a pártmanipulációkat egyszerűen nem vette figyelembe, de a korrupciós ügyek leleplezése mögött láthatóan alapos oknyomozás és tényadatok tömkelege állt! Ha viszont Jobbik-sajtós bulvármeséknek és mocskolódó, igénytelen körítésű hazugságoknak helyt adunk, mi is hazugságokat fogunk továbbítani! Így jobb a kockázatot sem bevállalni, azaz soha kuruc.info, Barikád, Nemzeti Hírháló, Hunhír stb. alapján a világon semmit nem közvetíteni, de még egymás között sem! Amikor bárki belső köreinkből megkeres azzal, hogy egyik vagy másik lap ezt írta, azt írta, és már tettbe is lendülne, olyankor mindig azt mondom: várd meg, amíg más médiumok megerősítik, mert a kuruc és a többi totálisan megbízhatatlan! Ami azokban megjelenik, nem hír, nem respektálható, nem továbbgondolható, nem kommunikálható, és hogy igazságosak legyünk, akárkiről írnak akármit, nem felhasználható! Nem felhasználható! Ezek bármit írnak, mindent le kell ellenőrizni! Ismétlem: nem véletlenül bújnak álnevek mögé, és nem véletlenül üldözték szintén a legalacsonyabb formai és intellektuális igényességgel, a leglátványosabb hazaárulással és Emberiség elleni akciókkal a rendőrségi, titkosszolgálati és Echelon-tényfeltárást, valamint ezen legfőbb területű tényfeltárókat a Föld bolygó egész területén!

Így aztán miközben mi az abszolút húzóerők lettünk, és az előre kijelentetteknek megfelelve minden idők legfőbb tényfeltáró és jövőt megalapozó pozícióit - egyelőre csak beavatottak és értelmesek előtt látható módon - elfoglaltuk, eközben a magyarok - legfőképpen akik harsány ellenségességgel magukat a legkorlátlanabb és legmélyebb magyaroknak hirdették -, éppen az Igazság elutasítása és iszonyú jellemtelen és gyomorforgató minőségű és szintű, szélsőségesen kritikátlan és pszichopátiás üldözése miatt a világ legutolsó helyeire kerültek.

A világ pedig már angolul olvassa rólunk: magyarországi Echelon-tanúk vagyunk és keresztyének. Veszélyben vagyunk. A magyarok gyilkosok. A gyilkosok listája pedig a következő...

És a nevek, melyekről előre, évekkel előtte és nagyon, nagyon, nagyon sokszor elmondtuk: biztos a bukásuk, és biztos a Világtörténelem legutolsó helye... Bűneik el nem töröltetnek, és - mint Júdáson - rajtuk a bűnbánat sem segít. A bűnbánat sem segít. Túllépték már régen, és túl mélyen azt a határvonalat, amely a legtöbbek számára láthatatlan, de amelyen túl már nem volt visszatérés...

(Írta: Molnár F. Árpád: 2010.05.09.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

Szólj hozzá!

Címkék: usa népszabadság isten népszava kuruc.info barikád orbán viktor jobbik pszichopátia jézus krisztus molnár f árpád tényfeltáró újságírás echelon hunhír nemzeti hírháló illuminátus ringier kiado kft andy pero montauk fiúk varga szibilla anna

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr142022908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.